Een man wiens familie naar verluidt een bedrijf heeft in het vervaardigen van doodskisten, zegt dat zij voor de allereerste keer bulkbestellingen hebben ontvangen voor doodskisten voor kinderen, een teken waarvan hij vreest dat het zou kunnen wijzen op dreigende sterfgevallen door het Covid-vaccin bij kinderen, schrijft Newswars.com.

In antwoord op een Twittergebruiker die beweerde dat hij met begrafenisondernemers gesproken had over een ongewone stijging van kinderen die gestorven zijn nadat ze gevaccineerd waren, beweerde de Canadese Twitter-gebruiker @highesthalfling dat het doodskistenbedrijf van zijn familie onlangs twee bulkbestellingen voor doodskisten in kinderformaat ontvangen heeft.

“Mijn familiebedrijf is kistenfabrikant in Noord-Amerika. Wij hebben in minder dan 6 maanden tijd 2 bulkbestellingen ontvangen voor eenheden van minder dan 5 voet (kindermaat). Nooit in 30+ jaar zaken doen hebben wij ooit kisten in kindermaat in bulk verkocht,” twitterde @highesthalfling maandag.

Dezelfde Twittergebruiker heeft in de afgelopen drie maanden soortgelijke mededelingen gedaan, eenmaal in april en nogmaals in juni, hoewel die tweets niet zoveel aandacht kregen als zijn recente bericht.

“Vaccins doden kinderen. Zo niet, wat dan wel?” schreef de gebruiker vorige maand.

Toen hij het onderwerp verder besprak, zei de man: “De plotselinge vraag naar kleine doodskistjes valt niet te ontkennen,” eraan toevoegend, “het enige wat een raadsel is, is de reden waarom. Ik denk dat wij op dit ogenblik allemaal weten wat er eigenlijk aan de hand is.”

  Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: "De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen"

De man bevestigde aan een andere Twittergebruiker dat een bulkbestelling uit 100 of meer eenheden bestond

Terug in 2020 zei @highesthalfling dat het bedrijf van zijn familie doodskisten levert aan groothandel Costco.

Etana Hecht, die schrijft in de Substack, “Clown World – Honk,” schijnt de informatie bevestigd te hebben, en beweert dat zij met de familie gesproken heeft die het bedrijf runt, en dat zij het verhaal van de man bevestigd heeft.

Ik sprak met de familie die eigenaar is van een van de grootste kistenfabrikanten in Noord-Amerika. Zij leveren kisten aan enorme ketens in de hele VS en vervaardigen onder andere Prime Caskets. Het is afschuwelijk zoiets te moeten melden, maar de eigenaars zeiden dat hun verkoop van doorsnee kisten met 20% is gestegen, en dat sinds december 2021 hun verkoop van kleine kisten (onder de 5 voet, d.w.z. voor kinderen) met 400% is gestegen. Hij is niet de enige die erover praat, degenen in de begrafenisindustrie zijn zich terdege bewust van de plotselinge verandering in de aard van hun bedrijf.

De geruchten over bulkbestellingen voor kinderkisten komen op een moment dat de regering van de VS vorige maand de eerste natie werd die Covid-vaccins voor zuigelingen vanaf zes maanden goedkeurde, terwijl de Canadese regering later deze maand ook inentingen voor die leeftijdsgroep zal goedkeuren.

God helpe ons als het verhaal van de man waar is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?Volg Frontnieuws op Telegram

  Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa: De slaaf van Amerika
Volgend artikelEuropa incasseert gigantische terugslag in mislukte poging om Rusland te confronteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. “De Gebruiker”, “Een familie” “een zakenman”

    Ik heb van die verhalen mijn buik vol !

    Naam en toenaam aub! Als het over doden gaat zijn er geen taboes meer ! De reden waarom alles kan onder de mat geveegd worden en schapen schapen blijven.

    • Zolang wij geen sterk front vormen weet die man dat hij binnenkort zijn kisten van de binnenkant gaat zien.

      Maar je hebt gelijk, zo wordt het nief geloofwaardig (slecht artikel trouwems dat hier voor ons vertaald is. “de aard” van hun bedrijf veranderd????? Onzin, ze verdienen nog steeds aan kistenbouw Kost alleen wat minder hout per kist, beter voor het mileu. Daarnaast slechts 100 stuks bulk noemen?)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in