Finse politie op jacht naar vier Afrikanen na fatale mishandeling

0
De gezochte Afrikanen werden betrapt op bewakingsbeelden, © politie Finland

Na een dodelijke mishandeling in het centrum van Helsinki begin juli heeft de Finse politie foto’s vrijgegeven van vier verdachte daders.

Op 7 juli wist onder andere het Finse dagblad Hufvudstadsbladet verslag te doen van een mishandeling buiten het Brunnshuis in het Brunnspark in Helsinki. Volgens de links-liberale krant ging het om “jongeren” die zich “storend” hadden gedragen.

Een 19-jarige man werd echter zo ernstig mishandeld dat hij aan zijn verwondingen overleed. Volgens de alternatieve media site Ålands Nyheter had een groep asielzoekers een alleenstaand persoon aangevallen, maar ook geweld gebruikt tegen voorbijgangers die probeerden de dodelijke mishandeling te stoppen.

Er is nog niemand gearresteerd voor de dodelijke mishandeling en nu heeft de Finse politie foto’s vrijgegeven van de vermoedelijke daders, die allemaal van Afrikaanse afkomst zijn.

De politie hoopt dat ze nu tips krijgen die ertoe leiden dat de verdachte Afrikanen worden opgespoord en gearresteerd.

Finnen woedend – Asielzoekers bespotten graven op christelijke begraafplaats

  Ambassadeur gedwongen ontslag te nemen - vergeleek Merkel met Hitler
Vorig artikelBLM-propagandist bespot en bedreigd in “Amerika’s meest racistische stad”
Volgend artikel“Ellen” wordt onderzocht op racisme en intimidatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in