Deze foto toont de turbinekamer in een elektriciteitscentrale in Kiev. Blijkbaar heeft een Russische raket deze ruimte getroffen, waardoor enkele turbines zijn vernietigd en andere turbines uit elkaar zijn gevlogen. Geen elektriciteit uit deze centrale, nu ... voor altijd. Via Hal Turner.

Igor Girenko, de perschef van de Russische ambassade in de Verenigde Staten, reageerde op opmerkingen van de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland over de steun van Washington voor de aanvallen van Kiev op doelen op de Krim, bericht Pravda.

Volgens Girenko kwam de verklaring van Nuland als een bevestiging van de directe betrokkenheid van Washington bij het conflict in Oekraïne, meldt RIA Novosti.

“De opmerkingen van een hoge ambtenaar van het State Department op 16 februari over de steun aan de Oekraïense strijdkrachten bij het uitvoeren van aanvallen op de Krim zijn een duidelijke bevestiging van het Russische standpunt over de directe betrokkenheid van de Verenigde Staten bij het conflict,” aldus Igor Girenko.

Oekraïne aanzetten tot een aanval op de Krim is vergelijkbaar met aanzetten tot een “aanval op Moskou of Vladivostok,” aldus de Russische functionaris. Volgens hem is het standpunt van Washington een onverholen uiting van de oorlogszuchtige houding van de VS tegenover Rusland.

Girenko sprak de hoop uit dat de internationale gemeenschap aandacht zou besteden aan wie de belangrijkste aanstichter van de crisis in Oekraïne lijkt te zijn.

Op 17 februari zei Victoria Nuland tijdens een online evenement in het Carnegie Center dat de militaire bases van Rusland op de Krim legitieme doelen waren voor Oekraïne.

“Dat zijn legitieme doelen. Oekraïne valt ze aan en wij steunen dat,” zei ze over de Russische militaire faciliteiten op de Krim.

Volgens haar zijn er enorme militaire faciliteiten op de Krim, die Rusland heeft veranderd in belangrijke logistieke punten.

  Grote Russische staats tv-kanalen meer dan 1 uur uit de lucht - Coup van de hardliners in Moskou?

Rusland zal alle soorten wapens gebruiken. Geen beperkingen

Dmitry Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van Rusland, verklaarde in reactie op dergelijke dreigementen dat Rusland, in geval van aanvallen van Kiev op zijn grondgebied, bereid zal zijn om alle soorten wapens te gebruiken.

“Wij leggen onszelf geen beperkingen op. Afhankelijk van de aard van de bedreigingen zijn wij bereid om alle soorten wapens te gebruiken. In overeenstemming met onze doctrinaire documenten, waaronder de Grondbeginselen van Nucleaire Afschrikking. Ik kan u verzekeren: het antwoord zal snel, hard en overtuigend zijn,” zei Dmitri Medvedev.

Medvedev dreigde Oekraïne ook met vergelding in plaats van onderhandelingen, mocht Kiev het wagen de Krim aan te vallen.

“Heel Oekraïne dat onder controle van Kiev staat, zal in brand staan,” waarschuwde hij.

Maria Zakharova, een officiële woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, adviseerde in een reactie op de opmerkingen van Nuland over de Krim, dat Washington zich beter kan buigen over het probleem van UFO’s en witte ballonnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Fase 2 van de Grote Reset: OorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Kiev verbergt zijn dode soldaten in de ravijnen” – Exclusieve video waarin Oekraïense krijgsgevangene Zelensky-misdaden onthult
Volgend artikelVolgende stap naar WOIII – Vicepresident Harris: “De Verenigde Staten hebben formeel vastgesteld dat Rusland misdaden tegen de mensheid heeft begaan”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Grote BEK van Koekje Slet Nuland .
  Mocht dat ooit gebeuren dan ben ik bang dat half Europa meekomt in vuur, De Pooltjes zijn dan niet veilig enn worden dan Kooltjes.
  De drie kloot landjes boven in zijn in een paar dagen pan klaar.
  Maar domme zeug Koekje Nuland ziet dat niet , dat kun je wel zien aan haar vette Bek

 2. De Amerikanen spelen hoog spel en dat zal ze bezuren. Ze vergeten gemakshalve dat Rusland in staat is om de US of A in puin te gooien. Ze zijn zo arrogant omdat ze nog nooit grootschalige vernietiging van hun steden hebben meegemaakt. Ze hebben geen idee wat hun te wachten staat.

 3. “Girenko sprak de hoop uit dat de internationale gemeenschap aandacht zou besteden aan wie de belangrijkste aanstichter van de crisis in Oekraïne lijkt te zijn”.

  De tijd van fluwelen handschoen aanpak van de Russen met hun gerechtvaardigde operatie Z ligt wat mij betreft meerdere lichtjaren achter hen, Shock and Awe is het enige wat deze kleine tering joodse opneuker verstaat, waarom moet tot de laatste Oekraïense soldaat gevochten worden, genoeg is genoeg, dan het tenenkrommende bliksembezoek van Rutte aan Kiev van de week, om nog meer geld en middelen naar dat vervloekte land met hun Stefan Bandera mentaliteit welke niet of nauwelijks uit te roeien is.

 4. De Krim is niet alleen een heel belangrijke strategische haven voor de Russische vloot maar voor veel Russen ook een heilige plaats waar hun voorouders hevig strijd hebben geleverd tegen de Duitsers in WW2. Laten we deze overledenen in ere houden en de Krim niet weer als strijdtoneel misbruiken. Eerlijk gezegd hoop ik dat Rusland eindelijk de fluwelen handschoen uitdoet en met ijzeren vuist het oorlogshitsende schorem in Washington en Europa vernietigd. Wij gewone mensen kunnen prima met de Russen in vrede, vriendschap en respect leven wat ons allen voorspoed brengt.

  • Helemaal mee eens! Het Westen en voor mij vooral Europa pleegt ZELFMOORD. En misschien is dat de bedoeling van de yankees. Dan zijn ze een potentiële concurrent kwijt.
   Maar als de klap valt, dan komt usa daar niet ongeschonden uit. Dat weet ik zeker.
   Wie een kuil graaft voor een ander dondert daar zelf in. En dat geldt voor usa, maar ook voor Europa, waar de Brusselse bende de 10e sanctieronde goedgekeurd heeft. Compleet getikt.
   Arm gewoon volk dat zulke lijders heeft.

  • @Dura, hear hear.

   go Russia, free us from Satanic filth and Nazi’s, also attack the Nazi/Inhumane headquarters in the US on their own ground!
   say Pentagon building flattened, Washington DC also and all their in mountain hiding bunkers and so on, show them in their own backyard, otherwise they will never ‘learn’ they think they are save there and get them out Europa, we want to live in Peace, never WAR. D-elite (Delete bad elite)

 5. Dat is het kenmerk van narcisten die spelen altijd bluf poker in hun leven, maar als het erop aan komt zijn het de grootste angsthazen die je maar kunt voorstellen. In het westen wordt al eeuwen geregeerd door deze narcisten, die alle borderline met de persoonlijkheidsstoornis narcisten hebben. Deze zijn of sociopaten of psychopaten en die geestelijk niet verder ontwikkeld zijn, als een kleuter. Als zij onder druk worden gezet vervallen zij zich weer tot een kleuter en toen bestond verantwoordelijkheid en delen met elkaar nog niet. Zo ook dat zij zelf nooit schuldig aan iets hebben en het daarom altijd de schuld bij andere projecteren.

  Niet voor niets zijn er overal op de wereld geheime steden en tunnels diep onder de grond (tot 10km diepte), zodat als er stront aan de knikker komt, deze angsthazen kunnen vluchten in hun diepe holen. Zodat zij de dans kunnen ontspringen. Toen Rusland zijn atoom torpedo publiceerde die een tsunami van 500 meter hoogte kon realiseren, die hele landen konden overspoelen, werden deze narcisten nerveus. Want dat zou kunnen betekenen dat zij niet meer in hun ooit veilig geachte gangenstelsels met de luxueuze ondergrondse steden meer kunnen overleven.

 6. Rusland is er in 1991 mee akkoord gegaan dat Oekraïne terug onafhankelijk werd.
  Het is dan ook maar fair dat het regime in Oekraïne nu akkoord zou gaan met de afscheiding van het oostelijk deel van Oekraïne waarvan het overgrote deel van de bevolking de vrijheid wil om (terug) aan te sluiten bij Rusland. Ieder volk heeft recht op zelfbeschikking.

  De VS hebben zich in 1776 ook afgescheurd van het VK, België heeft zich in 1839 afgescheurd van Nederland, Nederland in 1648 van Spanje, enz.

  De landen die de bevolking van Oost-Oekraïne nu de vrijheid en het zelfbeschikkingsrecht niet gunnen om af te scheuren zijn dus hypocrieten die hun eigen geschiedenis ‘vergeten’ zijn. De VS terug bij het VK, België terug bij Nederland, Nederland terug bij Spanje, enz.

  • Een aanvulling met interessante weetjes: toen de coalitie van Katholieken en Franstalige liberalen en vrijmetselaars zich in het zuiden afscheurden van Nederland, kwam de huidige provincie Limburg in opstand en wilde niet bij België horen, liever bij Duitsland. Die opstand werd bloedig onderdrukt en verzwegen in onze geschiedenis.
   Pas op! Toen Oekraïne zich afscheurde van de S.U. heeft de Russische Krim zich ook onafhankelijk verklaard, maar Oekraïne heeft het toen geannexeerd. Dat wordt nu over het hoofd gezien. Net als de burgeroorlog in Oekraïne sinds 2014 in onze media werd doodgezwegen.

 7. Er kan een casus komen waarop Rusland een taktische kernraket zal gooien op Kiev om het regime ineens en voorgoed uit te schakelen en daarvoor precies hetzelfde excuus zal gebruiken als die de Amerikanen gaven voor de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Het Westen zal dan beseffen dat Rusland wel degelijk gebruik maakt van kernwapens en het westen zal niets meer durven ondernemen wetende dat een kernoorlog met de NAVO totale vernietiging betekend, ook die van de liberalen zelf. Rusland kan zich daarna vrijelijk zuidwaarts bewegen om de energietoevoer naar het westen af te snijden door Israel aan te vallen in een coalitie met o.a. Iran. Israel heeft enorme gasvelden en de mineralen van de Dode Zee zijn heel belangrijk voor bijvoorbeeld de produktie kunstmest. De aanslag op de Nordstream heeft trouwens een precedent geschapen om bijvoorbeeld de lijnen tussen Israel en Cyprus richting Europa op te blazen wanneer het in internationale wateren gebeurt. Het westen kan niet helpen omdat ze zichzelf nog amper kunnen verdedigen omdat veel materiaal en munitie naar het oostfront is gezonden. Het zal me niet verbazen als de Chinezen tegelijkertijd een aanval op Taiwan coordineren. De rest van de wereld, dwz de andere 80% heeft namelijk schoon genoeg gekregen van het ontaarde Westen, beeldsprakelijk de grote hoer van Babylon. Hoe het uiteindelijk afloopt staat in ieder geval in de Bijbel. Het Russische leger vind haar bovennatuurlijke einde bij Hamonah en het Chinese leger bij Armageddon samen met die van het Westen.

  • Taiwan hoort ook eerder bij China dan bij de NATIO/US/UK
   waar bemoeien die NATO/US/UK zich mee, trouwens waarom is het tegenwoordig alleen US en niet meer USA? dat viel me een tijd geleden op, vroeger was het altijd de USA United States of Amerika… nu alleen US United States? as in, op naar one world order oid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in