Carol M. Highsmith (1946–) / Wikimedia / (Public Domain)

Terwijl een groeiend aantal kinderen in heel Amerika gediagnosticeerd wordt met meerdere levensbedreigende ziekten, heeft een uitgebreid onderzoek aangetoond dat geen enkel Amish kind getroffen is door kanker, hartfalen, autisme of een andere chronische aandoening, schrijft Hunter Fielding.

In de Verenigde Staten nadert de huidige populatie Amish snel de 400.000.

De grootste concentraties Amish burgers zijn 90.000 in Pennsylvania en 82.000 in Ohio.

Amish gemeenschappen hebben zich in maar liefst 32 Amerikaanse staten gevestigd.

Gezinnen hebben gemiddeld 7 kinderen, dus de Amish bevolking groeit snel.

De Amish zijn een groep traditionalistische christenen die bekend staan om hun eenvoudige leven, sobere kleding en christelijk pacifisme.

Ze verwerpen de meeste gemakken van moderne technologie en farmaceutica en handhaven zelfvoorziening.

De Amish hechten waarde aan het plattelandsleven, handarbeid, nederigheid en Gelassenheit (onderwerping aan Gods wil) met de bedoeling om de gezinstijd niet te onderbreken en waar mogelijk persoonlijke gesprekken niet te vervangen.

En toch, ondanks het feit dat de Amish alle moderne medicijnen en farmaceutische middelen afwijzen waar de rest van de Amerikaanse bevolking toegang toe heeft, behoren ze tot de gezondste in het land.

Zoals recente rapporten hebben aangetoond, toonde een studie uitgevoerd door de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF) aan dat het sterftecijfer door Covid in Amish gemeenschappen 90 keer lager ligt dan in de rest van Amerika.

Het belangrijkste verschil, zo onthulde het onderzoek, is dat Amish gemeenschappen de richtlijnen van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) volledig negeerden.

Amish gezinnen lieten zich niet vaccineren en droegen geen maskers, en ze deden ook niet aan lockdowns, sociale distantiëring of andere beperkingen.

  Gevaccineerden - Gevaccineerde zombies achter stuur van auto's doden mensen

Maar de gescheiden gemeenschappen konden niet voorkomen dat ze het virus opliepen, want ruwweg 90% van de Amish werd geïnfecteerd met Covid.

In een nieuw uitgebreid onderzoek, gepresenteerd door VSRF oprichter Steve Kirsch aan de Pennsylvania State Senate, werd berekend dat bij Amish kinderen, die strikt 100 procent niet gevaccineerd zijn, typische chronische aandoeningen niet of nauwelijks voorkomen.

Deze chronische aandoeningen, waar veel gevaccineerde kinderen en delen van de Amerikanen aan lijden, zijn onder andere auto-immuunziekten, hartziekten, diabetes, astma, ADHD, artritis, kanker en autisme.

Tijdens een getuigenis voor de Senaat van de PA deelden gezondheidsdeskundigen details over waarom er nooit rapporten zijn gepubliceerd over de gezondheid van Amish kinderen in het algemeen.

“Na tientallen jaren de Amish bestudeerd te hebben, is er geen rapport omdat het rapport vernietigend zou zijn voor het narratief,” getuigde Kirsch.

“Het zou aantonen dat de CDC het publiek al tientallen jaren schade berokkent door niets te zeggen en alle gegevens te verbergen.”

Vooraanstaand Amerikaans cardioloog Dr. Peter McCullough heeft tientallen peer-reviewde publicaties over de toename van chronische aandoeningen onder het publiek.

McCullough heeft getuigd voor de Amerikaanse Senaat en voor wetgevende instanties in de hele VS over de gevaren van mRNA-spuiten.

Kirsch en McCullough maakten samen met topadvocaat Thomas Renz en medisch onderzoeker Graham Hetrick deel uit van een panel van deskundigen die getuigden voor de Senaat van de staat Pennsylvania.

De deskundigen merkten allemaal op dat chronische aandoeningen sterk toenemen onder de Amerikaanse bevolking.

Ze concludeerden echter dat deze aandoeningen niet voorkomen onder de ongevaccineerde Amish gemeenschappen.

  Burgemeester Khan van Londen "nauwelijks bij bewustzijn" door hartaanval dagen na ontvangst Covid-booster

Volgens het VSRF onderzoek kon er geen enkel Amish kind gevonden worden dat leed aan kanker, autisme, hartkwalen of andere aandoeningen die onder Amerikaanse kinderen in opmars zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratiefVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBizar geoengineering project opgestart om de wereld te redden van “Doomsday Gletsjer”
Volgend artikelFranse president Emmanuel Macron zegt dat zijn 70-jarige vrouw niet als man is geboren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Om te overleven zullen we als de Amish moeten gaan leven. Mensen snappen nog niet wat voor reset er nodig is om de mensheid en de planeet te redden. Back to basics en allemaal samenwerken.

  Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient. En als iedereen samenwerkt is geen enkele klus te groot.

  • Mensen houden van asfalt, beton, computer mob tel, eten uit de plastik, werken in industrie, rijden in een auto, drinken te veel alcohol, dragen kleding van plastik…drinken water die verwerkt is, zonder geloof, zonder moraal, zonder echte vrienden……………..en dan vrsgen we ons af
   waarom die sataniesten zo makkdlijk met ons kunnen doen wat ze willen !

  • Precies maar ook hier zijn er verschillende gradaties mooi kun je dit zien(Als dit nog te zien is) wat een gemeenschap kan ontwikkelen tot onze huidige systeem in de tekenfilm “Animal farm” uit 1954 waarin een boerenfamilie werd verjaagd door een paar varkens die de rol van leiders over nemen en zo langzamerhand totalitair werden en bepaalden wat er op de boerderij gedaan en uitgevoerd mochten worden. Ik hoorde van mijn broer dat in zijn omgeving ook iets wilden organiseren zoiets als een samenleving naast de huidige samenleving toen verwees ik mijn broer om die tekenfilm te bekijken 🧐😜😁🖕💉⚰️

 2. Bijzonder volk wel. Ben er altijd door geïntrigeerd geweest.
  Ze leven gewoon ”off grid”. Maken wat ze nodig hebben dus met de hand. Daar krijg je fysiek sterke mensen van. Ik heb in Frankrijk naar een man staan kijken, die met een kantbijl in een tijd van 1.5 uur een bint maakte van een boom, en dat was hard hout.
  Dat volk heeft geweigerd om mee te gaan in de hysterie van de moderne tijd……en daar kan ik wat mee. Feitelijk ongelooflijk knap, om zó overeind te blijven staan in de storm van barokke waanzin van armoe en rijkdom.

  Zou de deep state daarom die giftrein hebben laten ontsporen daar? Het zou mij niets verbazen.

  Heb dertig jaar een eenmansbedrijf gehad in de restauratie en renovatie, en daarvan uit die opleiding natuurgeneeskunde gedaan. Heb héél veel materiaal uit afvalcontainers gehaald…….en mede omdat ik het schandálig vind wat mensen met hun gemakzuchtige harses wegpleuren…….heb in feite met mijn bestaan tegen dat model van die Amish aangehangen. Zonder een auto en electra red je het niet in je eentje in dit land……..wat zit ik feitelijk nu te neuzelen hier…….????

  Wel……dat we met zijn allen mee moesten in de vaart der volkeren.
  Zijn we daar nou veel beter van geworden?

  Als ik zo om mij heen kijk,……….

  • En ik denk dat Theme op het goede spoor zit, als je uit gaat van de mores van deze dimensie.

   Er gaat een splitsing plaatsvinden tussen ( en laat ik het maar in de context van de oude voorspellingen plaatsen )…… de bokken en de schapen……..” en de zachtmoedigen zullen de aarde beërven “.

   Ik zal mijn oude woede moeten loslaten……die woede die ik heb naar ‘valse autoriteit ‘. Dat soort van autoriteit wat met geweld gevestigd is en als een bloedzuigende parasiet op de rug van de samenleving kleeft……..en altijd maar doorgroeit…….tot de samenleving er onder bezwijkt.

   Maar die samenleving vond het ook wel best zo, en die zal in zijn mentale gemakzucht in die derde dimensie blijven hangen, domweg omdat ze niet wakker willen worden……..en zullen het straks zonder de ‘ zachtmoedigen ‘ moeten doen. Succes er mee!

   Ik heb kennis mogen maken met het goddelijke, ( en nee, het is geen baard op een wolk ) en we schijnen daar in die vijfde dimensie wat meer van mee te krijgen omdat we ons DNA weer op de rit krijgen.
   In die kennismaking was ik niet meer dan een zandkorrel in een woestijn, niet meer dan een druppel in een oceaan van een zò oneindige liefde, en maakte ik er deel van uit.
   Taal is een te beperkt medium om dat te omschrijven. We zijn maar stumperds in deze 3d-setting van het universum.

   Het kost mij moeite om die woede los te laten. En nee, ik heb er geen spijt van dat de verkrachters van mijn dochter onder een plaat beton liggen……..want ze bleken haar nadien ook nog de verslaving in te hebben gedreven.
   -Maar ze gaat goed inmiddels…….dank u.-, en ik hoop dat ik haar op de rails kan houden.

   Verantwoording zal ik dáár afleggen……en met daar bedoel ik God zelf. Dan hoor ik het wel. Dat zootje d66 pedotuig met een rechtertiteltje neem ik allang niet meer serieus.
   Ze zijn alleen maar gevaarlijk. Dat wel!

   Maar goed……..bij mij zijn de illusies waar ik in geloofde gebroken……en zijn er grote twijfels aan mijn eigen waarnemingsvermogen.

   Tis een hobbelig ritje naar de splitsing.

  • @Inhetmeer…
   ‘Zou de deep state daarom die giftrein hebben laten ontsporen daar?’

   JA!

   De Amish laten zien wat wij zijn als we uit liefde gaan leven. Ik verlang om te vertrekken en zelf zo te gaan leven, maar ik ben alleen en ik heb amper energie. We zullen dus op de eerste rij naar het einde moeten kijken en afwachten of er nog wat gaat gebeuren dat de mensheid en de planeet kunnen redden.

   • Hallo Theme

    Dat gebrek aan energie betekent dat er ergens in de totaliteit van je fysieke staat van zijn iets niet geheel en al naar behoren functioneert.

    Je schrijft dat je amper energie hebt, maar aan je denk- en verwerkingsvermogen mankeert niet veel, wat ik meen te kunnen constateren aan dat wat je schrijft.

    Je kunt mijn gegevens opvragen via Rommel. Misschien kan ik wat voor je doen.

   • De BIJBEL (Gods Woord) laat dit zien !!! En de Amish houden zich aan de principes van Gods Woord, waar ook de oplossing staat voor de escape die wij kunnen hebben als Jezus wederkomt
    en een einde maakt aan deze Goddeloze en immorele wereld. Het probleem met veel mensen is dat zij wel kijken maar niet ZIEN, dat zij horen maar niet LUISTEREN. Zij willen nog steeds God en zijn Woord niet de eer geven, terwijl zij zien dat steeds meer en meer profetieën in vervulling gaan. Hoofdrede is dat veel mensen God niet heer en meester van hun leven willen laten maken. Zij willen niet dat God regeert in hun leven. Men wil ZELF voor God spelen… Dit is HET probleem met de mensheid vanaf het moment van de schepping van de mens. De rede dat de wereld God niet kan vinden is dezelfde rede dat een dief geen politieagent kan vinden.

  • Ik heb er werkelijk niets aan toe te voegen.
   Ook realiseer ik mij nu steeds beter dat de Amish leefstijl waarschijnlijk het beste bij mij past. In ieder geval de vereniging van de gelijkgestemde bereidwillendheid om als groep/verbond met elkaar samen te werken en daarmee ieders belang te dienen zonder dat er een vorm van (financiële-) zelfverrijking op de voorgrond staat spreekt me nog altijd het meeste aan. Van kinds af aan eigenlijk al.

   Net zoals Anton Pieck het verwoordde in één van zijn prachtige boekwerken: “Ik ben geboren in het verkeerde tijdperk”.

   • Ja vindt ik ook. Lekker hout hakken met hakbijl ploegen met een handploeg en bomen zagen met een hand bomenzaag. Of ga ik toch liever voor een Amish 2.0 methode.

  • Ik heb een documentaire gezien over Amish kinderen die uit de gemeenschap wegliepen en teruggehaald werden en wat er gebeurde was ook niet mals dus je luister naar de geboden anders🧐😜

   • Je hebt toch Rumspringa? Waar elke 16 jarigen kaar mag proeven van de westerse wereld? Ik dacht dat men na een jaar mag kiezen welke wereld men wil..wel permanent dan.

 3. Mooi artikel en absoluut waar. Het enige waar ik steeds m’n twijfels bij heb zijn dit soort uitspraken in verder prima artikelen.. “Maar de gescheiden gemeenschappen konden niet voorkomen dat ze het virus opliepen, want ruwweg 90% van de Amish werd geïnfecteerd met Covid.” Dit is en blijft bullshit omdat alles staat of valt met de 100% vals positieve pcr test en het ineens uitblijven van de griep. Ze hebben beide precies dezelfde ifr waarde! Waarom nog steeds dezelfde bullshit termen gebruiken terwijl het hele artikel verder ingaat tegen het narratief? Ik vertrouw geen enkele berichtgeving meer

  • Hoe kunnen ze idd geïnfecteerd raken met iets dat simpelweg niet bestaat? Verder een mooi artikel. Als we met ons allen zoals deze mooie mensen zouden gaan leven, dan was er misschien nog hoop voor de westerse mens geweest, maar die is vooral verslaafd aan gemak en luxe, terwijl we dat eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Het zal in veel gevallen leiden tot een vroegtijdige dood.

  • @Nino besmettelijke virussen bestaan niet, dus ook de griep niet. Er is nog nooit een virus geïsoleerd, er staat zelf een grote beloning open voor de eerste die dat doet.

    • @Nino en Anton…

     Ziekte ontstaat door hoe wij leven. Geen stress, geen ziekte. De satanisten stoppen stress in alles wat we doen en wat we eten, drinken en ademen, in hoeveel we eten, drinken en hoe we ademen, in onze ritmiek, in alle prikkels…

     De ziekte waar we met zn allen aan lijden is ego. Ga het ego observeren en herkennen, zodat je er afstand van kan nemen. Wij zijn een Immortal Spiritual Biologicol Entity (IS/BE), wij ZIJN de ziel en we hebben een lichaam om de creatie mee te ervaren. Het ego is de geprogrammeerde identiteit/persoonlijkheid van dat lichaam… wij leven nu dus alsof we het de software zijn, terwijl we dus de stroom ZIJN en de computer gebruiken om de wereld te ervaren, de software is een berg aangeleerde programmering die helpt om te overleven.

     Maar ik wijk af… zonder stress/angst is er 90% minder ziekte gok ik. We zijn ontkoppeld van liefde (God) en we leven volledig vanuit het ego, er is dus amper nog liefde en dat is de bron van alle stress. We werden ooit allemaal in God-bewustzijn geboren, na duizenden jaren is dat helemaal vergeten en worden we geboren in een wereld die los is van God, daaruit ontstaat ego(ïsme) en dat is pure angst/stress.

     De echte pandemie is ons ego (angst) en we moeten onszelf allemaal genezen door te kiezen voor liefde.

     • @Theme dan doe ik iets goed want ik kan me niet heugen dat ik ziek ben geweest 😉 Toch denk ik ook wel dat medicijnen en vaccins er mee te maken hebben. Ik (en m’n kinderen) zijn nooit gevaccineerd en gebruiken geen medicijnen en we zijn zelden ziek. Big Pharma is wat gezondheid betreft een hele grote vijand. En inderdaad ook stress, angst en teveel in je hoofd zitten.

     • Ik heb mijn vader 1x zien huilen.. toen hij net de diagnose had gehad dat hij een bloedprop had in zijn aorta, een doorsnede van 6 cm, stond op klappen.. wat een angst zag ik in zijn ogen, vanaf dat moment tot z’n overlijden zo’n 5 jaar later. Volgepompt met bloedverdunners (marcoumar) en ander shit, zag ik m’n vader langzaam sterven, het licht doofde letterlijk langzaam in z’n ogen. Met wat ik nu weet durf ik in volle overtuiging te zeggen dat mijn vader is vermoord!! Het zal een combinatie zijn geweest van allerlei gifstoffen gemengd met eigen cortisol (angsthormoon), zijn levensvreugde is in ieder geval geroofd door 1 diagnose en het daaropvolgende medicinale traject. Mijn grootste overtuiging is dan ook dat ik zeker weet dat dat hele clubje dondersgoed weet wat angst met een mens doet, alleen al de algehele doodsangst in de wereld zegt eigenlijk genoeg. Het staat of valt met de diagnose, je zet als het ware een poort open voor angst door te accepteren wat je hoort.. zelfde geld voor de plandemie, staat (kon niet vallen!) met een 100% valspositieve pcr test.. liefde of angst, goed of kwaad, vrede of haat.. we bepalen ten alle tijden zelf! wat we toelaten in ons denken en onze overtuigingen, ons misplaatste vertrouwen in medici en ziekenhuizen heeft al vele levens verwoest!

 4. Ja, de Amish. Ze blijven intrigerend.

  Ook ik heb al tijden, het idee, dat we heel veel van ze kunnen, en moeten, leren.
  Back to basics. Zelf-voorzienend worden.
  Elke overheids-bemoeienis afschaffen.

  Tip : Begin eigen volkstuin-complexen.

  • Tot ze die gaan besproeien met chemicaliën en je of het binnenkrijgt of amper groeit.

   Straks mag je ook geen volkstuinen meer hebben is te gezond dus slecht voor je 🫣🤣

   • In de buurt van Dordrecht wordt al gewaarschuwd om niet uit eigen tuin te eten en geen eieren te eten van je eigen kippen ivm PFAS. Dat gaat vast snel landelijk worden.

     • Ik woon al 14 jaar dichtbij Chemours en drink nog steeds gewoon kraanwater. Angst voor de dood heb ikniet en ik ben zeker niet naïef, ik heb gewoon schijt aan alle angst voor de dood die ze verspreiden. God weet wanneer het mijn tijd is, dat is ook de hoofdreden dat ik niet bang ben voor m’n dagelijkse portie chemtrails, pfas, fluor, drugs en medicijnresten en weet ik wat nog meer er in ons water, eten en lucht zit. Ik ben zelden tot nooit ziek, en als ik het wel ben is het kort en mild. Leef lieve mensen, eet, drink, heb lief, leef door! Boven alles is dit een angst oorlog, angst voor de dood.. het heeft er bij mij bijna voor gezorgd dat ik angst kreeg voor het leven! Fuck die gore satanisten!!! Kom maar eens een dagje buurten gore lafaards, jullie demonen fuckers, God heeft een lekker warm plekje voor jullie voorbereid🙌👌👌

    • Recent gelezen dat Pfas ook zit in bakpapier wat je in de oven gebruikt. Ziet er inderdaad anders uit dan heel vroeger. Naast beter niet gebruiken van aluminiumfolie (Alzheimer) nu ook geen bakpapier. Als alternatief gaven ze een siliconenproduct aan. Heb ik gevoelsmatig iets tegen. Zal over 20 jaar of zoiets wel bekend worden wat dat dan weer in het lichaam doet. Zelfs nu het bekend is geworden wat het doet, worden er nog steeds pannen ed aangeboden met anti-aanbaklaag. Onbegrijpelijk, temeer er nog zoveel mensen zijn die dit niet weten en denken dat alles wat wordt aangeboden veilig is. Ook schapen op dat gebied???

 5. J’ hebt overmaat van gelijk, Theme !
  En hoe ’t èlders met dat cojonanarratief in de Arabische Oriëntaalse, c.q.
  Afrikaans-Continentale Wereld in zijn gehéél, gesteld, of zeg ik éérder
  ‘niét gestèld is’, dáár hebben w’ in detail voorlopig ’t raden naar …. !?!

  Ik vermoed, hóóp ook, dat óók dáár die ‘nMRA-,’ en c°vidjabsmeerlap(pe)rij
  ‘effecten’ miniem tot te verwaarlozen aan d’ orde zijn …..
  Ik heb het dan meer bepaald over de schadelijke nevenverschijnseltjes als catafrontale
  ‘myo-, & pericarditisch’, ‘longemboliën’, ‘longfalen’, ‘verlammingen’, ‘blind’-,
  en ‘doofheid’, ‘geur’-, & ‘smaakverlies’, ‘fysieke als psychische evenwichtsstoornissen’,
  ‘karakterstoornissen’, ‘geheugenverlies’, etcétéra, etc. …. tot catastrofale mortaliteit zgn. als frappante nevenwerkingen van die ‘brolflacons’ ……….

  Vermits we daar in de westerse MerdahShitMedia zelden tot niks over horen/lezen,
  ben ik vrijwel zéker dat ’t gors van de Arabisch-Oriëntaalse en de hoofdmoot van de
  Afrikaanse bevolking voor/vàn die ‘brouwsels’ en de inherente van de ‘zegeningen’
  ervan gevrijwaard, c.q. gespaard gebleven zijn; sìmpleweg omdat z’ r ook “niet
  áán gezeten hebben” of zich hebben laten opspuiten …. !!!! Zovéél is zéker !

  De ‘pharmamafi°si’ zullen allàng als ‘casus belli’ de Amish, Afrikaanse & specifiek Arabische
  Wereld, ….. èn ÒNS, de overige “NÒN-JABD” * “NON-PIQUOUSÉ(E)S !!!, onder de loupe (vergrootglazen) en in de pétrischaaltjes liggen hebben, …. Vergelijkend experimenteel studiemateriaal met dàt van hun d°°dvertroetelde, vermassacreerde, proefkonijnen … (‘guinypigszz’) ….

  Da w’ in iéder gevàl “geZÒNDER” àf zijn, “ZÒNDER”, dan “MÈT”, zovéél is wis en zéker !
  Voor één kéér dat z’ n Mens iets g r a t i s wouden opsÒlferen, hé …….

  “* Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit *” 1O III 2O24 1O:31

 6. Wel raar dat ze niet aan moderne medicijnen doen maar wel rapid/PCR testen om vast te stellen dat 90% covid gehad heeft, iets klopt hier niet.

 7. De kinderen zijn gezond en hebben niet de kwaaltjes die kinderen tegenwoordig hebben (en ondertussen dus de volwassenen ook) zoals hooikoorts, astma, exzeem, autisme en lage weerstand. Ik geloof absoluut dat dit grotendeels komt omdat ze nooit gevaccineerd zijn (dus ook niet de kindervaccinaties) en geen medicijnen gebruiken. Ik ben niet zo van het geloof, maar verder hou ik wel van hun manier van leven. Ik merk, nu ik ouder word. dat ik steeds meer op die manier ga leven. Een interessant artikel over alle vaccinaties:
  https://rb.gy/e2tpdx

  • Niet onbelangrijk:
   De Amish kinderen hebben ook geen last van ‘geen zinneritus’. Daar leren ze wél van jongs af aan om aan te pakken en de handen uit de mouwen te steken.

 8. In Pensylvania proberen ze al jarenlang een Amish boer (zelf zijn bio-producten verkopend, de nek om te draaien louter uit bureaucratisch motivering. Zie Epoch Times.

 9. @ Ron Swart maart 10, 2024 Bij 18:49
  Achtergrondinfo over de DuPonts: https://web.archive.org/web/20030915082324/http://webpages.shepherd.edu/EEHRHA01/DuPont.htm
  Interessant om te lezen en om te zien hoe verweven dit allemaal met elkaar is. Is toch anders dan in schema te zien hoe ver de tentakels zijn doorgedrongen tot op de werkvloer.
  Ergens flikkert er een lichtje bij me bij de naam Dupont in relatie met de DEMKA (De Munck Keizer), maar kan het nog niet thuisbrengen. Ik vermoed nu dat er wel relaties zullen liggen.

 10. ‘In een verklaring stelt het WEF dat “desinformatie” een bedreiging vormt voor “ons ecosysteem.” – Juist. We prikken er allemaal gaten in en dat bevalt ze niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in