Het gaat niet alleen over insecten eten. Het gaat over een hele theorie en praktijk van het leven en de verlossing zelf, een nieuwe religie om alle oude te vervangen. Hoest je door de overheid uitgegeven ID op, stuur je pakje op als het moet, denk twee keer na voordat je over iets klaagt op social media en zoek een manier om je depressie en wanhoop te kanaliseren in stille nederige dankbaarheid en berusting. Vergeet niet te recyclen. De flagellanten hebben de wereld overgenomen.”

De oude FedEx-envelop was slim, een kunstwerk zelfs, optimistisch en kleurrijk, een teken van snelheid en vooruitgang. Wat een prachtig contrast met de soberheid van de US Postal Service. Jarenlang kan ik me herinneren dat ik deze schatten afgaf en misschien wel $10 betaalde om er zeker van te zijn dat ze door het hele land en zelfs over de hele wereld werden bezorgd. Voor mij was het een fantastisch symbool van een verbeterd leven, het levende bewijs dat vooruitgang was ingebakken in het historische traject, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Maar twee dagen geleden bevestigde de medewerker van het FedEx-kantoor een ander ethos. Er konden geen zaken worden gedaan zonder een scan van mijn door de overheid uitgegeven ID. Ik vroeg om bevestiging: dus als ik dit niet had, kon ik op geen enkele manier een pakket versturen. Bevestigd.

Toen kwam de envelop. Hij had de kleur van de bruine tas die ik als kind mee naar school nam. Dienstbaar, grauw, saai. Ook de nieuwe is gestempeld met een grote groene stift: recyclebaar. Er is geen ontwerp, geen kunst, zeker geen schoonheid. Alles is weg. De belangrijkste boodschap is lijden.

Wat is er met de oude enveloppen gebeurd? Ze zijn vervangen, legde de bediende resoluut uit, zonder verdere details.

Een recycle aansporing suggereert tekort. We moeten alles hergebruiken omdat er gewoon niet genoeg is. We moeten offers brengen. De kleur suggereert ontbering. Het is een esthetiek van droefheid en boetedoening. Toen kwam natuurlijk het prijskaartje: $26 voor levering niet morgen maar over twee dagen. Dus vergeleken met een paar jaar geleden betalen we 2,5 keer zoveel voor een service die half zo goed is als hij was.

Niet klagen. Het is gewoon de nieuwe manier. Het is de nieuwe manier van leven.

Wat is er gebeurd met vooruitgang? Het is vervangen. De nieuwe weg is flagellantisme: in de politiek, cultuur, economie en overal.

De flagellanten waren een middeleeuwse beweging van publieke boetelingen die van stad naar stad trokken in weeïge gewaden, zichzelf geselden en bedelden als boetedoening voor pest en oorlog. Ze waren doordrenkt met een vurige, apocalyptische en millenaristische passie dat ze verschrikkelijke morele realiteiten konden zien waar anderen blind voor waren. De theorie was dat de plagen door God over de aarde werden gebracht als straf voor de zonde. Het antwoord was inbreng, verdriet en boetedoening als middel om de slechte tijden te doen verdwijnen.

  Is het de moeite waard om voor te vechten?

Het is waar dat er mensen waren die dat privé deden, maar dat was niet het belangrijkste punt. De centrale focus en het doel van de flagellantenbeweging was om iemands lijden openbaar en opvallend te maken, een vroege versie van het deugdzaamheidsignaal. Onder het mom van persoonlijk verdriet, ging het er eigenlijk om schuldgevoelens over te brengen op anderen. Ze verschenen op elk openbaar feest met de boodschap: jouw geluk veroorzaakt ons lijden. Hoe meer jij feestviert, hoe meer wij gedwongen worden om de last te dragen van de noodzaak om pijn te lijden vanwege jouw zonden. Jouw vreugde verlengt het lijden van de wereld.

Flagellanterie is het meest herkenbaar in de esthetiek. De eerste tekenen die ik me kan herinneren die ik hiervan zag, deden zich voor tijdens de paniek van maart 2020 toen van hogerhand werd verkondigd dat er een vreselijk virus de VS zou bezoeken. Nee, je kon het niet zien, maar het is zeer gevaarlijk, overal aanwezig en moet koste wat het kost worden vermeden. Je moet je voortdurend wassen, je insmeren met ontsmettingsmiddel, je gezicht bedekken, je kleden in saaie kleuren en zoveel mogelijk verdrietig zijn.

Leuke dingen werden verboden: openbare bijeenkomsten, zingen, huisfeesten, bruiloften en alle vieringen. Deze hele scène kreeg een politiek tintje, want mensen werden uitgenodigd om het onzichtbare virus te zien als een symbool van een tastbaarder virus in het Witte Huis, een kwaadaardige man die een heilige ruimte was binnengedrongen wiens kwaadaardigheid was uitgelekt in de cultuur en nu alles dreigde te vergiftigen. Hoe meer je voldeed aan de verplichte ellende, hoe meer je werk bijdroeg aan het laten verdwijnen van de pest terwijl we wachten op de inenting. Dat kon twee vormen aannemen: hem uit het Witte Huis verdrijven of het vaccin vrijgeven dat iedereen zou accepteren.

Joseph Campbell had gelijk over de rol van religieuze impulsen in de menselijke geest. Ze gaan nooit weg. Ze nemen alleen andere vormen aan, afhankelijk van de stijl van de tijd. Elk kenmerk van traditionele religie vond een nieuwe uitdrukking in de Covid religie. We hadden maskeerrituelen die nogal ingewikkeld waren maar snel geleerd en beoefend werden door velen: masker op als je staat en masker af als je zit. We hadden sacramenten zoals sociale distantiëring en communie met vaccinatie. Ons heilige water werd ontsmettingsmiddel en onze profeten op aarde waren overheidsbureaucraten zoals Fauci.

Flagellantisme verdween niet toen de oude president vertrok en de nieuwe kwam. Zelfs nadat de pandemie voorbij was, waren er nieuwe tekenen dat God boos was. Er was de altijd aanwezige klimaatverandering die een teken was van de woede van de aarde omdat er naar energiebronnen werd geboord en gehakt. En het slechte land dat verantwoordelijk zou zijn voor de onwelkome indringer in het Witte Huis – Rusland – raasde nu door het heilige land van zijn buren.

  Civilisatie & dollar gaan eindigen

Daarnaast was het bredere probleem het kapitalisme zelf, dat ons dingen als vlees, benzine, bont en andere tekenen van het kwaad gaf. En waardoor ontstond het kapitalisme? Het antwoord zou voor de hand moeten liggen: imperialisme, kolonialisme, racisme en het bestaan van blanken – stuk voor stuk zaken die om massale boetedoening vroegen.

De pandemie ontketende het allemaal. Het was in deze periode dat bedrijven besloten dat alleen winstgevendheid tekenen van lijden vereiste en vandaar de opkomst van ESG en DEI als nieuwe manieren om de economische waarde van bedrijfscultuur te beoordelen. En er werden nieuwe praktijken toegevoegd aan de lijst van zeer verdachte praktijken: monogamie, heteroseksualiteit en religieuze tradities zoals het christendom en het orthodoxe jodendom die nu als afgeschreven moeten worden beschouwd, zelfs als onderdeel van het onderliggende probleem.

Het was in deze periode dat ik op appartementenjacht ging en een pas gerenoveerd aanbod zag. Ik vroeg waarom de eigenaar de vloerbedekking niet had vervangen. Ik werd gecorrigeerd: dit zijn nieuwe vloeren. Onmogelijk, dacht ik. Ze zijn grijs en afzichtelijk. Dat is de nieuwe mode, werd me verteld. Toen ik het opzocht, was het waar. Overal werden grijze vloeren gelegd.

Hoe wordt hout grijs? Het sterft af. Het begint te rotten. Het wordt meegesleurd door rivieren en drijft jarenlang rond, afwisselend doorweekt, gebakken door de zon en opnieuw doorweekt, totdat elk beetje kleur is verdwenen. Het wordt drijfhout, een overlevende van de elementen en een symbool van de wreedheid van de cyclus van het leven. Een grijze vloer is daarom het ideale symbool voor het tijdperk van lijden, het juiste materiaal om heen en weer te bewegen en na te denken over het kwaad van de wereld.

In een wereld die geregeerd wordt door flagellantisme, komt lelijke vormeloosheid in de plaats van ambitieuze kunst en fantasierijke creativiteit. Daarom is openbare kunst zo deprimerend en ziet zelfs de kleding die we ons in de winkel kunnen veroorloven er allemaal grauw en uniform uit. In deze wereld verdwijnen genderverschillen ook als luxueuze tekenen van decadentie die we ons niet langer kunnen veroorloven.

Twee andere anekdotes. De bagageluiken op de vlucht van daarnet waren grotendeels leeg, gewoon omdat de meeste passagiers kozen voor het goedkopere Basic Economy-tarief. Dit vereist ook dat ze geen handbagage hebben en dus moeten betalen voor ingecheckte bagage of reizen met al hun spullen in een rugzak. We zijn van gigantische Louis Vuitton hutkoffers overgestapt op dingen in zakken stoppen en ze verbergen voor de autoriteiten.

Nog een voorbeeld. Ik vroeg de man in de dure schoenenwinkel waarom geen van de schoenen leren zolen had. In plaats daarvan hebben alle schoenen van die zachte rubberen zolen die zwak en zielig lijken en geen geluid maken als je stapt.

“Alles is veranderd sinds covid,” zei hij. “Alle schoenen zijn nu huisschoenen.”

Ik had er geen woorden voor en liep weg, mijn hele thesis bevestigd.

  mRNA-uitvinder Dr. Malone: Wereldwijd totalitarisme is een grotere bedreiging dan het coronavirus zelf

En inderdaad, alle gegevens die we hebben wijzen op de machtige triomf van het flagellantisme. De vruchtbaarheid daalt dramatisch. De levensduur wordt korter. Mensen zijn zieker. Het sterftecijfer stijgt. We leren minder, lezen minder, schrijven minder, creëren minder, hebben minder lief. Persoonlijke trauma’s zijn overal. De boodschappen zijn duurder, dus we eten wat we kunnen, wanneer we kunnen, terwijl we hopen op een briesje en het zonlicht dat ons net de essentiële energie geeft die we nodig hebben om nog een dag door te ploeteren.

Degrowth is het economische model van flagellantisme, het terugdringen van consumptie, het omarmen van ontbering, het berusten in bezuinigingen. We verklaren niet langer dat er recessies op komst zijn omdat recessie de nieuwe manier is waarop we leven, de realisatie van het plan. Het woord recessie impliceert een toekomst van herstel en dat zit er niet in.

Dekolonisatie is een ander parool. Het betekent dat je je zo schuldig voelt over de ruimte die je bewoont dat je enige morele actie is om te blijven zitten en na te denken over het lijden van degenen die je hebt verdrongen. Je kunt natuurlijk een smeekgebed tot hen richten, zolang je je geen enkel aspect van hun cultuur toe-eigent, want als je dat doet, lijkt het alsof je je rechten als mens bevestigt.

Wil je vreugde, schoonheid, kleur, drama, avontuur en liefde? Het is niet helemaal weg. Parkeer jezelf op een yogamat op je grijze vloer en open je computer. Stream iets op een van de vele streamingdiensten die je hebt gekregen. Of word een gamer. Daar zul je vinden wat je zoekt.

De ervaringen die je zoekt kun je alleen observeren als een buitenstaander die naar binnen kijkt. Het is niet participerend. Hetzelfde geldt voor seks: je bent er om naar te kijken, niet om fysiek deel te nemen met anderen, tenzij je natuurlijk een andere genderidentiteit omarmt dan die je bij je geboorte hebt opgegeven. Sociale distantie is nooit weggeweest; het is hoe we leven in een nieuw tijdperk van oneindige boetedoening.

Het gaat dus niet alleen om het eten van insecten. Het gaat over een hele theorie en praktijk van het leven en de verlossing zelf, een nieuwe religie om alle oude te vervangen. Hoest je door de overheid uitgegeven ID op, stuur je pakje op als het moet, denk twee keer na voordat je over iets klaagt op social media en zoek een manier om je depressie en wanhoop te kanaliseren in stille nederige dankbaarheid en berusting. Vergeet niet te recyclen. De flagellanten hebben de wereld overgenomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse influencer riskeert 7 jaar gevangenisstraf voor het bespotten van het ontkrachte verhaal over “Hamas die baby in oven bakt”
Volgend artikelEen zwangere Oekraïense vrouwelijke soldaat werd krijgsgevangen genomen door Russische soldaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Grappig, het verhaal over de vloeren klopt wel. Op zoek naar vervangende vloertegels voor een beschadigd deel van een tegelvloer. Bijna elke tegelhal in de omgeving gezien, de daar aangeboden tegels zijn inderdaad wekelijk afzichtelijk. Voornamelijk in somber grijs, met idioot grote afmetingen, bijvoorbeeld 60x100cm. Die zijn bijna niet te leggen. Gelukkig een restpartij met ongeveer met de aanwezige tegels matchende gevonden.

 2. Het is een imitatie .,satan wil een religie die op het christendom lijkt, ik ben monnik geweest

  Zelfkastijding is in de katholieke traditie een middel om de zondige neigingen van de mens te bedwingen of om boete te doen. Zij kan bestaan uit het plegen van handelingen die pijnlijk zijn voor het eigen lichaam of het zichzelf opleggen van beperkingen.

  Zuivering
  Zelfkastijding beoogt wat de Romeinen castitas noemden: ‘geestelijke reinheid’. Het Nederlands woord ‘kastijden’ stamt volgens Van Dale Etymologisch Woordenboek immers af van het Latijnse castigare, dat ’tuchtigen’, ‘straffen’, ‘verbeteren’ en ‘bedwingen’ betekent; castigare komt weer van castus, dat ‘rein’, ‘kuis’ en ‘vroom’ betekent.

  Meesteres van het lichaam
  De Katholieke Encyclopaedie (KE) uit 1955 schrijft in het lemma Zelfkastijding: “Het lichaam heeft de functie ook de ziel te dienen en met haar een harmonisch geheel te vormen, waarin de lichamelijke neigingen aan de geest onderworpen moeten zijn en een strenge zelftucht eisen.” Wat opvalt is dat de auteur een dualistische opvatting van de mens lijkt te hebben, waarin het lichaam wordt onderscheiden van de ziel. De ziel wordt beschouwd als de meesteres van het lichaam. Zou het lichaam niet worden getuchtigd dan zou de mens zijn overgeleverd aan het kwaad, zo wordt gesuggereerd.

  Pijnlijk en minder pijnlijk
  Volgens de KE’55, gepubliceerd met kerkelijke toestemming, bestaat zelfkastijding niet alleen in handelingen zoals geseling, het dragen van boetegordels en haren kleden en het slapen op harde bedden. Ook lichte verstervingen vallen eronder. Gedacht moet worden aan het aannemen van oncomfortabele gebedshoudingen, verdragen van hitte en kou, vasten en onthouding.

  Flagellanten
  Al de door de KE’55 genoemde verstervingen moeten worden beoefend “volgens het oordeel van een ervaren geestelijke leidsman”. Dit werd eraan toegevoegd omdat het kerkelijk leergezag bevreesd was voor een al te extreme ascese. Die zou immers kunnen leiden tot spirituele hoogmoed en in het ergste geval ketterse eigenzinnigheid. Een voorbeeld van dat laatste is de fanatieke beweging van de Flagellanten (13de eeuw en later).

  Boete
  Zelfkastijding werd niet alleen beschouwd als zelftuchtiging maar ook als boete. De boetedoening had als doel om Christus na te volgen, die als het Lam van God al de zonden van de mensheid op zich genomen heeft. De boetvaardige gelovige deelt door de zelfkastijding in het lijden van Christus (vgl. Romeinenbrief 8,17). Een extreem voorbeeld van deze boetvaardigheid is de traditie van Goede Vrijdag op de Filipijnen, waar penitenten zich zelfs laten kruisigen.

  Sint Paulus
  Sint Paulus zou aan zelfkastijding hebben gedaan. In de Eerste Korinthiërsbrief staat: “Ik hard mijzelf en houd mij onder strikte tucht om niet, na voor anderen gepredikt te hebben, zelf verworpen te worden” (9,27; Willibrordvertaling). Sommigen menen dat hier echter geen sprake is van handelingen waarbij het lichaam opzettelijk werd gepijnigd, maar om ontzeggingen, zoals het vasten en het verdragen van allerlei ongemakken.

  Sint Augustinus
  Voor Sint Augustinus was zelfdiscipline belangrijk, maar het ging hem op de eerste plaats om matiging. Strenge ascese kon volgens hem immers leiden tot hoogmoed en zelfs genot. Vasten is voor hem een belangrijk middel tot zelftucht, die weer moet leiden tot spirituele waakzaamheid. Augustinus lijkt een enkele keer tot zelfkastijding op te roepen (sermo 205,1), maar het is onbekend of hij daarmee geseling op het oog had.

  Heiligen
  Van veel heiligen is bekend dat zij zichzelf hebben gekastijd. Voorbeelden zijn Johannes van het Kruis, Rosa van Lima en de Pastoor van Ars. Zij geselden zichzelf en legden zichzelf zware lijfelijke beperkingen op. Bekend is het gebruik van een haren boetekleed door bijvoorbeeld paus Paulus VI en Moeder Teresa.

  Goede Week
  De uitgesproken tijd van zelfkastijding is de Veertigdagentijd en de Goede Week, waarin het lijden en sterven van Jezus Christus centraal staat. In Latijnse landen bestaat het gebruik dat boetelingen meelopen in de volksprocessies gedurende de Semana Santa. Nog steeds bestaan er plaatsen waar boetelingen blootsvoets door de straten gaan en aan autoflagellatie (zelfgeseling) doen.

  Kloostertucht
  Vóór het Tweede Vaticaans Concilie was zelfkastijding een normaal gebruik in kloosters, het hoorde bij de kloostertucht. Monniken en andere religieuzen hadden immers de gelofte van kuisheid afgelegd en waren meer dan andere christengelovigen verplicht om de “lichamelijke neigingen” te bedwingen. Zij geselden zichzelf meestal op vrijdagen. De zweep die daarbij werd gebruikt, werd ‘discipline’ genoemd. Na het concilie veranderde de visie op het kloosterleven. Niet langer stond het klooster tegenover de wereld en de ziel niet meer tegenover het lichaam. Het lichaam werd niet meer beschouwd als vat van zondige verlangens. Zelfkastijding raakte daarmee uit de tijd.

  Opus Dei
  Het is echter niet zo dat zelfkastijding geheel uit het katholieke geloofsleven is verdwenen. Nog steeds roept het kerkelijk leergezag op tot ascese, om daarmee bijvoorbeeld de deugd van kuisheid te bereiken. “Kuisheid veronderstelt een leerproces van zelfbeheersing, dat bestaat in een opvoeding van de menselijke vrijheid. Het alternatief is duidelijk: ofwel beheerst de mens zijn hartstochten en bereikt de vrede, ofwel laat hij zich erdoor beheersen en wordt ongelukkig”, aldus de Catechismus van de Katholieke Kerk (nr. 2339). Leden van de katholieke gemeenschap Opus Dei nemen dit ter harte door het gebruik van een zogeheten cilice om het bovenbeen. Dat is een band van metalen ringen, voorzien van naar binnen gekeerde haakjes.

 3. Flashback

  De hele wereld neemt deel aan een occult corona-inwijdingsritueel, hoewel bijna niemand het zal beseffen. De maatregelen en het beleid dat regeringen wereldwijd hebben uitgerold sinds het begin van Operatie Coronavirus – zoals quarantaine, lockdown, handen wassen, maskers dragen, sociale afstand nemen en meer – zijn in feite aspecten van occult initiatieritueel. Deze aspecten zijn slim aangepast aan de huidige neppandemie en vermomd als echte volksgezondheidsstrategieën. Zoals ik in eerdere artikelen heb besproken, is deze pandemie een gebeurtenis van het type 9-11 die al decennia lang zorgvuldig is gepland.

  De mensen die de wereld besturen, die ik vaak de samenzweerders van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) noem, laten weinig aan het toeval over. Het zijn zwarte magiërs en ze voeren deze live-oefening op dezelfde manier uit als hoe ze hun geheime satanische rituelen uitvoeren. In beide gevallen is het doel hetzelfde: ingewijden uit hun normale manier van bestaan halen, ze afbreken, onderwerping teweegbrengen, ze opnieuw vormgeven naar de gelijkenis van hun leiders en ze uiteindelijk terugbrengen naar een nieuw normaal waar ze niet kunnen terugkeren naar hun oude manieren en levens.

  Corona-initiatie-ritueel: vergrendeling en quarantaine (isolatie)

  Elk goed ritueel vereist voorbereiding. Het eerste deel van een inwijdingsritueel is isolatie. Dit isolement dient om de ingewijde te scheiden van de alledaagse (“van de wereld”) aangelegenheden van zijn leven. Vaak wordt dit gedaan door alle banden met de buitenwereld te verbreken. Soms wordt de ingewijde naar een donkere kamer of grot gestuurd; dit suggereert ook een aanstaande wedergeboorte uit een donkere baarmoeder. Tegenwoordig vereist dit isolement ook scheiding van technologie en alles wat daarbij komt kijken (telefoons, computers, e-mails, sociale media, etc.). De zintuiglijke ontbering zorgt ervoor dat de ingewijde drijft, waar ze minder vastzit aan overtuigingen en gedragingen.

  In Operatie Coronavirus waren de lockdown en quarantaine het isolatie aspect van het ritueel. Degenen die zich bewust waren van de situatie merkten dat het in quarantaine plaatsen van een hele gemeenschap van gezonde mensen een tegenstrijdigheid was in termen, omdat het woord quarantaine betekent ‘een staat, periode of plaats van isolatie waarin mensen of dieren die van elders zijn aangekomen of zijn blootgesteld aan besmettelijke of besmettelijke ziekten worden geplaatst. ” Dus per definitie kan men niet-geïnfecteerde, gezonde mensen niet in quarantaine plaatsen; men kan alleen geïnfecteerde, zieke mensen in quarantaine plaatsen. De agenda was echter om mensen te isoleren met alle middelen die nodig zijn om de eerste stap van initiatie te bereiken.

  Corona-initiatie-ritueel: handen wassen (afwijzing)

  Een ander element van het ritueel was de obsessieve en dwangmatige focus op handen wassen. Hoewel handen wassen in het algemeen een goede hygiënische activiteit is die de verspreiding van ziekten kan helpen beperken, heeft Operatie Coronavirus het naar een geheel nieuw niveau van OCS-angst gebracht (uiteraard per definitie). Symbolisch gezien doet het wassen van de handen denken aan het verhaal van Pontius Pilatus uit de bijbel, die zijn handen waste over het lot van Jezus van Nazareth en weigerde hem te straffen of vrij te laten. Vanuit dit perspectief gaat handen wassen over afwijzing. Maar wie of wat wordt er afgewezen? Het ‘oude normaal’ van vrijheid?

  Corona-initiatie-ritueel: masker dragen (censuur, onderwerping, ontmenselijking, alternatieve persona)

  Ten vierde worden maskers vaak door de elite zelf gebruikt bij hun feesten en rituelen. Herinner je je de satanische seksuele orgie-scène uit Kubrick’s Eyes Wide Shut nog? Maskers verbergen identiteit. Ze bespoedigen de ‘dood’ van de oude identiteit. Maskers creëren een alternatieve persona. Dit sluit aan bij het ongelooflijk belangrijke thema van Satanic Ritual Abuse (SRA) en mind control. Bij mind control gebruikt een ‘handler’ marteling en misbruik om het slachtoffer te dwingen zich te distantiëren. Dit is waar hun geest zich afsplitste en zich losmaakt van de realiteit om de enorme pijn die hen wordt aangedaan te verwerken. Het is een ingebouwde mentale verdedigingsstrategie. Door dit te doen creëert het slachtoffer echter meerdere ‘alters’ of persoonlijkheden die los staan van hun basispersoonlijkheid. Deze alters weten niets van het bestaan van andere alters; zo kan het slachtoffer worden geprogrammeerd om dingen te doen (bijv. seksslaaf of huurmoordenaar worden) en zich niet herinneren dat hij ze heeft gedaan, omdat een alter kan worden getriggerd om naar voren te komen en vervolgens na de gebeurtenis terug te keren naar het onderbewustzijn. Als het op mind control aankomt, staan maskers symbool voor de verborgen aspecten of persona’s van onszelf waarop de NWO-controllers zich bewust mikken met hun subliminale propaganda.

  Het dragen van een masker is in veel opzichten een enorm onderwerp. In het artikel De waarheid ontmaskeren: onderzoeken tonen aan dat ontmenselijken de maskers je verzwakken en niet beschermen.Ik heb enkele van de medische redenen behandeld waarom het dragen van een masker niet alleen medisch nutteloos is als je jezelf tegen COVID wilt beschermen, maar ook mogelijk schadelijk voor je Gezondheid. Er zijn echter veel lagen dieper als het gaat om de rituele aspecten van maskers. Ten eerste duiden maskers op censuur, het bedekken van de mond, kokhalzen en het onderdrukken van een vrije stem. Bedenk hoeveel afbeeldingen met censuur een persoon laten zien met plakband over hun mond. Censuur was een enorm onderdeel van deze agenda, zelfs voordat het officieel gebeurde, waarbij alle Event 201-liefhebbers urenlang hun simulatie oefenden over hoe ze het officiële verhaal zouden beheersen en alternatieve gezichtspunten zouden censureren. Ten tweede, maskers symboliseren onderwerping, het opgeven van onbeperkte toegang tot zuurstof. Deze hele agenda gaat niet over het virus; het gaat over controle. Het gaat erom mensen te dwingen zich te onderwerpen aan de wil van de NWO-manipulatoren, ook als dat juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots.

  Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon. zelfs als het juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots. Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon. zelfs als het juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots. Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon.

  Corona-initiatieritueel: sociale afstand nemen (het nieuwe normaal)

  Zodra het ritueel zijn voltooiing nadert, komt de ingewijde uit in een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van gedragen. Hij is opnieuw gemaakt naar het beeld van zijn handlers of manipulators die het ritueel hebben uitgevoerd. In het geval van COVID is het einddoel het nieuwe normaal waarbij iedereen permanent gescheiden en losgekoppeld is (evenals getest, gevolgd, contactopsporing, gecontroleerd, bewaakt, medicinaal en gevaccineerd). Sociale afstand nemen is in feite asociale afstand nemen; het draait allemaal om het verwijderen van de menselijke aanraking uit onze interacties. Die aanraking maakt ons menselijk.

  Het overkoepelende doel van het ritueel: het oude vernietigen en het nieuwe creëren

  Als ik het hele corona-inwijdingsritueel zou samenvatten met één concept, zou het dit oude, beproefde en ware concept zijn. Ordo ab chao. De hegeliaanse dialectiek. Probleem-reactie-oplossing. De feniks die uit de as herrijst. Al deze uitdrukkingen verwijzen naar dezelfde methode: het oude vernietigen om plaats te maken voor het nieuwe. Deze methode is op zichzelf niet slecht; het gaat erom hoe het wordt gebruikt. Het ware doel van ritueel is om iemands geest en karakter te veranderen, en het kan bewust of onbewust, bewust of onbewust worden gedaan. Ritueel kan net zo goed voor witte magie worden gebruikt als voor zwarte magie, je kunt deze techniek bijvoorbeeld gebruiken om destructieve gewoonten in jezelf te overwinnen en een beter mens te worden.
  Laatste gedachten

  Operatie Coronavirus is een wereldwijd ritueel en de vele elementen zijn zeer symbolisch. Mensen worden meegevoerd als onwetende deelnemers zonder enig idee hoe ze onbewust de diepere agenda ondersteunen (bijvoorbeeld door mee te werken aan hun eigen slavernij, toegeven aan belachelijke beperkingen en zelfs actief toezicht te houden op hun medeburgers). Dat deze nep-coronavirus-pandemie een ritueel is, is niet verwonderlijk, aangezien de kern van de NWO bestaat uit satanisten die zwarte magie beoefenen. Zoals de overlevende klokkenluiders bevestigen, omvatten sommige van hun satanische rituelen verkrachting, jagen op mensen zoals dieren, massa-orgieën, het drinken van mensenbloed, kannibalisme en het offeren van kinderen. We moeten waakzaam blijven voor de diepere symbolische aspecten van deze agenda als we echt onze rechten en vrijheid willen behouden in het licht van deze duisternis.

 4. Traceer de invloed van de eerste subcyclus van de zesde straal (die van het afgelopen tijdperk) in de krachten van de vroege heiligen; van de tweede (cyclus, straal) in de gnostische sekte wiens centrale idee ware wijsheid was; van de derde cyclus in de astrologen; van de vierde (straal) in de vervormde pogingen om wilskracht te ontwikkelen door het uithoudingsvermogen onder pijnlijke of weerzinwekkende omstandigheden (flagellantisme) …

 5. Er zijn veel onruststokers, die in de ether continu manipuleren en interfereren met hun filosofie van geilheid waarvan ze doen alsof het puur geïsoleerd blijft bij henzelf, als je een knappe vrouw hebt (te danken aan ethiek, vaak tijdelijk). Daarom heb ik die opgeofferd aan de wolven. Maar waarom degradeer ik de arme wolf? De mens vernietigt zichzelf.

  • De ergste tucht hoef je niet te zoeken. Blijf jezelf, en de malloten worden furieus. Van de lol en liefde blijft niets anders over dan haat. Ze zullen je steeds verder proberen te vernederen, bijvoorbeeld dat je geen vrouw hebt, omdat het voor hen zonder de afgunst niets waard is. Ze imiteren enkel, en ook daarin zijn ze onmachtig. Daarin ontstaat de haat.

  • Uiteindelijk ben ik weer terug naar toen ik het woord sadisme voor het eerst hoorde, en daarna masochisme.
   Het is een en hetzelfde. Over drijven van de kudde.
   Fun-damentalisme.

 6. sorry jongens maak je snel weg… terug naar uw Donkere middeleeuwen, stelletje idioten…de kerken én de kasteelkerkers staan er nog…bende Masochisten…🤮

 7. Wat een prachtig, geinspireerd stuck van Tucker. Ik moest wel lachen. Het deed me ook denken aan de Calvinistische NLer.

  Waar het op neer komt is neurose. Neurose en obsessive compulsive disorder. Verkrampte, verslaafde geesten die de rest van de wereld ook willen verkrampen. Probleem is dat de meute meedoet met ze. Trouwens, waarom dragen de deugschapen geen maskers tegenwoordig? Ik hoor veel gevallen van covid, ook op het werk. Je ziet het dus, de deugmensen volgen altijd braaf de neurotische instructies, maar als die er niet zijn, dan is er plotseling geen gevaar, ook al vallen ze om van de covid. De deugmensen zijn de voedingsbodem voor de neuroses.

  • van dat soort mensen heb ik ook mijn buik van vol met hun scheinheilig gedoe ik mijd ze nu zoveel mogelijk als maar kan en ik vind het zo erg dat het allemaal zover is moeten komen en je eigenlijk nog weinig mensen kan vertrouwen met hun achterbaks gedoe zeker als er morgen weer zo een stupid regeltje de ether wordt ingeluid waar ze dan als hm goede burgers weer allemaal gaan achterstaan ga je weer de agressie in die oogjes zien als je als mens daar niet aan mee doet en je eigen weg blijft bewandelen daarom wens ik uit mijn hart iedereen sterkte en kalmte toe hier op dit platform

 8. Zes jaar geleden hebben ze ons gewaarschuwd en bijna niemand luisterde

  In 2017 kregen wij een angstaanjagende waarschuwing en deze is door de meeste mensen volledig genegeerd.
  Kijk er nu nog eens naar en de koude rillingen lopen je over de rug.
  Zes jaar geleden leefden wij in een andere wereld. Een wereld die nog geen kennis had gemaakt met de nep coronapandemie.
  Een nep pandemie die als katalysator diende voor de dodelijke spuiten die ze tot op de dag van vandaag slijten aan een slapend publiek als ‘coronavaccin’.
  Wij maakten kennis met het fenomeen lockdown ter voorbereiding op de dingen die gaan komen.
  Welke dingen dat zijn hebben ze ons in 2017 al luid en duidelijk verteld.

  Zes jaar geleden zullen velen hebben gelachen toen ze dat bericht zagen.

  Vandaag de dag lacht men niet meer, want in sneltreinvaart komt het communistische horrorscenario dichterbij. Zes jaar geleden wisten ze al dat ze de klimaatzwendel zouden gebruiken om de mensen kaal te plukken.

  De bedragen die gemoeid zijn met dingen zoals de ‘energietransitie’ zijn zo hoog dat dit niet meer uit vrije wil is op te brengen.

  “De totale rekening voor gas en stroom (inclusief bedrijven) bedraagt in 2030 43 miljard euro, tegen 22 miljard in 2020. Tien jaar later is dit bedrag opgelopen tot 56 miljard euro.”

  Je kunt straks ook niet meer eten wat je wilt. Want ook dat zal aan banden worden gelegd.

  Een nieuw kabinet moet zo snel mogelijk knopen doorhakken over de toekomst van landbouw en natuur in Nederland. Gebeurt dat niet, zo waarschuwt Sjoukje Heimovaara, topvrouw van de universiteit van Wageningen, dan kalft de biodiversiteit verder af en kunnen we onze rol als agrarisch gidsland vergeten. Voor burgers betekent het: minder vlees en zuivel. ,,Als je echt keuzes maakt, zijn er winnaars en verliezers.”

  En natuurlijk komt ook het WEF bij Wageningen weer om de hoek kijken. >>>
  https://niburu.co/het-complot/19114-zes-jaar-geleden-hebben-ze-ons-gewaarschuwd-en-bijna-niemand-luisterde

  • Louise Fresco (1952) was in de periode 2014 – 2022 voorzitter van Wageningen University & Research (WUR), is lid van de KNAW (Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen) & was in de periode 1997 – 2006 werkzaam bij New World Order-instituut Verenigde Naties Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) in Rome.
   In 2019 verscheen haar boek ‘Hamburgers in het Paradijs’ waarin zij betoogt dat biologisch(e)-dynamische landbouw de wereldbevolking nooit en te nimmer kan voeden en dit is een flagrante leugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in