Lugano Cathedral © Max Stolbinsky / Flickr (CC BY 2.0)

Een 80-jarige priester in Zwitserland wordt ervan verdacht een Finse vrouw 12 jaar lang gevangen te hebben gehouden.

Een 80-jarige priester in de Zuid-Zwitserse stad Lugano, in de media Don Armando C genoemd, wordt ervan verdacht sinds 2008 een 48-jarige Finse vrouw gevangen te hebben gehouden. De vrouw werd vrijdag ontdekt toen de politie het huis van de priester doorzocht nadat een elektriciteitsbedrijf had gealarmeerd dat de priester weigerde een elektricien binnen te laten die een renovatie van de elektrische installatie zou uitvoeren.

Het gebouw waar de priester woont wordt gebruikt als huisvesting voor gepensioneerde priesters en is eigendom van de katholieke kerk. Het ligt naast de kathedraal van Lugano. Het onderkomen van de priester wordt beschreven als gevuld met rotzooi met een vreselijke stank.

Na de ontdekking werd de vrouw naar een veilige plaats gebracht waar ze verzorgd wordt, haar gesteldheid was betreurenswaardig.

De priester wordt nu verdacht van een lange lijst van misdaden, waaronder vrijheidsberoving, uitbuiting, misdaden van nalatigheid en lichte lichamelijk letsel. De autoriteiten in het kanton Ticino, waar Lugano is gevestigd, zwijgen over de zaak vanwege het gevoelige karakter ervan.

Vreemd genoeg wordt, gezien de vermoedens, gesteld dat de priester de vrouw waarschijnlijk niet aan geweld heeft blootgesteld, omdat hij klein van gestalte zou moeten zijn.

Zwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering

  Paus zegt christenen minder uit te geven aan Kerstmis en hun bespaarde geld naar Oekraïne te sturen
Vorig artikel“Jullie verdomde kinderen- en oude mensen-moordenaars”: Duitser ramt auto tegen de poort van Merkel’s kanselerij
Volgend artikelEuropese Commissie nieuwe plan: subsidieregen op immigranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ja, goeie. De doelpalen worden per ras, (ieder ras is goed behalve het blanke), per beroep (politici, media-medewerkers: alles wat links leutert is heilig), per religie (iedere religie is goed behalve het christendom) en door overheids-propaganda (de Holohoest, maskers, lockdowns) voortdurend zo verschoven dat er voor een fatsoenlijke, normale, helderdenkende etno-europeaan (blank, christelijk, hetero) geen touw meer aan vast te knopen valt en je voordurend op je hoede moet zijn of je niet in overtreding bent.
    Dan kunnen de psychopaten die denken dat ze onze eigenaren zijn, achter al die verwarring kalmpjes en ongezien hun doel, wereldheerschappij met ons als hun arme, gechipte slaven, in elkaar zetten: the great reset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in