Frank Schwichtenberg / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Geen overeenkomst. Dat was de boodschap voor het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) Tedros Adhanom Ghebreyesus op vrijdag nadat zijn voorstel voor een wereldwijd pandemieverdrag werd verworpen na twee jaar vergaderen achter gesloten deuren in Genève, Zwitserland, schrijft Simon Kent.

AP meldt dat Roland Driece, co-voorzitter van de onderhandelingsraad van de W.H.O. voor de overeenkomst, erkende dat landen niet in staat waren om een overeengekomen voorstel te leveren. W.H.O. had gehoopt dat een definitief ontwerpverdrag zou kunnen worden overeengekomen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van ministers van Volksgezondheid die maandag begint in Genève.

“We zijn nog niet waar we gehoopt hadden te zijn toen we aan dit proces begonnen,” zei hij, eraan toevoegend dat het afronden van een internationale overeenkomst over hoe te reageren op een pandemie van cruciaal belang was “in het belang van de mensheid”, zelfs nu een groot aantal landen het niet eens is met het basisprincipe dat ongekozen, onverantwoordelijke gezondheidsbureaucraten op de een of andere manier belangrijke mondiale beslissingen over overheidsbeleid kunnen nemen.

Eerder deze maand schreven Republikeinse senatoren van de VS een brief aan de regering Biden, waarin ze aanvoerden dat het ontwerpverdrag zich richtte op zaken als “het vernietigen van intellectuele eigendomsrechten” en “het versterken van de WHO.” Ze drongen er bij Biden op aan het verdrag niet te ondertekenen.

Driece zei dat de Wereldgezondheidsvergadering volgende week de deelnemers zou aansporen om “de juiste beslissingen te nemen om dit proces voort te zetten” om op een dag een pandemieovereenkomst te bereiken “omdat we die nodig hebben.”

  De Westerse wereld heeft al zijn vroegere waarden losgelaten

Tijdens een druilerige slotdag van de onderhandelingen benadrukte het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie: “Dit is geen mislukking.”

“We zullen alles proberen – in de overtuiging dat alles mogelijk is – en dit laten gebeuren omdat de wereld nog steeds een pandemieverdrag nodig heeft,” zei Tedros. “Omdat veel van de uitdagingen die tijdens COVID-19 een ernstige impact veroorzaakten, nog steeds bestaan.”

Ondanks de wens van de carrièrebureaucraten van de W.H.O. om het plan door te zetten, had het Britse ministerie van Volksgezondheid al gezegd dat het alleen zou instemmen met een akkoord als het zou voldoen aan de Britse nationale belangen en soevereiniteit.

De medevoorzitters van het verdragsproces gaven niet aan wat de oorzaak was van de impasse, maar diplomaten zeiden dat er grote meningsverschillen bleven bestaan over het delen van informatie over ziekteverwekkers die opduiken en het delen van technologieën om ze te bestrijden, aldus het AP-rapport.

Precious Matsoso, de andere covoorzitter van de onderhandelingsraad van de W.H.O. voor het pandemieverdrag, zei dat er nog steeds een kans was om tot een overeenkomst te komen en dat de inspanningen zouden doorgaan – ondanks het onvermogen om vrijdag tot een overeenkomst te komen.

“We zullen ervoor zorgen dat dit gebeurt, want als de volgende pandemie toeslaat, zal ze ons niet sparen,” zei ze.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderenVolg Frontnieuws op Telegram

  De weg naar totalitarisme - "Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger"

Lees meer over:

Vorig artikelHet is eigenlijk verbazingwekkend hoe stom de propaganda wordt
Volgend artikelEuropa vervaagt en wordt een ‘verloren continent’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Donder maar helemaal op met jullie verdienmodellen en daaraan gekoppelde verplichtingen over de rug van burgers.
  En doe nou niet net alsof jullie dit uit liefde voor de mensheid doen want hoe dat in elkaar zit dat is wel duidelijk te zien aan Oekraïne en Israel.
  Gewoon inpakken en wegwezen, stelletje hypocrieten.

  • Burgers hebben geen plichten of rechten, burgers zijn fictieve entiteiten die enkel op papier bestaan. Dode entiteiten dus. Net als staten en andere bedrijven zijn het dode entiteiten. Met burgers en/of natuurlijke personen en/of de stroman zijn dode entiteiten en daar worden geen mensen mee bedoelt.

   • Ik heb gekeken Joris,maar het zegt nog onvoldoende. Maar de data is wel beschikbaar en die zit bij verzekeringsmaatschappijen. Zij weten of er meer jonge mensen dood gaan. Als het ooit tot een parlementaire enquête komt zou die data het startpunt moeten zijn.

    • Hoewel je 2e filmpje wel wat meer ongemak oproept. Heb ik het over de artsen die omvallen na de boosters.

     Krankzinnige tijd was het. Ik stond er middenin, maar had er weinig last van, een essentieel beroep ( want economie moest voort) kon me dus vrij bewegen en had zelfs een hond. Maar ik moest van de AFM wel mijn cursussen halen, de examenlokalen zijn nooit gesloten zoals de horeca maar anders kwam dat voor mij ook feitelijk neer op een beroepsverbod.

     Maar het was krankzinnig. Misschien begint het nu pas door te dringen.

     • Ik ben trouwens ook niet meer boos op de gevaccineerden. Wat wisten ze ervan? Al zou ik met plezier er wel een paar op hun muilen willen slaan toen ik de horeca niet in mocht stonden ze me uit te lachen en weg te honen.

      Om het maar eens in nazistische stijl te houden, want dat was die tijd, Und ich glaube nicht, dass die Gegner, die damals noch gelacht haben, heute auch noch lachen.

 2. Langzaam maar zeker wordt de “small window of opportunities” kleiner en kleiner. Hoe langer het duurt hoe meer bekend wordt wat ze geflikt hebben (en nog van plan zijn) en hoe meer mensen wakker worden. Ze hebben het moeilijk ook al lees je dat niet in de msm (en sommige omgekochte alternatieve media)

 3. Twee stappen voorwaarts één stap terug. We doen net alsof we ze alles afnemen. Dan zijn ze uiteindelijk blij dat we maar 50% afnemen. En zo bereiken we in een paar jaar ons doel. Zo wordt u voor de gek gehouden door uwe ongekozen volksvertegenwoordigers. En het tv kijkend frikandellen etende volk gelooft dat ze een keus hebben 😂

  • Keuzes hebben ze toch ook? Ze kunnen kiezen uit een hele frikandel, een halve, twee halve, drie partjes van drie, in tienen gesneden, in de lengte gehalveerd, in de lengte gehalveerd en weer in twee partjes verdeeld, of in drie, vier, of wellicht vijf stukjes. Dan hebben ze nog de keuze uit een uitgedraaide vorm, linksdraaiend of rechtsdraaiend, links draaiend in 2 partjes verdeeld, of in drieën, vieren vijven, of rechts draaiend in 2 partjes verdeeld, of in drieën, vieren vijven.
   Er zijn natuurlijk (altijd 🙁 )ook weer van die antifrikandellieten, maar die eten dan dus frikandellen gemaakt van erwten, of meel, of nepvlees, of enge dingen, en dan ook weer verdeeld in de bovengenoemde partjes, maar dié frikandellen heten dan natuurlijk geen frikandellen, maar vegadellen of zo. En dan hebben we het nog niet eens over het ‘ene’, dat een enge ‘frikandellen’verkoper te verkopen had had.

   Nou, ik stop maar, want er zijn nog véél meer variaties te bedenken, maar omdat het zo een serieus onderwerp is, inderdaad; ze schaken vast veel en gebruiken de techniek van het schaken, maar ook die van andere spellen natuurlijk (dat vinden ze wellicht ‘hip’ of ‘smart’) denkelijk ook in het eggie. Dus inderdaad; twee stappen vooruit en één terug waarna een vóór het volk ingehuurde achterlijk uitgedoste enge brrr kwallebal op de televisie en op de nep-internetkanalen, juicht over de toch wel fantástische ‘overwinning’ op de doorgeleerde schakers: “We hebben het gered, mensche, we hebben ze lekker te pakken! Ha ha, ze wilden alles, maar kregen maar de helft! Das winst, das vétte Winst, écht vétte winst! Want wij pikten het niet, dat wilden niet wij met z’n allen!”, terwijl men elkander speldjes en gekleurde strikjes opdoet voor de tijdens de ‘strijd’ behaalde ‘eer’ en ‘moed’ waarna in de straat de buurman nog even met een onverstaanbaar, en met luid piepende -weer niet goed afgestelde- microfoon, een ‘rede’ houdt hoe leuk ‘de straat’ het ook vindt dat ‘we’ gewonnen hebben, terwijl hij het zesde blikkie opentrekt. En dat onder begeleiding van kolere rot muziek waarvan de bassen zoals altijd weer veel te hard staan en het afschieten van het nog van oud en nieuw overgebleven vuurwerk. Dus je kan er gelukkig weinig van verstaan. En wie het er niet mee eens is, die kan beter zwijgen.
   Denk ik.

 4. Een gewonnen slag betekent nog geen gewonnen oorlog…
  Dat tuig zal een nieuwe weg bewandelen om hun ’target’ te halen.

  • Veteraan delta mei 26, 2024 Bij 17:11

   Juist, bijvoorbeeld een nieuws dodelijker pathogeen dan Covid-19 zal de mensheid doen snakken naar het WHO pandemie verdrag, 90% van het publiek is gemakkelijk plooibaar.

  • Zeker en vast zouden de Belgen zeggen. Ik denk dat ze nu gewoon de volgende pandemie plannen (vogelgriep) zonder akkoord en het zo dodelijk maken dat “we” straks met hangende pootjes een akkoord sluiten, volledig gedreven door de gecreeerde angst. Ze dachten dat 1 pandemie genoeg was, nou ja dan eerst nog maar eentje. Deze keer met de arme dieren erbij betrokken, honger zal daardoor nu ook in ’t spel zijn. Enige hoop is dat de veebedrijven niet gaan meewerken aan de wereldwijde grootscheepse ruimingen. Ijdele hoop ben ik bang.

   • Hoi alle drie,

    Het scenario welke ik (als niet geinjecteerde) het meest waarschijnlijke acht is de volgende. De oversterfte van de mRNA injecties en in mindere mate J&J en Astrazenica worden zorgvuldig geheim gehouden. De zeer schaarse info lijkt te wijzen op een nog steeds toenemende oversterfte.

    Het zou me niets verbazen als ”ze” weten wanneer die oversterfte parabolisch gaat en dan roepen ze een nieuwe pandemie, wss vogelgriep, uit en voila. Gaan we weer maar deze keer weten ze precies wie ze de injecties V2.0 moeten dwingen te nemen. De wappies om het maar zo te zeggen. Die krijgen de zwaarste en naarste versie om te voorkomen dat overduidelijk wordt dat de injecties de schuldige factor is.

    Ik had nooit gedacht dit te moeten doen maar ben onderduiken al aan het voorbereiden. Kan ik jullie ook aanraden. Met het falen van het WHO verdrag is het iets minder urgent geworden maar better safe…… en zo!

    Groeten,
    Hugo

  • Onder andere Nederland. Hoorde ik vandaag van een arts in Hongarije. Ook Slowakije en Great Britain waren tegen het voorstel. Dus, go figure.
   De final draft zal wel een stukje opgeschroefd worden…

  • Vince mei 26, 2024 Bij 17:16
   Onder andere Nederland. Hoorde ik vandaag van een arts in Hongarije. Ook Slowakije en Great Britain waren niet akkoorde met het voorstel. Dus, go figure….
   De final draft zal wel een stukje opgeschroefd worden.

 5. Misdadiger en mensenrechtenschender ontvangt in Nederland een eredoctoraat

  Hij was ooit de derde meest machtige persoon binnen TPLF, een communistische extremistische partij in Ethiopië. Vanaf 1990 staat deze partij al op de lijst van terroristische organisaties, opgesteld door de Verenigde Staten, De ‘’Global Terror database”.
  Human Rights Watch schreef in 2010 een rapport hoe ontwikkelingshulp zoals voedsel en bemestingsmiddelen werden weggehouden bij de Amhari. De Amhari kregen geen noodhulp in het ziekenhuis. Aids medicijnen werden weggehouden, waardoor in deze regio veel meer mensen aan aids overleden. Hij, ja hij was in die tijd inmiddels Minister van Volksgezondheid en direct verantwoordelijk voor deze beslissingen. Ook waren er in 2010 volgens Human Rights Watch 2 miljoen Amhara mensen verdwenen.
  https://www.hrw.org/world-report/2010/country-chapters/ethiopia
  (Wereldrapport 2010, HRW)
  (PS de meeste HTTPS-adressen waar Humen Right Watch naar verwijst zijn van internet verdwenen….)
  3.Daarvoor, In 2007, heeft hij als minister van Volksgezondheid een enorme choler-uitbraak verborgen gehouden, terwijl de United Nations ter plaatse positief getest hadden op cholera. Internationale organisaties werden echter verboden om deze uitbraak als een cholera-uitbraak te bestempelen en moesten het ‘’water diarree’’ noemen.
  https://www.theguardian.com/world/2007/feb/22/ethiopia
  In 2012 werd hij minister van buitenlandse zaken en begon met het arresteren en vervolgen van journalisten en politieke opponenten in zijn land. Sommige westerse journalisten kregen zelfs de doodstraf.
  Toen er vanwege een politieke beslissing in Ethiopië een opstand uitbrak, omdat 15.000 etnische minderheden hun land en huis kwijtraakten aan de overheid, werd deze opstand zeer gewelddadig neergeslagen. Er werden 70.000 mensen gearresteerd en meer dan 600 mensen gedood volgens Human Rights Watch.
  https://www.bbc.com/news/world-africa-39619979
  Na zijn aanstelling als WHO leider, nomineerde hij, ja hij onmiddellijk Robbert Mugabe, verantwoordelijk voor 20.000 moorden in Zimbabwe, als goodwill ambassadeur van de WHO.
  7. Ethiopië scoorde volgens de Human Freedom Index in 2018 zo belabberd, dat ze een van s’werelds grootste mensenrechten schenders zijn. Hij, ja hij was hier als minister -op z’n minst- mede verantwoordelijk voor. Al in 2016 was de noodtoestand in Ethiopië afgekondigd. Deze noodtoestand zorgde voor massa arrestaties, vele mishandelingen en martelingen en het onderdrukken van grondrechten. Uiteraard zijn hierdoor ook weer talloze mensen in Ethiopië gestorven of vermoord.
  https://www.hrw.org/world-report/2018/country-chapters/ethiopia
  (Wereldrapport HRW 2018)
  En deze hij, deze hij, Tedros Adhanom Ghebreyesus, kort Tedros geheten en directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, ontvangt op 24 mei 2024 een eredoctoraad van de Rijks Univeristiet Groningen.
  Wat mij betreft een doctoratus honoris causa uitgereikt aan een prominente misdadiger en mensenrechtenschender.

  Aldus schreef ome willem

  • Willem,
   Dan weet ik, althans, dat denk ik te weten, WAT die RUG voorstelt. Het is vergelijkbaar met de Nobelprijs. Dus, ze doen maar. Gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen. Betekent dus dat, als je goed kijkt, je veel kunt zien. (Ook al denken andere mensen iets anders te zien, dat maakt het lastig.)

  • Begin vorig jaar heeft de RUG (Rijks Universiteit Groningen, 1614) universitair hoofddocent Tjeerd Andringa ontslagen i.v.m. het verspreiden van ‘complottheorieën’. Om het vuurtje verder op te stoken noemde de universiteitskrant (UKrant) hem een ‘wappieprof’.
   Tjeerd ging niet bij de pakken neerzitten en is hij de Nova Academia gestart met als medewerker o.a. emeritus-hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de universiteit van Sussex, dr. Kees van der Pijl: https://www.youtube.com/watch?v=P7jxs1ST5kU

   In de allerlaatste fase van de Eindtijd proberen de duistere krachten achter de schermen nog wat angst aan te jagen maar het pleit is beslecht, het 3D-paradigma implodeert onherroepelijk voor onze ogen & hier de visie van de gerespecteerde Britse astrologe Pam Gregory voor de komende tijd: https://www.youtube.com/watch?v=P7jxs1ST5kU

  • Willem de Schaker, Het schrijven klop 100% Heb ook veel onderzoek gedaan Er zal iemand opgepakt worden dan zal het sneller gaan met de anderen die in deze zwendel zooi betrokken zijn en niemand zal ongemerkt er tussen uit kruipen zoals WEF- Klaus Schwab, Ursula von der Leyen WHO Terrorist Tedros Adhanom Ghebreyesus van de Wereldgezondheidzwendelorganisatie Deze persoon die ook nog eens op de dodenlijst staat samen met Bill Gates en Pfizer- ALBERT BOURLA en zijn illegale vriendjes van de Farmaceut bedrijven em hun BIO GIF mengers !!!!!

 6. “We zullen ervoor zorgen dat dit gebeurt, want als de volgende pandemie toeslaat, zal ze ons niet sparen,” zei ze.
  wat een gekke bende.
  als je in de corona tijd geen muilkorf had verplicht en geen lockdown en de mensen niet volgespoten had met gif dan had de wereld nog het zelfde geweest maar aangezien jullie miljoen mensen hebben vermoord of levenslang invalide hebben gemaakt omdat dat het beleid is van jullie zullen jullie het weer proberen.

  stelletje psychopaten.

 7. We zullen z’ in ( “ZE” ) in de gaten houden, die WH🌑🐍 – kl°°tchacoches !
  Géén minuut odf seconde zullen ze aan ons bijzondere attentie en aandacht ontgaan !

 8. Die overeenkomst mag er nooit komen. Die overeenkomst is gebaseerd op het monddood maken van de mens. Een enkeling gaat dan beslissen over jouw leven. Opdonderen net dit verdrag. Denk maar aan de zwendel tijdens de. Z.g. corona.

 9. Hier hoor je die corrupte Staatszenders die vele miljoenen illegaal binnen harken waar deze NPO RTL Nu.nl VARA en alle media zwendel nooit over Maar BBB Mona keizer heeft wel het lef om deze WHO TERRORISTISCHE TEDROS aan te pakken ( Tedros Adhanom Ghrbreyesus) die geen ARTS of Bioloog blijkt te zijn Maar een illegale corrupte ongekozen TERRORIST blijkt te zijn van corrupte Leugen en bedrog de mensheid te belazeren en te bedonderen voor eigen gewin en zelfverrijking met illegale geldstromen binnen te harken met zijn illegale Wereldgezondheidzwendel en zijn illegale criminele Terroristen Kartels waar de mensheid nooit aan mee zullen werken met Nazi.s criminelen en Moordenaars Maar hun Pretpark zal snel gesloten worden WEF WHO OMT LAREB / EMA Tis allemaal een zwendel ZOOITJE door een criminele TERRORISTEN KARTELS Zij die niets 100% kunnen Onderbouwen en niets 100% kunnen bewijzen dan houden zij hun muil ( Wat er echt gebeurd: Lockdown tot Vaccinatie ZWENDEL )

  • beste Eppo, kartelpolitica Mona Keizer heeft getekend bij het kruisje (trouw gezworen aan bilderbergbilly) en zij speelt haar rol in het door duistere krachten achter de schermen geschreven script met verve. Laten we niet vergeten dat ze in 2021 als staatssecretaris in de 2de slaapkamer ronduit toegaf dat 5G te maken heeft met gedragsbeïnvloeding.

   • Ron Swart,
    Geen idee of je het al gezien hebt of mijn vorige bericht, ik herhaal niet om mijn mening op te dringen maar omdat ik denk dat jij het echt zeer interessant zult vinden.
    Kijk en luistertip, heb het zelf al 2x beluisterd, Jorn Luka van the truemanshow in gesprek met Hans Andrea, groet van mij!

    • De podcast van Jorn staat op mijn to do-lijstje.

     Off topic: de door Hollywood-pedo & adrenochroomgebruiker Steven Spielberg geregisseerde film ‘Close Encounters of the Third Kind’ uit 1977 bevat een overduidelijke verwijzing naar 9/11.
     The Simpsons besteedden in 1996 al aandacht aan 9/11.

 10. De WHO MOET WEG, ONTMANTELD EN DE VACCIN DOORDRUKKERS GATES, EN BIGFARMA, VOOR EEN TRIBUNAAL, en ook de hoofdredacteuren van grote volks kranten.

 11. Inderdaad, onmiddellijk heeft de EU corrupte top verklaard dat zij op EU niveau het mislukte WHO verdrag zullen doorvoeren!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in