De Wereldgezondheidsorganisatie WHO ontwikkelt momenteel digitale vaccinatiekaarten om: “mensen te kunnen helpen om naar het buitenland te reizen”, schrijft Sveriges Radio vandaag. De wereldorganisatie werkt hard aan het beperken van vrij reizen van mensen die geen dwangmedicijnen met vaccins accepteren.

Marten Kaevat uit Estland staat aan het hoofd van het reisvaccinatiebeleid van de WHO. De vaccinatiekaart moet bijvoorbeeld informatie bevatten over de vraag of iemand immuun is voor Covid-19 en zou dus zodanig mensen moeten “helpen” om naar het buitenland te reizen, hoopt Marten Kaevats, adviseur van de Estse regering en leidinggevende van het WHO-project, schrijft News Voice.

Wat we op de lange termijn doen is dat we de hele vaccinatiekaart digitaliseren, maar we zijn begonnen met het ontwikkelen van systemen voor alleen Covid-19 gevallen, omdat het nodig is voor de economie en voor mensen om over de grens te kunnen reizen”, zegt Marten Kaevats.

Bill Gates

De meeste mensen kennen de gele vaccinatiekaarten. Nu zullen ze digitaal worden. De niet-medisch opgeleide software-ingenieur Bill Gates, die volgens een CNBC-interview (zie onderstaande video) 10 miljard dollar heeft geïnvesteerd in vaccinatieprojecten, is de toonaangevende individuele vaccinlobbyist in het Westen. Bill Gates wil een stap verder gaan door een digitale vaccinatiedatabase te koppelen aan het reispaspoort. Het WHO-project is een duidelijke stap in die richting.

Sveriges Radio schrijft dat er nog verschillende “uitdagingen” moeten worden opgelost omdat de verschillende wettelijke voorschriften in verschillende landen verschillen, maar wanneer de obstakels zijn overwonnen, moet een persoon die Covid-19 immuun is “mogelijkerwijs” naar het buitenland mogen reizen, zelfs tijdens een lopende pandemie.

  Nieuw Normaal Newspeak #1: "Kudde-immuniteit"

Bij het project zijn veel landen betrokken en het kan tijd kosten om het vaccinconcept te coördineren met de systemen in de verschillende landen. Er is ook een terughoudendheid onder sommige landen om dit soort vaccinatie-informatie te delen, zegt Marten Kaevats.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

Vorig artikelHongarije irriteert opnieuw de links-liberalen als ze de democratie gebruiken
Volgend artikelFrankrijk: aanhoudend islamitisch geweld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ah …Okay nu begrijp ik het….Maar even een domme vraag dan van mij aan de WHO en consorten….” Hoe zit het dan met die “verplichte ” vaccinaties voor die lui uit het M.O. en Afrika , die nu allemaal naar Europa komen ?? Zonder paspoort , zonder dit , zonder dat enz enz enz…Zijn die lui OOK al verplicht gevaccineerd ??

 2. Als het een beetje mee zit heb ik eind van het jaar mijn diplomatieke paspoort, dan ben ik van die ellende af. Tevens krijg ik dan ook een andere kentekenplaten voor mijn auto.

   • Dan ben ik wel benieuwd wie qvic is en waar hij of zij werkt.
    Of hij loopt uit ze nek te lullen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Diplomatiek_paspoort

    Een diplomatiek paspoort is een paspoort dat is afgegeven aan iemand die internationaal moet reizen op de officiële status zaken. Diplomatieke paspoorten zijn klassiek gegeven aan diplomaten en consuls wanneer ze in het buitenland zijn geplaatst, en ze kunnen worden uitgegeven aan andere mensen binnen de overheid, maar ook, afhankelijk van de omstandigheden. Diplomatieke paspoorten zijn meestal een andere kleur van andere soorten paspoorten, waardoor ze zeer gemakkelijk te identificeren; zwart is een klassieke kleur voor diplomatieke paspoorten. Het dragen van een diplomatiek paspoort komt iemand om de diplomatieke onschendbaarheid geen recht.

    Om een ​​diplomatiek paspoort ontvangen, moet iemand aan te geven dat hij of zij in het buitenland zullen reizen op de staatstelevisie bedrijf, wat neerkomt op een nationale regering in een andere natie. Veel landen geven diplomatieke paspoorten en andere soorten speciaal paspoort via een uitzendbureau die gescheiden is van de reguliere uitgifte agentschap, en deze paspoorten vereisen ook speciale aanvraagformulieren samen met vormen die bevestigen dat de drager specifiek behoefte aan een diplomatiek paspoort, in plaats van een gewone paspoort of een ander type speciaal paspoort.
    https://www.deadreign.com/wat-is-een-diplomatiek-paspoort/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in