Over de “mirakels” die het COVID-19 vaccin in al zijn vormen bij gezonde mensen kan veroorzaken, kan men inmiddels al maandenlang in de Frontnieuws tag  “VACCINBESCHADIGDEN” lezen aan de hand van talrijke artikelen. De vaccinschade, die niet meer ontkend kan worden, is nu ook voor de Duitse Hartstichting aanleiding om de eerste waarschuwingen te geven.

Momenteel waarschuwen een flyer en de homepage voor trombose na een COVID-19 vaccinatie. Maar natuurlijk moet er in één adem op gewezen worden dat dit een “zeldzame bijwerking” is. Zo zeldzaam zelfs, dat de informatie in folders moet worden verstrekt, bericht Unser-mitteleuropa.com.

Op de homepage staat geschreven:

“Covid-vaccinaties kunnen een brede auto-immuunreactie tegen bloedplaatjes opwekken. De Hartstichting steunt het project om het mechanisme te onderzoeken.”

Hartstichting blijft vaccinatie propageren

Het lijkt ronduit perfide dat ook benadrukt wordt dat wetenschappers nu pas onderzoek doen naar de mogelijke oorzaken van deze dodelijke bijwerkingen. Bovendien promoot de Hartstichting nog steeds openlijk de COVID-19 vaccinaties, zoals blijkt uit een antwoord aan de Duitse professor Stefan Homburg via Twitter:

Homburg countert dat zij blijkbaar opzettelijk over het hoofd zien dat gevaccineerde mensen besmettelijker zijn dan ongevaccineerde mensen, hetgeen ook de reden is waarom “indamming” mislukt. “De VK en de RKI hebben intussen hun berichtgeving over de vermeende bescherming voor anderen gestaakt,” zegt Homburg.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

  Iemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toe

Lees meer over:

Vorig artikelEXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!
Volgend artikelWij bevinden ons nu in de laatste fase van een tirannieke machtsovername
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Misschien krijgen ze geen geld als ze de injecties niet aanbevelen.
  Wel goed dat ze de risico’s nu benoemen.
  Maar feitelijk komt het neer op het openlijk toegeven van een groot experiment.
  Waardoor niemand meer strafrechtelijk aanspreekbaar is voor vele slachtoffers.

 2. Een collectant van de NL Hartstichting heb ik eens gevraagd waaraan we dan moeten sterven, wanneer hart- en vaatziekten de wereld uit zijn, daaraan toevoegend dat dodelijke kanker zeker geen pretje is.
  Ze keek me niet begrijpend aan. Net zo onnadenkend als nu de Duitse Hartstichting. Waarom onderzoek doen? Begin eens met stoppen met prikken tegen COVID.

  • Ik zou zeggen, stop met ALLE ‘vaccins’.
   Het is allemaal klinkklare rotzooi om de kassa van de farmaceutische industrie te laten rinkelen.

   • “Een vaccinatie tegen polio was wel handig geweest” vond mijn collega die al jong polio kreeg en met krukken het leven door moest worstelen.

  • 2 opmerkingen gaf ik dat soort schooiers altijd aan mijn deur in Nederland;
   1. Waar haal je het gore lef vandaan om mij geld te vragen voor dierenmishandeling in laboratoria?
   2. De pharmacie heeft zelf geld genoeg om hun (winstgevende) onderzoeken te financieren en daar betalen we al genoeg aan mee.

   Ad 1. Die simpele braafburgers stonden direct stomverbaasd te kijken.

  • Het hondsbrutale is dat die zogenaamde Hartstichtingen gewoon onderdeel zijn van en opgezet zijn door de farmaceutische industrie die de mensen al die kwalen in de eerste plaats geven. Dus ze vergiftigen je eerst, waardoor je (ik niet, maar de meesten) voor de rest van je leven aan dure (onzin)pillen gaat. Vervolgens hebben ze het lef om via zogenaamde feel-good organisaties als Hartstichtingen ook nog eens je cash uit je zak te komen kloppen door domme studenten met een leuk koppie langs de deuren te sturen (of nog erger: je op straat aan te spreken).

 3. Klopt B.

  Het hoort luid en duidelijk bekend gemaakt te worden.
  De geënte kunnen dat misschien voorzorgmaatregelen nemen, als anti stollingsmedicatie.

  Het is schandalig wat en hoe er met de vaccinatiecampagne om is gegaan.

  Geen dwang en drang.
  Ze hebben niet anders gedaan.
  En maar liegen en bedriegen.
  De prikpooiers.

  Niemand die ter verantwoording word geroepen.

  Zoveel onverantwoord gedrag.

  Voor big pharma een geweldig verdienmodel naar aanleiding van de bijwerkingen.

  Weer begint het gelazer met aantal besmettingen, de npo rtl en msm zijn nu in juni alweer begonnen de angsttrom te slaan.

  Doe onafhankelijk onderzoek als je als journalist serieus genomen wil worden.

  Het ergste is dat nog steeds het wantrouwen van sommigen werkt, die nog testen en gevaccineerd willen worden.
  Doodsangst.

  De vakantiegangers daargelaten, die kiezen er bewust voor.
  Van deze mensen moeten de boosdoeners het hebben.
  Zo kunnen ze het narratief in stand houden.

  Luid en duidelijk moet de bevolking ingelicht worden over de plannen.
  Het heeft niets met volksgezondheid te maken, het is de opmaat naar een totalotair regime.

  De digital wallet die al je privézaken bevat, weg privacy.
  Lichamelijke integriteit foetsie.
  Souvereiniteit doei.

  Voorkom dat.

  Corona is een gewone seizoen verkoudheid of griep.

  Apenpokken is niet dodelijk, mits goed behandeld.

  En zoals altijd geweest is, de nieuwe covid varianten worden zwakker, dus minder ziekmakend, bij een goed werkend immuunsysteem.

  Alles wat ik schrijf is op allerlei media terug te vinden.

  Informeer uzelf.

  Laat u niet voor de gek houden.

  Sterkte en vertrouw op uw gevoel.

 4. Ze schrijven 1-2 mensen op de 100.000 krijgen dit. Ga er dan maar vanuit dat het 2 is op de 100.000 en dit klinkt niet zo erg natuurlijk, maar besef dat dit er dus 20 op de miljoen zijn. In Duitsland wonen ongeveer 83 miljoen mensen dus 1660 mensen worden hiermee getroffen. En dan hebben we het dus alleen maar over trombose. Nog niet eens over hartstilstanden, hart infarcten, etc.

  Met het getal 1-2 op de 100 duizend willen ze het minder erg laten lijken. Mensen zeggen dan namelijk, och slechts 1 op de honderdduizend, dit overkomt mij niet. Maar het overkomt alleen al in Duitsland dus zo’n ruim 1600 mensen !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in