Een man in India hakte in een vlaag van woede over ontrouw het hoofd van zijn vrouw eraf, droeg het vervolgens naar een politiebureau en gaf zich over.

Op vrijdagochtend raakte Chinnar Yadav in een verhitte ruzie verwikkeld met zijn vrouw, Vimla, 35, in de noordelijke deelstaat Uttar Pradesh, meldt The Sun.

De bizarre video toont de man die kalmpjes met het onthoofde hoofd over straat loopt, met voorbijgangers die de surrealistische scène toekijken.

Er wordt aangenomen dat Yadav ook een buurman heeft verwond die hij ervan beschuldigd een affaire te hebben gehad met zijn vrouw.

“Na een verhitte discussie, viel de aangeklaagde zijn vrouw met een scherp wapen aan, doodde en daarna onthoofdde haar”, zegt politiechef Mahendra Pratap Chauhan.

“Waarna hij het afgehakte hoofd van zijn vrouw naar het politiebureau van Baberu bracht, waar hij zich overgaf. De beschuldigde werd gearresteerd en het wapen geconfisqueerd”, voegt hij eraan toe.

In februari gebeurde een gelijkaardig incident in dezelfde Indische deelstaat, waar Akhilesh Rawat, 30, zijn vrouw Rajani, 26, na een ruzie onthoofdde en daarna met haar hoofd op straat paradeerde terwijl het nationale volkslied van zijn land zong.

Afro-Amerikaan onthoofdt zijn kamerverhuurder met samurai-zwaard

  Kijk hoe twee mannen het lijk van een COVID-slachtoffer in rivier dumpen
Vorig artikelLeeg wanneer Joe Biden een bijeenkomst houdt – massaal publiek voor Trump
Volgend artikelGeen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om “de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit soort “afrekeningen” zal wel veel vaker aldaar plaatsvinden, ik zag n.l. op de video niemand verbaasd naar de man + het hoofd kijken.
    Mogelijk dachten voorbijgangers : “Ach kijk, Achmed gaat een eindje wandelen met een stukje vrouw”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in