De hegemoniale machine van hersenspoeling en beschaving die door wokeness wordt voortgebracht – sociale netwerken + bedrijfsmedia – voert een test uit om te beoordelen of ze werkelijk in staat is om de massa’s mensen te mobiliseren die de afgelopen decennia in anomie en imbeciliteit zijn geduwd door de ongedifferentieerde consumptie van sociale netwerken en bedrijfsmedia via zeer dynamische digitale schermen. Een soort demografische telling van imbeciliteit, schrijft Quantum Bird.

[Kanttekening: De invloed die deze combinatie van digitale technologieën heeft op de menselijke cognitie wordt serieus onderzocht. Er is toenemend en robuust bewijs, evenals een groeiende consensus in de neurowetenschappelijke gemeenschap, dat ze in verband worden gebracht met de aanzienlijke daling van het IQ die we in recentere generaties zien.]

Het experiment wordt op wereldschaal uitgevoerd en bestaat uit het opbouwen van een massaal publiek rond de onlangs uitgebrachte Barbie-film. Het plot is expliciet idioot – platter en voorspelbaarder dan het pad van een lichtstraal door het luchtledige – en wordt geleverd met een even expliciete esthetiek van slechte smaak. Het gaat door voor komedie maar is eigenlijk een oefening in woke indoctrinatie en superselectie. Het moest wel zo zijn, want je moet een imbeciel zijn, of een woke, of zelfs allebei, om je tijd en middelen te investeren in deelname aan deze hype. Het is ook een sekte die een vervelend ritueel oproept: echte leden moeten op zijn minst proberen om mee te doen.

[Kantekening: Als imbeciliteit een te agressief concept lijkt om het fenomeen te beschrijven, wat is er dan nog meer nodig om iemand te karakteriseren die serieus overweegt om Mattel het kapitalisme te laten bekritiseren?]

  Derde Wereld problemen, komen uw kant op

Vanuit het perspectief van de Hegemon, in deze cruciale fase van de tweedeling van de mensheid tussen het Collectieve Westen (Hegemon in versneld verval) en het Mondiale Zuiden, is het noodzakelijk om de volgende vraag te beantwoorden: hoeveel imbecielen hebben we als pionnen – of kanonnenvoer, zo u wilt – om onze plannen van economische en beschavingszelfmoord uit te voeren? Ja, zo eenvoudig is het.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meestersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZodra de oorlog voorbij is, zal Oekraïne ophouden te bestaan binnen zijn huidige grenzen
Volgend artikelDocument opgedoken: Plotselinge wiegendood na vaccinatie – Hoe Big Pharma verbanden verdoezelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Stelletje zieke geesten. Het is goed WIE er nu mee naar buiten komt. Dat is makkelijk voor de afrekening wanneer straks alles tot een einde komt voor de neocons en de deepstate. Gegarandeerd dat ze dan ervan langs zullen krijgen.al die idiote die zich nu vertonen als zieke geesten worden straks net zo hard belachelijk gemaakt en verbannen🤣🤣🤣🤣🤣.

 2. Als je denkt alles gehad te hebben… mijn God… tijdens het me afvragen wie hier toch met z’n verstand in mee gaat, schoot me wel te binnen mbt die randdebielen die er zo bij lopen: reken maar dat er flink wat beroemdheden gechanteerd worden; in ruil voor beroemd worden, moeten ze zich opdragen aan Satan. En als een hondje moeten ze allerlei klussen doen, zoals er als een SM-slaaf bijlopen. Willen ze dat niet, dan is er wel een gevalletje zelfmoord of valt er een spreekwoordelijke lijk uit de kast waardoor hun carrière voorbij is. (Waarbij gezegd dat ik geen enkele sympathie voor ze hebben want ze hebben al aangetoond hoe ver ze willen gaan voor ‘one minute of fame’, laffe amoebes zonder ruggengraat, maar ze zijn slachtoffer van hogere machten).

  • Nou, over laffe amoebes gesproken, wat dacht je van Nederland. Denk aan de film en theaterwereld, maar ook vooral aan de stand-up en cabaretscene. Degenen die origineel waren, zijn en worden weggetreiterd met leugen, smaad, bedreiging en bedrog. Wat over is, … nou, je begrijpt het.

 3. Dit was al in de jaren tachtig gaande.
  Een leraar, voor wie het niet genoeg was dat hij Homofiel was, legde altijd zijn agenda op tafel met alle benamingen voor een homo, een flikker.
  Voor mij is het verschil dat flikkers, provoceren. Rob Jetten vind ik een typische “flikker”!
  Flikkers provoceren, om vervolgens om aandacht te krijsen als ze zich verkeerd bejegend voelen!
  In deze tijd barst het van de flikkers die gewoon bezig zijn met een form van fascisme.
  Ze willen immers dat ze door iedereen worden gezien als meerwaardige mensen, als übermenschen.
  Dat zal de reden zijn dat ze zo in de belangstelling worden gezet door nog veel gevaarlijker mensen die controle over zoveel mogelijk mensen willen krijgen.
  Ik kan me niet indenken dat ze dat niet door hebben.
  De wormfluisteraars worden ook op zo’n manier gebruikt en hebben daar ook geen problemen mee.
  Dus ja, het zijn imbecielen, die er voor kiezen om imbeciel te zijn!

 4. Barbie en de mobilisatie van imbecielen

  Stuitend deze idioten die hoeksteen van de maatschappij het gizin kapot maken met hun erwten breinen, moet hierdoor aan een lang vergeten citaat denken.

  Blijkbaar hebben deze entiteiten op de foto helemaal geen snars verstand.

  “Een man bereikt zijn verstandelijke en geestelijke rijpheid zelden voor zijn achtentwintigste jaar, een vrouw al met haar achttiende. Maar haar verstand is er dan ook naar: het is wel heel armzalig uitgevallen. Zo blijven vrouwen hun leven lang kind, ze zien altijd alleen maar het meest voor de hand liggende, ze interesseren zich alleen voor het ogenblik, verwarren schijn met werkelijkheid en verkiezen kleinigheden boven belangrijke aangelegenheden”

  – Arthur Schopenhauer

  • Wat je hier boven ziet zijn geen vrouwen! De meeste zijn mannen die denken dat ze een vrouw zijn. Dus de gekken van tegenwoordig zijn transgender mannen. En die bereiken nooit hun geestelijke rijpheid. Dus ga de schuld niet aan vrouwen geven, die zitten ook niet te wachten op deze gekken in hun kleedkamers en toiletten.

   • Adriaan W. strooit herhaaldelijk met deze quote. Ik ga ervan uit dat hij ´de vrouw´ in z´n algemeenheid niet zo hoog heeft zitten en dit is zijn revanche. Wellicht iets meegemaakt in z´n leven wat nog niet verwerkt is en naar alle waarschijnlijkheid niet verwerkt zal gaan worden (gezien leeftijd en tunnelvisie).

     • Hitler ruimde ze op als ze op zulke gedachten kwamen maar ook hij maakte grove fouten door alles te vernietigen die anders waren….. Bovenstaande imbicielen zijn er altijd al geweest maar een mens blijft een mens,,,, sinds dat die op de aarde is neergezet Ze leefden toen in groepen die over het continent zworven en daar werd niet gekeken van wie de vrouw was als een man behoefte kreeg aan sex Je moet het zien als dieren die ook zo leven doen wat ze op dat moment willen De huiidige samenleving is preutser dan ooit in het openbaar maar doen het stiekem………Moeten we dan terug naar de oertijd toen alles nog ongeschonden en niet vermnield was door de mens Antwoord::::::: Ja als we willen overleven als mens,,,,,dan wel!!!!!!!!!!!

    • @Antichrist Zit in´t Vaticaan
     Scherp opgemerkt .
     Maar het maakt Adriaan W. niet minder waardevol .
     Laten we nu hier op FN niet beginnen met achterklap s.V.p !
     Het spreekwoord zegt al is de koe nog zo bont er zit altijd een vlekje aan .
     Groeten mate . 😑

    • Dat zijn demonisch bezeten tieners die NPC spelen. Non playing Characters uit de gamer wereld die geprogrammeerd zijn voor hersenloze taken.

     Ze spelen dus wat ze zijn eigenlijk. Totale leeghoofdige bimbos zonder eigenwaarde met een externe locus van identiteit.

    • Vrouwenhaat is een erg groot probleem wereldwijd· Deze Adriaan is verder ook nog een mafklap, maar dat lijkt me verder wel duidelijk.

     • @Bert/Boris

      Met je eerste stelling kan ik het eens zijn.
      Met de tweede niet. Het feit dat ikzelf een opmerking plaatste en waarop enkele reacties kwamen, wil niet zeggen dat er nu een of ander idioot dominospel neergezet moet worden om Adriaan W. het etiket van ´verder ook nog een mafklap´ op te stickeren. Dat verdient deze Adriaan niet. Lees eens wat meer input van hem (doe ikzelf al een jaar of acht ondertussen) i.p.v. deze ongenuanceerde bully te spelen. Just my suggestion..

  • Je bedoelt de Wiener schandknaapjes ? Of de Regensburger Domspatzen? Pedosexualiteit is wel de bedoeling, maar nog even in het geheim hè? Anders komen ze in de problemen met de verse aanvoer. Disney heeft het al zo moeilijk.

 5. Het moraalloos toestaan van deze film en de idiote ‘woks’ poppenkast betekent dat er geen enkele volwassene in de ‘westerse beschaving’ aanwezig is. Het Romeinse Rijk is ook zo ten onder gegaan. De enige volwassene is mijns inziens Poetin als je naar zijn toespraken luistert en zijn militaire overwinning is ontegenzeglijk. Alsjeblieft Putin red ons uit de klauwen van het satanisme in de vorm van vrijmetselaars die een woke toneelstukje opvoeren en denken daarmee de oorlog van de Oekries te kunnen winnen, een onmogelijkheid!

 6. De feedback via reacties van lezers is voor de mainstream media ook een goede manier om het effectiviteitspercentage van hun propaganda te meten. Je kan er zo de reacties uithalen van de gebrainwashte lezers die zich enkel via de msm informeren.

 7. Een heterofiel MOET wel een vrouwenhater zijn, want de gleuvenbrigade is voorspelbaar dom, opportunistiech en kortzichtig, en kunnen niet ruimtelijk denken.
  Het is de natuur–schijnt zo te moeten zijn.

  • Zeg, halve gare ´Pierre H.M. van de Kletersteeg´, van intelligentie kan ik je niet betichten. Je maakt zoveel domme statements, dat ik er niet eens aan begin ze recht te zetten. Wat wel kinderlijk eenvoudig uit je antwoorden naar boven komt is RUDIMENTAIRE , DOMME , VROUWENHAAT. Zonder enige grond want alles wat je beweerd is bewezen nonsens.

   Ga je vrouwenhaat eens ergens anders ventileren. De site gaat zo stinken anders. Bedankt.

 8. Welja……. laten we elkaar hier nou eens fijn gaan afzeiken. Laten we nou eens fijn de vrouw in het algemeen eens wegzetten als de gleuven brigade.

  Gadverdamme……en kijk vooral niét naar de handelingen door de eeuwen heen, waarin de status quo van de vrouw in het algemeen is verminkt tot op het bot, mishandeld door de toch zo geweldig sterke stóére man.

  Een hoer is iemand die sex verkoopt…..geen liefde…….sex……voor een hoop geld, en beschermd door pooiers…….welke het helemáál niet erg vinden om dat soort te mishandelen als ze niet genoeg opleveren.

  Stoere mannen…….met stoere mannentaal.

  Als ik zelf hier dergelijke eufemismen gebruik, heeft dat van doen met mijn weerzin tegen geweld. Met mijn weerzin tegen zelfbedonderderei. Met mijn weerzin tegen de gestoorde persoonlijkheids- structuur die daaraan ten grondslag ligt. Met mijn weerzin tegen het geweld wat ze zichzelf aan doen…….en als je moet overleven in een doodzieke wereld als vrouw……..niet anders kunt dan dat……..en jezelf opzadelt met de bijbehorende schade als gevolg……te triest voor woorden.

  En die stóére pooier, die wegloopt met een groot deel van de revenuen van dat werk…….Wouw…….wat een vént ben je dan.

  Geweld, leugens, bedrog……dáár kots ik van……dáárom gebruik ik de hoerenkast als vergelijking naar de zieke leugenbrigade , opgezet door stóére mannen, en met geweld overeind gehouden door datzelfde miserabele ondersoort.

  Plaatsvervangende schaamte voor mijn manzijn tov van dit soort vuiligheid.

  Kortom……”van der Kletersteeg”, bespaar mij dit soort lompe en stompzinnige commentaar. We hebben allemáál wat te leren.

  Jij ook.

 9. Het romeinse rijk is nooit ondergegaan. Noch zijn perversiteit. Het is alleen omgevormd tot kerk. De roomse kerk dus, even voor alle duidelijkheid.

  Waarom denk je dat er in Oekraïne zo tekeer gegaan wordt tegen de orthodoxe kerk en tegen Russen? De aartsvijand van het Vaticaan is Byzantium. De jezuïetenorde is hun geheime dienst. Hollywood doet de propaganda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in