Biden verscheurt Trump’s immigratiebeleid

0
© jlhervàs (CC BY 2.0)

De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden is al begonnen met het terugdraaien van het immigratiebeleid van Donald Trump. Deze omvatten het stopzetten van de bouw van muur tegen Mexico, het stopzetten van het inreisverbod voor bepaalde moslimlanden die een terroristische dreiging vormen, en miljoenen illegalen krijgen het Amerikaans staatsburgerschap, meldt Ekot.

Het duurde niet lang voordat de nieuwe president van de VS, Joe Biden, het beleid van Donald Trump begon te elimineren.

Biden heeft onder meer het zogeheten Parijs-akkoord voor het “klimaat” al ondertekend.
En immigratie zal onder de nieuwe linkse president “aanzienlijk genereuzer” zijn, aldus de Zweedse nieuwszender.

Joe Biden heft het inreisverbod voor mensen uit moslimlanden op.

Ook stopt hij de muur tegen Mexico, die Trump heeft gebouwd om illegale immigranten tegen te houden.

Daarnaast is Biden van plan amnestie te verlenen aan 11 miljoen migranten die illegaal in de Verenigde Staten zijn. Deze groep moet binnen acht jaar het staatsburgerschap kunnen aanvragen, als Biden krijgt wat hij wil. De kinderen van de illegale immigranten moeten binnen drie jaar het staatsburgerschap kunnen krijgen. Biden zal ook gezinshereniging in het land vergemakkelijken.

De amnestievoorstellen moeten echter door het Congres worden goedgekeurd.

Tegelijkertijd heeft de Biden-regering snel subtiele veranderingen doorgevoerd die de politiek correctere lijn markeren.

Biden’s anti-racisme functionaris is van mening dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken

  VS deelstaatsregering vertelt haar gezondheidswerkers in het geheim dat COVID vaccins DODELIJK zijn, maar houdt dezelfde informatie achter voor het publiek
Vorig artikelFrankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole
Volgend artikel12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimentele Pfizer Covid-19 vaccininjecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in