Brussel: Migrantenbende valt politieagenten aan

2

Een Belgische politievakbond heeft een video gepubliceerd die laat zien hoe politieagenten in Brussel worden aangevallen door een groep migranten.

De agenten probeerden een verdachte bij een steekpartij te arresteren toen een grote groep migranten hen omsingelde en hen vervolgens begon te slaan en te schoppen, waardoor de politie op de grond werd gedwongen. Na de aanval konden de agenten eindelijk opstaan, de verdachte arresteren en het gebied verlaten.

De politievakbond VSOA publiceerde woensdag een video van het incident op de sociale media.

Asielzoeker weigerde alcoholhoudende zeep te gebruiken – dreigde christenen te vermoorden

  Rel op Belgisch strand - politie aangevallen met parasols
Vorig artikelFrankrijk: aanhoudend islamitisch geweld
Volgend artikelDuitsers binnenkort vreemden in eigen land: migrantenaandeel onder kinderen in grote steden loopt op tot 75 procent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in