Zweden heeft geen landelijke lockdown ingevoerd om “pandemie vermoeidheid” onder de bevolking op lange termijn te voorkomen, aldus de directeur-generaal van de Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn van het land.

“We hebben niet gekozen voor de weg van een volledige lockdown van de samenleving, omdat we andere argumenten hadden voor een systematische reactie op een pandemie”, legt Olivia Wigzell uit.

De ambtenaar sprak op de conferentie ‘Pandemie 2020: Challenges, Solutions, Consequences’, die deze week in Moskou werd gehouden.

“We waren erg bang, we vreesden dat mensen een soort pandemie afmatting zouden ontwikkelen, dat mensen de beperkingen zat zouden worden. Maar in Zweden volgde vrijwel iedereen de aanbevelingen op”, voegt ze eraan toe.

Zweden is de huidige trend die vrijwel over de hele wereld heerst uit de weg gegaan en heeft ervoor gekozen om geen landelijke lockdown op te leggen om de verspreiding van het Coronavirus onder de bevolking te voorkomen.

Scholen, sportscholen, bars en restaurants bleven open met minimale beperkingen en een meer laisser-faire, vrijwillige acceptatie van volksgezondheidsadviezen zoals sociale afstand en het dragen van mondkapjes.

Kantoorpersoneel en universiteitsstudenten werkten waar mogelijk op afstand en risicogroepen werden geadviseerd thuis te blijven of hun sociale interacties in het openbaar te beperken.

Wigzell zegt dat Zweden tijdens de hele pandemie zijn gezondheidszorgsysteem heeft versterkt en tegelijkertijd tussen de 30 en 40 procent van zijn bedden vrij heeft gehouden, met indien nodig beademingsapparaten om alle pieken bij Coronavirus-patiënten te kunnen opvangen.

Inmiddels gaat een jonge vrouw op social media viraal met een video over hoe het leven in Zweden er tijdens de pandemie uitziet.

De video, die blijkbaar op maandag in stockholm is genomen, toont forenzen in een trein die opmerkelijk dicht bij elkaar verkeren, met bijna niemand die een mondkapje of andere bescherming draagt, in schril contrast met andere steden over de hele wereld.

  Het MIT bevestigt dat RNA-vaccins door de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus hoe zit het met mRNA-vaccins bij vlees van consumptiedieren?

De reacties op de video zijn van consternatie en verlangen naar een vervlogen pre-Covid-19 tijdperk.

In verschillende gebieden in Spanje en Italië bijvoorbeeld is het dragen van een mondkapje te allen tijde verplicht in de publieke ruimte.

Ondertussen zijn er in de VS, Australië en enkele Europese landen meerdere gevallen van gewelddadigheden geweest onder de bevolking, of door de politie begaan in naam van het afdwingen van het dragen van mondkapjes.

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

Vorig artikelIndiase man onthoofdt zijn vrouw en brengt haar hoofd naar het politiebureau
Volgend artikelPolen kan EU’s Coronalening stopzetten: “EU bedreigt onze onafhankelijkheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Manipuleren van getallen is DE methode om zaken af te dwingen.

  Het aantal “besmettingen” stijgt…maar is dat zo?
  Het aantal testen stijgt, testen die niet aantonen of een virus actief is of al weg is, testen die niet eens betrouwbaar zijn.
  Je kunt dus door de testresultaten te vertragen en het aantal uit te voeren testen te verhogen een kunstmatige stijging “aantonen” en als je dan wat mongolen hebt in Den Haag die zichzelf willen laten gelden is de cirkel rond. De pers maakt er ene mooi verhaal van met wat verhalen van mensen in ademnood uitgelicht en Viola, angst en elkaar forceren tot kudde-gehoorzaamheid is een feit.

  We spreken hier dus van pure manipulatie met als doel een samenleving te forceren tot totale gehoorzaamheid met als dreigmiddel ziekte, anti sociale houding en boetes, en eventueel een scheld en kleineer partij door geüniformeerd personeel.

  Typisch is dat als een ziekte bij varkens voorkomt en er zijn economische belangen bij gebaat de knorries massaal worden geruimd, idem schapen, koeien, komkommers , nertsen en er was zelfs even sprake van honden…..

  Nu blijkt dat onze huis en tuin allachtoon de grote bron des besmetting is…maar geen vast beleid van de regering, terwijl onze economische belangen geschaad worden tot in het kwadraat.
  Standvastigheid of zelfs maar enigszins stabiel beleid is totaal weg, niet te vinden. Alles komt neer op repressie, het wondermiddel van falende leiders.

  We gaan straks stemmen…..heeft het ooit enig nut gehad?
  Toen de bevolking in grote getale stemde op nieuwkomers zoals de CD en later lijst Fortuyn werd met geweld een verandering van het politieke landschap geëlimineerd. Tot de dood erop volgt.
  Maar geen ambtenaar die zich de afgelegde eed op de grondwet herinnerde, geen kamerlid dat opstond en riep dat dit geweld tegen alle pilaren van een democratie indruiste, geen dader ooit gestraft behalve een stropop die het wel grappig vond….
  Later werd het wat minder bloedig met insluipende mollen bij de PVV die de partij gingen splitsen toen het te groot bleek te worden, maar van democratie is dus geen sprake in Nederland. Er is gecontroleerd oppositie. Dat betekend dat we verneukt worden op de dag dat de stembus open gaat tot de volgende stembusgang vier jaar later. En iedere dag daar tussen in.

  Manipulatie.
  Nederland is een manipulatie faciliteit.
  Een entiteit die niets met vrijheid of rechtvaardigheid te maken heeft, een slavenstaat.

  Goedenacht slaven. En oogjes dicht en snaveltjes toe.

  We hadden achteraf gezien beter nu hoog Duits kunnen spreken en onze kinderen hun weekeinden vullen met de Hitler Jugend of Bund Niederlandische mädel, dan hadden we kinderen gehad met ruggengraat wiens dilemma des levens er niet uit zou bestaan tot welke van de 52 officiele genders ze nu toch behoren maar waar de alcohol te drinken en met wie. Nederlands is ook Duits trouwens, neder Diets…..voor wie het wil weten….Vooruitgang is tegenwoordig aftakeling, snowflakes worden millennium kinderen genoemd maar ze bellen een ambulance voor iemand die op de bek valt. Teletubbies is duidelijk funest geweest voor onze nakomelingen.
  Waar is Pippi als je helden nodig hebt, of Wickie? Boomhutten, pijl en boog, met stokken vechten en fikkie stoken, groepsgevechten en luilak bendes. Zo ontwikkel je een samen gevoel, niet door een horde Allah krijsende zandnegers te importeren en de woonwijken ermee te bevuilen en ze gratis alles te geven waar de eigen burger geen kans op maakt…

  Zo word de oorspronkelijke bevolking uitgeroeid, zo word er gemanipuleerd door politici en hun bazen en zo word een land, een volk en een cultuur van duizenden jaren kapot gemaakt.

  En straks verplichte dracht van bruine nakomelingen voor blanke vrouwen. Niet roepen dat het fake nieuws is, het is nieuws dat enkel te vroeg word gemeld. Over vijf jaar is het al een nieuwe normaal.
  Dan zijn er misschien al zoveel dat we er spijkers mee in muren kunnen gaan kloppen.

  We zijn verraden, bedrogen en gemanipuleerd. En nu alles uitkomt is bedreigen, beboeten en opsluiten de norm aan het worden. We zijn eigendom, onderdaan, komt van het woord onderdanig zijn. Eigenlijk is dat de enige waarheid in dit land, de enige openlijke verklaring van eigendom die ook nog waarheid is. Dat je op je bewijs van leven en bestaan hebt staan dat je slaaf bent.

  Eigendom.

  ONDERDAAN.

  Slavenstaat.

  manipulatie faciliteit.

  Dictatuur.

 2. Angststrategie der österreichischen Regierung – Corona-Demo in Wien

  ‘Im April 2020 sickerte ein Strategiepapier von einem Treffen der Corona-Task-Force im österreichischen Kanzleramt durch. Darin geht es darum, die Angst der Bevölkerung bewusst zu bestärken. Denn Angst schafft die beste Basis für massive Eingriffe in die Grund- und Freiheitsrechte.’

  https://www.kla.tv/17358

 3. Ze hebben weer wat gevonden.
  “Mensen met bloedgroep O hebben mogelijk minder kans om een coronabesmetting op te lopen en lopen minder risico om ernstig ziek te worden door Covid-19. Dat blijkt uit twee nieuwe nieuwe studies, die in vakblad Blood Advances zijn verschenen. ”
  https://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/2184440/nieuwe-studies-linken-bloedgroep-opnieuw-aan-kans-op-corona.html

  Zo’n idee had ik al, zo heb ik b.v. nog nooit griep gehad.
  Of ooit iets anders, ook nooit in het ziekenhuis ergens voor gelegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in