Project Veritas heeft weer een serie brisante beelden gedropt die de anti-menselijke agenda van Mark Zuckerberg en Facebook blootleggen.

Bronnen:
Populist.press
Brighteon.com
NaturalNews.com
NaturalNews.com

Benny Thomas, de Global Planning Lead van Facebook, vertelde een undercover Project Veritas verslaggever dat zijn werkgever “moet worden opgebroken”, net als Google, om een globale catastrofe te voorkomen.

In de volgende video, gehost door Project Veritas, zegt Thomas dat het hem niet eens zou schelen om minder geld te verdienen door een antitrust-uitspraak, omdat het opbreken van Facebook en Google is “wat er moet gebeuren” voor het welzijn van de mensheid.

“Instagram, Facebook, Messenger, Oculus, WhatsApp – het moeten allemaal aparte bedrijven zijn. Het is te veel macht als ze allemaal samen één zijn”, zegt Thomas.

Omdat maar weinig mensen aandacht hebben voor wat er echt aan de hand is in de techwereld, blijft het monopolie van Facebook met minimale weerstand groter worden. Hetzelfde geldt voor Google en andere concurrerende platforms die techkolossen zijn geworden.

“De meeste mensen begrijpen deze dingen niet en de meeste mensen denken er niet over na – en dat is de reden waarom er veel shit naar beneden komt omdat veel mensen niet opletten”, zegt Thomas.

Facebook, Google zijn hun eigen land geworden

Thomas stelt dat Facebook en Google hun eigen landen zijn geworden door de enorme hoeveelheid macht en controle die ze over de wereld hebben vergaard. Nooit eerder in de geschiedenis is iets dergelijks gebeurd, en toch zijn we hier in 2021 getuige van Big Tech die de planeet overneemt.

  Facebook voegt informatie Wereldgezondheidsorganisatie toe aan alle berichten over Covid-19 vaccins

“Geen koning in de wereldgeschiedenis is de heerser geweest over twee miljard mensen, maar Mark Zuckerberg wel – en hij is 36”, zegt Thomas.

“Dat is te veel voor een 36-jarige. Je zou geen macht moeten hebben over twee miljard mensen. Ik denk gewoon dat dat verkeerd is”.

“Sommige deelstaten behandelen de techgiganten al alsof het hun eigen naties zijn. Nevada, bijvoorbeeld, biedt stimulansen aan techbedrijven die zich daar willen vestigen, waaronder de belofte dat ze hun eigen regering kunnen vormen”.

Sommigen vrezen dat bedrijven als Facebook en Google uiteindelijk de overheid volledig zullen vervangen, wat nu al het geval lijkt te zijn omdat het Congres hen zonder straf laat doen wat ze willen.

Is Mark Zuckerberg menselijk?

Achter de schermen zijn Zuckerberg en zijn vrouw druk bezig met het leiden van een aantal initiatieven die erop gericht zijn om computers te trainen hoe ze zo’n beetje alles kunnen doen wat mensen normaal gesproken doen, met als doel om uiteindelijk de mensheid overbodig te maken.

We zien dit nu al bij de censuuralgoritmes van Facebook, die door mensen zijn geprogrammeerd om informatie uit te sluiten die bepaalde snode entiteiten buiten het publieke debat willen houden.

Uiteindelijk zal dit ertoe leiden dat computers “beter” worden dan mensen, waarbij het beste van wat mensen te bieden hebben wordt gecombineerd met het beste van wat technologie te bieden heeft. Het uiteindelijke resultaat hiervan staat bekend als singulariteit, of de samensmelting van computers met de menselijke geest.

Thomas onthult dat AI evolueert om meer op menselijke intelligentie te gaan lijken. Zodra dit proces is voltooid, zullen mensen vervangbaar worden, op welk moment de hele mensheid met uitsterven zal worden bedreigd.

“AI evolueert in wezen om op menselijke intelligentie te gaan lijken. En dan zal het verder gaan dan menselijke intelligentie en op dat punt zijn mensen vervangbaar. Weet je, de manier waarop wij al het andere in de wereld behandelen, zoals we denken dat we de beste zijn, zoals de meest superieure soort”, vertelt hij de undercover verslaggever, dit volgend met een vergelijkend voorbeeld.

“Als jij en ik naar een picknick zouden gaan, zouden we niet één minuut denken aan de mieren waar je op stapte op het gras, toch? Voor AI zullen we worden zoals die mieren. Het is niet zo dat de AI ons zal proberen te doden, het zal ze gewoon niets kunnen schelen omdat het zo superieur zal zijn dat het zal zeggen: ‘Deze mensen doen er niet toe'”.

Met andere woorden, de meeste mensen zijn niet per se op een missie om mieren te doden of ander klein ongedierte dat we tegenkomen. Wanneer deze wezens per ongeluk sterven omdat ze ons in de weg zitten, is dat echter geen groot verlies. Dit is hoe Facebook’s AI-robots van de toekomst mensen zullen behandelen.

Thomas deed deze bekentenissen niet wetende dat hij werd opgenomen. Toen de undercover journalist dit aan hem onthulde en hem vroeg of hij zijn punten wilde herhalen in een formeel interview voor het grote publiek, weigerde hij.

Project Veritas probeerde Thomas niet te misleiden of hem in de problemen te brengen, dat is belangrijk om op te merken. De groep wilde gewoon de waarheid achterhalen voordat ze Thomas de kans gaven om officieel als klokkenluider op te treden. Vermoedelijk uit angst om zijn baan te verliezen, weigerde Thomas.

Gelekte video onthult Zuckerberg’s eigen vaccin scepsis

Vorig artikelTrump keert over enkele maanden terug naar social media met zijn eigen platform
Volgend artikelVolledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Belangrijk is dat wij er ons van gewaar worden dat de digitale infrastructuur waarin wij op zullen gaan om uitsluitend nog op dat niveau te gaan “leven” al bijna voltooid is. Onze lichamen zoals wij deze kennen zullen alleen nog maar nuttig zijn als zijnde batterijen en geen nut meer hebben in de digitale wereld die over onze hoofden gebouwd is. Kortweg, wij worden nutteloos.
  Ons bewustzijn zal kunnen worden geupload zolang wij nuttig zijn, en deleted als wij geen nut meer hebben. Dat is het ‘eeuwige leven dat zij ons in het vooruitzicht stellen. Vlees en bloed zal worden gedowngraded tot niets meer dan een batterij om ons bewustzijn op te laten draaien.
  Wachten is tot het “probleem” Vlees en bloed is opgelost. Vanaf dan heeft men het vlees en bloed ook niet meer nodig. Dan zal dat wat er nog over is van de mens niets meer zijn dan een stukje data in misschien een nano chip.
  Een nano chip die ons doet geloven dat wij in een werkelijke wereld leven terwijl “wij” niets anders meer zijn dan een paar enen en nullen in een “wereld” bestaande uit enen en nullen.
  Dit is geen complot theorie, maar dit zijn daadwerkelijk ideeen van een paar krankzinnige “geesten” zoals Ray Kurzweil.
  https://www.youtube.com/watch?v=Kj573jV7Pl0
  https://www.youtube.com/watch?v=MnT1xgZgkpk

 2. David Sorensen
  MENSEN WORDT WAKKER AUB! Hier hoor je zelf hoe Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook, tijdens een gelekte interne meeting verklaart dat de v@((ins het menselijke DN@ veranderen en dat ze niet weten welke mutaties en andere risico’s dat met zich meebrengt. Het is dus niet langer ‘fake news’ of ‘misinformatie’. Luister ook naar wat Bill Gates en Elon Musk zeggen, evenals het World Economic Forum. Dit zijn niet mijn woorden, dit is geen wappie-gelul of complotdenken, maar de woorden van deze mensen zelf. Zie meer: https://www.stopworldcontrol.com/NL
  ?? DEEL AUB!!!

  https://www.facebook.com/davidjsorensen/posts/3517097965083607

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in