De vrouw in deze video lijdt al zes maanden onder de gevolgen van de COVID-19 prik. Haar keel en tong zijn opgezwollen, over haar hele lichaam zijn knobbels verschenen en zij heeft ook last van hevige trillingen. Zal de foltering ooit ophouden?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Vaccinsterfgevallen overtreffen Covid-sterfgevallen in gezinnen van de V.S., bevestigen twee nieuwe opiniepeilingen
Vorig artikelDreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief
Volgend artikelEuropa: De slaaf van Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Het zijn vooral die domme jongeren die massaal dat vaccin zijn gaan halen. Uiteraard alleen om op vakantie te kunnen want als ze niet kunnen beesten dan leven ze niet. De jeugd heeft de toekomst, haha.

 2. Eigenlijk moeten ze allemaal kapot die gevaccineerd zijn, Blijven de slimme mensen alleen over en kunnen we zonder die vooral linkse ratten verder met ons leven.

 3. De gevaxten is een groep die ofwel slaafs een goeroe/regering naloopt omdat ze niet slimmer zijn, gevaxt omdat men anders het werk verloor, gevaxt om te kunnen feesten of op vakantie te gaan…
  De “beleidsmensen” hebben goed nagedacht hoe men een schaap definieert, vandaag de 80 percent domme schapen die zich laten vaxineren heeft.

  Hopelijk gaan we verder met die 20% , alhoewel ik ervan overtuigd ben dan er nog 10% bijkomt, bedriegers à la De Croo, Rutte , Macron, die zogezegd ingespoten zijn…

 4. Nog een randbemerking…. in volle inspuitperiode zijn die zogenaamde beleidsmensen 1 voor 1 ziek geworden aan het coronavirus… Dat was een reden om niet ingespoten te moeten worden….

  Waarom zijn er toch zo veel domme schapen, de meeste hebben toch naar school geweest ? Of is het net daar dat men de grootste groep kan dom houden ?

 5. Als je van een toren springt, en je valt dood, is niet de toren schuldig, maar je keuze om er van af te springen.

  Als je zo dom bent om landverraders in Den Haag te geloven en het prikkie te nemen, moet je niet zeuren; dan heb je zelfmoord op afbetaling genomen.

  Neem afscheid van de mensen om je heen, en bereid je voor op de dood.

 6. Triest.

  velen bang gemaakt door de Overheden, medici, MSM, Familie, Werkgevers, druk door bepaalde schapen uit de ‘samenleving’ and so on.

  Lang niet iedereen is ‘dom’ velen zullen ook goede mensen zijn, immers de echt kwade mensen nemen die rotzooi niet, hooguit een placebo of kopen een nepbewijs en of test zaken.

  Hopen dat er meer wakker worden en wakker blijven.

 7. Als er een echte A ziekte uitbreekt, bijvoorbeeld, ebola, zou ik me dan laten enten met een nMRA SHOT , nee nooit , ik ben een mens en als zodanig zal ik sterven, ik laat mijn DNA niet veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in