Quirinale.it / Wikimedia / (Public Domain)

De Franse president Emmanuel Macron heeft eindelijk gereageerd op de geruchten dat zijn 70-jarige vrouw Brigitte als man geboren zou zijn.

Macron, 47, trouwde in 2007 met Brigitte. Ze begonnen te daten toen ze 40 was en getrouwd – en hij haar 15-jarige leerling was op de katholieke Providence school in Amiens, schrijft Cassandra MacDonald.

De New York Post schrijft: “Hoewel de Franse leeftijd voor meerderjarigheid 15 is, was Brigitte bezorgd over haar relatie met Macron en hoe het haar kinderen zou beïnvloeden.”

De dochter van Brigitte was een klasgenoot van Emmanuel.

Daily Mail meldt:

Terwijl de Fransen debatteerden over het onconventionele persoonlijke leven van hun staatshoofd, kwam MailOnline in het bezit van details van een vonnis dat afgelopen juni werd uitgesproken door het Hof van Beroep in Caen.

Het verwijst naar twee verdachten – Amandine Roy, een 52-jarige helderziende, en Natacha Rey, 48, die zich voordeed als freelance journaliste.

Beiden waren in december 2021 te zien in een vier uur durende YouTube-video waarin ze beweerden dat Brigitte in 1953 geboren was als jongetje met de naam Jean-Michel Trogneux.

Dit is in werkelijkheid de naam van de broer van Brigitte, en mevrouw Macron heette Brigitte Trogneux voor haar eerste huwelijk.

De verdachten beweerden ook dat Brigittes eerste echtgenoot, André-Louis Auzière, nooit echt had bestaan vóór zijn gerapporteerde dood in 2020, 68 jaar oud.

De vrouwen werden beiden schuldig bevonden aan smaad.

Macron ging vrijdag tijdens een evenement op de Internationale Vrouwendag in Parijs in op de aantijgingen en noemde ze “vals en verzonnen.”

  Alle informatie over de vermeende "buitenaardse lijken" in het Congres van Mexico

“Het ergste is de valse informatie en de verzonnen scenario’s,” zei Macron. “Mensen geloven ze uiteindelijk en storen je, zelfs in je intimiteit.”

De dochter van Brigitte, Tiphaine Auzaine, 40, ging vorige maand ook in op de geruchten in een interview met Paris Match.

“Ik maak me zorgen over het niveau van de samenleving als ik hoor wat er op sociale netwerken circuleert over dat mijn moeder een man zou zijn,” zei Auzaine. “Het vertrouwen van wat wordt bevestigd en het krediet dat wordt gegeven aan wat wordt verkondigd. Iedereen kan alles over iedereen zeggen en het kost tijd om het eraf te halen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Franse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kantVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNul Amish kinderen gediagnosticeerd met kanker, autisme, hartfalen
Volgend artikelCanada begint met het opsluiten van burgers die misdaden ‘zouden kunnen’ plegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Als ze het nodig vinden om dit allemaal uit te leggen, dan is dat ding waarmee Macron getrouwd is een kerel. En hun relatie is één grote smerige MKultra pedo ding.

 2. Beter dan dat oude mannen aan kleine meisjes zitten.
  Lekker laten gaan, als zij gelukkig zijn, prima, maar voor ons was het heel goed als klein Napoleon net als zijn voorbeeld op een eenzaam eiland gezet wordt.

 3. Wat precies de oplossing is van het seksprobleem van de rassen weet ik niet. Ik weet wel dat volgens de Britse wetgeving in het buitenland en vermoedelijk de Nederlandse en andere wetten een man die een Mohammedaan is meerdere vrouwen mag hebben. Mannen van elk land, Amerikaans, Brits of welk ander land dan ook, hebben altijd meerdere contacten gehad. Uit al deze promiscuïteit en uit al dit zoeken naar een antwoord zal uiteindelijk een echte oplossing voortkomen. De Fransen hebben het niet, want bij de Franse natie is er de demonstratie dat ‘de geest de moordenaar is van alles’. Het zijn zulke realisten dat het mooie, spirituele, subjectieve vaak vergeten wordt en dit wijst op een groot gebrek aan de Franse uitrusting. Hun Senaat komt bijeen zonder enige erkenning van God; hun maçonnieke ordes zijn verboden door de Grootloges van andere landen, omdat zij geen Grote Architect van het Universum erkennen en hun geplande seksrelaties gebaseerd zijn op een puur utilitair concept dat in principe gezond is, op voorwaarde dat er niets anders in de wereld bestaat dan materieel leven.

  Alice A. Bailey

 4. Blonde vrouwen zijn dun gezaaid in Frankrijk, maar des te meer een sekssymbool, of juist daarom zijn ze dun gezaaid. Schaarste bepaalt de markt.

  De seksuele revolutie is nooit gestopt in Frankrijk, het is voortgezet in het multiculturalisme, aldus Michel Houellebecq.

 5. Ach..deze macronnetje en het snikkellientje van hem…..wtf!
  Zal niet lang meer duren voordat de franswn hem in de seinne pleuren en verzuipen …de gore wef-rat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in