Foto Credit: The Cradle

Het juiste om te doen wanneer iemand je probeert wijs te maken dat het tegengaan van een actieve genocide discriminerend is tegenover Joden, is om hardop te lachen en vervolgens alles wat ze zeggen voor de rest van hun leven te negeren, schrijft Caitlin Johnstone.

Joodse zionisten hebben zoiets van “Neem me niet kwalijk, het is eigenlijk tegen mijn religie dat je tegen genocide bent. Je moet ophouden me religieus te vervolgen met vredesactivisme.”

Zoveel westerlingen zeggen dat ze Israël steunen en ook een tweestatenoplossing steunen, wat een onzinnig standpunt is wanneer Israël zich agressief verzet tegen een tweestatenoplossing. Als je daadwerkelijk de oprichting van een Palestijnse staat steunt, sta je lijnrecht tegenover elke betekenisvolle machtsstructuur in Israël.

Het is alsof je zegt dat je Biden steunt maar wilt dat hij de verkiezingen verliest. Het is alsof je zegt dat je vakbonden steunt maar ook voorstander bent van agressieve vakbondsonderdrukking. Het is een volledig tegenstrijdige positie die alleen met elkaar te rijmen valt zonder cognitieve dissonantie als je niet echt geeft om een tweestatenoplossing.

Amerikaanse inlichtingendiensten schatten dat Israël tot nu toe slechts 30-35 procent van de Hamas-strijders in Gaza heeft gedood en dat Hamas ondertussen duizenden nieuwe strijders heeft gerekruteerd in het kielzog van de Israëlische aanval.

Na meer dan zeven maanden van onpeilbare gruwel heeft Israël zijn verklaarde doelen in Gaza nog lang niet bereikt. Israël moet daarom noodzakelijkerwijs ofwel (A) Gaza veel, veel, veel meer horror aandoen voor een zeer, zeer lange tijd, of (B) zijn officiële doelen herzien.

  Musk geeft angstaanjagende waarschuwing: "We slaapwandelen in WO3"

En natuurlijk is er ook nog optie (C), namelijk dat Israël de hele tijd gelogen heeft over zijn verklaarde doelen en in feite precies bereikt wat het van plan was te bereiken.

Donald Trump vertelde de pers dat de bewuste Reaper drone Nikki Haley “in ons team komt” omdat de twee “veel van dezelfde ideeën hebben.”

Deze man zegt openlijk dat hij opnieuw gaat samenwerken met oorlogszuchtige moerasmonsters voor zijn volgende termijn en zegt openlijk dat hij Biden’s oorlogszuchtige acties in Oekraïne en Gaza gaat voortzetten. Maar ik zal met absolute zekerheid nog steeds gehersenspoelde Trump-aanhangers krijgen die me vertellen dat hij de oorlogen gaat beëindigen en de Deep State gaat bestrijden.

Het is eigenlijk verbazingwekkend hoe dom de propaganda is geworden. Kinderen en ziekenhuizen bombarderen is zelfverdediging. Een extreem flagrante etnische zuiveringscampagne is eigenlijk een oorlog. Een paar westerse zionistische joden die zeggen dat ze zich onveilig voelen op de universiteitscampus is een urgentere zorg dan een actieve genocide.

Soms voelt het alsof ze op ons experimenteren, gewoon om te zien hoe dom het verhaal is dat ze de mensen kunnen laten slikken.

“Laten we ze vertellen dat Hamas de Israëli’s zonder aanleiding heeft aangevallen, zomaar uit het niets. Net doen alsof Israël daar gewoon zat en een stel terroristen hen aanvielen omdat ze slecht zijn en Joden haten.”

“Wat? Kom op man, dat geloven ze nooit. Het hele Israëlisch-Palestijnse conflict is openbaar!”

“Ze geloven het wel. Stel het gewoon sluw keer op keer voor op het nieuws op een zelfverzekerde, gezaghebbende toon en het gaat er meteen in.”

  Zal een Zuid-Afrikaanse overwinning de genocide in Gaza stoppen?

Eigenlijk worden veel van de adembenemend belachelijke dingen die het imperium ons vraagt te geloven niet eens geloofd door de mensen die ze zeggen. Wie gelooft eigenlijk dat het belachelijk is om te suggereren dat Israël een Palestijns ziekenhuis zou kunnen aanvallen en daarover te liegen? Wie gelooft er eigenlijk dat er een angstaanjagende antisemitisme-epidemie heerst in onze samenleving? Ik ben ervan overtuigd dat veel van de mensen die beweren deze dingen te geloven eigenlijk wel beter weten, maar doen alsof ze valse onzin geloven om hun politieke agenda’s vooruit te helpen.

Het imperium vraagt ons de hele tijd om idiote dingen te geloven, jaar na jaar, maar de verhalen over wat er gebeurt in Gaza zijn van een heel ander niveau. Het is gewoon een non-stop aanval op de realiteitszin van mensen.

Gelukkig lijken ze de domheid dit keer sneller te hebben opgevoerd dan ze konden. Steeds meer mensen worden wakker voor hun leugens en de ogen die in 2024 opengaan, zullen de rest van hun leven open blijven voor de propaganda van het imperium.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zionistische Christenen worden wakker geschud: Nieuwe wet die “Antisemitisme” definieert betekent ontkenning van het Bijbelse verslag dat Joden Jezus ter dood veroordeelden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHamas kondigt gevangenneming van Israëlische troepen in hinderlaag in Noord-Gaza aan (18+ Video)
Volgend artikelGeen deal: W.H.O. slaagt er niet in wereldwijd pandemieverdrag veilig te stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

   • Ik neem het niet voor frontnieuws maar ik zie niet dat er een politiek standpunt wordt ingenomen. Alles komt in de artikelen aan bod. En anders lees je het wel in de commentaren. Dus nee, Coco, ik begrijp je wel maar nu is je je betoog flinterdun. Begrijp je me ook?

 1. Mogelijk dat de westerling inmiddels door propaganda (ook onbewust) in een surrealistische werkelijkheid (ontkennen van de werkelijkheid) is gekomen die het als realistisch ervaart. ‘ Men leeft In feite in een waan’
  Vb gezondheidszorg gebied:
  de mens stond minder en minder centraal tot alleen een ‘ product voor geldwinning’ overbleef. (mede door doelbewuste privatisering zorggelden)
  Centraal daarvoor in de plaats , (ongeschreven) regels, vergaderen, op de klok werken, ‘ goed’ als men de protocollen kent.
  Dit is dmv ‘ de LEDEN ’ geïmplementeerd, waaronder strategische plekken.
  Omdat het om een gesegmenteerd, langszaam proces gaat, is het onder het zichtveld gebleven- onderwijs ook gesegmenteerd , verloop medewerkers; carrière – wissel & pensioen.
  Wat er nu gaande is , is VER voor 2020 gestart.
  DE zionist , bestaat niet
  Evenals de Jood , christen , – in mindere mate de moslim.
  MIND CONTROL bestaat – hoe wordt je gedoemd ‘ om van mens waarden af te komen’ in de context van broodwinning en acceptatie in een vrij gesegmenteerde samenleving.
  De moslim gemeenschap blijft in hun kernwaarde, meer overeind , hoewel ook hier aan getrokken wordt.

  • De enige uit weg lijkt te zijn, hoewel ik geen religie aanhang, is een religieuze staat met wetgeving die alleen vanuit die religie kan worden toegepast.
   Rusland, heeft dit door orthodox christelijk
   Zo ook Iran islamitisch.
   Israël heeft een ‘übermensch’ religie welke gedoemd is, in ruimer perspectief van samen- leving, te mislukken.

   • De islam is ‘in stand gebleven’
    Niet door regels maar doordat men Allah/ God in gebed betrekt.

    In tegenstelling tot christendom ,
    Die een ‘ profeet ‘ / een ‘zoon’ in Gods naam gebruikt. Voortkomend uit een gecreëerd boek.
    Heeft gevolgen omdat er geen ‘binding’ is met waarom het draait, Gods besef.
    Los zand, woorden in opstelling om zand te plakken.

 2. Niet de gewone Joden, maar de Joods zionistische en orthodoxe elite is ongeevenaard het grootste tuig aller tijden. Dat inhoudelijke kritiek op dezen, zoals bv op de Rotschilds, Rockefellers, Soros en hun talloze trawanten, weggezet wordt als Jodenhaat is een diepe schande die inhoudelijk niet is uit te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in