Verkiezingsfraude in de VS: Insider meldt dat postmedewerkers opdracht kregen ongeldige stemmen te antedateren

0

Een insider die voor de US Postal Service werkt, onthult aan de oprichter van Project Veritas, James O’Keefe, dat de manager van de Postal Service de postverwerkers heeft opgedragen alle laattijdige poststemmen te scheiden en ze vervolgens te antedateren [het dagtekenen met een vroegere datum dan het document daadwerkelijk werd ondertekend] tot 3 november, waardoor ze “geldig” zijn.

James O’Keefe interviewde de medewerker via een videoconferentiegesprek. De insider zegt:

“We kregen te horen dat we alle stembiljetten die we in brievenbussen, verzamelboxen, enzovoort vinden, voor uitgaande post moeten verzamelen, aan het eind van de dag, moeten scheiden van de gewone post, zodat ze ze met de hand met de datum van gisteren kunnen stempelen – en ze doorsturen naar het Express Mail-systeem – om te komen waar ze maar willen”.

“Voor zover ik weet, worden we verondersteld geen stembiljetten te tellen die na 3 november hier in de staat Michigan zijn afgestempeld.”

De staat Michigan vormt het middelpunt van de nu in twijfel getrokken Amerikaanse presidentsverkiezingen tussen president Donald Trump en vice-president Joe Biden.

De insider zegt ook dat sommige van zijn collega’s op het postkantoor  boos waren dat ze van hun baas de opdracht kregen om ongeldige stemmen te herdateren, maar niemand op het postkantoor wilde hun boosheid in het openbaar tonen, schrijft Project Veritas.

De insider noemt zijn baas als Jonathan Clarke, en als James O’Keefe hem belt, hangt Clarke meteen op.

Vermoedelijke verkiezingsfraude in Michigan – alle getelde stemmen gingen naar Biden

  BLM-linksen dreigen huis af te branden voor het tonen van Amerikaanse vlag
Vorig artikelImam: De onthoofding van de Franse leraar Paty is een grote eer voor alle moslims
Volgend artikelStemmentelling controleur: 130.000 stembiljetten ALLE VOOR BIDEN in drie voertuigen in Detroit laat in de avond aangekomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in