Volgens een schokkend nieuw plan dat twee maanden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2024 moet worden aangenomen, is er alleen maar een soort grote “wereldschok” nodig om de Verenigde Naties letterlijk het gezag over de hele planeet te laten overnemen. Ik realiseer me dat dit misschien klinkt als de plot van een hele slechte sciencefictionfilm, maar dit is echt wat er wordt voorgesteld, en de regering Biden staat volledig achter dit verraderlijke plan. Helaas besteedt de mainstream media in het Westen hier helemaal geen aandacht aan, en dus hebben de meeste mensen absoluut geen idee dat dit gaande is, schrijft Micheal Snyder.

Een artikel van The Federalist bracht dit verhaal voor het eerst, en het zou in het hele land voorpaginanieuws moeten zijn.

Maar dat is niet zo.

Volgend jaar september komen de wereldleiders samen voor de “Summit of the Future”, (“Top van de Toekomst”), en tijdens die conferentie zullen de VN-lidstaten een “Pact for the Future”, (“Pact voor de Toekomst”) aannemen

In september 2024, minder dan twee maanden voor de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen, zullen de Verenigde Naties een historische “Top van de Toekomst” organiseren, waar de lidstaten een Pact voor de Toekomst zullen aannemen. De overeenkomst zal de talrijke beleidshervormingen consolideren die de V.N. de afgelopen twee jaar heeft aangeboden als onderdeel van haar verreikende platform Our Common Agenda.

Hoewel de agenda tal van radicale voorstellen bevat, is er misschien geen enkele belangrijker dan het plan van de V.N. voor een nieuw “noodplatform”, een verbluffend voorstel om de V.N. aanzienlijke bevoegdheden te geven in het geval van toekomstige “wereldwijde schokken”, zoals een nieuwe wereldwijde pandemie.

U kunt hier alles lezen over “de Top van de Toekomst” en het “Pact voor de Toekomst” op de officiële website van de VN.

Zoals gewoonlijk verhullen de VN de meest alarmerende delen van hun agenda door ze te omringen met taal die spreekt over de noodzaak van “vrede”, “onderwijs” en economische groei.

  Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigen

Maar op de officiële VN-website geven ze toe dat een van de doelen van “de Top van de Toekomst” is om “een sterker internationaal draaiboek op te stellen voor complexe wereldwijde schokken, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de vergaderkracht van de secretaris-generaal in de vorm van een noodplatform”.

Wat is dat “noodplatform” waar ze het over hebben?

Wel, een VN-beleidsdocument dat enkele maanden geleden werd gepubliceerd, bevat enkele zeer verontrustende details

Veel van de details van het VN-noodplatform werden uiteengezet in een beleidsdocument van maart 2023 getiteld “Strengthening the International Response to Complex Global Shocks – An Emergency Platform”. In het document schrijft de secretaris-generaal van de V.N.: “Ik stel voor dat de Algemene Vergadering de secretaris-generaal en het systeem van de Verenigde Naties een permanente bevoegdheid geeft om automatisch een noodplatform bijeen te roepen en operationeel te maken in het geval van een toekomstige complexe wereldwijde schok van voldoende omvang, ernst en reikwijdte.”

Eenmaal in werking gesteld, zou het noodplatform de V.N. de mogelijkheid geven om “actief een internationale respons te bevorderen en aan te sturen die de principes van rechtvaardigheid en solidariteit centraal stelt”. De V.N. zou de “belanghebbenden” van de wereld samenbrengen, waaronder academici, regeringen, actoren uit de privésector en “internationale financiële instellingen” om ervoor te zorgen dat er een eensgezind, wereldwijd antwoord op de crisis komt.

Umm, nee dank u.

Als er een soort grote “wereldwijde schok” plaatsvindt, is het laatste wat we zouden willen dat de VN de autoriteit heeft “om ervoor te zorgen dat er een eensgezind, wereldwijd antwoord op de crisis komt”.

Dus wat voor soort “wereldwijde schok” zou deze noodbevoegdheden activeren?

Wel, de beleidsnota vertelt ons dat een toekomstige pandemie, een “belangrijke gebeurtenis in de ruimte” of zelfs “onvoorziene risico’s” allemaal in aanmerking komen…

De nota geeft verschillende voorbeelden van wat de noodbevoegdheid zou kunnen activeren, waaronder “grote klimaatgebeurtenis”, “toekomstige pandemische risico’s”, een “wereldwijde verstoring van de digitale connectiviteit”, “grote gebeurtenis in de ruimte” en algemene “onvoorziene risico’s, (‘black swan’ gebeurtenissen)”.

Met andere woorden, of deze noodbevoegdheden al dan niet gebruikt kunnen worden, is voor interpretatie vatbaar.

  In hun streven om eeuwig te leven, geven de boosaardige elitairen via de "wetenschap" toe dat kinderen en baby's geoogst worden voor hun levensessentie

En het blijkt dat als deze noodbevoegdheden eenmaal geactiveerd zijn, de VN de bevoegdheid zou hebben om ze voor onbepaalde tijd te verlengen

De VN zouden zich ook het recht voorbehouden om de noodtoestand naar eigen goeddunken te verlengen: Hoewel de duur van het noodplatform in eerste instantie voor een “eindige periode” zou worden vastgesteld, zou de secretaris-generaal “aan het einde van die periode het werk van een noodplatform indien nodig kunnen uitbreiden”, aldus het eigen beleidsvoorstel van de Verenigde Naties.

Dus als het eenmaal in werking is getreden, kunnen de V.N. de controle blijven overnemen zolang ze willen, dat wil zeggen voor onbepaalde tijd.

Dit is precies hoe keizer Palpatine aan de macht kwam in de Star Wars films.

Hij kreeg “noodbevoegdheden” van de Senaat en gaf die nooit meer op.

Natuurlijk vindt de regering Biden dit allemaal geweldig.

In feite heeft de regering dit nieuwe voorstel al “bij meerdere gelegenheden” publiekelijk gesteund…

Het Federalist-rapport merkt op dat de regering Biden het voorstel al meerdere keren heeft gesteund, waardoor verslaggever Justin Haskins waarschuwde dat “als het noodplan wordt goedgekeurd, de Verenigde Staten zoals we die kennen wel eens zouden kunnen ophouden te bestaan”.

Deel deze informatie alsjeblieft wijd en zijd, want de mensen moeten begrijpen dat dit echt gebeurt.

Gelukkig is “de top van de toekomst” pas in september 2024, maar in september 2023 wordt de “2023 SDG-top” in New York City gehouden.

Het volgende komt van de officiële webpagina van de VN over deze top

De 2023 SDG-top vindt plaats op 18-19 september 2023 in New York. Het zal het begin markeren van een nieuwe fase van versnelde vooruitgang op weg naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelen met politieke begeleiding op hoog niveau voor transformatieve en versnelde acties in de aanloop naar 2030.

De top wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Algemene Vergadering en markeert de helft van de termijn die is vastgesteld voor het bereiken van de 2030-agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. De top vormt het middelpunt van de week op hoog niveau van de Algemene Vergadering. De top zal een antwoord bieden op de impact van meerdere, in elkaar grijpende crises waarmee de wereld wordt geconfronteerd en zal naar verwachting weer een gevoel van hoop, optimisme en enthousiasme voor de 2030-agenda opwekken.

We zijn minder dan 7 jaar verwijderd van 2030, en de VN wil de wereldleiders eraan herinneren om de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen te blijven implementeren.

  Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichrist

Aan de oppervlakte klinken de doelen die de VN wil bereiken vrij onschuldig, maar als u in de details graaft, zult u ontdekken dat de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen een blauwdruk zijn voor het creëren van een extreem-links globalistisch utopia.

En het kernstuk van die blauwdruk is een draconische wereldwijde inspanning om klimaatverandering te bestrijden.

Zoals ik laatst besprak, worden duizenden boerderijen in Europa opgekocht en gesloten midden in een wereldwijde voedselcrisis om de klimaatveranderingsdoelen te halen.

Het is waanzin.

De globalisten richten al zoveel schade aan, en nu willen ze dat we de VN ongekende noodbevoegdheden geven?

Het hoeft geen betoog dat de globalisten nog meer macht geven nergens toe zal leiden.

Als we van plan zijn om bezwaar te maken tegen wat ze doen, dan is het nu tijd om op te staan en onze stem te laten horen.

Helaas beseffen de meeste mensen niet eens dat dit gebeurt, en dat komt omdat er bijna niemand over praat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne verandert oorlogstactiek in een tactiek die meer verliezen zal veroorzaken
Volgend artikelProfessor noemt Oekraïens tegenoffensief suïcidaal: “Ze maken geen kans”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. Die plannen van de VN zijn allemaal heel leuk maar wat als China en Rusland niet mee willen doen? Ik heb het idee dat China een communistische wereld prima zal vinden maar dan moet het hoofdkwartier wel in Bejing zetelen. Het orthodox christelijke Rusland zal normaal gesproken helemaal niet zitten te wachten om deel uit te gaan maken van een globale Sovjetunie. Dus dit gaat niet door of als dat wel het geval is speelt er heel wat achter de schermen waar wij geen weet van hebben. En dat zou ook zomaar eens kunnen…

  • Precies.. dat zit ik me af en toe ook af te vragen. Iaw, het hele gedoe met Rusland zou wel eens de “achterdeur” kunnen zijn waarmee de Great Reshit naar binnen wordt gesluisd. Het lijkt me niet, maar wie weet. Maar zou Rusland graag onder het juk willen van de eoa globale dictatuur die pedocriminaliteit toestaat e.d.? Zo te horen niet. Het kan niet allemaal toneel zijn. Ik geloof dat Rusland best wel serieus is met zijn sociale normen en standaarden. Hoe ontkom je aan die gekte… hoe stel je je veilig van die gekte terwijl de wereld om je heen er gewoon lustig op af loopt?

   • Wat zou kunnen is dat ze onderling onenigheid hebben over die reset. Wellicht dat Rusland en China een “reset light” voorstaan, zonder trans en pedo genderisme.
    Al met al kom je dan van de regen in de drup met nog steeds virus dreigingen en digitale identiteiten en alles.
    Vooralsnog lijkt de “multipolaire wereld” mij een synoniem van de reset.

  • Het Westen is te LAAT.
   As. Augustus in Zuid-Afrika, zal op de BRICS + Landen grote conferentie de wereld 180gr. Draaien.
   Het Amerikaanse UNIPOLAR politiek systeem zal ophouden te bestaan.
   DE BRICS + Landen brengen dan het nieuwe “MULTIPOLAIR politieke systeem.

  • China staat op de brink van omvallen; honderden grote westerse bedrijven zijn vertrokken uit China, hebben productie verlegd naar andere Aziatische landen én Mexico. Shanghai is een spookstad geworden, alle winkels dicht, lege shopping malls, lege fabrieken, Starbucks, Zara, H&M, en hoger segment design kleding, allemaal weg uit China.
   Omdat de fabrieken sluiten zijn er hordes mensen die geen geld meer hebben, hun huizen uit gezet worden, en opzoek gaan naar werk in Cambodja, Vietnam, etc. Daarnaast zijn de banken failliet, mensen krijgen hun spaargeld niet terug. Giga protesten als nooit tevoren in China op dit moment; men heeft niks meer te verliezen. Hele flattewijken dreigen letterlijk om te vallen vanwege slechte bouwwijze op ondeugdelijke ondergrond… duizenden mensen geëvacueerd.
   De havens zijn verstopt en functioneren niet meer.
   En dit is slechts een handgreep uit de zak gevuld met pure chineese ellende…. wat de communistische staatskleptocratie heeft voort gebracht.
   De voorspelling is dat de CCP in 2025 ophoud te bestaan…

   • Koop NU spullen die je komende 5 jaar nodig hebt, die uit China komen, er geproduceerd worden; medicatie, schoenen, communicatie app., instrumentarium, etc, en al die spullen die je via Amazon bestelt…(Jeff Bezos heeft duizenden werknemers ontslagen, en amazon drastisch verkleind. Wat ziet hij aankomen wat wij nog niet zien???)

   • Er zijn momenteel inderdaad wat problemen in China en de decennia van dubbelcijferige groei behoren zonder meer definitief tot het verleden. Voor de toekomst zal het m.i. eerder 4% dan 10% zijn. Desalniettemin lijkt het beeld wat u schets nogal overtrokken.

    Mijn vrouw is per vandaag net terug van 3 weken familie- en vriendenbezoek in China en was zowel in HK, Beijing, Wuhan als Shenzhen maar wat u hier schreef komt totaal niet overeen met wat zij daar zag.

  • @ +÷+. Living In China/Beijing already for more than 20 years. I’m not saying that things in China are great and clouds are forming here but what you described here makes me extremely curious about the source you’ve gotten your information from.

   @French… Same,source pls.

   @ Gert Visser China and Russia also signed AGENDA 21 in the year 1992 (which is all about depopulation) and not strangely at all for me…followed the insane Covid-19 regulations. Don’t know about Russia but 5G (deadtowers) ready to role. Russia and China had their own vaccines which supposently had been manufactured in the old fashioned way….which according to the following info had been a blatant lie. Quote: Graphene oxide and microtechnology confirmed in Cansino, Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca, and Sputnik vaccination vials. https://www.orwell.city/2021/12/sputnik-sinopharm.html >>> https://www.orwell.city/2022/01/argentina.html

   Fooling the masses into believing that China and Russia are not part of THE GREAT RESET. Not me!

 2. Deel deze informatie? Uhhh, nee, bedankt hoor. 3 jaar geleden deelde ik de covid informatie en boze blikken, belachelijk maken en woede waren mijn deel. Dit proces is al jaren aan de gang, en vrijwel niemand ligt er wakker van. Het bataljon nuttige idioten is onuitputtelijk. Als er zich 1 bekeerd heeft staan er al weer 7 klaar in de rij om het stokje over te nemen. Zoek het maar lekker uit allemaal en oogst maar wat je gezaaid hebt. Ik geniet van het leven en doe al lang niet meer mee met alle waanzin.

  • Dit lijkt dus de 7 koppige draak!
   Sla je 1 kop af komen er 2 nieuwe voor terug.
   Een soort van omgekeerd zie in Oekraine
   Vernietigen de Russen 1 tank, komen er 2 voor in de plaats.
   Hoeveel koppen heeft het westerse monster nog?
   Maw het probleem krijgt een verkeerde aanpak.

   • Het westen kan nooit meer sturen dan dat Rusland kan vernietigen.
    Rusland is een land dat niet kan verliezen.
    Terug naar af; kijk eens simpel.
    War satelite kijkt en ziet, zo nodig in real time koekeloeren met een drone; zware artillerie of suicide drone, en boem…..

    Maar de oekies moeten toch ooit zien dat ze alleen maar kanonnen voer zijn?
    Als ze massaal deserteren is het over.

    Al met al zal het niet lang meer duren; maar de adder zit in de geplande aanval op atoomcentrale door de Snuiver, waarvan dan RU de schuld wordt gegeven

  • Bas juli 6, 2023 at 13:46

   Juist Bas praat tegen een muur van ongeloof aan, daarmee hebben de kwaadwilligen VN/Chna het pleit reeds gewonnen n.m.m.

   De ultra strenge Lockdowns werden versoepeld en naderhand losgelaten want deze trokken een wissel op de Chinese economie.

 3. Wij moeten NU dringend stoppen met ons angstig te voelen of te denken dat we slachtoffers zijn. Wij moeten NU met z’n allen een nieuwe wereld opstarten helemaal volgens onze wensen, ideeën en harmonie. It is up to us now. Laat die onnozelaars maar verder knoeien. Het is hoge frequenties tov lage frequenties. De lage frequenties worden opgeslokt door de hogere frequenties. Ik zie al een stuk nieuwe leuke wereld voor me.

  • Beste Maria,
   Voordat je een oud huis gaat betrekken zal er eerst gerenoveerd en schoon gemaakt moeten worden.
   Mooie en positieve plannen hebben is heel goed echter,
   er zal eerst moeten worden opgeruimd.
   je kunt niet een nieuwe wereld opstarten voordat je de oude hebt uitgemest.

 4. Je hoeft alleen maar te kijken wie de VN hebben opgericht en wie daar de baas waren… ex-nazi’s. Nu moeten we niet ineens verbaasd gaan doen dat ze het vierde rijk willen optuigen, daar zijn ze al sinds ver voor WO2 mee bezig.

  • Beste Let God sort them out,
   Heel goed goed gezien.
   Dat is echter geschiedenis die de massa met een korte termijn geheugen helemaal niet meer(wil) weten.
   Ook de eerste voorzitter van de latere EU was een SSer.

   • @ Let God sort them out juli 6, 2023 at 14:26 en Tigron juli 6, 2023 at 15:43,

    Op alle sleutel posities in elk land zitten de neo Nazi’s al om hun gewenste wereld orde uit te kunnen roepen. De houdbaarheid van het huidige monetaire unie van het fiatvaluta is ten einde. Er moet nu meer rente betaald worden, dan er geld in omloop is. Elk land is al failliet inclusief de bevolkingen. Vandaar dat er een grote reset moet komen. Dit fiatvaluta systeem was al een slaven systeem. Om aan geld te komen, moest je gaan werken als gewone bevolking. En dat het zogenaamde universele ruilmiddel geen eigen waarde vertegenwoordigde, maar altijd eigendom bleef van de centrale banken en voor het uitgeleende geld 6% rente in rekening bracht per jaar.

    Dus hoe meer schulden er werden/worden aangegaan, hoe meer rente we verschuldigd waren aan de centrale banken. Daar de rente noot aangemaakt werd, bleef er altijd een schaarste aan geld bestaan in de economie. Iedereen op de wereld gaat deze schuld aan zonder dat we het beseffen, door te werken of via een uitkering. Want alles wat we zogenaamd verdienen of via een uitkering ontvangen wordt dat bedrag eerst aangemaakt door de centrale banken op naam van jouw fictieve handelsnaam de natuurlijke persoon of rechtspersoon op je bankrekening gezet in de vorm van digitale getalletjes.

    Vandaar dat jij als levende mens met jouw mee gekregen naam van je ouders niet mee kan gaan werken voor je levensonderhoud. Want die naam bestaat niet voor het geld creatie systeem. Want zij hebben niet het eigendomsbewijs van een levende mens zijn. Daarom werd er een fictieve entiteit bedacht, waar zij de eigenaar van zijn. Dit is de natuurlijke persoon geworden, die een opvolgend nummer mee kreeg bij jouw geboorte aangifte. Want we in de volksmond Burger Slaven Nummer noemen.

    Zolang jij in de illusie bent dat jij die fictieve natuurlijke persoon bent, ben jij eigendom van de centrale banken. Die in elk land een coöperatie heeft opgericht, waar jij dan onder valt. Deze coöperaties die zich een Staat noemen, hebben geen eigen vermogen in hun coöperatie geïnvesteerd en zijn zelf als zodanig lege BV’s. Al hun vermogen onttrekken ze van zogenaamde natuurlijke personen via allerlei soorten van belastingen. Zoals in de coöperatie Staat der Nederlanden op een fictief land als Nederland bestaat. Terwijl het officieel in de werkelijkheid het grondgebied deel uitmaakt van Duitsland wat onder toezicht staat van Amerika als bezet grondgebied sinds de 2e WW.

    Met de voorgestelde digitale versie van de CBDC zal alles nog verschrikkelijker worden voor de bevolkingen (zolang men het nog zelf bewust mee maakt). Dan hebben de NAZI’s hun vierde rijk van alles op de wereld. Want het CBDC is een digitale programmeerbare blockchain valuta, waar de persoon zelf een blokje is van het systeem. Want door middel van die zogenaamde vaccins waar grafeen in zat/zit kan onze hersenbarrière passeren. Waardoor ze onze hersenen kunnen digitaliseren via het 4+, 5 en 6G netwerk en deze kunnen gebruiken via het AI systeem als een bio computer voor de blockchain en zo de mens om te kunnen katten tot een transhumaan. Iedere geïnjecteerde heeft al een uniek Mac Adress gekregen daardoor. Die enkel nog orders/programma’s als een computer uit kan voeren, maar geen eigen wil meer zal hebben en zich zelf niet meer kan voortplanten. Dat merken de ongevaccineerde dat de gevaccineerde anders reageren, dan toen ze nog niet gevaccineerd waren.

    Daar in tegen kunnen gevaccineerde wel onsterfelijk van worden. Door regelmatig die grafeen vaccins te nemen, want ons lichaam verwijdert alles uit ons lichaam wat er niet in thuis hoort, daarom moet er regelmatig nieuwe grafeen via injecties in gebracht worden onder het mom van er is een nieuwe mutatie van het Covid-19 virus. Zodat die neo NAZI’s dan ook spreken over hun toekomstige 1000 jarige gouden rijk.

  • Er is op dit moment niets meer zeker op een ding naar het kut volk over de gehele wereld zal uit geroeid gaan worden links om of rechts om en dat hebben wij aan ons zelf te danken, het volk blijft maar stemmen op dat vuil tuig als er weer verkiezingen komen staat de VVD op plaats een en zal daar verder gaan waar Rutte is gestopt zoveel houden de Nederlanders van hun land kinderen en volk zij zijn allemaal onderdeel van de genocide en dus mede schuldig maar gelukkig zijn er nog wappies zoals ik die nog helder kunnen denken.

 5. Dit is apocalyptisch .
  Biden zal er mee in zijn nopjes mee zijn.
  Hij de laatste president van Amerika.
  Er is “ werk aan de winkel” Voorde BRICS landen en hun volgelingen.
  Deze zullen waarschijnlijk tegenstemmen, maar hoe de stemmen verhoudingen zullen uitvallen, blijft voorlopig gokken.
  Dit is en blijft een apocalyptisch gebeuren…… er zal één wereld regering ontstaan met aan het hoofd in het begin een aimabele leider.
  Pas na drie en half jaar zal hij zich ontpoppen als een tiran……

  Als dit de apocalyptische werkelijkheid gaat worden is daar niet tegen te strijden.
  Alleen op te letten dat je zelf niet MEEGAAT IN DEZE GROTE WERELDWIJDE VAL.

  • Het bewustzijn is bijna helemaal gedoofd en er is enkel nog ego. Dit is te vergelijken met een ying yang beweging. Het zwarte heeft het witte bijna helemaal verdrongen, maar er komt een omslagpunt. We leven op het einde van het ego en het ego gaat ALLES doen om niet te eindigen, desnoods vernietigd het alles. Het enige dat wij kunnen bijdragen is onderzoeken hoe we ons ego loslaten, om daarmee de verandering te worden die nodig is. Uiteindelijk crasht dit en sterft het ego aan de rauwe realiteit, de vraag is hoe we daar mee omgaan. Zoals wij zijn, zo is de wereld. Laten we de vlam van onze liefde goed beschermen zodat we hem kunnen blijven delen.

 6. Het is weer de zoveelste aaneenschakeling van wereldwijde angstzaaierij waarin deze reptielen nog steeds niet of onvoldoende ingeslaagd zijn de agenda’s uit te rollen. Angst voor voortschrijdende ontmaskering van hun misdaden drijft deze monsters om het enige wat er overblijft om de huid te redden te doen, en dat zijn wanhopige steeds krankzinniger wordende stappen ‘vooruit’ te zetten. Het wordt bijna lachwekkend.

  • Juist ANGST MAAKT MENSEN KNEEDBAAR. ‼️
   En meegaand, de meerderheid van de mensen leest niets of neemt dit nieuws niet tot zich en volgt braafjes.
   Daarom is ANGST EEN WAPEN GEWORDEN!
   Laar je niet bedotten wij weten wat er komen gaat…..

 7. Joe ‘Brandon’ Biden kan het wel willen maar de Amerikaanse grondwet staat dit in de weg. Daarom haten de liberale farizeers de SC omdat de SC alles toetst aan de grondwet. Zonder Amerika is Europa nergens.

  • Zonder Amerika zou Europa veel beter af zijn. We zitten sinds WOII onder de plak van de VS met een militaire laars in ons gezicht. Mèt Amerika is Europa een slavenkolonie, zoals de VS een slavenkolonie (The Plantation) is van de City of London.

 8. ze kunnen alleen controle krijgen als mensen/landen het toelaten.

  niemand heeft ooit wat over een ander te zeggen, niemand nooit never, ook al zou je er voor tekenen of stemmen of geld voor krijgen, nooit never, jij als mens bent baas over jezelf en jezelf alleen.

  wat ze zullen doen om je zover te krijgen or not is weer een ander verhaal, maar het punt blijft, niemand heeft ooit never wat over een ander te zeggen.

  • en owja, weten jullie nog dat ze de WHO die nep particuliere organisatie! het alleen recht zogenaamd heeft om te zeggen nu is er een nwe plandemie, do as you are told to or else…

   en landen en griezels hebben daar mee in gestemd en dus werken voor het systeem, een systeem dat ‘zij’ hebben gecreëerd lang geleden, een systeem waarin ‘zij’ bepalen, een systeem waarin ze alles hebben ondergebracht en de mensen daar veelal ‘omgekocht’ worden (do as you are told or else) met belastinggelden en leuke loonstrookjes…

   om ze zo in het gelid te houden, de ambtelijke molen en medische en politie en MSM en leger en banken zijn alle samen 1 mond en onderdeel van het systeem waar grote ‘krachten’ op rusten, waar velen niet (die erin zitten en het bv weten) tegen durven opstaan als ze er nog ver in zitten.

  • @Immortal
   Ik haak even aan .
   Vrolijke noot in de draad treurnis .
   Is zwaar off topic .
   Maar whalla .
   Heb idd even geen zin in zwaar op de hand te zijn .
   “Een groepje nonnen komt in de hemel en alvorens zij engelen worden neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non: Heb jij ooit eens contact gehad met een penis? De non: “Ja maar alleen met mijn vingertoppen” Petrus: Dan doop je vingertoppen in deze bak met wijwater en ga naar de hemel. Petrus stelt de volgende non dezelfde vraag en zij antwoordt: “Hmm tja, ik moet bekennen dat ik er wel eens eentje gemasseerd heb…” Petrus: Dan doop je vingertoppen in deze bak met wijwater en ga naar de hemel. Plots is er een hoop rumoer in de rij omdat een non zich voordringt, op de vraag van Petrus waarom zij voordringt antwoordt zij: “Omdat ik met dat water moet gorgelen, wil ik dat wel even doen VOORDAT zuster Marioa er met haar achterwerk in heeft gezeten!!!”

   Ben zo snel mogelijk weer serieus .
   😉

 9. Die wereldschokkende gebeurtenis zou best wel eens de zogenaamde aliens kunnen zijn.
  Project bleubeam.
  Allemaal hologrammen, net echt.
  Men is inmiddels al met het wennen aan ufo’s bezig ( disclosure )

  • De in juli 1947 bij Roswell neergestorte UFO is neergehaald door op aarde onder de grond verblijvende reptilians en n.a.v. deze gebeurtenis is de geheime adviescommissie op UFO-gebied Majestic 12 opgericht door 33ste graad vrijmetselaar (en 33ste Amerikaanse president) Harry S. Truman (1884 – 1972).

   • Ik heb op telegram een kanaal van Majestic12 gevolgd… zeer zeer zeer interessant en leerzaam. MJ12 was schijnbaar eerst een club die tegen de mensheid werkte, maar ze schijnen sinds de jaren 50 voor de mensheid te werken aan een disclosure van geroofde geschiedenis en verborgen/gestolen kennis die ons in 10jr zo’n 10.000jr vooruit kunnen helpen ontwikkelen. Ik heb een enorm dik boekwerk van MJ12 telegram dat het allemaal beschrijft. Ik neem alles met kruiwagens zout, maar het is zeer interessant. Ik kan het telegram kanaal van Majestic12 aan iedereen hier aanraden.

    En heb je wel eens gehoord van de Haunebu 1, 2 en 3?

    • Beste Let God sort them out,
     “En heb je wel eens gehoord van de Haunebu 1, 2 en 3?”

     Jazeker, de Duitsers waren hun tijd al verder vooruit dan de meeste denken.

    • @beste, ik ben reeds vele jaren ‘wakker’ of wat daar voor doorgaat & Haunebu 1, 2 und 3 zijn mij zeer bekend.

 10. Al jaren ben ik totaal niet meer onder de indruk van de dystopische plannen, die de cabal/ Deep State / Novus Ordo Seclorum in petto heeft voor ons. Het duistere zooitje is in steeds grotere paniek maar de door-en-door verrotte Mockingbird press / newspeak/ msm weet dit vooralsnog te verbergen voor de sheeple/ goyim, maar de bressen in het firmament worden met de minuut groter.

  Het is buitengewoon goed nieuws voor de mensheid dat het jaartal van het bereiken van de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) is vervroegd naar 2025 en het lijkt mij niet meer dan logisch, dat het Rockefeller-bolwerk VN niet kan achterblijven.

  Op 23.05.2023 heeft de eerste slaapkamer zoals verwacht ingestemd met de wet publieke gezondheid, zodat binnen afzienbare tijd de in het Zwitserse Genève gevestigde WHO (World Horror Organisation) o.l.v. van de ongekozen beroepscrimineel Tedros wereldwijd allerlei krankzinnige maatregelen kan afdwingen.

  De gemiddelde frontnieuwslezer weet ondertussen wel dat lieden als Rutte, Kaag, Màx & bilderbergBilly handlangers zijn van het eveneens in Genève gevestigde WEF o.l.v. Rothschild-telg Schwab en daarom vegen deze landverraders hun kont af met de grondwet en de het aantal Nederlanders met financiële problemen explodeert waardoor ook de ruggengraat van onze samenleving is geraakt: de middenklasse. Twee in het Zwitserse Genève gevestigde NWO-organisaties is uiteraard geen toeval.

  Voor betrokkenheid bij een oorlog dient de Staten-Generaal (225 leden) met een tweederdemeerderheid in te stemmen op basis van artikel 92. Ur-Logelid Rutte heeft doodleuk verklaard dat het conflict in Oekraïne onze oorlog is en vanuit de Staten-Generaal inclusief FVD is het nog altijd oorverdovend stil over deze faux pas.

  Voorspellen is moeilijk zei de nobelprijslaureaat voor natuurkunde Niels Bohr (1885 – 1962) in 1922, maar ik ga een uiterst bescheiden poging wagen. De komende tijd zullen de angstgegnerpraatjes over o.a. ‘virussen’, h1n1-griep, vogelgriep, sars en andere ‘levensbedreigende’ ziektes enorm toenemen om de mensheid in de angstmodes te blijven houden waardoor velen de jap als de ultieme verlossing blijven zien.

  Wat Nederland betreft zal de roep voor het verbieden van FVD vanuit de kartelpartijen steeds meer toenemen, net als het zwijgen willen opleggen aan De Nieuwe Krant en Gezond Verstand en het van de buis halen van Ongehoord Nederland (ON). Persoonlijk zeg ik: ze doen maar, want de kritische massa van de mensheid moet nu toch echt gaan ontwaken en ik herhaal dat het verbod om David Icke naar Nederland te halen in november vorig jaar bij de velen de ogen heeft geopend en hem geen windeieren heeft gelegd.

  Verder vind ik de huidige tijd bijzonder boeiend en saai is het allerminst.

 11. Tja poosje geleden had het kiesvee gesproken en dit hebben ze gekregen

  ‘De BoerBurgerBeweging heeft nu definitief haar ziel verkocht aan de duivel’

  Onteigening van boeren is niet uitgesloten en windmolens op land blijven een optie, schrijven de BoerBurgerBeweging (BBB), GroenLinks, PvdA en VVD in Noord-Holland in het coalitieakkoord.

  Eerder beloofde BBB-voorvrouw Caroline van der Plas nog dat haar partij alleen in provincies zal besturen als in het coalitieakkoord komt te staan dat boeren niet zullen worden onteigend.

  “In Noord-Holland komen BBB en GroenLinks met een coalitieakkoord waarin het onteigenen van boeren expliciet is opgenomen. Eerder verzekerde Van der Plas de boeren dat dit onder BBB nooit zou gebeuren,” schrijft Forum voor Democratie.

  Onderdeel van het kartel
  “BBB laat zichzelf zien als onderdeel van het kartel. De route mag misschien een beetje anders zijn, de uitkomst blijft precíes hetzelfde,” aldus de partij.

  In het coalitieakkoord valt onder meer te lezen: “We voeren de landelijke wet- en regelgeving uit en zetten daar geen kop op. Om de stikstofreductie mogelijk te maken zetten we in op bewezen technieken en onderzoeken we welke nieuwe en innovatieve trajecten hier een bijdrage aan kunnen leveren.”

  En verder: “Onteigening is alleen mogelijk op basis van een planologisch besluit. Stikstofreductie op zichzelf is geen planologische functiewijziging en daarom kan niet uitsluitend voor stikstof onteigend worden.”

  Puur bedrog
  Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) reageert: “De BoerBurgerBeweging heeft nu definitief haar ziel verkocht aan de duivel. In Noord-Holland gaat BBB slaafs de landelijke stikstofwetgeving uitvoeren (dus ook als 2035 straks 2030 wordt) en onteigening is niet langer uitgesloten.”

  “Puur bedrog. Alles voor de macht en de baantjes,” stelt Van Meijeren.

  https://www.ninefornews.nl/de-boerburgerbeweging-heeft-nu-definitief-haar-ziel-verkocht-aan-de-duivel/

  • @Adriaan, het is toch reeds lang bekend dat BBB een Bayer/Monsanto-creatie is en tot voor kort deelde rattenvanger Lientje & haar club hetzelfde pand met reclamebureau ReMarkAble. Het zoveelste voorbeeld van controlled opposition om de groeiende onvrede in de samenleving op te vangen en kanaliseren in een politieke beweging.
   Bij de verkiezingen voor de provinciale staten in maart van dit jaar stond de BBB in de top vijf wat betreft het geld uitgeven voor de campagne. Waar komt dit geld vandaan?

   • Van BAYER die monsanto hebben opgekocht uiteraard en zich nu toeleggen op het produceren van synthetisch voedsel . Bijna iedereen wist het en toch stemmen de idioten er toch op.

    • @ peeters juli 6, 2023 at 20:19,
     De burgers hebben wel stemrecht, maar GEEN kiesrecht. Ooit opgevallen dat die stembusbakken, gewone clico’s zijn voor het afval. Zo wordt er ook mee omgegaan. Die kiezer bepaald niets, diegene die het tellen en de uitkomst officieel bekent maken. Zodat altijd de gewenste partij het zogenaamd wint. Als je dat nog niet door hebt, slaap dan gerust verder. Want dan zal jij het nooit door krijgen.

    • Bij het tellen van de stemmen van de provinciale statenverkiezingen op 15.03 zijn de nodige onregelmatigheden geconstateerd. De rol van buitenlandse waarnemers in deze is mij nog niet geheel duidelijk.
     De komeetachtige opkomst van BBB/ ReMarkAble o.l.v. het toegankelijke deugmens Van der Plas is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk.

   • Ron Swartjuli 6, 2023 at 16:59

    Overbodige en bijna denigrerende info geef je vaak als commentaar op mijn reacties, alsof ik compleet in het duister tastende idioot ben.

  • De BBB had bij de oprichting zijn ziel al verkocht aan de duivel. Maar veel boeren hoopten dat iemand, niet zo “extreem” als Baudet het voor hen zou gaan regelen. Niet op andere gedachten te brengen.

   • Haha… en dat terwijl Baudet niet extreem is, maar de misdrijven die hij aankaart wel. De meeste mensen halen boodschap en boodschapper door elkaar en snappen daardoor ALLES omgekeerd.

    Mark Rutte zegt mooie dingen, dus die is leuk en goed. Baudet bespreekt bestaande problemen en misdrijven van een totaal criminele overheid en dat is pijnlijk om te horen, dus Baudet is stom.

    Dat is identity politics. Mensen oordelen obv vormen ipv inhoud. Een beetje zoals kleuters speelgoed kiezen en beoordelen. We leven in een Kakistocratie, en deze hel stopt pas als wij kapot of dood zijn… of zodra wij ons verenigen en het beëindigen.

 12. Eén werelddictatuur gaat er nimmer komen.
  Ook al zijn het er maar een paar, er zijn gewoon teveel concurrenten (individuen, groepen, instituties) die de dictator willen zijn.
  De strijd om de werelddictatuur is er wel, en allang aan de gang.
  Vele mensen waren daarvan het slachtoffer en er zullen er nog velen volgen.

 13. De globalisten maken zich op voor de laatste speelronde, ze hebben wettelijke troeven in de handen.
  De vn wil over pakweg 192 landen de regie gaan voeren waarop de globalisten denken de coup te maken
  En een meerderheid te vormen over al die landen. De Bricks heeft ook een grote macht waarop de wereld
  Zal opsplitsen in rwee grote tegen allianties.
  De reden van het vn noodtoestand is niet belangrijk, Amerika doet dit al decennia waarop ze snelle
  Noodmaatregelen kunnen nemen en de wetten oprekt of compleet overruled.
  Wij in Nederland worden geplet door de EU, vn,Who,wef,vs alles zal over ons heen walsen.
  Het wordt een chaotisch tijdperk van drangwetten, verbod en gebod ,inclusief wet verplaatsing bevolking.
  Een hele wijk kan ontruimt worden en je moet alles achterlaten, als je al niet in een quarantaine kamp belandt
  Het zal nog een hele kluif worden willen wij hier nog lang van onze vrijheid kunnen genieten.
  Wat een deprie doemscenario hebben die handjevol globalistische dwazen voor ons in petto.
  Waar is de grote awakening ? Waar zijn de grote opstanden? Wanneer begint de grote zuivering van de
  corrupte top bestuurders? Of zijn we te laat en te inmobiel opdat het volk de grote zuivering ondergaan.
  Zou me niets verbazen dat ze met een goddelijke AI computer op de proppen komen.
  Tja de aliens zijn gespot en komen eraan ,haha. False flags om de publieke opinie angst aan te jagen
  Sukkels en sufferds tuinen erin.
  De laatsten der wakkeren….

  • Beste Snappie,
   Een goed betoog.
   Ik denk dat het enigste wat je persoonlijk kunt doen is, om zoveel mogelijk niet mee te werken in dat doemscenario, zelfs als dat (deels) ten koste gaat van eigen welvaart.

   We kunnen allemaal wel roepen dat deze of gen opgehangen moet worden of levenslang in een kerker moet zitten op water en brood maar dat zal de trein niet stoppen.
   Al helemaal niet omdat men bij de massa de neuzen niet dezelfde kant op krijgt.

   Er zal geen Jezus ons komen redden. het is ons leven waar wij zelf voor moeten knokken.
   We kunnen roepen en schelden wat wij willen, maar we zullen het zelf moeten doen om voor onszelf op te komen.
   We moeten niet verwachten dat iemand anders ons komt redden uit deze shit.het is onze eigen verantwoordelijkheid voor ons eigen leven.
   En ALS iemand ons zou komen redden is het maar de grote vraag of daar dan geen andere bedoelingen achter zitten ( NWO ?)
   Meewerken is akkoord gaan.

 14. Zo gek…Niemand vraagt zich af wat plotseling een “globale” crisis moet voorstellen? Als het niet manmade is wat kan het zijn? Iaw, alleen al die ongeteste geoengineering aan het firmament de aarde en de mens kan dit soort “globale” rampen veroorzaken. Ga er maar eens over nadenken bijv wat dat gebombardeer met emf aan de ionosfeer kan aanrichten! En dan maar net doen alsof eoa debiel noodplatform de bewuste vernieling gaat mitigeren! Ze moeten ophouden met het klooien aan de natuur tbv de ruimtevaart en dat soort waanzin. Dat is het antwoord. Dan komen er geen “globale” noodsituaties. En dan kan iedereen in vrede leven zonder op de rand van extinctie te wankelen.

 15. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden en speelt samen met M. Rutte……
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  Echter…..A massive transformation

  Higher frequency energy is helping create this new vibrational change we’re feeling along with the higher frequencies coming from our central sun. It is entirely disabling the old energies of fear and control. We are experiencing something extremely grand. A massive transformation of absolutely everything and that doesn’t come without resistance.
  But, everything evolves to light, the highest frequency so when we passed the Precession of the Equinox and entered the Photon Belt there is nothing that can stop humanity from evolving.
  We are part of that cycle and it’s only “UP” from now on.
  We are entering higher and higher densities of light so now there is no excuse for us to not stand in our power and use this knowledge to our advantage that is being amplified exponentially by these higher frequencies that will benefit all life on Earth.
  The Human race can transform these fear based energies…War, suffering etc. all fear-based low vibrational energies can be transformed by the power of the human consciousness. We will do this there is no other option, we are God in the flesh literally.
  We are that limitless so park that is in each and everyone of us that we attained during creation.
  Remember, there is only one infinite mind. The mind on an extremely macro level of existence and it’s entirety. We have infinite power thru emotion and like I’ve said many times we will never be fully controlled as long as we have emotion. We are an infinite force of creation thru frequency, love is our true nature because that’s really the only way we know how to be and we all know that intuitively.
  It’s all up to us how far we can go which is determined by our thoughts and imagination thru our consciousness. Everything is changing intensely and nothing can stop it now. The lower realities are dissolving and we are bringing in this new higher reality of existence.
  Don’t resist it!
  Let go of all your religious and societal beliefs, they are limiting your reality it’s only stunting you.
  Let it all go!
  Aquarius workshop = Choose Truth and Pleasure.
  Knowing the truth creates order for it fuses duality into oneness. Truth connects us with the true self, the cosmic life force and the spiritual laws of the universe.
  Through this, we experience pleasant feelings and thoughts, which we turn into productive actions that heal ourselves and our environment.
  To know the truth is mastery, for to know one truth is to know all truths.
  https://youtu.be/HWQGZjl4vbE

  The Sun in cycli 25 is higher then ever before and you get this in Crystal caves located underneath the Earth.
  They are time capsules that are now spreading new and higher energies.

 16. Het Aquariustijdperk.

  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is.
  Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan”.

  The age of believing is over……we are in the Age of knowing……

  Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden
  De geboorte van een nieuw tijdperk: dat zijn zweverige hippie-idealen van de flowerpower. Geenszins. Het is een wereldbeeld gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen van de wetenschap en inzichten stammend uit het vroegste denken der mensheid, onderbouwd Ferguson. De Aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder specifieke leiders dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.

  De samenzweerders zijn dus voortkomend uit de oude matrix met opgelegd gedrag en volgde blindelings zonder na te denken en zijn onze onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken. Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

  What Is Photon Belt?
  This is a huge belt consisting of high-energy photons. When our solar system entered in this belt with all the planets in 2012 -2030, the ozone hole will be repaired and the entire life will pass from the 3rd dimension to the 5th dimension. Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA. The chakra of all people will be opened during this event and their sensation and perception will increase. Everyone will be able to read each other’s thoughts. This will cause a short-term chaos but everyone will have a thought unity and an environment without prejudices, lies and bad thoughts will be created.

  “Great Awakening” The Great Awakening is about people’s “AWAKENING”. Both personally and globally, spiritually, emotionally and physically. Back to the Source, where we came from. The kosmos is going trough “The Photon Belt” also ensures that knowledge that has been stored in our consciousness and physical body is activated. These are Chrystals you don’t can see but feel….

  Now, it’s time to move forward and learn “New Life” lessons that will help you grow into the person you’re meant to be on this “New Earth”.
  Together, we can identify the key lessons that your emotional pain is trying to teach you, and explore how you can integrate these lessons into your life in a meaningful way. By doing so, you’ll experience a deeper sense of purpose and direction, and be able to move forward with confidence and clarity.

  Energy Update
  https://www.youtube.com/watch?v=6cL4tetqfxM&t=77s

 17. Many people are on the edge of new beginnings.
  Clearing their system of dense energy, (negative emotions) and blocked energy is working on yourself for the highest level of consciousness.
  Humanity is going thru upgrades and a restructuring of our bodies from carbon based to crystalline. It has been ongoing but it is moving “FASTER” now then “EVER” before.
  Open and embrace these changes and invest in this work, and the work being “your own personal work”. Just know whatever triggers you are feeling is where you need to do the work. The faster these triggers are being released, the faster this transformation is advancing.
  What is being offered is intensive work related to specific area of our body make up: Upgrades, activations, rewiring and recalibrations, depending on your current light frequency. This work is individual and is frequency specific depending on how much work you have previously done and catered to your individual needs.
  You cannot put a 100 watt bulb in a socket that is only able to light up 30 watts. Those that have worked intensively on clearing their system of dense energy, (negative emotions) and blocked energy are of a higher vibration. They can now receive higher frequencies of light. When the kundalini channels and meridians are cleared, the energy can flow freely.
  The work will be matched to your specific needs and take you to the “NEXT LEVEL” from where you currently are.
  These transmissions are building on each other and is an ongoing expansion into your highest soul potential and a opening of your spiritual gifts and talents to assist you in every aspect of your life.
  Your ascension, which I refer to more of “your souls I am presence technology” is becoming active in your avatar’s “Physical body,” or as I prefer to call it, “INNER-CENSION,” so that you may live your divine purpose and essence on this planet and assist in creating the next level.
  There will be nothing from your past that can be used as a reference point to understand where you are going. You will be creating everything from moment to moment. Allow things to flow synchronistically through your life.
  Try to break away from repeated patterns and programs they keep you locked in a paradigm that will no longer serve you. It is time to let go of all the old stories and wounds that have kept you locked in a paradigm that has not served your greatest potential. I have an exceptionally difficult time with structure because I prefer to be guided by spirit in each moment.
  We are at a point of creating what has never been created before.
  The higher frequencies will be pulled together as the denser frequencies will fall from your reality and reference point. As this process begins to happen, it will occur very smoothly. You will become aware of the shifting and the change taking place, but it will just happen so cohesively that some won’t even notice and those that notice, won’t worry.
  You will begin to lose moments in time. Know all is well. There is no judgement as all is being guided from that of your souls point of view.
  No one is in a greater position than the next as each is in a perfect place based on what is needed from your soul’s point of reference.
  Each will be exactly where they need to be or geographically moved to a location which will serve and assist them to achieve their highest potential in this life.
  There will be many of us that will be traveling extensively or even abroad this year. Some of those that travel abroad are there to either be the receiver of frequencies in order to bring frequency specific frequencies back to our area or location. There will be a few people who will be going to other denser locations to play the role of a transducer. All will be divinely guided and in perfect order for each being.
  Allow time to just be. No meditation, no thought processing. Just be. Allow something greater than the you, that is normally in control, to surrender to something that is much greater than the miscue personality that you think you are. You will be allowing a integration of the greatest and highest aspect of your soul to enter.
  All the years of analyzing through analytical thought processes will slowly dissipate as you move into another level of density. This will be an upgrade as there will no longer be a need of utilizing the old ways of a rambling thought process. You will step into a place of knowing.
  You will recognize this shift by the quietness of the mind’s thought process. All the ramblings of the past and future will not exist. You will live in the present eternal moment of “NOW”. When you go to look up a past memory, it will be used as a reference point of view. There will be no emotional attachment to the memories experience as it would be before the shift.
  It will be much equivalent to going to a library reference catalog and you will pull the necessary information up for a point of reference that you need in the now moment. That analyzer part of you will cease to exist. You will no longer need it. You will not have a desire to be chasing another’s information as another frequency of information will not be applicable from your perception or necessary for your future path.
  As you continue to raise in frequency, you will choose what experiences you may want to embrace. You are learning how to step into sovereignty, but it will not happen overnight. It will be a gentle and cohesive transition. You are stepping into a state of just being and knowing what needs to be done in each moment.
  You have never been here before and are being fully supported as you move forward. You are creating it as you go. I refer to this as a state of grace. The work is just finding the comfort zone to surrender to the old ways that no longer serve you.
  As you make way for that of the new, breathe, let go, and let Source/Creator guide you. Many people are on the edge of new beginnings.
  Let love shine your light.

 18. 2012 was het einde van de gestolen tijd volgens de Maya,s.
  niet de hollywood versie einde van de wereld , maar het einde van de wereld van onderdrukking.
  de Kali Yuga.
  rome gevolgd door pauselijk rome , adolf en nu de eu zijn de usuperende bezettende vreemde mogendheid.
  zie logo eu.
  de staten landen en hun zeevaart wetten op land denken dat ze op water kunnen lopen zoals Christus dit kon.
  dat ze dmv ver-geving (gegeven in de toekomst) de ongeschreven onvervreemdbare en onveranderbare wetten van “De Schepper” kunnen omzeilen met handtekeningen en met pen en papier geschreven regels deze wetten kunnen veranderen en laten wegtekenen.
  de andere ongeziene doch aanwezige usuperende machten zijn vanuit Babylonië via israel uiteindelijk in venetie aangekomen. de farao’s (egypte) werden farizeeërs (is ra el) weren Phoenischian (zeevaarders) werden Venetiaans (italie).
  het hoofd van de slang zit in zwitserland
  vandaar dat daar al eeuwen geen oorlog of aanslagen worden gepleegt btw.
  de black nobility ( homo capenses ) 13 satanische families.
  rome en egypte. Cesar en Cleopatra en hun onheilige verbond.
  sailant dat selensky zich net als Emerator Cesar dictator voor het leven heeft uitgeroepen ,
  nu nog zichzelf tot demi-god uitroepen en de film (his-story) herhaalt zich.

  elke poging de op deze vlakte regerende On-Veranderbare en On-Vervreemdbare Wet van vrije wil
  te beteugelen vaalt miserabel en eindigt het zelfde ,
  zij die vrije wil usuperen krijgen dat wat ze proberen te bewerkstelligen.
  en bouwen zo hun hun eigen toekomst.

  de Maya,s verdwenen van de ene op de andere dag (vreedzame boeren)
  de Azteekse tegen hanger en polaire oppositie mensen offerraars werden in voordurende oorlogen gestort en kregen de pauselijke spanjaarden op bezoek en werden uitgeroeid door oorlog en ziekte.

  je krijgt dus wat je een ander aandoet of toewenst.
  straatschoffies weten dit beter als welke politicus dan ook.
  dit zal eindigen in een orgie van geweld en dus is de enige weg hieruit <;
  massaal geweldloos verzet.

 19. Misschien is er naast de kleurrijke doemscenario’s ook een zeer triviale verklaring voor de roetsjbaan naar hel waarop we ons begeven. Die wordt heel vermakelijk beschreven in “Technopoly” of “Technopolis” van Neil Postman. De technocratie met een wetenschap die vooral op pseudoprincipes (de sociale wetenschappen in het bijzonder) steunt zorgt voor een steeds gekker geloof in statistieken, percentages en nu het alom gevreesde en gelauwerde A.I. Volgens mij is het niet de ongelooflijke intelligentie van deze software (want dat heeft het niet), maar het heilige geloof er in dat het een gevaar is voor de mensheid. Neil Postman noemt dat “scientism”, beoefend door vakidioten die enkel het eigen onderwerp in overweging nemen, zelfs als daar veel mensen en zelfs een hele wereld voor moet vernietigd worden. Voorbeelden te over dezer dagen. Dat er machtswellustelingen zijn die daar dankbaar gebruik van maken is overduidelijk. Maar veel mededaders geloven er heilig in. Er is wel een lichtpuntje: het zal niet werken. Dat merk je nu al aan al die veel geroemde snufjes. Hopelijk komt de wereldregering (die er nu al is) snel tot het besef dat een mens geen complexe processen aankan en daardoor alles nog complexer maakt. Met dank aan Michael Crichton, ja die van Jurrasic Parc… het boek, niet de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in