© muravin / Freepik

Hamsters zijn eigenlijk best leuke en potsierlijke dieren. Maar nu hebben wetenschappers geknoeid met de genetica van deze kleine knaagdieren en uiterst agressieve “zombiehamsters” gemaakt, die hun soortgenoten aanvallen. Hoelang duurt het nog voor wij werkelijk met “The Walking Dead” geconfronteerd worden?

Wetenschappers ontwikkelen soms een “God-complex”. Vooral genetici. Dit brengt hen er steevast toe experimenten en onderzoeken uit te voeren die zeer omstreden zijn. U herinnert zich misschien nog het nieuwsbericht in 2018 uit China, waar een onderzoeker beweerde de eerste designer baby’s ter wereld gemaakt te hebben. Deze waren immuun voor HIV, pokken en cholera. Hij gebruikte de omstreden CRISPR-technologie, waarmee specifieke gen-snippets kunnen worden verwijderd, toegevoegd of bewerkt, bericht Report24.news.

Niet veel beter is het recente nieuws van wetenschappers die nu effectief “zombiehamsters” hebben gemaakt met behulp van deze technologie. In de studie in kwestie werden genetisch gemodificeerde hamsters gebruikt om de sociale neurowetenschap te bestuderen. In deze studie werden bij de hamsters de Avpr1a-receptoren verwijderd om te zien hoe hun gedrag veranderde. Deze receptoren verhogen de expressie van sociale communicatie en agressie. Daarom veronderstelden de auteurs dat het uitschakelen van deze signaalwegen “zowel de agressie als de sociale communicatie zou verminderen”. Maar juist het tegenovergestelde gebeurde. Zij creëerden virtueel zombiehamsters die hun soortgenoten aanvielen.

De hamsters begonnen andere hamsters op te jagen, vast te klemmen en te bijten. De gen-editing procedure maakte de hamsters superagressief tegenover andere hamsters van hetzelfde geslacht in hun kooi. De auteurs van de studie schreven: “Onverwacht echter vertoonden Avpr1a-KO hamsters meer sociaal communicatiegedrag en agressie tegenover soortgenoten van hetzelfde geslacht dan hun wild-type (WT) nestgenoten.”

  Is het de moeite waard om voor te vechten?

Volgens de wetenschappers zou Avpr1a de agressie bij mannetjes doen toenemen, maar die bij vrouwtjes doen afnemen. Eerdere studies waarbij de receptoren door een injectie waren gestimuleerd, hadden deze resultaten opgeleverd. Wanneer het gen echter volledig verwijderd was, vertoonden de hamsters massale agressie wanneer ze blootgesteld werden aan niet-agressieve hamsters van hetzelfde geslacht in een neutrale arena.

De auteurs concludeerden dat “de diversiteit en complexiteit van sociale gedragingen bij verschillende soorten en individuen het resultaat is van de functionele interacties tussen de verschillende knooppunten van het SBNN-circuit, en niet zozeer van de activiteit van de afzonderlijke componenten. Deze gegevens ondersteunen de hypothese dat sociaal gedrag een nieuwe eigenschap kan zijn, die voortkomt uit interacties tussen knooppunten van het hele circuit.”

Het toont dus ook aan dat ons hele wezen (of dat van andere zoogdieren of van mensen) meer is dan effecten van afzonderlijke genen of gensegmenten op zichzelf. Een complexe code met veel interacties tussen de afzonderlijke genen en gen-snippets is veel ingewikkelder en uitgebreider dan bijvoorbeeld de code van computersoftware. Dus wanneer wetenschappers beginnen te knippen in de menselijke genencode – wat creëren zij dan? Ook een soort “zombie”?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergeten
Volgend artikelEXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Kunnen ze dat goedje niet uit proberen op het euro parlement, ik zie timmerfrans al rond rennen als een zombie en bijtend in de nek van van hofstad.🤣🤣🤣

 1. Dit soort experimenten zijn enkel een verspilling van geld, tijd en last but not least, van dieren(levens).
  Zijn ze überhaupt wel in staat om zich met ‘nuttige’ zaken bezig te houden?
  Ik betwijfel het ten zeerste.

 2. Er gaat teveel geld om in die labs.
  Ze hebben teveel vrijheid van handelen.

  Dan komt zo’n rijkaard die ze met idealistische theorieën geld aftroggelen.

  En dan gebeurt waar we nu al 2en half jaar mee aangemaakt zijn.

  Het is van de zotte.

  Met al dat geld, kunnen de nooit tevreden elite in het geld zwemmen.

  Maar nee, ze weten van geen ophouden.
  Ze willen erbij horen.
  De club van Klaus Schwab

  Houd op met idiote plannen die mensonwaardig zijn.

  Laat de laboranten links liggen die deze mens en dier onterende experimenten doen.

  Houd op aan dna sleutelen.

  Zo word de wereld vernietigd.

  Doe.wat nuttigs.

  Deel geld uit en word mens.

 3. Rudolf Steiner heeft voorspeld dat er monsters ja vreselijke monsters zijn/of worden gemaakt.
  Toen stier Herman en schaap Dolly in het nieuws waren werden deze ah volk getoond om vervolgens mede te delen dat het verboden moest worden dat geknoei met genen.
  De politiek was het eens zg.
  De aandacht werd afgeleid dd schapen wer rustig maar in dd tunnels en grotten en Dumps ging hef monsteren gewoon door!!
  Tot en met babykwekerijen aan toe.
  Azovstal . Het tunnels systeem de ondergrondse laboratoria.
  U kunt wel begrijpen WT de speciale operatie inhoudt in Oekraine.
  Nu Polen VK EN Nat nog zuiveren. Ruimen.
  Wat een afschuwelijke praktijken van van de deep state.

 4. In 1957 deed men in het Amazonegebied een experiment met bijen en werd de locale honingbij gekruist met een Afrikaanse, Apis Dorsata, soort met de bedoeling, (het gaat zoals altijd wéér om geld) meer honing en sneller dan voorheen. Toen was er domme beheerder die liet een deel uitzwermen en langzaam maar zeker trok dit soort, killerbee genaamd verder en via de cariben en zuid mexico de vs in. Een bescherming is echt wel noodzaak want ze vliegen je achterna tot wel een paar kilometer en rusten pas als bij bent uitgeschakeld. Kruipen zelfs via de neus de keelholte in om de luchtwegen te doen opzwellen waardoor je stikt. Bedankt schetenwap.

  • Met de kennis van nu zou ik denken dat dit uitzwermen niet per ongeluk ging. Zou ook wel een onderdeel kunnen zijn van de biologische oorlogsvoering. Net als de ziekte van Lyme die door Werner von Traub in Long Island is ontwikkeld waarna de Borrelia Burgdorferi zich aldaar en later in Europa vanuit de Harz heeft verspreid. Inmiddels zijn er nog meer co-infecties van het “lieve” beestje bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in