Dr. Shanna Swan, een professor in milieugeneeskunde en volksgezondheid aan het Mount Sinai Health System, heeft in een nieuw boek gewaarschuwd dat Ftalaten, een chemische stof die vaak wordt gebruikt bij de fabricage van kunststoffen, penissen kan doen krimpen en mannelijke vruchtbaarheid kan verminderen.

Uit een studie van het National Center for Biotechnology, dat ressorteert onder de National Library of Medicine en de National Istitutes of Health, blijkt dat de microplastics die worden gebruikt bij de fabricage van Covid-mondkapjes een aantal giftige chemicaliën bevatten, waaronder de penis verkleinende ftalaten.

Dr. Swans boek “Count Down: How Our Modern World Is Threatening Sperm Counts, Altering Male and Female Reproductive Development, and Imperiling the Future of the Human Race” waarschuwt dat de mensheid wordt geconfronteerd met een “existentiële crisis” in de vruchtbaarheidscijfers als direct gevolg van de chemische ftalaten, en de meeste mannen kunnen tegen 2045 onvruchtbaar zijn.

Zoals Sky News bericht, ontdekte Dr. Swan dat “mannelijke menselijke baby’s die in de baarmoeder waren blootgesteld aan ftalaten een kortere anogenitale afstand hadden – iets dat correleerde met het volume van de penis”. Dr. Swan’s onderzoek ontdekte ook dat ratten die blootgesteld waren aan ftalaten werden geboren met gekrompen genitaliën.

Ook andere bronnen hebben het verband aangetoond tussen ftalaten en verminderde vruchtbaarheid bij mannen. WebMD berichtte in 2009 over een onderzoek van Swan waaruit bleek dat jonge jongens van wie de moeders blootgesteld waren aan hoge concentraties ftalaten, vaker niet-mannelijk gedrag vertoonden en minder geneigd waren om “met vrachtwagens en ander mannelijk speelgoed te spelen of te vechten”.

Een arts die de studie van Swan beoordeelde voor WebMD vond dat “blootstelling aan de chemicaliën kan leiden tot een breed scala van schade aan de mannelijke voortplanting, met inbegrip van onvolgroeide testikels, geboorteafwijkingen van de genitaliën, en onvruchtbaarheid later in het leven”.

Berichtgeving en video via Newswars.

Owen wordt in de studio bijgestaan door Del Bigtree, die dringend nieuws heeft over wat dit wereldwijde massale vaccinatie-experiment tot gevolg kan hebben.

  Als eerste EU-land: Italië voert verplichte vaccinatie in

Zelfs de CDC, die beweert dat de effecten van ftalaten op de menselijke gezondheid “onbekend” zijn, geeft toe: “Sommige soorten ftalaten hebben het voortplantingssysteem van laboratoriumdieren aangetast”.

Ftalaten in mondkapjes en PPE

Een studie uit 2020 van chemisch milieutechnisch onderzoeker Tadele Assefa Aragaw getiteld “Surgical face masks as a potential source for microplastic pollution in the COVID-19 scenario” somt verschillende van de schadelijke neveneffecten van Covid-mondkapjevervuiling zeer gedetailleerd op.

De studie is opgenomen in het PubMed.gov archief, dat wordt beheerd door het National Library of Medicine’s (NLM) National Center for Biotechnology Information. Het NLM is een instituut binnen de National Institutes of Health.

Van microplastics in gezichtsmaskers wordt in het rapport gezegd dat ze een “enorm effect hebben op de aquatische biota en het hele milieu”, en een bron zijn van “chronische gezondheidsproblemen voor de mens”.

Misschien wel het meest vernietigend is dat microplastics “giftige chemicaliën bevatten als additief zoals ftalaat, organotin, nonylphenol, polybroombifenylether en triclosan”.

“Deze giftige chemicaliën kunnen in het open milieu vrijkomen bij de afbraakprocessen (chemisch of biologisch) van plastic polymeren”, aldus het rapport.

Het verband tussen het effect van ftalaten op de mannelijke vruchtbaarheid en de mogelijke aanwezigheid ervan in mondkapjes is niet duidelijk aangegeven door Amerikaanse gezondheidsambtenaren of leden van de pro-mondkapjes Biden-regering.

Zoals Frontnieuws reeds verleden jaar december meldde, heeft de vervuiling door Covid mondkapjes al een duizelingwekkende tol geëist van het milieu, met naar schatting 1,56 miljard mondkapjes – “wat neerkomt op tussen de 4.680 en 6.240 ton plastic vervuiling” volgens ecologische experts – die in de loop der jaren in de oceanen van de wereld terecht zullen komen.

Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes

Vorig artikelFeit: Bill Gates financiert en beïnvloedt bijna elk instituut dat het ‘globale pandemie’ narratief aanwakkert
Volgend artikelBill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in