YouTuber Rob Bliss heeft de reacties gedocumenteerd in wat hij beschrijft als “de meest racistische stad in de Verenigde Staten” wanneer hij een bord omhoog houdt met de boodschap “Black lives matter”.

Volgens YouTuber Rob Bliss is de stad Harrison in de staat Arkansas “de meest racistische stad van de Verenigde Staten”, met onder andere het hoofdkwartier van de Ku Klux Klan. Wikipedia schrijft onder meer dat “de overwegend blanke samenleving bekend staat om haar geschiedenis van racisme, waaronder twee rassenrellen in de vroege jaren 1900 en een toename van blanke supremacistische activiteiten in de late jaren 1900 en vroege jaren 2000”, waarvan als gevolg deze stad volgens Harrison “door verschillende bronnen is beschreven als de meest racistische stad in de Verenigde Staten”.

Rob Bliss wilde dus zien wat de reacties zouden zijn als hij in het centrum van Harrison zou staan met een “Black Lives Matter” bord. In de inleiding van de video is hij te zien onder een groot reclamebord met de URL’s WhitePrideRadio.com en AltRightTV.com.

In de clip zijn verschillende blanken te zien die met de auto langsrijden en beledigingen naar Bliss schreeuwen. Hij wordt van alles van “Jood” tot “marxist”, “verrader”, “terrorist” en “communist” genoemd. Anderen schreeuwen “white pride world wide”, en dat blanke levens er ook toe doen. Een oudere heer vertelt Bliss dat hij over een uurtje terug is en dat het voor zichzelf het beste is als hij dan weg is. Een andere oudere heer noemt BLM “de nieuwe ISIS”. Medewerkers van de lokale WalMart-winkel dringen er ook sterk op aan dat hij de omgeving verlaat.

  Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap - baby wordt 8 dagen later doodgeboren

Universiteit schrapt de vereisten voor correcte spelling en grammatica – voor zwarten – wordt beschouwd als een uitdrukking van racisme

Vorig artikelDrie zwarte overvallers vallen blanke kerk aan – twee doodgeschoten
Volgend artikelFinse politie op jacht naar vier Afrikanen na fatale mishandeling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Er is niks mis met racisme, fascisme is oke!
  De enigste voorwaarde dat racisme en fascisme prima is,
  is dat het anti blank moet zijn.
  En de niet-blanke vinden dat best prima!
  Black-power, yeh baby!
  Laten we met zijn alle europa verlaten, maar waar naar toe dan?

  Ze blijven massaal naar ons komen, passen ze niet aan, want o nee het is ook een goede cultuur hoor.
  Waarom vertrekken ze dan massaal?
  Om van ons te stelen of om ons omver te werpen.
  Als wij ons overgeven (wat ik nooit zal doen) waar zijn dan de vrouwen en kinderen veilig?

  O, dan wordt pedofilie genormaliseerd en het verkrachten van vrouwen, een heldendaad gevonden!

  Trots op hun cultuur, prima.
  Mag ik dat ook zijn?!
  Mogen wij knokken voor onze wereld, waar vele naartoe komen?!

  Is racisme, fascisme natuurlijks?!
  Maken de verschillen het niet mooier.
  Die vraag moet natuurlijk niet gesteld worden aan een vrouw die gestenigd wordt
  of een brandende autoband om haar nek krijgt omgelegd, bij zo’n interessant volk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in