Een angstaanjagende video van een advocaat die een anonieme klokkenluider interviewt, onthult verhalen over de horror in een Berlijns verpleeghuis voor dementiepatiënten.

Dr. Reiner Fuellmich is een van de belangrijkste stemmen voor de waarheid over de experimentele Covid-19 vaccins in de wereld. Hij is advocaat en zijn organisatie helpt bedrijfseigenaren in Duitsland bij het verhalen van schade als gevolg van Covid-19 lockdowns en andere maatregelen. Dr. Fuellmich is ook een van de vier leden van het Duitse Corona-onderzoekscomité. De commissie heeft na negen maanden onderzoek geconcludeerd dat experimentele Covid-19 vaccinaties “waarschijnlijk de grootste misdaad tegen de mensheid zijn die ooit is begaan”.

Dr. Fuellmich en advocaat Viviane Fischer hebben op 8 februari een interview afgenomen met een Berlijnse verpleeghuisverzorger. De stem van de klokkenluider is vervormd en zijn gezicht verborgen om zijn identiteit te beschermen. De 40 minuten durende video is in het Duits, met Engelse ondertitels. De klokkenluider vertelt hoe zeven bewoners vrijwel onmiddellijk stierven na de eerste Pfizer mRNA-injectie in januari. Verscheidene anderen werden ziek. Ondanks de sterfgevallen en de bijwerkingen, kregen de overlevende bewoners een paar weken later de tweede injectie. Nog een bewoner stierf en 11 anderen werden ernstig ziek.

Verontrustende details en beelden

Iedereen moet de volledige video bekijken. Maar vanaf 3:46 beginnen de verontrustende beelden. De klokkenluider zegt dat externe teams van vier mensen, waaronder Duitse militairen, de injecties toedienden. Hij beschrijft de afschuw en angst op de gezichten van de bewoners vanwege de militaire aanwezigheid. Op de beelden is ook duidelijk hun angst te zien. Bovendien hebben ze allemaal dementie. Zij kunnen niet instemmen met het krijgen van experimentele mRNA-prikken.

  Stad plaatst video's van persoon in vaccinkostuum die ongevaccineerde personen aanvalt om COVID-prikken te promoten

Veel bewoners waren oud genoeg om zich de Tweede Wereldoorlog te herinneren. Op 6:59 is te zien dat de bewoners bang zijn voor medici die ze niet herkennen. Eén bewoner was een operazanger en in goede lichamelijke gezondheid voor de injecties. Binnen 30 minuten na de eerste injectie kreeg hij stuiptrekkingen. Medici brachten hem met spoed naar een ziekenhuis in de buurt. Maar de artsen weigerden er rekening mee te houden dat hij net de Pfizer-injectie had gekregen. In plaats daarvan stelden ze vast dat zijn symptomen werden veroorzaakt door Covid-19. De bewoner is naar verluidt enkele dagen overleden, ondanks het feit dat hij jogde en lichamelijk actief was voor de injecties. Nog eens 11 bewoners zijn nu in ernstige toestand na de tweede injectie, volgens de klokkenluider.

De advocaten hebben een klacht ingediend bij de lokale politie en officieren van justitie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Vorig artikelFacebook’s AI robots zullen de hele mensheid vernietigen als ze niet gestopt worden
Volgend artikelIsraëli’s roepen de wereld op te stoppen met verplichte COVID-injecties nu rechtszaak wordt aangespannen bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de Neurenberg-code
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in