Een Zwitsers billboard doet de ronde op social media met een afbeelding van een jonge vrouw aan de telefoon. Het onderschrift luidt: “Verwarmt de buurman het appartement tot meer dan 19 graden ? Alstublieft informeer ons.” Hoewel de Zwitserse regering de poster als een vervalsing heeft afgedaan, zijn de straffen die Zwitserse burgers riskeren als zij hun huis durven te verwarmen, zeer reëel. Volgens de Zwitserse krant Blick kunnen degenen die de verwarmingslimiet van 19 graden overtreden, maar liefst drie jaar gevangenisstraf tegemoet zien! schrijft Dr.Ron Paul.

Gevangenisstraf voor het verwarmen van uw huis? In de “vrije” wereld? Hoe is het mogelijk dat in 2022, wanneer Zwitserland en de rest van het politieke westen het grootste economische succes in de geschiedenis hebben behaald, het Europese continent een winter tegemoet gaat die lijkt op iets uit de donkere eeuwen?

Sancties.

Hoewel lang gepromoot – vaak door de tegenstanders van oorlog – als een minder destructief alternatief voor oorlog, zijn sancties in werkelijkheid oorlogshandelingen. En zoals we weten met interventionisme en oorlog, zijn er vaak onbedoelde gevolgen en zelfs terugslag.

De Europese sancties tegen Rusland naar aanleiding van zijn inval in Oekraïne eerder dit jaar zullen waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als een uitstekend voorbeeld van hoe sancties kunnen uitmonden in onbedoelde gevolgen. Terwijl zij Rusland wilden straffen door de invoer van gas en olie af te snijden, vergaten de politici van de Europese Unie dat Europa volledig afhankelijk is van de Russische energietoevoer en dat de enigen die eronder zullen lijden als die invoer wordt stopgezet, de Europeanen zelf zijn.

  Poetin geeft toe dat hij "naïef" was over het Westen. Wat het echt wilde was het uiteenvallen van Rusland

De Russen hebben zich eenvoudigweg op het zuiden en oosten gericht en hebben in China, India en elders genoeg nieuwe kopers gevonden. Het Russische staatsbedrijf voor energie Gazprom heeft zelfs gemeld dat zijn winst in de eerste helft van dit jaar met 100 procent is gestegen.

Rusland wordt rijk, terwijl de Europeanen een ijskoude winter en een economische ineenstorting tegemoet gaan. En dat allemaal vanwege de valse overtuiging dat sancties een kostenvrije manier zijn om andere landen te dwingen te doen wat u wilt dat ze doen.

Wat gebeurt er wanneer de mensen zien dat dom regeringsbeleid de energierekeningen de hoogte in jaagt terwijl de economie tot stilstand komt? Zij worden wanhopig en gaan de straat op om te protesteren.

Dit weekend gingen duizenden Oostenrijkers de straat op in een “Vrijheidsdemonstratie” om een einde te eisen aan de sancties en de opening van Nord Stream II, de gaspijpleiding die eerder dit jaar op het punt stond geopend te worden. Vorige week gingen naar schatting 100.000 Tsjechen in Praag de straat op om te protesteren tegen het beleid van de NAVO en de EU. In Frankrijk gaan de “Gele Hesjes” weer de straat op om te protesteren tegen de vernietiging van hun economie in naam van het “verslaan” van Rusland in Oekraïne. In Duitsland, Servië, en elders komen de protesten op gang.

Zelfs de Washington Post heeft moeten toegeven dat de sancties tegen Rusland niet het beoogde effect hebben. In een artikel van gisteren maakt de krant zich zorgen dat de sancties “collaterale schade aanrichten in Rusland en daarbuiten, en mogelijk zelfs de landen schaden die ze zelf opleggen”. Sommigen vrezen zelfs dat de sancties die bedoeld zijn om Poetin af te schrikken en te verzwakken, hem uiteindelijk zouden kunnen versterken en versterken.”

Dit is allemaal voorspelbaar. Sancties zijn dodelijk. Soms doden ze onschuldigen in het land dat ze willen vernietigen, en soms doden ze onschuldigen in het land dat ze oplegt. De oplossing is, zoals altijd, niet ingrijpen. Geen sancties, geen “kleurenrevoluties”, geen inmenging. Het is echt zo eenvoudig.

  Hoe Rusland een tegenactie zal ondernemen tegen de oorlogsverklaring van de V.S./EU - De komende Europese ineenstorting

Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“De telefoon blijft maar rinkelen” – De ultrarijken van de wereld kopen in paniek bunkers voor DoomsdayVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJournalist waarschuwt voor propaganda over een “ongekend snelle opmars” van het Oekraïense leger
Volgend artikelBrussel springt in een economische afgrond en sleurt de rest van Europa met zich mee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Tja, wie dat nog niet wist of zag moet vanaf de 19e gewoon weer aanlsluiten..

  Hoe mensen maar gewoon doorgaan alsof er nooit iets gebeurd is en alles gewoon door kan gaan is mij een raadsel. De hele economie is bewust en rap tempo volledig gesloopt en nog zien ze het niet aankomen.

  Ik had gisteren iemand op een forum die totaal verbolgen was over wat ik zei, dat was onmogelijk want ze willen hun droompjes niet uiteen zien spatten. Die vallen erg hard straks kan ik verklappen

 2. Ik sprak vanmorgen iemand, die vond de prijzen van Gas en Elektra + De boodschappen schandalig. En hij vond dat de regering nu echt moest ingrijpen. Huh, Duh, Ik stond echt met een bek vol tanden. Geen woorden meer aan vuil gemaakt. En zo zijn er veel, heeeel veeeeel stommelingen… DAMN WAT EEN DOM VOLK !!!!!!! Dat ze zich zelf ten gronden richten, prima vooral doen. Maar dat ze de mensen die het wel weten en zien, de afgrond mee intrekken. Daar word ik echt kwaad om…..

  • De politici, die verantwoordelijk zijn voor de sancties tegen Rusland, hebben er zelf blijkbaar weinig last van want anders waren ze ongetwijfeld al lang bij Poetin aan tafel gaan zitten voor een ‘regeling’.
   Zolang alleen de gewone burgers en bedrijven opdraaien voor de gevolgen van de sancties die de politici die ons (beweren te) vertegenwoordigen, zullen de sancties (geen import van Russische grondstoffen en energie) blijven verder duren. En de dag dat de EU-elite de sancties opheft, zal het wellicht definitief te laat zijn en zullen we nooit nog goedkope Russische grondstoffen en energie kunnen krijgen. Ofwel zijn onze politici oerdom ofwel kan het hen geen barst schelen en doen ze het met opzet…

   • Yup helemaal mee eens, dit word veel popcorn vreten…..;-)
    Het wordt voor ons uitzingen geblazen, maar gelukkig weet ik hoe ik me zelf lekker kan bezighouden buiten om een telefoon of computer.
    Met Popcorn maken 🙂 🙂

 3. Ik denk dat men in Europa gedacht heeft dat deze oorlog niet lang zou duren en men rustig sancties af kon kondigen tegen Rusland.
  Natuurlijk kon men bedenken dat zonder Russisch gas Europa een giga probleem tegemoet zou gaan.
  Echter als de oorlog kort had geduurd, er in Rusland een regime change plaats had gevonden wat de bedoeling v/h westen is, dan zou men gewoon weer gas uit Rusland kunnen importeren want dan had er in Rusland een regering gezeten die naar de pijpen zou dansen van het westen. Helaas voor Europa is dit niet gebeurd en nu gaan ze zelf economisch de bietenbrug op, helaas.
  Zoals gewoonlijk betaalt het klootjesvolk de rekening van deze miscalculatie ingegeven door haat tegen alles wat Russich is en Putin in het bijzonder.
  Liefde maakt blind maar haat ook.

 4. Hein heeft gaten geboord in muren en vloeren naar alle buren en voorzien van temperatuursensoren. Gekoppeld aan dataloggers en automatische doormelding naar de overheid indien bij lage buitentemperatuur binnen de 19 graden wordt overschreden. Dat zal ze leren!

 5. Groningen volle bak open en we hebben weer gas voor 30 cent, Nederland het gas Kuwait van Europe, de schade royaal vergoeden en er is geen vuiltje aan de lucht, maar helaas is deze sloop gepland, dat zien de achterlijke schapen maar niet in….

 6. Het punt is dat ongeveer 80% van de bevolkingen het niet kunnen doorzien, dat alles gepland is. Wat er nu gebeurt. Het was al bekent toen covid-19 hoax nog moest uitbreken, de wel oplettende heeft toen al voorzorg maatregelen getroffen. Maar de gehypnotiseerde blijven geblinddoekt doorlopen in hun eigen utopia bubbel. Daar krijg niemand hen eruit. Al worden ze op de feiten gedrukt, zij kunnen het niet zien, horen of voelen laat staan dat ze dat beseffen. Het lijkt net alsof zij in een andere dimensie leven, waar alles anders is dan de realiteit. En vanuit dat oogpunt lijkt het verhaal van ons dan ook wartaal, want dat komt niet overeen met hoe zij dat beleven. Dat kun je wel betwisten, maar je schiet er niets mee op, enkel frustratie aan beide zijde. Zij begrijpen jou niet, maar dat is andersom precies het zelfde.

  Dat heeft met ieders eigen frequentie te maken. Nu we in het Waterman energieën zijn gekomen, gaan vele op die hogere energie frequentie mee resoneren. Waardoor jij de wereld anders van gaat interpreteren. Je gaat het oude Vissen energieën doorzien, dat dat berust op list en bedrog om zo iedereen in de onzichtbare slaven gevangenis te kunnen houden met als grootste troefkaart van de heersers op ANGST berust is. Als de troefkaart ANGST getrokken wordt de regering, dat zorgt er voor een verlaging van ieders frequentie, waardoor zelf nadenken vaak niet meer mogelijk is en dat je dan sneller geneigd bent om te gehoorzame aan een leider. Die leider die ons dan voorhoudt dat hij/zij ons door de moeilijke tijd heen kan lozen. Dan gaat ongeveer 75% onvoorwaardelijk klakkeloos achter die leider staan en gehoorzame deze leider. Dat zogenaamde vaccin zorgt er voor dat de persoon in kwestie nooit zijn eigen frequentie kan verhogen naar de Waterman energieën. Zodat zij nooit het list en bedrog systeem kunnen door zien.

  • Iedereen heeft een bepaalde frequentie en dat straal jij ongeveer van 0,1 meter tot 3 meter rondom je heen. Hoe beter jij je in je vel zit hoe groter jouw aura veld om je heen hebt. Door dat jij met andere in contact komt, kunnen andere jouw alsware voelen. Dan hoef je nog geen woord gezegd te hebben met die andere of jij weet al of jij die persoon vertrouwt of juist niet. Maar als jij een veel grotere aura om je heen hebt, willen andere daar graag van profiteren. Om hun eigen frequentie omhoog te werken. Dit gebeurt al eeuwen, maar bij vele is die kennis ervan weg. Nu de gevaccineerde een zeer kleine aura om zich heen hebben, snoepen zij onbewust jouw aura frequentie, waardoor jij eind van de dag uitgeput bent en zelfs vreemde lichamelijke bijwerkingen van hebt opgelopen door enkel aanwezig te zijn met die super lage frequentie aura’s van die gevaccineerde. Dat bedoelen de wetenschap met elkaar besmetten.

 7. En het volgende is… een Revolutie…En zeg me eens wie de revolutie zal leiden en de nieuwe heerser zal worden…

  ze doen niks anders deze elite.
  De leiders van de revolutie werken voor hun

 8. Off topic,
  knappe blanke vrouwen en kinderen bezitten een engelachtige schoonheid waar (((ze))) extreem jaloers op zijn, wat éèn van de redenenen is waarom ze het ras willen vernietigen.

  • En de deur staat wagenwijd open…het blanke ras sterft uit zonder ook maar aan vechten te denken…Uniek in de geschiedenis, hoe is het zover gekomen?

 9. Lang leve de petroleumkachel , dit jaar in Maart gekocht voor te verwarmen van 170 m3 en alles zit eraan .
  Zeer zuinig
  Vandaag de laatste liters gekocht , Ik zit warm deze winter

   • Niet zo snel iets geloven Qvic!
    Als ik overtuigd was dat een kachel/openhaard zo ook kan werken dan maakte ik onmiddellijk een prototype en ging daar niet over zitten lullen of schrijven!
    Ik zou onmiddellijk rijk worden!
    Onbegrijpelijk dat mensen zich zo laten meeslepen…
    Idem met al die free energy op YouTube!
    Ook die onzin over aura’s is zware zever!
    Ik herinner mij vroeger de site skepsis; waar je toen al die kwakzalverij zoals ook aura’s kon bewijzen tegen een hoge som geld.
    Bij de aura’s kwamen zo een klein 10 deelnemers opdagen als expert in deze materie.
    Skepsis nam 7 borden waar één persoon zich net daarachter kon verstoppen.
    Door de aura van die persoon kon die expert normaal aanduiden achter welk bord die persoon zich bevond. Ze moesten het 3 x achter elkaar raden…
    Uiteraard niemand was instaat om zoiets onnatuurlijk te bewijzen.
    Ze vielen allemaal door de mand maar enkele bleven wel overtuigd dat ze het kunnen, haha.

    • @ Jossi september 13, 2022 at 22:14,
     Als jij dat niet meer kunt om energie velden rondom een persoon te voelen , ben jij al afgekoppeld van de natuur. De zijn er heel mensen trouwens al, je zal geen uitzondering zijn.
     Wat betreft dat principe van die kachels of energie uit de lucht te halen werkt gewoon. Je moet alleen exact weten hoe je dat moet doen, het is een stukje frequentie techniek en je moet buiten de box kunnen denken.

     Als je er zelf rijk van wil worden, komt dat doordat je dan een te grote eigen ego hebt. Waardoor je een lage eigen frequentie uitzend. Mensen met een lage frequentie kunnen geen aura’s voelen van andere, omdat ze een negatieve frequentie uitzenden. Ze zuigen alsware de energie van andere op, die wel positieve energie uitzenden.

 10. Putin heeft het zelfde IQ als ons kabinet (IQ van alle leden bij elkaar opgeteld)
  Maar sancties zijn: partij kiezen, participeren aan oorlog.

  En de muis zei tegen de kat: ik schop je dood….

  Wij zouden ons helemaal niet moeten bemoeien met de toestand in Oekieland.
  We hadden zakelijke contacten en contracten met RU, en dat ging correct; geen enkele reden voor sancties.
  ———————
  In 2015 vroeg Rutte aan de Oekies MH17 neer te halen; dat deden ze dus.
  Doel: RU de schuld geven om meer sancties tegen RU te zetten, op verzoek van USA.
  —————–
  Nou dat oorlogje KAN RU niet verliezen; zouden ze dat WEL doen halen ze eerst de stategische atoombommetjes te voorschijn; is dat niet voldoende dan Satan 2.
  Zoals ze al gezegd hebben: de eerste land op London, en terecht.
  Mijn keus: tweede op Brussel, derde op Den Haag.
  —————————-
  RU is een europees land, met ook veel mogelijkheden voor west europese landen.
  USA is ver weg, en dat is maar goed ook; zijn oorlogzoekers.
  ——————————-
  Om de situatie te stabiliseren in ons kikkerland: linkse kabinet eruit en arresteren; dood door schuld, criminaliseren van grote groepen, sabotage economie, volgen van idiote hitsers.

  met een rechtse kabinet en parlement”:
  uit EU, uit euro, uit Nato, uit UN, uit WHO, uit klimaat onzin; vlucjhtelingen eruit, islam verbieden, invoeren nieuw politiek systeem, met maandelijkse referenda, waarbij de bevolking de beslissingen neemt, parlement voorlicht en zakenkabinet uitvoert.

  Zou een beetje chaos geven, maar dan zijn we weer terug bij normaal, kan ik weer een terrasje pikken en kijken naar voorbij marcherende mooie meiden in hopelijk veel te korte rokjes, die mij–meer dan de kerk dat kan–de weg naar de hemel tonen, maar die ik helaas niet zal kunnen bewandelen….alhoewel…

  Da’s een zin waar je U tegen zegt….

 11. Daarnaast hebben we kuddes gestoorde vrouwen.
  Omdat ze tieten hebben krijgen ze een minister post,en als er dan ook nog een zielig figuur bij is van Turkse afkomst, wordt dat helemaal waanzinnig–maar zeer geliefd bij de linkse idioten.

  ooit vroegen 2 NL vrouwen, of ze met me mee mochten de medina in.
  Dat werd een oogopener voor ze; ze werden volkomen maar dan ook volkomen genegeerd….ze zakten bijna door de grond van elende; prachtig!

  Op mijn linkedin heb ik foto’s van Chinese meiden die in de bouw werken; heb ik nog nooit in NL gezien…

 12. De zwitsers zijn de pooiers en de helers van de wereld; weinig moraal te vinden in de oorlogen.

  Voor WO2 brachten joden en nazi’s hun geld naar Zwitserland op nummer rekeningen.
  Veel overlefden de oorlog niet.
  Dossiers waren op papier; de banken aldaar vernietigden die dossiers……

  Ons goud is daar; 2/3 ervan; plus rente over de waarde.In 1999 gaven ze 1/3 terug. De rest “krijgen”we niet…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in