Toen Nigel Farage een paar dagen geleden de haven van Dover bezocht, was hij er getuige van hoe de Britse autoriteiten de illegale immigratie naar het land laten voortzetten. Kort nadat de clip was geüpload, kreeg hij politiebezoek aan zijn huis. Nu heeft Farage dezelfde haven weer bezocht en is hij weer getuige geweest van hoe het allemaal doorgaat.

Donderdagochtend keerde Farage terug naar Dover om te laten zien hoe de autoriteiten mensensmokkelaars assisteren en illegale migranten ten koste van enorme bedragen voor de belastingbetaler bijstaan.

Na het politiebezoek, waarvan de officiële reden was om de voormalige UKIP-leider advies te geven over “essentiële reizen” tijdens de pandemie, heeft Farage een brief gestuurd naar het hoofd van de politie in Kent om hun acties te betwisten.

Farage onthulde hoe de Britse regering illegale immigratie helpt – kreeg bezoek van de politie

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK
Vorig artikelEU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard
Volgend artikelIllegalen-hotspot Lampedusa: 422 asielzoekers binnen enkele dagen aangekomen.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Neen, wij WILLEN géén 3,3 miljard vreemden en negers in Europa binnen laten!!!
    Vonder Leyen : TOT OP!!!!!! IDIOTE EU-ERS: ROT OP!!!!!! Ga zelf naar Afrika tussen de negers zitten!!
    Godverdomd krapuul!!
    Maar de vergelding komt!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in