Videobeelden tonen een standbeeldenvandaal die geassocieerd is met de Black Lives Matter-beweging die wegrent en bescherming zoekt achter politieagenten nadat hij een oude man op de grond heeft geduwd.

De Black Lives Matter-beweging heeft bekendheid verworven door haar verschillende anti-politie standpunten en slogans, zoals “Defund/Abolish The Police”, “Kill All Cops” en “Pigs In A Blanket, Fry Em Like Bacon”, evenals de voorliefde van haar aanhangers voor deelname aan geweld, plunderen, rellen en het vernielen van monumenten.

Een interessante scène ontvouwde zich eerder deze week in wat naar verluidt het Lafayette park in Washington, D.C. is, waar honderden vandalen arriveerden met de bedoeling om het standbeeld van President Andrew Jackson te vernietigen.

In een video is een cultuurmarxist te zien die door een groep oudere tegendemonstranten loopt die zijn gekomen om het monument te verdedigen, waarbij hij een man op de grond duwt.

De aanvaller rent vervolgens weg, achtervolgd door de groep ouderen, waaronder één man met behulp van een wandelstok. Een tegendemonstrant duwt de BLM-activist, die even een gevechtshouding aanneemt voordat hij in een groep mede-activisten vlucht en zich achter een politieagent verschuilt.

Vanuit zijn nieuwe beschermde positie schreeuwt de aanvaller tegen een van de tegendemonstranten: “Ga je me pijn doen? Ga je me pijn doen?”

Als er meer politieagenten ter plaatse aankomen en de aanvaller tegen hen begint te praten en naar de tegendemonstranten gebaart, schreeuwt een man, “Oh, nu wil je de politie, hè? Nu wil je de politie, hè? Nu wil je de politie”.

De menigte vandalen, die touwen hadden bevestigd aan het standbeeld van Andrew Jackson en in tegengestelde richting trokken, werd uiteindelijk afgeweerd door de politie, die het park en een nabijgelegen “Black House Autonomous Zone” ontruimde.

Hitler in Black Lives Matter versie creëert razernij

  De White Power-beweging krijgt de schuld van de BLM-rellen in de Verenigde Staten
Vorig artikel‘Black Lives Matter’ op het toilet en bij billen schoonmaken
Volgend artikelEric Zemmour: BLM rellen tonen overeenstemming tussen Antifa en migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in