Deze video stond eerst als een Twittervideo-bericht in een van Frontnieuw’s “Democraten verkiezingsfraude“-artikelen. Het duurde slechts een paar uur voordat Twitter deze verwijderd had en dus niet meer bereikbaar was. Wat voor mij een indicatie is dat de betreffende video van de eerlijke Democraat bij de mainstream vreselijk schuurt en dus een backup op mijn dedicated server verdient om zodanig veilig gesteld te worden voor het nageslacht, en een eigen draadje scoort, nu we binnenkort waarschijnlijk het donkere Bidentijdperk betreden.

Na enig speuren kwam ik een nog een versie op YouTube tegen, met slecht 240 views houdt dit in dat die kersvers is en nog niet de nodige ophef heeft veroorzaakt om door YouTube te worden opgemerkt.

Backup:

Mijn naam is Brian McCaffrey en ik ben een registreerde democraat (1) in de stad Philadelphia. Ik ben vandaag in het Philadelphia Conventie Centrum en controleer het tellen van de stemmen. Ik wil jullie op de hoogte brengen van de corruptie die hier aan de gang is. Ze laten ons niet binnen 30-100 voet (10-30 meter) (2) van de tellers om het tellen te controleren. Dit is een couppoging tegen de president van de Verenigde Staten van Amerika.

Ik roep de volgende mensen ter verantwoording; de burgemeester van Philadelphia, James Kenny, de attorney general (3), Josh Shaprio, die al tweette dat “er geen enkele manier is waarop Donald Trump het presidentschap van de VS kan winnen” en de district attorney in Philadelphia, Larry Krassner.

Ik kan niet geloven wat er hier voor mijn ogen gebeurt. Dit heeft niets te maken met Joe Biden of Donald Trump, dit gaat over onze democratie en hier in Philadelphia is er corruptie op het hoogste niveau.

(1) In de VS moet je je laten registreren als kiezer om te mogen stemmen. Je kunt aangeven democraat, republikein of onafhankelijk te zijn. Allen mogen stemmen voor de president, maar slechts diegenen die zich tot een van de partijen heeft laten registreren kunnen in de voorrondes stemmen om de kandidaat voor die partij te bepalen.
(2) Hoe je in vredesnaam moet zien of een stem op de juiste stapel wordt gelegd, en of het biljet zelfs maar correct is ingevuld van een dergelijke afstand laat ik aan de lezers zelf over om over na te denken.
(3) de Attorney General van een staat of stad is de hoogste functionaris van justitie in dat gebied.

Amerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties

Met dank aan Johan P voor de vertaling en aanvullingen, redactie.

Trump claimt eindzege: “gewonnen met legale stemmen”

4 REACTIES

 1. (Nederlandse vertaling niet geheel letterlijk, om de tekst beter te laten klinken in normale zinnen. Engelse tekst toegevoegd voor diegenen die willen muggeziften)

  Mijn naam is Brian McCaffrey en ik ben een registreerde democraat (1) in de stad Philadelphia. Ik ben vandaag in het Philadelphia Conventie Centrum and controleer het tellen van de stemmen. Ik breng jullie op de hoogte van de corruptie die hier aan de gang is. Ze laten ons niet binnen 30-100 voet (10-30 meter) (2) van de tellers om het tellen te controleren. This is een couppoging tegen de president van de Verenigde Staten van Amerika.
  Ik roep de volgende mensen ter verantwoording; de burgemeester van Philadelphia, James Kenny, de attorney general (3), Josh Shaprio, die al tweette dat ‘er geen enkele manier is waarop Donald Trump het presidentschap van de VS kan winnen” en de district attorney in Philadelphia, Larry Krassner.

  Ik kan niet geloven wat er hier voor mijn ogen gebeurt. Dit heeft niets te maken met Joe Biden of Donald Trump, dit gaat over onze democratie en er is hier corrpuptie op het hoogste niveau in Philadelphia.

  (1) In de VS moet je je laten registreren als kiezer om te mogen stemmen. Je kunt aangeven democraat, republikein of onafhankelijk te zijn. Allen mogen stemmen voor de president, maar slechts diegenen die zich tot een van de partijen laten registreren kunnen in de voorrondes stemmen om de kandidaat voor die partij te bepalen.
  (2) Hoe je in vredesnaam moet zien of een stem op de juiste stapel wordt gelegd, en of het biljet zelfs maar correct is ingevuld van een dergelijke afstand laat ik aan de lezers zelf over om over na te denken.
  (3) de Attorney General van een staat of stad is de hoogste functionaris van justitie in dat gebied.

  “My name is Brian McCaffrey and I’m a registered democrat in the city of Philadelphia. Today I’m at the Philadelphia Convention Center and I am overseeing the ballotcounters.
  I will let you know the corruption that is going on here. They will not allow us within 30 to 100 feet to supervise the ballots being counted. This is a coup against the president of the United States of America and I want to call out the mayor of Philadelphia, James Kenny, and the attorney general, Josh Shapiro, who tweeted that “there’s no way Donald trump can win the presidency of the United States of America” and also
  the district attorney in Philadelphia Larry Krassner.
  I can’t believe what I am seeing right before my eyes. This has nothing to do with Joe Biden or Donald Trump. This has to do with our democracy and I will tell you there is corruption at the
  highest level of the city of Philadelphia.”

 2. Face book Twitter en jewtube zijn allemmaal in handen vannde extreme zionisten die wereld heerschappij willen de Jew World Order! Een communistische wereld dictatuur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here