Felton Davis / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

In een explosieve nieuwe getuigenis heeft een topambtenaar op het gebied van de volksgezondheid gebroken met haar collega’s bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dr. Hanna Nohynek, hoofdarts van het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn en voorzitter van de WHO van de Strategic Group of Experts on Immunization, gaf in een Finse rechtszaal toe dat de WHO al in de zomer van 2021 wist dat COVID-19 vaccins niet effectief waren. Nohynek adviseerde de WHO toen dat de vaccinpaspoorten onnodig waren. Ze zei dat de WHO de dreiging van vaccinpaspoorten gebruikte om het publiek onder druk te zetten om de experimentele injecties te nemen, ook al wisten ze dat de injecties de overdracht van COVID-19 niet stopten.

Dr. Nohynek getuigde dat vaccinatiepaspoorten niets meer waren dan een zwendel om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen die geworteld is in dogma’s en totalitarisme. Dit is een schokkende wending bij de WHO. Nohynek staat hoog aangeschreven bij de WHO en is een van Finlands topadviseurs op het gebied van vaccins. Daarnaast is zij bestuurslid van Vaccines Together en het International Vaccine Institute, schrijft Lance D Johnson.

De WHO en de EU bevorderden totalitaire controlesystemen die massale vaccinschade en segregatie veroorzaakten

Tegen de zomer van 2021 wisten de WHO en het Finse Instituut voor Gezondheid dat het COVID-19 vaccin volledig ineffectief was om de overdracht van COVID-19 te stoppen. Deze instellingen negeerden echter het bewijs. De WHO beweerde destijds dat ze werkten aan “het creëren van een internationaal vertrouwd kader” voor veilig reizen.

Nohynek hield vol tegen de vaccinpaspoorten en noemde de COVID-prikken “nep” omdat ze de overdracht niet stopten. Ze zei dat de vaccinpaspoorten en zogenaamde vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven en een kunstmatige vraag creëerden naar lockdowns, beperkingen en afzondering.

  Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik - Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarkten

De explosieve getuigenis van Dr. Nohynek vond plaats in een rechtszaal in Helsinki. Een Finse burger klaagde de overheid aan nadat haar de toegang tot een café was geweigerd, terwijl ze een vaccinatiebewijs moest overleggen. De Finse burger Mika Vauhkala trapte niet in de zwendel van de COVID-19 vaccins en klaagde de overheid aan nadat hem de toegang tot het café was geweigerd. Vauhkala schreef dat zijn rechtszaak is “om grondrechten te verdedigen” nadat hem het ontbijt in een plaatselijk café was geweigerd. Vauhkala werd routinematig afgezonderd van de maatschappij vanwege het onwettige, discriminerende en onmenselijke overheidsbeleid. Dit segregatiebeleid werd gebruikt om particuliere bedrijven te dwingen en te terroriseren.

“De grondwet van Finland garandeert dat burgers niet gediscrimineerd mogen worden, onder andere op basis van hun gezondheidstoestand,” stelt Vauhkala op zijn website.

In juli 2021 rolden de lidstaten van de Europese Unie snel een onwettig vaccinpaspoortsysteem uit, getiteld de EU Digital COVID Certificate Regulation. Mensen die niet meededen aan deze zwendel werd de toegang tot winkels ontzegd en mochten geen gebruik meer maken van het openbaar vervoer. Hun medische zorg werd bedreigd. Hun deelname aan de samenleving werd afgesloten. De Europese Unie werkte vervolgens samen met het World Economic Forum (WEF) om het certificatenprogramma om te vormen tot een “digitaal ID”-systeem. Het systeem werd uitgebreid met digitale betalingen, terwijl er nog steeds een bewijs van vaccinatiestatus nodig was. Vandaag de dag werkt de Wereldgezondheidsorganisatie aan een “pandemieverdrag” dat globalisten absolute macht geeft over het leven van mensen, de nationale soevereiniteit ondermijnt en mensen tot slaaf maakt van hun leugens en controles.

  Toparts geeft alarm af: 'Zwangere gevaccineerde Amerikaanse moeders sterven nu in alarmerend tempo'

De zwendel met vaccinpaspoorten heeft de medische ethiek uitgewist, discriminatie genormaliseerd, mensen gedwongen om vaccinverwondigen te krijgen, de samenleving gesegregeerd en een bioveiligheids politiestaat opgericht – ondersteund door witwaspraktijken en afpersing.

Vaccinpaspoorten hielpen ook bij de oprichting van het Global Digital Health Certification Network van de WHO. De schending van mensenrechten werd ook gebruikt om het digitale ID-systeem van het World Economic Forum te bevorderen. Dit systeem van totalitaire controle omvat vaccinpaspoorten en digitale betalingssystemen die mensen tot slaven maken, onderworpen aan de onwettige edicten van de zogenaamde experts. Dit systeem van tirannie moet koste wat het kost ontmanteld worden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Placenta van gevaccineerde moeders: Dr. James Thorp presenteert verontrustende beeldenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralische bisschop die elite pedofielenring onthulde, neergestoken in brute aanval op livestream
Volgend artikelNederlandse overheidsgegevens gehackt en verbazingwekkende hoeveelheid gegevens over bijwerkingen van Covid-injecties buitgemaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. het wordt nu tijd om dat hele zooitje schorem op te pakken en in FEMA kampen te zetten man en vrouw APART en deze net zo veel spuiten te geven dat nodig is geworden voor de gewone bevolking was volgens mij hebben ze zelf nog geen enkele spuit gehad dus leden van de W E F ga jullie gang neem je prik .

 2. Weer een candidate om binnenkort een ‘natuurlijke dood’ te sterven. Zolang de meute niet wakker wordt blijven ze oppermachtig en doen wat ze het beste uitkomt. Kijk naar de arrogante Rutte die lacht het volk vierkant uit en doet precies wat hem opgedragen is. De tweede kamer is druk aan het ‘formeren’ wat alleen maar show en tijd rekken is om huidige kabinet aan de macht te houden. Het geld verdwijnt naar de Oekraïne de asielzoekers stromen in grote getalen binnen en de bevolking wordt steeds verder uitgeknepen met verhoging van de. belastingen. Waardoor kan dit gestopt worden??

 3. De gevolgen van de vaccinatie paspoorten zijn erg ver gegaan. Tot mensen die jarenlang vastgezeten hebben in verre landen zonder de mogelijkheid om terug te keren naar Nederland.

  De gedachte dat het slechts om een Cafe of restaurantbezoek zou gaan is volstrekt fout.

  Er zijn hier serieuze slachtoffers gemaakt waar de Roverheid zich totaal niet om bekommert en ook nu nog slecht behandeld.

  • Als ik tegen jou zeg dat al sinds de burgeroorlog in de V.S. al 1 schuldige was die beide partjien voorzag aan materiaal en geld, dan hebben nog vele vertrouwen in de Brics..
   Het is 1 pot nat, en de mensen die geld aan oorlogen en landje pik doen, zijn al de begunstigde..

   Ook met Brics komt het voor de meeste volkeren niet goed, want ze doen namelijk allemaal hetzelfde, namelijk de digitalisering en cbcd..

   Wat Prutte benoemd, is ook onzin, maar hij moet het spelletje spelen omdat hij van de andere partij is.
   Mensen voor het otje houden, en hele volksstammen die er nog STEEDS in trappen.

 4. Weer een half verhaal wat van hak op de tak springt. Wat was het resultaat van de rechtzaak? Ik lees alleen weer een heel hoop wol en 0,0 gescheer

  Begint echt irritant te worden Heer Rimmel

 5. ja opeens gaan ze alles toegeven, kunen wij dat ook als je een paar mensen vermoord en dan maar toegeven zit niks anders op. Als je een beetje toe geeft mag je gewoon vrij rond blijven lopen ook als je een paar miljoen doden op je geweten hebt. Ze praten erover en doen er niks aan ze blijven gewoon verder gaan en omdat we toch niks zeggen doen ze er nog maar een schepje bovenop want ja als je een beetje toegeeft……tis om te kotsen…..

 6. Het socialisme is het grootste kwaad. Wat ik bedoel met socialisme is collectivistische vormen van overheid in welke vorm dan ook. Er zijn twee vormen van socialisme die ik hier zal opnoemen.
  De eerste is fascisme. Onder het fascisme worden mensenrechten niet erkend. De economie is een corporatistisch model. De overheid bepaalt alles, daaronder heb je corporaties die een volledige sector van de economie beheren.
  De tweede is het communisme. Onder het communisme worden mensenrechten ook niet erkend. In de Soviet Unie was de economie volledig in handen van de overheid.
  Beide vormen van overheid hebben soorgelijke problemen. Beide systemen zijn verschrikkelijk onmenselijk om twee redenen. Geen van beide aanvaardt dat mensenrechten bestaan waardoor die constant overtreden worden. De gecentraliseerde economie maakt dat corruptie een enorm probleem wordt voor de hele samenleving.

  De enige vorm van economie die bewezen is te werken is eentje waarbij vrijheid wordt gepromoot. Het kapitalisme is niet het beste systeem in de wereld maar dat is ook niet wat auteurs die erover schreven beweren dat het is. Kapitalisme is een ethisch en economisch systeem, deels gebaseerd op de Bijbel en deels gebaseerd op humanisme, dat vrijheid van het individu zo veel mogelijk maximaliseert. Het ethische deel gaat over mensenrechten, ook wel natuurlijke rechten of negatieve rechten genoemd, en is fundamenteel in een kapitalistisch systeem. Daarbij behoort het recht tot eigendom, het recht tot vrije meningsuiting en het recht tot privacy enzovoort. Het economische systeem is een vrije markt. Dit is dat de markt, en niet de overheid of agentschappen, bepalen welke producten en diensten er beschikbaar zullen zijn. Hierdoor krijg je een economisch systeem dat zelfregulerend en gebalanceerd is. De markt is een collectief van alle leden die eraan deelnemen wat maakt dat capitalisme ook democratisch is. Het systeem is zelfregulerend omdat aan de hand van vraag en aanbod bepaald wordt wat de prijzen zijn van alle producten, diensten en arbeid. Het systeem is gebalanceerd omdat, als je gaat bouwen op vraag en aanbod om de prijzen te bepalen, het niet mogelijk is voor mensen en overheid om boven hun standaard te leven. Dat betekent als iemand rijk is dan heeft die daarvoor gewerkt en is hem dat niet gegeven. Een kleine overheid met beperkte macht is cruciaal voor zo een systeem om goed te functioneren want hoe groter de overheid, hoe meer rechten die zal overtreden en hoe meer die zich zal bemoeien met zaken die mensen onder elkaar zijn overeen gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in