Foto ter illustratie

Een 24-jarige student werd dood aangetroffen in zijn woning in Nantes, tien dagen nadat hij was ingeënt met AstraZeneca. Er wordt een gerechtelijk onderzoek ingesteld. De gezondheidsautoriteiten onderzoeken de zaak. “In dit stadium is er geen verband tussen het sterfgeval en de vaccinatie”, aldus een woordvoerder van het Nationaal Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen (ANSM).

In het appartement dat de jongeman alleen bewoonde, vond de politie een document waaruit bleek dat de zesdejaars student geneeskunde en stagiair in het academisch ziekenhuis op 8 maart was ingeënt met AstraZeneca. Het parket van Nantes heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak en een autopsie gelast. Het rapport vermeldt “een inwendige bloeding veroorzaakt door trombose”, volgens een bron dicht bij de zaak. Andere analyses zijn aan de gang, bericht mpr21.

“Mijn broer was in perfecte gezondheid”

De oudere broer had Anthony de dag ervoor aan de telefoon gesproken. “Hij had buikpijn maar klaagde niet, dat was niets voor hem. Hij had besloten om donderdagmiddag naar zijn dokter te gaan. Hij had geen tijd. Hij werd woensdagavond vroeg gevonden”.

De familie “vraagt zich af hoe het zit met het vaccin”

“Het is onvermijdelijk”, dringt de oudere broer aan. “Omdat mijn broer, behalve dat hij briljant was, ook goed voor zichzelf zorgde. Hij lette op wat hij at, hij deed aan sport. Boven alles, hij had geen medische geschiedenis, geen ziekte, niets. Hij was kerngezond. Dus dat vaccin, dat is de enige tak die we kunnen vasthouden om te begrijpen wat er gebeurd is”.

“De zaak wordt klinisch onderzocht”, aldus een woordvoerder van het Nationaal Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen (ANSM). “In dit stadium is er niets dat de dood in verband brengt met de vaccinatie. Dit sterfgeval wordt grondig klinisch onderzocht door de regionale centra voor geneesmiddelenbewaking”.

Volgens het laatste ANSM-rapport, gepubliceerd op 19 maart, zijn er 13 gevallen van trombo-embolische voorvallen in Frankrijk en bevinden alle patiënten zich in het herstelproces.

  Zweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen - "Iedereen moet gevaccineerd worden"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid-19 vaccinatie kan trombose activeren

Vorig artikelHet onderzoek naar het Israëlische vaccinbeleid en de uitkomst is meer dan vernietigend
Volgend artikelApocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. eigen schuld, sorry hoe kan je iets nemen wat nog niet uitvoerig is getest ! Je gaat toch ook niet iets drinken als je niet weet wat daar in zit! Is het dom nee, wel stom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in