In de regeringen van sommige landen begint een kleine weerstand te ontstaan tegen de ongebreidelde invasie van niet-blanken in Europa, sommige leiders in Europa en ook de president van de VS zeggen dat ze de instroom van economische gelukzoekers willen afremmen. Zelfs in het socialistische paradijs Zweden zijn een aantal politieke partijen op een manier begonnen te praten over begrenzing van immigratie die een paar jaar geleden nog zou worden aangemerkt als pure “xenofobie”, “racisme” en “nazisme”.

Het feit dat deze derde wereld invasie wordt georkestreerd door vreemde krachten is een gegeven die veel lezers van Frontnieuws al lang begrepen hebben. Door heel Europa groeien nieuwe partijen als paddenstoelen uit de grond, waarvan de aanhangers één groot en primair belang hebben: het stoppen of verminderen van immigratie.

Het kapitaal wordt geregeerd door de banken, banken beginnen oorlogen en dirigeren in toenemende mate politici van individuele staten en verenigde staten zoals Amerika en de Europese Unie. Een van de meest beruchte economische spelers op het wereldtoneel is de Joodse financier en “filantroop” George Soros (echte naam: György Schwartz). Hij blijkt van alles te doen, van het financieren van mobiel-apps die illegale immigranten, hun activistenvrienden en advocaten waarschuwen wanneer de douane en immigratie-autoriteiten in de Verenigde Staten proberen ze op te sporen, het publiceren van websites en gidsen die Afrikanen en Arabieren naar Europa moeten leiden, tot het saboteren van valuta om zijn enorme vermogen te vergroten.

Er hebben zich in Afrika en het Midden Oosten oorlogen voorgedaan zolang daar culturen waren, maar nu beleven we voor de eerste keer een georganiseerde instroom van niet-blanke immigranten die in enorme aantallen door niet-statelijke actoren hierheen gestuurd worden, zegt de Russisch-orthodoxe priester en historicus Dr. Raphael Matthew Johnson.

De Hongaarse premier Viktor Orbán wordt door andere staten en buitenlandse pers bekritiseerd omdat hij George Soros verbiedt de maatschappelijke orde in Hongarije te ondermijnen.

We moeten niet vergeten dat de eerste wet tegen “filantropische” niet-statelijke organisaties (NGO) een Russische wet was. Vladimir Poetin werd daarvoor fel aangevallen in de westerse pers. Als zo’n organisatie in Rusland ten minste 20 procent van haar financiering uit het buitenland ontvangt, wordt ze gesanctioneerd, zegt Johnson.

Het doel van die wet is dat het kapitaal van globalisten vanuit buitenland het beleid van het land niet te veel controleert.

Hongarije is van mening dat het een misdaad is om in een criminele samenzwering te ageren. Nu verhogen zij slechts de dwangsom en verzekeren zich ervan dat het begaan van deze misdaad een sociaal stigma creëert, zegt Johnson over het restrictieve beleid van Viktor Orbán voor het bestrijden van kapitaal sterke niet-statelijke actoren.

Het Warschaupact werd gekoloniseerd door de Sovjet-Unie. De Balkan werd gekoloniseerd door het Ottomaanse Rijk, door niet-blanken en niet-christenen. Sinds de kruistochten hebben de kerk en de blanken gevochten tegen vreemde religies. Dit vormde en verscherpte de Europese identiteit. Maar de huidige katholieke paus veroordeelt dit en eist dat een onbeperkt aantal mensen en meer buitenlandse religies Europa moeten binnenvallen. Dit laat zien waar het om gaat. Het is geen toeval dat de hoofdbank van het Vaticaan eigendom is van de Rothschildbank, The Bank of England, zegt Johnson.

Dit alles wordt geleid door de particuliere sector. Het is machtiger dan regeringen. Hoe méér de regeringen het beleid van de banken en hun huidige spreekbuizen volgen, des te geliefder zijn deze regeringen bij de banken en de mondiale particuliere sector, verklaart Johnson.

Ook de wereldwijde particuliere sector wil massale invasie van vreemdelingen. Vandaag de dag erkent Soros dat hij het niet alleen om “humanitaire redenen” doet, maar dat hij er ook geld mee verdient.

  Ursula von der Leyen: "Populisten willen ons Europa vernietigen"

Reeds in november 2015 schreef Soros, na de onder andere door hem georkestreerde tsunami van vluchtelingen naar de VS en EU, een open brief aan de Hongaarse premier Viktor Orbán, nadat hij Soros ervan had beschuldigd Europa te willen vernietigen. Orbán had Soros met de volgende woorden bekritiseerd:

Deze invasie wordt aangestuurd door enerzijds mensenhandelaars en anderzijds mensenrechtenactivisten die alles ondersteunen dat de natiestaat verzwakt. Deze westerse houding en dit netwerk van mensenrechtenactivisten wordt misschien wel het best gerepresenteerd door George Soros.

Soros’ antwoordde in zijn open brief aan Orbán in de publicatie Bloomberg Business dat zijn stichtingen “de Europese waarden helpen behouden”, terwijl Orbán’s beleid om de Hongaarse grens te versterken en het verhinderen van een grote migrantenstroom, “de waarden ondermijnen”.

Zijn plan beheert de bescherming van nationale grenzen als doel en vluchtelingen als een obstakel. Ons plan beheert de bescherming van vluchtelingen als doel en de nationale grenzen als een obstakel, vervolgde Soros.

Van filantropie tot winstbejag

Voorheen heette Soros’ privépolitiek ‘filantropie’, omdat hij beweerde dat hij ook de armen rijkdom wilde geven. Maar nu erkent hij dat hij geld verdient aan de zogeheten vluchtelingenstromen. Ongeveer twee jaar geleden werd bekend dat Soros probeert te profiteren van de illegale migratie crisis in de Verenigde Staten en in de EU, waar hij voor het creëren zelf direct verantwoordelijk voor was, schrijft Matthew Vadim op Capital Research Center.

Deze organisatie onderzoekt hoe niet-statelijk actoren hun geld gebruiken en het politieke toneel beheren om verslag uit te brengen aan donoren als het geld op een andere manier wordt gebruikt dan is bepaald.

  Oorlog der Culturen - Beelden uit Europa

De zogenaamde filantroop George Soros is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de genocide op blanke Europeanen door middel van massale immigratie te bevorderen.

Soros verdient de eerste prijs voor revoluties en menselijke ellende, schrijft Vadim. Hij heeft het economische systeem van het Verenigd Koninkrijk en Maleisië ernstig geschaad. In de jaren negentig maakte Zweden ook kennis met zijn valutaspeculaties, met ernstige gevolgen voor de Zweedse economie. In 1989 financierde hij de “zachte revolutie” in Tsjecho-Slowakije en organiseerde hij staatsgrepen in Kroatië, Georgië, Slowakije en het hele voormalige Joegoslavië. Hij financierde ook de protestbeweging “Occupy Wall Street” om de Amerikaanse economie te destabiliseren en financiert Black Lives Matter om onrust te creëren tussen de rassen in de Verenigde Staten.

Soros beschuldigt de Verenigde Staten ervan dat zij een groot obstakel vormen voor de totstandkoming van een rechtvaardige wereldorde.

MasterCard Foundation

De afgelopen jaren is Soros een samenwerking aangegaan met de creditcardgigant MasterCard, die al lange tijd de Master Card Foundation ontwikkelt. Ze hebben een gemeenschappelijk platform opgericht, genaamd Humanity Ventures.

Via zijn Open Society Foundations heeft Soros verschillende politieke projecten gefinancierd, maar in een gezamenlijk persbericht schreven MasterCard en George Soros dat Humanity Ventures beoogd is om geld te verdienen om andere financiers te stimuleren om te investeren. Het uitdrukkelijke doel is om de levensomstandigheden van ‘vluchtelingen’ te verbeteren door middel van onderwijs, gezondheidszorg en economische ontwikkeling”.

“Vluchtelingen worden in hun gastland vaak in wanhoop gedreven omdat ze geen toegang hebben tot openbare diensten die financiële steun bieden”, schreven Soros en MasterCard in hun persbericht, waarin ze volledig voorbijgaan aan het feit dat belastingbetalers in ontvangende landen enorme bedragen betalen om huisvesting, geld, voedsel en gezondheidszorg te doneren in een mate die ervoor zorgt dat de algemene instellingen en delen van de economie van het land op de knieën gaan. “Onze investering in deze sociale activiteit, gekoppeld aan MasterCard’s vermogen om diensten te creëren voor kwetsbare samenlevingen, kan laten zien hoe privékapitaal een constructieve rol kan spelen in het oplossen van sociale problemen”, vervolgen Soros en MasterCard in het persbericht.

Alle winsten verdiend door Soros en zijn miljardairvrienden op deze financiële diensten kunnen worden gebruikt om meer politieke evenementen te financieren. De winsten van Soros uit Humanity Ventures projecten kunnen heel goed gebruikt worden om meer vluchtelingen naar het westen te financieren, wat Soros ook expliciet wil bereiken, becommentarieert Vadim van het Human Capital Platform op Soros en MasterCard.

Privé vluchtelingenpolitiek

  Oekraïne - Dit is niet langer een regionaal conflict, maar de potentiële openingsfase van WOIII

Dus, hoewel sommige nationale staten zijn begonnen achter hun hoofd te krabben betreffende de massale invasie uit de derde wereld in een onbegrensde schaal voort te zetten, is het aannemelijk dat het beleid binnenkort in toenemende mate door particuliere belanghebbenden zal worden opgepakt. Hoe zwakker de regeringen van de staten zijn ten opzichte van de banksector, hoe meer het beleid door de banken zelf wordt bepaald. Wanneer banken om economische en politieke redenen massale invasies van raciale vreemdelingen willen, hebben zij de macht om ervoor te zorgen dat dit beleid wordt gehandhaafd.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

Vorig artikelLes van Covid-19: Globalisme is een ziekte
Volgend artikelSoros’ Corona-alarm: Kan het einde van de EU betekenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in