Een insider van het World Economic Forum heeft bevestigd dat het WEF de regeringen van de wereld oproept om Sound of Freedom te verbieden, in een poging om te voorkomen dat zoveel mogelijk mensen de hitfilm zien en meer te weten komen over de omvang van de kinderseksindustrie, bericht Thepeoplesvoice.

Nog verontrustender is dat iedereen die een kaartje koopt op een zwarte lijst met sociale kredietscores wordt gezet, in afwachting van het sociale kredietsysteem dat de komende jaren wordt uitgerold.

Volgens de mainstream media is pedofilie en kinderhandel geen probleem en moeten we allemaal onze mond houden, anders lopen we het risico dat we op sociale media op onze feiten worden gecontroleerd en aan de schandpaal worden genageld.

Nieuwsflits: de mainstream media verspreiden schaamteloos nepnieuws.

Sekshandel – vooral als het gaat om het kopen en verkopen van jonge meisjes – is big business in Amerika. In de afgelopen jaren was het de snelst groeiende business in de georganiseerde misdaad en kinderen waren de op één na meest winstgevende goederen die illegaal werden verhandeld, na drugs en wapens.

Ga maar na: elke twee minuten wordt er een kind uitgebuit in de seksindustrie.

Dit is het smerige geheimpje van Amerika.

En in de amusementsindustrie is pedofilie zo diepgeworteld dat het nauwelijks nog een geheim genoemd kan worden.

Disney en Hollywood zitten vol pedofielen. Project Monarch, of MK Ultra, wordt nog steeds gebruikt om veel kinderen te indoctrineren in de vorm van het “normaliseren” van hun misbruik.

Vraag uzelf maar eens af hoeveel jonge Disneysterren de pedofilie in de industrie aan de kaak hebben gesteld… of de andere weg zijn ingeslagen, hun mond hebben gehouden en zijn opgegroeid tot pornosterren?

  De Grote Reset Fase 2, "The Hunger Games"

De lijst is eindeloos.

Dit is een publiek geheim in de industrie en de elites zijn doodsbang dat de massa nu wakker wordt.

Disney vocht vijf jaar lang in de rechtszaal om te voorkomen dat Sound of Freedom werd uitgebracht. Moeten we verbaasd zijn? Disney heeft veel openlijke pedofielen in dienst en heeft zelfs veroordeelde pedofielen weer in dienst genomen nadat ze een lichte straf hadden uitgezeten.

Hollywood aast al op kinderen sinds op zijn minst de jaren 1930, waaronder kindsterren Mickey Rooney en Judy Garland, die schreef dat ze achter de schermen voortdurend werd gemolesteerd door machtige mannen waaronder MGM medeoprichter Louis B. Meyer.

Shirley Temple sprak zich ook uit over de pedofiliecultuur in Hollywood.

Zoals Sound of Freedom-ster Jim Caviezel deze week aan Charlie Kirk vertelde, zijn de overheid, kartels en alfabetische agentschappen allemaal betrokken bij mensenhandel en ze proberen wanhopig om de massa in het duister te houden over de omvang van de handel.

Daarom valt de mainstream media de film nu bij elke gelegenheid aan uit naam van hun meesters.

CNN, de minst vertrouwde naam in het nieuws, is de schakel tussen de media, de regering en de CIA, dus het zal u niet verbazen dat zij het voortouw hebben genomen bij de aanvallen op Sound of Freedom.

De elite is zo bang voor deze film dat ze een Rothschild, een bloedverwant van Lord Jacob en Evelyn de Rothschild, hebben laten komen om het CNN-publiek te vertellen dat ze onder geen beding kaartjes mogen kopen of naar deze zogenaamd “gevaarlijke” film mogen kijken.

CNN heeft een geschiedenis als het gaat om liegen tegen hun publiek en hen verbieden om nieuwe informatie te leren die hun gehersenspoelde wereldbeeld zou kunnen veranderen.

  WEF "Young Global Leader" Macron introduceert digitaal ID-systeem in Frankrijk daags na verkiezingen

In de laatste dagen van de verkiezingen van 2016 vertelde de nu tot schande gebrachte presentator Chris Cuomo het CNN-publiek om de e-mails van Hillary Clinton en John Podesta, die door WikiLeaks zijn vrijgegeven, niet te lezen … omdat dat illegaal zou zijn.

Duizenden mensen in heel Amerika hebben gemeld dat bioscopen proberen om de ervaring van het kijken naar Sound of Freedom zo onaangenaam mogelijk te maken om te voorkomen dat mensen kaartjes kopen.

De poging om de film tegen kinderhandel te onderdrukken is geen verrassing, aangezien Blackrock een meerderheidsbelang heeft in AMC Theatres.

Links, de mainstream media en zelfs bioscopen proberen deze film te onderdrukken. Tim Ballard, de echte held waar de film op gebaseerd is, is de afgelopen jaren ook meedogenloos aangevallen.

Waarom zou links dit doen? Ballard had in 2019 een ontmoeting met Trump en sprak zich uit over kinderhandel. Misschien is het mysterie opgelost.

Trump zet zich nu in om een einde te maken aan kinderhandel en vertoonde zelfs een screening van Sound of Freedom in Bedminster, New Jersey.

Een van de producenten van de film, Eduardo Verastegui, was ook lid van een van de adviescommissies van Trump.

Ondertussen gaat Biden door met het zoeken naar elk jong meisje wiens ouders zo dwaas waren om haar bij hem in de buurt te laten komen. Vergeet niet dat dit de man is wiens eigen dochter Ashley een dagboek schreef over zijn molestatie in haar kindertijd.

Er woedt een oorlog om de ziel van Amerika en onze kinderen staan in de frontlinie. De gevechtslijnen kunnen niet duidelijker zijn.

  Australië gaat akkoord met WEF om ALLE grote banken te sluiten en over te schakelen op een volledig cashloze maatschappij

Een film over kinderhandel zou geen kwestie van links of rechts moeten zijn. Er mag geen twijfel over bestaan dat het redden van kinderen uit een leven van verkrachting en misbruik een nobele onderneming is.

Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en zij zullen proberen om u te schrappen en op een zwarte lijst te zetten als u het waagt om zinnige dingen te zeggen over een van deze kwesties. Volgens de mainstream in 2020 is zwaarlijvigheid gezond. Hunter Biden is het model van de eerste zoon. Abortus is liefde. En de vaccins zorgen er niet voor dat jonge en gezonde mensen omvallen en sterven.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat de elite ons ervan zou overtuigen dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het ontmaskeren van de leugens van de elite en hen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Maar we hebben uw hulp nodig. Word lid van de People’s Voice Locals gemeenschap om het kanaal te steunen en krijg toegang tot exclusief en ongecensureerd nieuws. En abonneer u op het kanaal als u dat nog niet gedaan hebt om onze nieuwsberichten te blijven ontvangen. We doen dit allemaal samen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJohn Mearsheimer: Het Westen moet zich voorbereiden op een ‘lelijke’ Russische overwinning in Oekraïne
Volgend artikelFactcheck: Nee, RFK Jr. zei niet dat COVID een etnisch gericht biowapen was dat Joden spaarde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

  • Volgens mij wordt er weer druk gecensureerd, op bitchute zijn de meeste al geblokkeerd, en op rumble lukt het me ook niet, geen idee hoe de film te zien, vast en zeker niet op yt!

   • Volgens Angel Studios (even opgezocht) werken ze hard om de film in Europa uit te brengen, hopelijk in een paar maanden. Ze raden iedereen aan om plaatselijke cinemas te contacteren en dezelfde vraag te stellen. Dat kan het proces helpen en bespoedigen.

   • Op nzbforyou staat al een cam versie (via usenet op te halen), maar ik wacht tot ie in echte HD te vinden is. Uiteraard moet ik die film hebben voordat deze net als mein kampf verboten wordt.
    Uitleg: cam versie betekent dat iemand in de bioscoop een camera heeft meegenomen en de film zo opgenomen. Of iemand heeft de filmrol eventjes mogen “lenen” en met een eigen projector + camera opgenomen. Beeld en geluidskwaliteit is meestal niet bijster helaas.

  • Elon Musk has said that mid July (so upcoming week or maybe the week after) it will be shown on Twitter.
   With a little patience the whole world can watch this movie!! 🙏

  • De film Sound of Freedom is deze week in ieder geval in de Nederlandse bioscopen te zien.
   Ik vond het vreemd dat de titel pas op het laatste ogenblik in de bioscoopagenda kwam te staan.
   Hopelijk gaan velen de film zien. Erg belangrijk dat eindelijk duidelijk wordt wat voor vreselijke drama’s zich afspelen.

 1. @Jeannette: geloof je dat werkelijk dat lui die zelf achter child trafficking zitten die film produceren en 5 jaar lang in een rechtzaak zitten om deze aan het grote publiek te laten zien. Dan zou je toch behoorlijk achterlijk zijn, alleen omdat nu al super veel mensen bewust worden hiervan. Denk je niet dat de ware klootzakken hierachter zitten, om de producenten van deze film in een kwaad daglicht te zetten.
  Wordt zo moe om iedereen maar te wantrouwen. Kijk naar daden niet wat mensen zeggen.

  • Karma, het is voor ons feitenkenners en kritische denkers al moeilijk voor te stellen, en voor de simpele media-gelovigen totaal buiten het voorstellingsvermogen:
   stel je een fractie van een seconde voor dat de aanwijzingen dat een groep machtige mensen de wereldeconomie willen slopen en daarna naar hun idee in willen richten, miljarden mensen willen doden, dat het een sekte is die kinderen misbruikt en dood, dat ze hun leden met bewijs hiervan onder de duim houden, mogelijk zouden zijn, dat ze in 50 jaar de systemen naar hun idee hebben ingericht en gemanipuleerd,
   als je je die fractie van een seconde bewust bent van de mogelijkheid dat dit zou kunnen bestaan (het is niet gezegd dat het ook zo is),
   dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

  • ik heb geen idee wat jeanette geschreven had. (als ze opruiende taal schreef of haatsprekende taal dan heb ik begrip om zaken te schrappen maar als ze een mening verkondigde, hoe gek die ook moge klinken voor velen, is het ongehoord (!) om dit te schrappen, dan is ook dit ‘alternatieve’ kanaal geen haar beter dan al de rest) Als ze schreef dat ook deze film CO zou zijn dan zou ze misschien wel eens een punt kunnen hebben. (bekijk eens de symboliek die er in de beelden zit!) De misleiding is veel groter dan velen denken. In het (bijna niet meer te vinden) boek ‘De geheime geschiedenis van de Bilderbergers’ (2006) van Daniel Estulin (wereldvermaard onderzoeker) waarschuwde hij ons al dat het de elite ZELF zou zijn die het criminele en decennialange (zelfs duizenden jaren als je het plaatje breder bekijkt) misbruik van kinderen aan de kaak zou stellen via de media die ze zelf in handen hebben. Maar dit kunnen ze pas doen door eerst zaken naar buiten te laten komen (en doen of ze dit niet willen). Nu zou iemand zeggen ‘waarom zouden ze het zo spelen?’. potentieel antwoord: dit dient de agenda om de kinderen binnenkort te kunnen chippen. Ga jij maar eens als ontwaakte ouder binnenkort roepen dat je dat niet wilt als wereldwijd al die criminele zaken aan het licht gebracht gaan worden terwijl WEF-‘politici’ op tv liggen te verkondigen dat ze déoplossing hebben voor dit probleem: de chip! Ik zou zeggen succes gewenst alvast. (ik zeg niet dat het zo gaat gebeuren, maar waarom mogen niet alle opties ‘meegenomen’ worden???)

   • Toen iemand me vroeg of ik mee wil naaar deze film, zocht ik op waar het over gaat en was ik verbaasd dat ie in de Parhe draait. Onwillekeurig dat ik: even googlen of er artikelen zijn die gaan over deze film en het wef. Zo kwam ik ok deze website.

    Herinner me dat pas iemand me heeft verteld dat er onkangs een EU- wet is aangenomen die ongekende rechten geeft aan overheden om apparaten te spioneren. Alles wat elke eu burger op een appraat doet zou via een verplichte chip gescreend worden, inclusief conceptberuchten. Waarom? Om kindermisbruik tegen te gaan.

    Dit bericht heb ik niet geverifieerd. Teveel andere dingen aan mn hoofd. Als he t waar is, zou deze film daar een voorbereiding op kunnen zijn plus inderdaad het chippen van kinderen. Gruwelijk woord. Pas hoorde ik dat woord in real life voor het eerst. Er zijn nu al mensen die dat vrijwillig dien

    Ik weet niet wat ik hiervan moet denken

    Wel weet ik dat ik hoop datGod een einde gaat maken aan het kwaad in mijn eigen hart (leg mezelf naast de bergrede en ik val door de mand) en in deze wereld. En dat Zijn rijk komt, een rijk van vrede, liefde, dankbaarheid, , creativiteit, verbondenheid, levenslust en gerechtigheid.
    L Waarin God zal zijn “alles in allen”
    Waar Geen rouw, geen verdriet, geen lijden meer zal zijn.

    • Rectificatie

     Zojuist een interview gelezen met de filmmaker van Sound kf Freedom. Ik schaam me nu diep voor mijn suggestie dat de film gemaakt zou kunnen zijn ivm een EU wet die extreme overheidsspiomage mogelijk zou maken.

     Verder wil ik nog aangeven dat bovenstaand artikel veel beweringen bevat zonder bronvermelding.

     Hierbij ter informatie sde tekst van het interview met filmmaker
     Alejandro Monteverde

     “ Toen complotdenkers zijn film kaapten, ontweek deze regisseur de media. Maar nu wil hij toch praten

     INTERVIEW Zijn film over de strijd tegen kinderhandel is een megahit. Maar ook Donald Trump is fan en complotdenkers gaan met Sound of Freedom aan de haal. Regisseur Alejandro Monteverde: ‘Mijn eerste instinct was om te vluchten.’
     Jort van Slooten
     woensdag 25 oktober 2023 om 18:31 aangepast 19:32

     Regisseur Alejandro Monteverde (links) geeft bewust geen interviews meer samen met hoofdrolspeler Jim Caviezel (rechts).
     Regisseur Alejandro Monteverde (links) geeft bewust geen interviews meer samen met hoofdrolspeler Jim Caviezel (rechts).
     beeld anp
     Je zou verwachten dat weinig mensen bezwaar maken tegen een film die aandacht vraagt voor kinderhandel. Toch werd Sound of Freedom – dat vanaf donderdag in Nederland te zien is – een gigantische splijtzwam in met name de Verenigde Staten.

     De film zou gevaarlijke en onbewezen complottheorieën promoten over satanische sektes die kinderbloed drinken. De leden van die sekte: Hollywoodsterren en linkse politici. Dat oud-president Donald Trump de film prees en een privévertoning organiseerde, hielp ook niet om een genuanceerd gesprek op gang te brengen.

     tekst loopt door onder de advertentie

     Regisseur Alejandro Monteverde begon aan de film in 2015 na het zien van een nieuwsprogramma over kinderhandel. Sound of Freedom was al in 2018 voltooid, voor de opkomst van deze complottheorieën. Dat de film vervolgens jaren op de plank bleef liggen was niet het gevolg van een samenzwering van de elite, maar door de overname van de filmstudio. Al de ophef is dus onzin? Nou, dat ook niet.

     Er zijn twijfels over de betrouwbaarheid van de beweringen van anti-mensenhandelactivist Tim Ballard die ook onlangs werd aangeklaagd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast flirt hoofdrolspeler Jim Caviezel – de acteur die Ballard speelt – openlijk met deze extreemrechtse theorieën. Zowel Ballard als Caviezel waren niet weg te slaan uit de (rechtse) media. Regisseur Monteverde gaf echter maandenlang geen enkel interview. Maar nu wil hij toch praten.

     Denkt u weleens: ‘was de film maar gewoon in 2018 uitgekomen, dan was al die complotheisa er nooit geweest’?

     ‘Je weet nooit wanneer een steen op de weg een opstap naar iets hogers blijkt te zijn. Wat ik bedoel is dat wat ons dwars zit ook dat kan zijn wat tot succes leidt. Toen de controverse begon was mijn eerste instinct om te vluchten. Ik wilde geen interviews geven of op een andere manier meespelen in dit politieke spel. Dat is mijn plek niet, ik ben een kunstenaar, geen politicus.

     In Sound of Freedom redt Tim Ballard ontvoerde kinderen uit de handen van mensensmokkelaars- beeld dutch filmworks

     Maar uiteindelijk zag ik dat het mijn plicht was om de ongegronde beschuldigingen en aanvallen te weerleggen. Iedereen had het over de film, dus waarom ik niet?’

     Wat was voor u de aanleiding om toch in de publiciteit te treden?

     ‘Toen de beschuldiging werd geuit dat de film te maken heeft met complotgroepen. Dat zijn leugens. Alle andere kritiek maakt me niet uit. Maar toen ik zag dat er onwaarheden werden verkondigd besloot ik toch maar het slagveld op te gaan.’

     U doet alle interviews alleen. Ik kon slechts één interview vinden van u samen met hoofdrolspeler Jim Caviezel.

     ‘Ja, dat was voordat de controverse begon. Daarna besloot ik geen interviews meer samen te geven. Omdat onze standpunten zo verschillend zijn. Dat wilde ik niet publiekelijk uiten.’

     Doet het zeer om nu tegenover de mensen te staan met wie u de film gemaakt heeft?

     ‘Ja, want het zijn vrienden van me. Ik maak graag vrienden met mensen die het tegenovergestelde denken als ik. Zo blijven we elkaar uitdagen.’

     Heeft u gesproken met Jim Caviezel en Tim Ballard?

     ‘Nee, ik heb nog niet de kans gehad ze te spreken.’

     Kom nu…

     ‘Nee, alleen af en toe een appje. Jim heb ik maanden niet gezien vanwege de acteursstaking en Tim reist de hele wereld rond. Een enkele keer zien we elkaar bij een première.’

     U heeft nooit de neiging om ze te bellen en te zeggen ‘misschien moeten jullie je wat meer op de vlakte houden, want de film lijdt hieronder’?

     ‘Nee, ik geloof er niet in dat ik anderen moet vertellen wat te doen. Natuurlijk heb ik mijn eigen mening. Ik denk niet dat het vertonen van de film aan politieke leiders de zaak helpt. Tenzij je zowel links als rechts samenbrengt. Het was anders geweest als ze nog voor mij werkten. Maar nu hebben ze het recht om te doen wat ze willen.

     Lees ook de recensie van Sound of Freedom
     Hoe ver ga je om kinderen te redden? Deze man gaat tot het uiterste, zelfs als het onverantwoord wordt
     Bovendien, als iemand die voor Apple werkt in het openbaar zijn mening geeft, is dat dan ineens de mening van het hele bedrijf? Ik geloof niet in dat collectieve denken.’

     Wat bedoelt u daarmee?

     ‘Er heerst een cultuur waarin mensen bij een groep willen horen, zonder uit te zoeken wat die groep gelooft. Ze offeren hun eigen opvattingen op om erbij te horen. Altijd wanneer ik klachten krijg over de film, stel ik een eenvoudige vraag: ‘Heb je de film gezien?’ Meestal is het antwoord ‘nee’, maar hebben ze er iets over gehoord. Gisteren nog las ik dat de film het plaatsen van GPS chips in kinderen zou promoten. Ik geef je duizend dollar voor iedere scène die je ziet in de film waarin een kind een chip heeft.

     Lees ook
     Is Sound of Freedom een goede film over kinderhandel of verkapt promomateriaal voor complottheorieën?
     Deze onwaarheden ontstaan omdat mensen ideeën vormen op basis van de ideeën van anderen. Terwijl kunst nu juist inhoudt dat iedereen hetzelfde ziet, maar het kunstwerk voor iedereen iets anders kan betekenen.

     Nog zo’n misvatting: verwar ‘begrijpen’ en ‘mee eens’ zijn niet met elkaar. De meeste van mijn vrienden zijn niet gelovig. Ik wel. Ze begrijpen waarom ik geloof – ze weten wie ik was voor, en nadat ik tot geloof kwam, en ze vinden me veel leuker nu ik geloof – maar dat ze me begrijpen, betekent niet dat ze ook mijn geloof delen.’

     Hoe voelt het dat juist uw film zo’n enorme politieke splijtzwam is?

     ‘Het geweldige is dat in de Verenigde Staten, en wereldwijd, miljoenen mensen de film hebben gezien. Veel meer dan je zou verwachten als maar één politieke stroming zich achter de film schaart. De film overstijgt dus het politieke spectrum.

     Het klopt toch dat mensen in Europa nog steeds met elkaar in gesprek gaan over politiek zonder tegen elkaar te schreeuwen, ook al zijn ze het niet met elkaar eens? In Amerika zie ik het tegenovergestelde.

     Samen een maaltijd eten is daar niet meer mogelijk als je politiek verschillend denkt. Hoe kan je nog functioneren als samenleving als je niet meer met elkaar kan praten?’

     Sound of Freedom is nu te zien in de bioscoop.”

 2. Ik neem aan dat de film wel zodanig gezekerd is dat hij ook via andere kanalen alsnog kan worden bekeken wanneer hij verboden zou gaan worden.

  • Zal niet verboden worden. Te groot success. Binnen een paar maanden in Europa in de cinemas. Bel je plaatselijke cinema en vraag hun wanneer !

 3. De demonen die deze film verbieden horen op een lijst te staan. We moeten deze monsters, die hele continenten als piraten hebben overgenomen, vernietigen. God zette ons op deze wereld als verzorgers en beschermers… tijd om God door ons te laten bewegen en deze monsters met molenstenen om hun nek in de zee te gooien.

  Wat moet er gebeuren voordat WIJ (de mensheid) in naam van God/liefde een grens trekken en opstaan. De monsters die hele continenten verwoesten en kinderen als pizza’s zien… ze hebben vrij spel.

  • Een beetje flauw want ik begrijp wat je bedoelt. Maar voor een goed begrip moet je de juiste woorden gebruiken met de juiste definities.

   Demonen zijn kwaadaardige geesten zonder lichaam (de geesten van half-mensen-half-engelen gestorven tijdens de zondvloed die geen plek hebben in het dodenrijk). Ze zoeken een lichaam om te bezetten om hun kwaad te kunnen uitleven. Ze doen zich voor als overleden gezinsleden, ‘opgestegen meesters’, (bescherm)engel of totemdier. Ze hebben geen lichaam en kunnen dus niet ‘verschijnen’ of ‘materialiseren’ maar engelen wel. Rebelse gevallen engelen kunnen zich wel voordoen als Maria, Jezus, alien, boeddha of noem maar op.

   Mensen die open staan voor demonen, of zelfs zo stom zijn om ze uit te nodigen kunnen bezeten worden, in bezit genomen of overgenomen. Dan krijg je mensen die vreemd gedrag gaan vertonen maar ook hun eigen gedrag gaan veranderen. Dan krijg je dus monsters.

   Niet alle slechte mensen zijn bezeten door demonen, maar bezeten mensen zijn wel slecht. En er zijn ook psychische stoornissen die dit gedrag kunnen veroorzaken. Maar het vreemde is dat ze alleen reageren op de naam Jezus. Dat doen psychische patiënten niet.

   Er is altijd redding mogelijk. Ook voor dit soort monsters. Alleen de kans dat ze het ook zelf willen is vrij klein. Je kunt de demonen wel uit iemand jagen, maar als hij de deur open laat staan komen ze net zo hard weer terug, en erger.

   Er is altijd maar 1 weg naar bevrijding, en dat is Yeshua: God Red. Dus vergeet die katholieke exorcist maar. En waarom zeg ik dat? Die gebruiken toverspreuken uit het ‘boek van Salomo’ om demonen te binden en voor zichzelf in te zetten. Daarom willen ze altijd de naam weten van de demon. Jezus of de apostelen vroegen daar nooit naar, ze wierpen ze alleen uit. En ze drongen er op aan zich te bekeren en Jezus aan te nemen zodat ze veilig waren door de Heilige Geest. Alleen dan ben je veilig.

   Dus ‘demonen op een lijst zetten’ klinkt voor mij als namen vragen om de demon achter de wagen te spannen.

 4. Als zij deze vergaande dreigementen uiten weet je dat je nu in verzet moet komen en dat al deze gasten pedofielen zijn.

 5. Gewoon via torrent alles downloaden, je wil niet weten wat daar nog op staat over de Oekraïne en Europese landen en ook over de verboden content en ik trek alles daarvan af, zoveel dat hier en overal anders niet te kijken of te lezen is, en natuurlijk ook sommige zaken pluk ik van het darkweb, en daar kunnen ze helemaal niets aan doen.

  • Kan je dan dingen hier komen linken bij topics. Des te beter mocht jij nog meer beeld of info hebben. Ik bedoel geen beelden van kinderen,maar informatie over het misbruik door elites etc. .ik kom niet op de dark web , weet ook niet wat het is en inhoud. Dan de slechte naam met kindermisbruik. Maar mocht jij aantijgende informatie vinden. Vooral wat nederland betreft. Please share 💪💪💪💪💪💪

   • Adrenochrome, pedo jacht en offer en sex feestjes bij het ronde huis van Nunspeet, getuigenissen van slachtoffers in VPRO Argos, de verhalen over Geert Wilders die samen met Rutte naar kind-offer avonden gaat, de getuige die Jaap van Dissel aanwijst als grote opper pedo die voor zijn ogen een kind heeft vermoord, connectie Beatrix en Marina Abramovic, de rode schoenen club, Prins Friso en zijn psychiater, het Demmink netwerk, de tiener die op het IJsselmeer werd vermoord door verstikking met een penis van een bekende top ambtenaar, de connecties tussen NL elite en Epstein en Dutroux en zo kan ik nog wel even doorgaan… zoeken zoeken zoeken en je zult het allemaal vinden. Nederland is de spil in deze pedo handel. Nederland is distributeur en producent van 90% vd kinderporno en de bijbehorende websites. Nederland is een van de hoofddaders in de wereldwijde pedo schandalen en via Smartmatic/Dominion ondersteuner in alle verkiezingsfraudes wereldwijd. Wij leven als vee op een boerderij gerund door psychopaten. WIJ zijn zwaar in de meerderheid, maar de driekwart is in diepe slaap en de kwart wakkeren weet/durfy niet wat te doen…

    Ondertussen zijn er maar 6 Oekraïense nazi’s nodig om een dam op te blazen waardoor half Oekraïne plat wordt gelegd. Maar wij snappen niet eens meer hoe we samen kunnen werken om de roof en moord en sex feesten van onze politieke leiders en de corrupte top van onze samenleving te beëindigen. Wij zijn met miljoenen, maar organiseren, verzetten of sabotage komt niet in ons op. Klagen en zeuren, maar nooit in actie komen en gewoon braaf passief blijven. De nood moet nog veel hoger oplopen in NL en dat gaat nu komen, want Rutte en co treden niet af en er komen geen verkiezingen… er komen nu eindeloze crisissen waarmee ze dmv de spoedwet de verkiezingen eindeloos kunnen uitstellen. De dictatuur gaat nu echt aan. Research wat je wil, we komen binnenkort op een punt dat research niet meer nodig is, omdat wij in één klap samen beseffen wie/wat de vijand is en dat er geen bewijzen meer nodig zijn om te laten zien dat het westen door demonen wordt gegijzeld.

    Research adrenochrome zo diep als je kan en je komt vanzelf in de donkerste hoeken van het internet uit.

  • Ik ben nu een hdcam versie aan het d/l, gewoon een torrent op de bekende website. En terwijl ik dit typ is hij al binnen. Gewoon op mijn mobiel.

   Het is echt niet moeilijk. Ik gebruik al >20 jaar Opera als browser, en ook op mobiel geeft die de linkjes naar mijn torrent app door. Opera is veiliger dan het gros van de browser (op de specifiek gebouwde na zoals bv Thor). Doet alles, en veilig. Behalve als je zelf het grootste veiligheidslek bent natuurlijk. 😉

   Zo eens kijken of de audio goed te verstaan is. Er zullen later wel digitale kopieën vrijkomen.

   • Vergeten te melden: torrentsites worden in Nederland standaard geblokkeerd. Maar Opera leidt het om zodat je ze gewoon kunt openen. En anders is er de ingebouwde VPN.

 6. Dit is amper het puntje van een ijsberg in de zee. Alles wat voor de gewone man verborgen wordt gehouden, is zo onvoorstelbaar gruwelijk en mensonterend. Kinderen zijn het meest kwetsbare en makkelijke prooien voor die roofdieren. Mensen die op slachterijen werken kunnen het enig voorstellen, maar dan zijn de slachtdieren de mens. De bruikbare onderdelen worden zonder enige verdoving uit de lichamen gesneden voor de hoogste bieder. Het rode kruis staat o.a. overal klaar bij rampen en oorlogen om de gewonden levend te ontleden. Onder hun dekmantel van humanitaire hulp bieden.

  Maar ook wordt het openlijk en bloot voor onze neus het uitgevoerd en er dan een andere benaming aan gegeven. Zoals met medicijnen en injecties waarmee op de mensheid fanatiek geëxperimenteerd wordt onder de noemer van onze gezondheid.
  Ik kan er wel vele voorbeelden opnoemen, maar het gros is er blind en horend doof voor. Zij zien het gevaar er niet van in. Zij zijn al gehersenspoeld door hun spionage slaven apparaat, wat we in de volksmond smartmobieltje noemen. Want alleen slaven zijn 24/7 overal bereikbaar.

 7. ze kunnen dit niet tegenhouden, nooit, het moet en zal gezien worden.. buiten het westen de rest vd Vrije wereld ziet dit..een zekerheid zoals die beroemde sancties zal de terugslag hevig zijn voor het vermalemijde Wef..en hun zielige aanhangers..

 8. Behind the movie. Jordan Peterson heeft recent een interview gehad met de Tim Ballard en Jim Caviezel. Wat mij betreft het beste van Jordan so far. Please check it out.

 9. The Whistleblower is ook een goede film. Toont hoe de UN en Nato betrokken zijn bij minderjarige prostitutie. Is een ietwat oudere film met Rachel Weisz.

 10. “Er woedt een oorlog om de ziel van Amerika en onze kinderen staan in de frontlinie.”

  Welke ziel?

  Er woedt een oorlog om de ziel van elk mens persoonlijk, en dat van kinds af aan.

  Een levende ziel is lichaam en geest. De aanval begint op het lichaam maar het doel is de geest. Als de geest beschadigd is biedt het lichaam geen weerstand meer.

  Dat is waar de natuurlijke mens zwak is. Onze geest is de relatie met zijn Schepper kwijt. En daarmee het inzicht dat deze wereldwijde strijd een geestelijke strijd is. Satan is een geestelijk wezen met geestelijke medeopstandigen. Opstand tegen de Schepper van hen en ons.

  Zij hebben ons onze erfenis en onschuld al afgetroggeld en nu zijn wij blinde dooie pieren in de geestelijke wereld wat hun domein is. Je kunt in de natuurlijke 3D+t wereld zo ‘woke’ of ‘wakker’ zijn als je wilt, maar in de geestelijke wereld (in een dimensie hoger dichtbij of ver weg) veranderd er niks. Je hebt geen zicht, kracht of bescherming tegen wat daar gebeurd. Je hebt daar geen autoriteit. De echte strijd is ‘next level’.

  Daarom was de uitspraak ‘amen, amen, ik zeg u: u moet opnieuw geboren worden’ voor de hoogste religieuze autoriteit voor hem een dwaasheid. “Hoe kan een mens geboren worden als hij volwassen is? Hij kan toch niet voor de tweede keer in de matrix van zijn moeder gaan en geboren worden?” Het antwoord was nog duidelijker: “Amen, amen, ik zeg u: Als iemand niet geboren wordt uit water en Geest, kan hij het koninkrijk van de Schepper niet binnengaan.”

  Het probleem is dat we met vruchtwater en al uit de buik van onze moeder gekomen zijn, maar geestelijk gezien zitten we nog in de matrix (baarmoeder). Het transcript van dit gesprek is tweeduizend jaar oud en staat in Johannes 3. Dit is altijd het bezwaarlijk punt wat voor veel mensen grote weerstand geeft. Inzien dat je opnieuw geboren moet worden als je dènkt dat je er al bent.

  Zoals een andere JC zei: je ziet het pas als je het dóór hebt.

 11. Is in feite niks nieuws.
  Kijk eens naar de geschiedenis van “het Rondhuis in Nunspeet”……

    • Had ik ook ergens gelezen. Niet voor niets dus zo’n verbod. Kinderen midden 50-tiger jaren (ca 10-15jr) die nieuwsgierig daar gingen kijken (verboden door hun ouders!), werden op een zodanig agressieve manier weggejaagd dat ze te bang waren om zich daar in de buurt nog eens te laten zien.
     Wellicht dat oudere bewoners zich nog dingen uit die tijd kunnen herinneren. Maar of ze willen praten is een tweede.

 12. gilberte leonardus juli 17, 2023 at 06:56
  Wat jij zegt zat ik ook aan te denken. Weer een goed excuus om elke nieuwgeborene verplicht een tag in te spuiten, als een tag aan het oor van een koe. Zgn dan uit ‘bescherming’. Maar mensen zullen het heel fijn vinden, en verder denken ze nergens aan. Terwijl er wel een aantal zullen zijn die deze tag niet krijgen… je weet wel waarom niet.

  • Lijkt wel een verkeersllcht, mis alleen nog het oranje, oh nee dat is de familienaam. Dus alle kleuren zijn vertegenwoordigd. 🙂 🙂 🙂

 13. Wat ik niet snap is, dat mensen pedo kunnen zijn, durven zijn.
  Ik heb het meegemaakt in de gehandicapte wereld.
  Sukkels, begeleiders die hun machtspositie misbruikte.
  Maar nooit bij mij.
  Ik heb altijd duidelijk kunnen maken dat de consequenties erg vervelend zouden zijn.

  Bij Pedo’s zou ik hetzelfde hebben.
  Wanneer men kinderen lastig valt, kan men niet prettig leven.
  En wanneer een meerderheid van een bevolking zo’n instelling zou hebben, dan zou er geen pedo zijn die realiteit van zijn achterlijkheid zou durven maken.

  Ik hoef de film niet te zien.
  Laat elke pedo “stoep happen” zoals De scene uit American History X.

 14. Het lijkt er op alsof de seksuologen nu ook de volgende stap willen zetten. Ik hoorde er een op de radio pleiten om de taboes weg te werken. Ik vroeg me af: welke taboes? In films, tv-series, muziekvideo’s is seks in alle vormen te zien, van sensueel tot agressief. Er bestaat een grote tolerantie tegenover de meest bizarre uitvloeisels ervan, van SM tot golden showers enz. Het taboe dat nog overblijft is pedofilie, of liever de aanvaarding ervan. Als ik dan zogenaamde wetenschappers hoor spreken over de baby als seksueel wezen, dan moet ik toch even slikken. Ik begrijp dan ook dat er verzet komt en gelukkig verzet van invloedrijke mensen die er hun hachje voor willen riskeren. Als we eens nuchter nadenken over het fenomeen “seksualiteit” dan zijn we als mens nog steeds een natuurwezen, van hetzelfde oerdeeltje afkomstig als de eendagsvlieg. Die besteedt haar korte leven aan de productie van nageslacht. Ook de voortplantingsdrift, die hormonaal wordt bepaald, drijft de mens en die houdt op een bepaald moment op. Al wat volgt zijn onze fantasieën, wensen en verlangens. Misschien is de lang uitgerekte seksualiteit gewoon een instrument voor verstrooiing, onderdrukking en machtsmisbruik geworden. De val van het Romeinse rijk leerde ons dat al, daar waren orgieën naast het dodelijke spel van de gladiatoren een manier om de mens te verblinden en zo het systeem te redden. Wat uiteraard glansrijk faalde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in