Gehersenspoelde deugzotten wassen zwarte voeten tijdens de wake van George Floyd in de VS

© Twitter / Ian Miles Cheong; @stillgray

Verscheidene blanke lokale bewoners wasten de voeten van zwarten tijdens een gebed voor George Floyd in Noord-Carolina.

Het ritueel, dat werd georganiseerd door ‘predikanten’ Faith en Soboma Wokoma in Cary, Noord-Carolina, maakte deel uit van een gebedswandeling voor de zwarte crimineel uit Minnesota, George Floyd, die eind mei in politiebewaring stierf.

Breed gedeelde foto’s laten zien wat een groep blanke politieagenten en andere blanke aanwezigen lijkt te zijn die knielen voor een aantal zwarten en hun voeten wassen in emmers.

Verschillende commentatoren op social media halen uit naar de deelnemers en beschuldigen hen ervan zich bezig te houden met zelfverheerlijking en slachtoffer zijn van “massa-psychose en hersenspoeling”.

Soortgelijke acties hebben in het recente verleden in de hele VS plaatsgevonden, op gelijke voet met een groeiende trend om “op de knieën te gaan” om steun te betuigen aan de anti-racisme ‘protesten’ die in de Amerikaanse steden plaatsvinden. In het hele land werden politieagenten en soldaten van de Nationale Garde gefilmd, geknield in solidariteit met de demonstranten.

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Drie Ohio rechters "onverwacht overleden" in negen dagen tijd na vaccinmandaat in Cuyahoga County
Vorig artikelGeorge Floyd is geen rolmodel of martelaar
Volgend artikelBlanke slaven bouwden Amerika
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in