Artsen, advocaten en andere patiëntenverdedigers over de hele wereld betwisten de wettigheid, ethiek en wetenschappelijke basis van de globale drang om de hele bevolking, inclusief kinderen, in te enten tegen Covid-19. Maar zelfs als zij hun stem verheffen, neemt de intensiteit van de censuur toe, schrijft Neville Hodgkinson.

Het meest recente slachtoffer is cardioloog, specialist in inwendige ziekten, epidemioloog en academisch onderzoeker Dr. Peter McCullough, hoofdredacteur van twee medische tijdschriften en auteur van meer dan 600 peer-reviewed publicaties in de Amerikaanse National Library of Medicine, waarvan er meer dan 45 gewijd zijn aan Covid-19. Hij heeft de zorg voor meer dan 100 Covid-patiënten op zich genomen en heeft wereldwijd nog honderden andere patiënten geadviseerd.

Toen deze Amerikaanse toparts zich uitsprak over de doeltreffendheid van een vroegtijdige behandeling en vragen opwierp over de veiligheid en doeltreffendheid van de vaccins, begon hij onder zijn collega’s een paria te worden.

Hij wordt nu geconfronteerd met wat hij noemt “een donkere wolk van censuur en represailles”, waaronder een rechtszaak waartegen zijn advocaten vorige week verweer voerden.

Google zijn naam, en je vindt bovenaan de lijst een schandalig bevooroordeeld stand-alone item over de rechtszaak, waarin het online vaktijdschrift Medpage Today hem beschuldigt van ‘Dishing Out Vax Falsehoods’.

Er is een informatieoorlog aan de gang, en hoewel de meeste wapens in handen zijn van de overheid en door de farmaceutische bedrijven gefinancierde bronnen, groeit de verzetsbeweging.

McCullough heeft wat hij noemt “vijf kernboodschappen van wetenschappelijke waarheid over het virus en de pandemie opgesteld waarvan ik wil dat iedereen ze begrijpt”. Hij heeft alle noodzakelijke wetenschappelijke ondersteuning om zijn beweringen te ondersteunen.

Als zijn boodschappen in alle media in binnen- en buitenland zouden worden uitgedragen, zou er een kans zijn dat er een einde komt aan het sociaal en economisch destructieve beleid dat alleen al de Britse belastingbetaler tot nu toe het ongelofelijke bedrag van 400 miljard pond heeft gekost aan extra overheidsuitgaven die rechtstreeks zijn toe te schrijven aan Covid-19.

De vijf boodschappen zijn:

1. Het virus wordt niet asymptomatisch verspreid. Dat wil zeggen, alleen zieke mensen geven het aan andere mensen.

  Viervoudig geprikte 30-jarige bodybuilder Joesthetics besprak veranderingen in zijn bloedwerk drie weken voordat hij plotseling stierf aan een aneurysma

2. We moeten stoppen met het testen van symptoomloze mensen. Dat genereert alleen maar valse positieven – en creëert extra “gevallen” en extra zorgen. Er zou geen enkel persoon op aarde een asymptomatische test moeten ondergaan of een test die op routinebasis wordt gedaan. Om welke reden dan ook. Mensen zouden deze teststations gewoon voorbij moeten lopen. Ze hebben geen enkele waarde.

3. Natuurlijke immuniteit is robuust, volledig en duurzaam. Het kan niet worden verbeterd door vaccinatie, of enige andere methode. Iemand die immuniteit heeft ontwikkeld na blootstelling aan het virus, loopt een minimaal risico om opnieuw ernstig ziek te worden van Covid. Wanneer dergelijke schijnbare gevallen zijn gemeld, is een verkeerde interpretatie in de testprocedure de oorzaak geweest.

Zelfs bij los gedefinieerde gevallen bleek uit 11 studies, waarbij 650.000 personen betrokken waren, een langdurig recidiefpercentage van slechts 0,2 procent. “Iemand die van nature immuun is, kan op iemand aflopen die Covid-19 heeft, een flinke hoestbui in het gezicht krijgen, en die krijgt de ziekte niet.”

4. Covid-19, ongeacht de variant, is gemakkelijk met eenvoudige, beschikbare medicijnen thuis te behandelen. Ongeveer 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen is te voorkomen met een vroege behandeling. “De enige manier waarop mensen in het ziekenhuis belanden en een ellendige tijd hebben, is wanneer ze geen behandeling krijgen.”

Wanneer de symptomen mild zijn is het is gemakkelijk om de ziekte in een vroeg stadium te behandelen. De ziekte heeft drie belangrijke componenten: virale replicatie, ontsteking, en trombose – bloedstolsels. Als deze zich eenmaal ontwikkelen, verlagen ze het zuurstofgehalte in de longen en zijn ze moeilijk terug te draaien.

5. De huidige Covid-vaccins – AstraZeneca, Johnson and Johnson, Pfizer, en Moderna – zijn achterhaald. Ze dekken de nieuwe varianten niet. Patiënten worden in het ziekenhuis opgenomen en worden ziek, ondanks dat ze de vaccins hebben. En vanwege de recordaantallen sterfgevallen en verwondingen die na de injecties zijn gemeld, moeten ze worden beschouwd als “onveilig en ongeschikt voor menselijk gebruik”.

  Het effect van het vaccin is aan het verdwijnen - steeds meer volledig gevaccineerde mensen sterven aan Covid-19

McCullough brengt deze boodschap in een vier minuten durende video, geplaatst op LifeSite News.

Het zou vele levens kunnen redden, en misschien zelfs voorkomen dat we nog verder vervallen in de waanzin van lockdowns, als deze link naar elke dokter en elk huis in het Westen zou worden gestuurd.

Aan allen die dit artikel tegenkomen, kijk naar de video en oordeel zelf: is dit een anti-vax maniak die een eigenbelang nastreeft? Of een zeer ervaren, bezorgde arts die waardevolle inzichten biedt in de realiteit van Covid en vecht voor een rationelere, op wetenschap gebaseerde behandelingsaanpak?

Deze behandelingsgids, mede geschreven door McCullough en Dr. Elizabeth Lee Vliet, president en CEO van de Truth for Health Foundation (THF), een christelijke liefdadigheidsinstelling in de VS, opgericht door artsen, zou ook op grote schaal verspreid kunnen worden. Vliet is een voormalig directeur van de Association of American Physicians and Surgeons.

Vorige week maakte McCullough deel uit van een team van artsen, wetenschappers, geestelijken en patiëntenvoorvechters die “wetenschappelijke en medische feiten die voorheen voor mensen over de hele wereld verborgen werden gehouden” presenteerden op de door LifeSite gesponsorde THF-conferentie onder de naam Stop The Shot.

De stichting zegt dat het doel is “om ons allen te helpen in staat te zijn levens te redden en de bedreigingen voor de menselijke gezondheid door deze “shots” die aan mensen worden opgedrongen zonder de juiste geïnformeerde toestemming bloot te leggen”.

Amerikanen hebben geen enkele persbriefing gezien over de veiligheid van vaccins, ondanks dat meer dan 100.000 mensen zijn overleden of in het ziekenhuis zijn opgenomen in de nasleep van de prik, zegt McCullough.

Mijn patiënten vragen me: Dokter, zal ik iemand zijn die na een ziekenhuisopname sterft? Ik zeg hen: Ik weet het niet, want onze regering vertelt ons niets.

Vandaag vroegen patiënten me: Dokter, ik heb gehoord dat het vaccin niet werkt. Mijn vrienden hebben het vaccin gekregen, maar ze worden ziek van Covid, de Deltavariant. Welk vaccin is het beste? Welk vaccin beschermt het beste tegen Delta? Zeg ik: Ik weet het niet, want onze regering vertelt ons niets.

  Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers

Een deel van deze conferentie is dus bedoeld om iedereen echt op scherp te zetten en van hun regeringsfunctionarissen, hun vertegenwoordigers, hun ziekenhuisvertegenwoordigers informatie te eisen – eerlijke informatie.

Als iemand op tv komt en zegt dat de vaccins veilig en effectief zijn, is dat verkeerde informatie. Niets wijst erop dat deze vaccins veilig zijn en niets wijst er op dit moment op, gebaseerd op de rapporten die we zien, dat ze effectief zijn. We zien bijna een grootschalig falen van het vaccinatieprogramma. Dus moeten we nu actie ondernemen met vroegtijdige behandeling.

De situatie is vergelijkbaar in het Verenigd Koninkrijk, waar bijna 340.000 bijwerkingen van uiteenlopende ernst, waaronder 1.500 sterfgevallen, zijn gemeld. Met 84 miljoen toegediende injecties houden de regelgevende instanties vol dat afgezien van plaatselijke reacties op de prik, de meeste sterfgevallen en verwondingen toeval zijn.

Dat standpunt is zeer twijfelachtig. In Duitsland dringt de federatie van pathologen erop aan dat meer autopsies worden verricht wanneer mensen overlijden als gevolg van vaccinatie, om een oorzakelijk verband uit te sluiten of te bewijzen.

De oproep volgt op een studie van Dr. Peter Schirmacher, waarnemend voorzitter van de Duitse vereniging voor pathologie, waarin hij autopsies verrichtte op 40 mensen die binnen twee weken na de inenting waren overleden.

Chef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen – 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden

Hij ontdekte dat 30-40 procent van de sterfgevallen rechtstreeks kon worden toegeschreven aan zeldzame maar ernstige bijwerkingen van het vaccin, zoals een bloedklonter in de hersenen of een auto-immuunziekte. Hij is van mening dat er veel van dergelijke gevallen kunnen zijn waarin de sterfgevallen onopgemerkt blijven, omdat artsen geen verband leggen met het vaccin en het overlijden als een natuurlijke oorzaak verklaren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough – COVID-19 vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedoodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZonder vaccinatie en hersenchip een tweederangs mens
Volgend artikelGeen vrijheid voor gevaccineerden: “Vaccinatiewonder” Gibraltar voert weer beperkingen in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Hallelujah voor de dappere artsen en echte wetenschappers dat eindelijk de waarheid boven komt. En ik blijf hopen dat het ook op tijd stopt voordat het de kinderen. Geboren of ongeboren al worden geëlimineerd voordat ze een kans om te leven hebben gehad.

 2. Zo’n wakkere medicus en dan toch het narratief volgen van “het virus”, terwijl die nooit geïsoleerd is aangetoond.

  Wat er dan ook aan de hand kan zijn, er zijn vele mogelijke scenario’s.

  Zolang we niet precies weten waarom zoveel mensen ziek worden, weten we ook niet wat we er gericht tegen kunnen doen.

  1 Ding is zeker: je eigen immuunsysteem zo goed mogelijk ondersteunen. Maar verder?

  • De huidige indicatie “virus”. is al een leugen op zich.
   Dat gezonde mensen de schuld van alles gaan krijgen was te verwachten, want de grootste schoften hebben het meeste geld en alles en iedereen is te koop. De msm voorop.
   Naar wat ik steeds meer lees doet het me steeds meer twijfelen of ik nog wel met mensen te maken heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in