Emma Bonino met haar 'pensioenredders'

Emma Bonino, parlementariër van meer Europa, geïnterviewd aan de zijlijn van de conferentie The Contemporary, is van mening dat het voortbestaan en de welzijnsbehoeften van Europa alleen mogen voortkomen uit de herhuisvesting van mensen uit de dichtstbevolkte landen van Afrika.

We moeten een bevolkingsverplaatsing organiseren vanuit Afrika en in het bijzonder vanuit Nigeria, het dichtstbevolkte land van Afrika, over 50 jaar zal de bevolking van dit land groter zijn dan die van heel Europa. We maken onszelf wijs dat het voldoende is om een muur te bouwen en dat ze dan daar zullen blijven, maar dat is niet het geval, aldus Bonino.

De anti-blanken mainstream media, die voornamelijk eigendom is van en beheerd wordt door niet-Europeanen, beweren dat het etnische vervangingsplan van de (Europese) bevolking een hoax is, uitgevonden door samenzweringstheoretici om haat te verspreiden.

Bonino bevestigt dat het een bedrijvigheid is die wordt gecontroleerd door de blanken-hater George Soros en erkent zijn centrale rol in de ontheemding van etnische Europeanen. De voorvechtster van vrije abortus, vertelt ons dat het te lang zou duren om (Europese) geboorten aan te moedigen en geeft de voorkeur aan het overbrengen van de Afrikaanse bevolking naar Italië, bij voorkeur vanuit Nigeria.

Deze strategie van ontheemding van de bevolking blijkt duidelijk uit de rapporten van de VN, waarin over de demografische problemen van Europa wordt gesproken.

Als oplossing voor het demografische probleem van Italië (en andere Europese landen) wordt beweerd dat het noodzakelijk is om (zoals in de titel van het dossier vermeld) een vergrijzend Europa met een massale toestroom van immigranten uit Afrika en Azië te ‘vervangen’.

  Great Reset - Megacities

De VN-studie berekent dat ongeveer 26 miljoen immigranten en hun nakomelingen zich in 2050 in de verschillende Italiaanse steden zullen moeten vestigen. Op dat moment, een paar jaar geleden, waren dat er bijna 5 miljoen, tegenover 7,8 miljoen in Duitsland.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Een plan dat de populatie in een gebied dat al overvol en problematisch was, zo groot wil maken dat het de Italianen absurd en niet erg rationeel leek. Maar volgens de VN en andere globalistische organisaties, die alles voorzagen en hebben gepland, moeten we toewerken naar een globale, multiculturele samenleving. Dit moet gepaard gaan met de afschaffing van nationale staten. De intellectuelen van de linkse globalisten erkennen dit, van Roberto Saviano tot de Jacques Attali in Frankrijk, zoals Boldrini ons vertelde en paus Bergoglio steunt het ook.

Sindsdien zijn ze in de VN in de versnelling gegaan en hebben ze andere documenten, andere studies geproduceerd, die allemaal op dezelfde lijn zitten om te komen tot het sinistere Global Compact, waarvan het laatste document dat door een groot deel van de Europese landen is ondertekend.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Vorig artikelDe leugens van Black Lives Matter blootgelegd
Volgend artikelWest-Europa ervaart dagelijks ‘low level’ terrorisme van overzeese immigranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. ‘Steeds meer mensen raken ervan doordrongen dat de politiek en juridische rechtsorganen er niet zijn om de bevolking te beschermen of de elite te controleren. Deze organen zijn er om het beleid van de globalistische elite te beschermen. Nu de maat voor veel mensen vol is en ze tegen dit beleid in opstand komen, toont het systeem zijn ware gezicht: een politiestaat die het niet schuwt om mensenrechten te schenden, om deze opstand hardvochtig neer te slaan.’

  https://www.ellaster.nl/2019/11/03/mensen-komen-in-opstand-maar-moeten-we-niet-slimmer-zijn/

  02/07/2020
  ‘De aankomende wet “tijdelijke wet maatregelen Covid-10”, zal tevens gepaard gaan met de ontwikkeling van een politieke politie. In deze korte video leg ik uit hoe ik tot deze conclusie kom.’
  [email protected]

  https://www.youtube.com/watch?v=EiHeaaD5q64

  • De waarheid is inderdaad zeer deprimerend. Dat ook is een van de redenen waarom de massa liever de kop in het zand steekt dan om de waarheid te gaan onderzoeken. Dat ook is de reden waarom het zo lastig is om het schip te keren. Alhoewel er nooit een absolute meerderheid nodig is geweest om omstandigheden te keren. Welkom op het blog Frontnieuws waar het gehalte aan Truth Seekers hoog is. 😉

 2. De omvolking is een samenzwering maar geen theorie. Dit is het COUDENHOVE KALERGI PLAN DAT WORDT UITGEROLD EN DE REDEN IS DE VERNIETIGING VAN HET ZUIVERE BLANKE RAS DOORMIDDEL VAN MASSAIMIGRATIE EN DAN DONKERE MENSEN KRUISEN MET BLANK. ZO WILLEN ZE OOK HET CHRISTENDOM UITROEIEN OF LATEN OVERGROEIEN DOOR DE ISLAM WANT KOMT HET MENGPERCENTAGE BOVEN DE 10%VAN DE BEVOLKING DAN GAAT HET EIGENLIJK AL VANZELF EN VOORAL BIJ LAGE GEBOORTENCIJFERS VAN DE TE VERVANGEN MENSEN . ZONDER MAATREGELEN TE NEMEN OM HET TE STOPPEN SLUIPT DE OMVOLKING ER GEWOON IN .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in