Het VK en de VS sturen allebei militaire hulp naar Israël om een berekende en opzettelijke genocide te plegen, die al aan de gang is.

In de afgelopen week zijn er in Gaza meer dan 500 kinderen gedood en meer dan 2000 verminkt, velen met levensveranderende verwondingen. Niemand kan beweren dat hij niet weet wat er al gebeurt of wat er nog staat te gebeuren. Het blokkeren van voedsel en water naar Gaza is een grote internationale misdaad, die de westerse voorstanders van de “op regels gebaseerde orde” universeel weigeren te veroordelen, schrijft Craig Murray.

Zowel in het VK als in de VS is er geen duidelijker voorbeeld van het gebrek aan enige vorm van betekenisvolle democratie dan het feit dat er geen grote politieke partij is die zich tegen de genocide verzet – ondanks massale publieke tegenstand.

In de hele westerse wereld zijn de omgekochte en betaalde media en politieke klasse uiterst nerveus. Nu ze zijn aangekomen bij de uiteindelijke genocide waar het zionisme altijd al naar streefde, krijgen ze te maken met veel weerstand van het volk.

In heel Europa is er een enorme kloof tussen de zionistische eensgezindheid van de politici en het veel grotere begrip van de Palestijnse situatie onder het grote publiek. Het is veelzeggend dat de reactie van de zionistische politieke klasse een golf van regelrechte fascistische onderdrukking is geweest.

In Frankrijk heeft Macron alle pro-Palestijnse demonstraties illegaal gemaakt, maar zoals zo vaak staat het Franse volk niet te springen om dat soort autoritarisme.

  Amerikaans-Israëlische huurling Benjamin Reuben gevangen tijdens mislukte couppoging in Congo

In het Verenigd Koninkrijk heeft de politie de laffe tactiek aangenomen om een paar individuen te arresteren, één in Brighton en één in Manchester, voor pro-Palestijnse demonstraties. Onder de beruchte draconische “antiterreur”-wetgeving van Tony Blair kunnen ze tot 14 jaar gevangenisstraf krijgen.

De jongeman in Manchester werd gearresteerd op de plaats waar het beroemde “Peterloo bloedbad” plaatsvond, waarvan generaties Britten op school geleerd hebben dat het een verschrikkelijke misdaad was die in strijd was met het recht op vrijheid van meningsuiting en vergadering. Laat de ironie daarvan maar eens doordringen.

U kunt in het Verenigd Koninkrijk de straat op gaan met een Israëlische vlag en roepen dat u wilt dat elke Palestijn uit Gaza wordt gezuiverd. Dat is niet illegaal. Als u zegt dat de Palestijnen het recht hebben om zich tegen hun genocide te verzetten, dan is dat wel illegaal.

Dat lijkt een oprechte analyse van de wet in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en veel andere westerse landen.

Dat is bedoeld om ons allemaal bang te maken. Het zal niet werken.

De Europese Commissie is meedogenloos zionistisch en fanatiek voorstander van deze Palestijnse genocide. Zij heeft de Israëlische vlag uitgestoken op haar hoofdkwartier in Berlaymont.

Het is daarom zeer onheilspellend dat de Europese Commissie actief bezig is om pro-Palestijnse informatie en commentaar op sociale media de mond te snoeren. De Europese Commissie heeft alle grote social media organisaties aangeschreven en kan met enorme boetes dreigen als ze geen informatie verwijderen waar de Europese Unie het niet mee eens is.

Het is klinkklare onzin dat de Europese Commissie – die 100% partijdig is – door de mist van oorlog bevoegd is om te zeggen welke informatie waar is en welke informatie vals is, en welk commentaar legitiem is.

  Israël geeft toe eigen mensen te hebben gedood op Nova muziekfestival

Thierry Breton, de Europese commissaris die verantwoordelijk is voor deze operatie, is een voormalig directeur van elektronicabedrijven – en defensieaannemers – Atos en Thomson. Hij is niet echt geïnteresseerd in de vrijheid van meningsuiting en is bezig om voor militaire doeleinden afwijkende meningen het zwijgen op te leggen, wat ronduit fascistisch is.

We zien dat bijna alle westerse regeringen opzettelijk bloedbaden, etnische zuiveringen en genocide faciliteren. We zijn er getuige van dat bijna alle westerse regeringen zich tegen hun eigen volk keren om hun kritiek op die medeplichtigheid aan genocide de kop in te drukken.

Dit voelt niet zozeer als de week waarin de westerse democratie stierf, maar als de week waarin het onmogelijk was om nog langer te ontkennen dat de westerse democratie al enige tijd geleden stierf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De medeplichtigheid van het Westen aan de Hamas-aanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe waarheid is nu gecensureerd – haat en oorlog zijn te populair en te winstgevend
Volgend artikelGENOCIDAAL: Israëlische wetgever eist inzet van “Doomsday” wapens om Gaza te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Aan 3 volkeren een hekel:
  1. Amerikaanse Imperialistische politieke leiders en hun volgelingen..!!
  2. de in en buiten Israël wonende Zionisten en hun aanhangers..!!
  3. De schijnheilige Nederlanders, die zich vast klampen aan, no: 1 en no: 2.
  en de Nederlanders die schijnheilig de MSM media als waarheid volgen, niet zelf na willen
  denken, en om hun eigen veiligheid maar voor de sterkste te kiezen, op de hoop dat ze niet
  bij het conflict betrokken worden..!!
  Er zouden m.i. geen conflicten op deze wereld bestaan, als we alle landen op deze kleine wereld, HUN SOEVEREINITEIT GEVEN, en dat iedereen binnen hun GRENZEN blijft, en ELKAAR RESPECTEREN, IN DE MANIER VAN LEVEN, ZOWEL GODSDIENSTIG ALS HUN CULTUUR,
  DAT BRENGT VREDE OP AARDE.
  Maar bedenk wel, als de wereld het bovenstaande doet.
  Er over de hele wereld HONDERDEN MILJOENEN WERKELOZEN ZIJN, ALLEEN AL IN DE WAPENINDUSTRIE.
  en de Banken, die failliet gaan, omdat ze over de brug moeten komen, met hun vals geld, de schulden makers, The MoneyPrinters, weer Honderden miljoenen werkelozen.
  En waar moeten die Epstein vrienden heen, voor hun sex feestjes.
  Ik wens U veel succes met de verandering van de Wereld, ik heb mijn hoop gevestigd op de BRICS.

 2. ‘Dit voelt niet zozeer als de week waarin de westerse democratie stierf, maar als de week waarin het onmogelijk was om nog langer te ontkennen dat de westerse democratie al enige tijd geleden stierf’

  Westerse democratie is van meet af aan een dode letter geweest. 14 juli 1789 was een meesterzet van de meestermisleider: de mensen het idee geven van zelfbestuur en zelfbeschikking. Zo is hij ooit begonnen, lang geleden, in een hof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in