Het islamitische geweld in Frankrijk gaat door sinds het begin van de lockdown. Inmiddels neigt het naar een burgeroorlog. Onlangs werden zelfs molotovcocktails gebruikt tegen politieagenten in Argenteuil.

De enige manier om meer te weten te komen over de burgeroorlogachtige omstandigheden in Frankrijk is via verschillende (meestal particuliere) Twitter-accounts:

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

  Franse geheime diensten: "We hebben te maken met massa's islamitische immigranten die ons willen vernietigen"
Vorig artikelDwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizen
Volgend artikelBrussel: Migrantenbende valt politieagenten aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik vraag me maar af WAAROM de politie en gendarmerie NIET op dat vreemd islamitisch en links KRAPUUL mag schieten?
    Misschien een verbod van HOGERHAND?????????
    Weg met zulke slechte POLITICI!!!!!!!!!!
    Latijnse spreuk zou moeten gelden: ” Salus populi suprema lex esto” !!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in