FENIXX KLASSIEKEN

Een Somalische immigrant kost de belastingbetaler gemiddeld 1 miljoen euro tijdens zijn leven. Dit toont een recente studie die in Finland is uitgevoerd.

Het is de denktank Suomen Perusta die heeft uitgerekend hoeveel de asielimmigratie uit Afrika en de Arabische wereld Finland op de lange termijn zal kosten.

In het rapport, dat gebaseerd is op publieke statistieken, wordt geschat dat een Iraakse immigrant van 20 tot 24 jaar die naar Finland is verhuisd 690.000 euro kost.

Een Somalische immigrant van dezelfde leeftijd wordt geschat op nog meer last voor de belastingbetaler en kost 951.000 euro.

De berekeningen houden geen rekening met de kosten voor kinderen. Het referentiegemiddelde voor Finnen geboren in Finland werd vastgesteld op 0 euro.

Migranten van de tweede generatie die in Finland zijn opgegroeid, bleken 6 tot 8 keer meer subsidies te ontvangen dan jonge Finnen, ondanks dat zij Fins’ basis onderwijs hadden genoten. In totaal 49 en 50 procent van de 22-jarige Iraakse en Somalische immigranten leefden van uitkeringen, vergeleken met 11 procent van de Finnen van dezelfde leeftijd.

Vanuit het oogpunt van de Finse overheidsfinanciën concluderen de auteurs dat er geen nieuwe migranten naar Finland mogen komen als de verwachte gevolgen voor de levenscyclus negatief zijn.

“De conclusie van de studie is dat het vanuit het oogpunt van de Finse overheidsfinanciën niet gunstig is om migranten die in Irak of Somalië zijn geboren op te nemen. Dezelfde conclusie geldt ook voor welke wijze dan ook waarop de resultaten worden uitgesplitst: naar leeftijd, naar opleidingsniveau, naar de leeftijd waarop de migrant in Finland aankomt of naar zijn of haar arbeidsstatus”, aldus het rapport.

De berekeningen in het rapport zijn bescheiden en houden geen rekening met de indirecte kosten. In dat geval waren de gemiddelde kosten voor elke immigrant nog meer gestegen, aldus de auteur van het artikel.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

6 REACTIES

  • Nee dat kan niet goedkoper, elk jaar 1 kind.
   1 man heeft minimaal 4 vrouwen, zo wipt hij het land door.
   Dus conclusie?
   1 somatische man 1 bijstand uitkering per maand
   bij elke vrouw 1 kind per jaar.
   4x bijstand uitkering voor die vrouwen per maand
   Geen zorgpremie per maand
   Van alle kinderen kinderbijslag
   Dan heb ik het nog niet over de voedselbonnen etc.
   Wie is hier de slaaf??

  • +1
   Plus er zijn wat kogels nodig voor de leden van de overheid die dit soort constructies heeft bedacht en blijft ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here