Trump keert over enkele maanden terug naar social media met zijn eigen platform

1
Screenshot via YouTube.

Voormalig president Donald Trump zal zijn eigen social media platform opzetten en binnen twee tot drie maanden weer online posten, zegt zijn adviseur en woordvoerder, Jason Miller, in een nieuw interview.

Jarenlang gaf Trump de voorkeur aan Twitter en had hij bijna 90 miljoen volgers vergaard voordat het social media platform hem in januari schorste. Facebook, YouTube, Twitch, Snapchat en anderen hebben ook besloten om de voormalige president te schorsen – en tegelijkertijd heeft Trump niet aangegeven dat hij andere sociale media websites zal gebruiken die favoriet zijn bij conservatieven, zoals Gab, MeWe, of Parler, bericht Epoch Times.

Miller vertelde Fox News op zondag dat hij verwacht dat Trump “binnen twee of drie maanden zal terugkeren naar de sociale media” met “zijn eigen platform” dat “het spel volledig zal herdefiniëren” en “tientallen miljoenen” gebruikers zal aantrekken.

Miller, die Trump’s meest prominente woordvoerder is, ging niet in op details of een mogelijke naam voor de sociale media onderneming.

Sinds Twitter zijn account heeft opgeschort, heeft de voormalige president ervoor gekozen om persverklaringen via adviseurs en e-mail vrij te geven. Voor het grootste deel, heeft hij verklaringen vrijgegeven ter ondersteuning van zijn favoriete politieke kandidaten voor de tussentijdse verkiezingen van 2022.

“Hij heeft al meer dan 20 senatoren, meer dan 50 leden van het Congres laten bellen … of de pelgrimstocht naar Mar-a-Lago laten maken”, zei hij. “Let op Georgia op maandag”, want er komt een “grote steunbetuiging aan”.

In een interview vorige maand zei Trump dat hij “in onderhandeling is met een aantal mensen, en er is ook de andere optie van het bouwen van je eigen [social media] site”. Hij voegde eraan toe: “Omdat we meer mensen hebben dan wie dan ook. Ik bedoel dat je letterlijk je eigen site kunt bouwen”.

“Ik wilde eigenlijk een beetje stil zijn. Ze wilden me heel graag op Parler, je weet dat ze een neprapport hadden dat de man die daar binnen was niet… ik bedoel juist het tegenovergestelde, ze wilden me heel graag op Parler”, vervolgde Trump.

  Pompeo: "Immense bewijzen" dat het virus uit een laboratorium kwam

De voormalige opperbevelhebber speculeerde dat Parler de hoeveelheid verkeer die hij naar de website zou brengen niet aan zou kunnen. “Mechanisch gezien kunnen ze het aantal gebruikers niet aan”, merkte Trump in het interview op.

De voormalige president gaf vorige week in een lang interview aan dat hij niet zeker weet of hij zich in 2024 opnieuw kandidaat zal stellen voor het presidentschap.

“Het eerste is voor ons dat we moeten kijken wat we met het Huis zouden kunnen doen”, zei Trump. “Ik denk dat we een zeer goede kans hebben om het Huis van Afgevaardigden terug te pakken. We zouden de laatste keer 15-25 zetels verliezen, [totdat] ik betrokken raakte. Ik heb heel hard gewerkt”.

Epische tv-uitzending: Trump’s advocaat Van Der Veen geeft de CBS een uitbrander, rukt dan de microfoon af en loopt weg

Vorig artikelGlobaal lockdown-beleid in naam van een pandemie: een scenario “gepland” door de Rockefeller Foundation en Global Business Network
Volgend artikelFacebook’s AI robots zullen de hele mensheid vernietigen als ze niet gestopt worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Covid-19 is het middel voor klassieke Swabe om de wereld te doen regeren, beter,kapot te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in