De wereldwijde Coronavaccinaties worden een goed geënsceneerd mediaspektakel op het niveau van trash-tv, schrijft Unser Mitteleuropa. Blijkbaar om zelfs de laatste kleine geesten te overtuigen van de “belangrijke vaccinatie”. Zoals bekend zullen de elites (o.a. Prins Charles) en de baas van de vaccinfabrikant voorlopig niet gevaccineerd worden. Maar als je goed kijkt, is de media-enscenering gewoon nep. Kijk zelf maar:

Verdwijnende naalden, lege spuiten?

Er verschijnen steeds meer video’s die laten zien dat mensen die zogenaamd gevaccineerd waren, niet daadwerkelijk gevaccineerd zijn. Bijvoorbeeld plotseling verdwijnende naalden op de spuiten of zelfs lege spuiten:

Backup:

Backup:

De Australische premier heeft ook een “kleefdop”:

Backup:

De Londense burgemeester Sadiq Khan heeft dit al aangetoond door zich te laten vaccineren met een injectiespuit in de mouw van zijn overhemd waar de veiligheidsdop nog op zat:

Corona: verpleegster stort in na vaccinatie

  Vijf sterfgevallen met 'vaccin' AstraZeneca in Zweden
Vorig artikelSmeltpot dreigt te exploderen: Frankrijk en de VS staan op de rand van een burgeroorlog
Volgend artikelLuxueuze asielreis: negen Irakese “vluchtelingen” vlogen met Swarovski Airline van Istanbul naar Parijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Die spuiten door een betrouwbare arts of verpleekundige laten vezamlen en een code of naaerop wie ermee geva cineerd is en dan het DNA vergelijken, weten gelijk wie hoer de bol bedonderd! Wel heel vingervlig doen! BV net of je de lege spuit weggooit in een naaste ruimte waar ze waarin ze DNA kunnen verzaßelen, met de naam!
    Ik zou die koppen van ze wel eens willen zien als ze betrapt zijn!

  2. Dat heb ik steeds gedacht..ruttekutte en naziclan zijn volgens mij ook niet gevaccineerd…
    Man, niet te geloven dat er zulke mensen bestaan..en ook dat er mensen zijn die zo weinig eigenheid hebben dat ze er als makke schapen achteraan lopen…
    Echt mensen, word nou eens wakker…te gek toch dat 2 mensen jou vrijheid afpakken en jou precies vertellen hoe en wat!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in