Facebook verwijdert pro-Trump ‘Stop the Steal’ platform wegens het organiseren van “real-world evenementen te midden van spanning” 

0

Facebook heeft herhaaldelijk de anti-verkiezingsfraude groepering ‘Stop the Steal’ verwijderd, onder vermelding in haar beslissing van een “uitzonderlijke post-electorale periode van verhoogde spanning en het creëren van de groep van real-world evenementen”, meldt RT.

“In lijn met de uitzonderlijke maatregelen die we nemen tijdens deze periode van verhoogde spanning, hebben we de groep ‘Stop the Steal’, die real-world evenementen creëerde, verwijderd”, is de verklaring van Facebook op donderdag.

Stop de Steal bestond als groep op Facebook voor minder dan 24 uur, naar verluidt had het meer dan 360.000 leden voordat het verwijderd werd. De groep werd opnieuw gecreëerd – en ten minste nog een keer verwijderd. “Het creëren van real-world evenementen” zou een van de doelen van Facebook-groep zijn geweest, de uitleg van Facebook is niet verder uitgewerkt.

Als hashtag is #StoptheSteal door Trump-aanhangers gebruikt om vermeende incidenten van kiezersfraude in meerdere kantelstaten, waaronder Pennsylvania, Georgia, Michigan, Wisconsin en Nevada, aan de kaak te stellen. De campagne van de president heeft in die vijf staten juridische stappen ondernomen om de telling van de stembusgang te stoppen of een hertelling proberen te forceren.

Getuigenissen over verkiezingsfraude zijn opgepikt door de Trump-campagne, van de 10.000 stemmen in Nevada die afkomstig waren van “kiezers” die niet langer in de staat wonen, tot de Trump-stembiljetten die ronduit werden weggegooid. Het conservatieve Project Veritas heeft een insider geïnterviewd die onthult dat de manager van de Postal Service de postverwerkers heeft opgedragen alle laattijdige poststemmen te scheiden en ze vervolgens te antedateren tot 3 november, waardoor ze in aanmerking komen om te worden geteld. Twitter en Facebook gooien tegelijkertijd een deksel op elke claim die de integriteit van de presidentsverkiezingen in twijfel trekt.

Biden supporter geïntimideerd en aangevallen door racistische BLM-meute: “Daar is mijn Biden-bord, maak niets stuk”

  Cijfers liegen niet, maar leugenaars tellen
Vorig artikel“Twitter’s CEO moet worden gearresteerd”
Volgend artikelSchokkende video van geregistreerde Democraat en stemmentelling controleur in Pennsylvania
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in