In geheime faciliteiten over de hele wereld verleggen wetenschappers de grenzen van wat de meesten van ons voor mogelijk hielden. Ze ontwikkelen technologieën die tientallen jaren verder zijn dan waartoe het grote publiek nu toegang heeft, en in veel gevallen wordt er weinig aandacht besteed aan morele of ethische grenzen die worden overschreden. Helaas worden veel van deze nieuwe technologieën ontworpen om op ons te worden gebruikt. Het “Big Brother-controlenetwerk” dat we allemaal om ons heen zien, zal zich blijven ontwikkelen, en elke nieuwe “verbetering” zal de elite nog meer controle geven. Uiteindelijk is het doel dat iedereen volledig en volkomen afhankelijk wordt van het systeem dat zij hebben gecreëerd, en iedereen die ervoor kiest geen goede dienaar van dat systeem te zijn, zal meedogenloos worden aangepakt, schrijft Michael Snyder.

Misschien denkt u dat u terug kunt vechten tegen het systeem als het zover is. Maar wat doet u als ze vormveranderende robots van “vloeibaar metaal” op u afsturen?

Wetenschappers hebben een “vloeibaar metalen” Terminator-achtige robot gemaakt.

De mensvormige “droid” kan door de tralies van een kooi stromen alvorens zichzelf opnieuw op te bouwen – zoals de schurkachtige politiecyborg in Arnold Schwarzenegger’s Terminator 2.

Ik was nogal verbaasd toen ik vernam dat deze technologie openbaar was gemaakt.

Het blijkt dat deze zeer geavanceerde robots ook magnetisch zijn en “elektriciteit kunnen geleiden“…

De ingenieurs zeggen dat hun robots niet alleen kunnen veranderen van gedaante, maar ook magnetisch zijn en elektriciteit kunnen geleiden.

Het team van Dr. Pan maakte het nieuwe materiaal – een “magnetoactieve overgangsmachine tussen vaste en vloeibare fase” – door magnetische deeltjes in te bedden in gallium, een metaal met een zeer laag smeltpunt van 29,8 °C.

Als u dat leest, moet u zich doodschrikken.

Robots hebben niet alleen uiterst alarmerende fysieke kenmerken, maar worden ook uiterst intelligent.

De kunstmatige intelligentie ontwikkelt zich exponentieel en er worden hele legers superintelligente aanvalsrobots gemaakt die gesynchroniseerde taken kunnen uitvoeren met een precisie die absoluut adembenemend is.

In de niet al te verre toekomst zal de elite kunnen beschikken over ultra-efficiënte robots die veel sterker, veel sneller en veel slimmer zijn dan u.

  Vreemde sterfgevallen en verminkingen van vee

Dus welk nut heeft u dan nog?

Menselijke werknemers behoren tot het verleden.

Robotwerknemers zijn de toekomst.

Wat ik nog beangstigender vind, zijn alle nieuwe bewakingstechnologieën die nu overal ter wereld tegen ons worden gebruikt.

Helaas beseffen de meeste mensen niet eens dat ze voortdurend in de gaten worden gehouden.

In feite kan het apparaat waarop u dit artikel nu leest op elk moment door de autoriteiten worden gebruikt als bewakingsinstrument.

In het Verenigd Koninkrijk is onlangs onthuld dat een “schimmige” militaire eenheid werd gebruikt om Britse burgers te bespioneren die kritisch durfden te zijn over het COVID-beleid van de regering

Een schimmige legereenheid bespioneerde in het geheim Britse burgers die kritiek hadden op het Covid-beleid van de regering, aldus The Mail on Sunday.

Militaire agenten van de Britse “information warfare” brigade maakten deel uit van een sinistere operatie die zich richtte op politici en prominente journalisten die twijfels uitten over de officiële reactie op de pandemie.

Ze stelden dossiers samen over publieke figuren zoals ex-minister David Davis, die vraagtekens zette bij de modellen achter de alarmerende voorspellingen van het dodental, en over journalisten zoals Peter Hitchens en Toby Young. Hun afwijkende standpunten werden vervolgens doorgegeven aan nr. 10.

Het is moreel verkeerd om je eigen burgers zo te bespioneren.

Maar dit is de wereld waarin we nu leven.

Volgens een klokkenluider die naar buiten is gekomen, controleerde zijn team dag na dag meedogenloos “de social mediaberichten van gewone, bange mensen“…

We maakten screenshots van tweets van mensen die hun ongenoegen uitten over het optreden van de Britse regering tegen Covid. De projectleider verzamelde deze screenshots en stuurde ze naar de Cabinet Office. De feedback van het Cabinet Office zou ons leiden over waar we de volgende dag op moesten letten.

Om de juridische problemen van een militaire eenheid die binnenlandse dissidenten controleert te omzeilen, was het standpunt dat, tenzij een profiel expliciet zijn echte naam en nationaliteit vermeldde, hij een buitenlandse agent kon zijn en dus legaal was om te spioneren. Maar het is overduidelijk dat onze activiteiten resulteerden in het monitoren van de Britse bevolking… de social mediaberichten van gewone, bange mensen. Deze berichten bevatten geen onware of gecoördineerde informatie – het was gewoon angst.

Natuurlijk is dit slechts het topje van een zeer grote ijsberg.

  Disney sponsort Pride-evenement met trans-prostituee die seksuele diensten aanbiedt in toiletruimte

De waarheid is dat we allemaal op ontelbare manieren in de gaten worden gehouden en gemonitord, maar dat de meesten van ons dat nooit beseffen.

Met de immense technologie waarover zij beschikken, zou de elite veel goeds kunnen doen als zij dat zou willen. Ze zouden bijvoorbeeld gemakkelijk de hele mensenhandel kunnen stoppen die in de straten van onze grote steden plaatsvindt. Een ondernemende journaliste ontdekte het volgende toen zij onlangs de straten van Zuid-Los Angeles bezocht

We reden langs verschillende rijen voertuigen die zich over een aantal blokken uitstrekten, elk bemand door een potentiële klant die wachtte op zijn kans met een van de meisjes. Minstens 35 vrouwen werkten in de rij, meestal blank of Latijns-Amerikaans. Maar het was nog vroeg; tegen het einde van de avond zou hun aantal verdubbelen, verzekerde Powell me. Maar tegen die tijd zou het voor ons niet meer veilig zijn om daar te zijn. Vuurwapengeweld volgt de pooiers als een stank.

Verschillende van de vrouwen zagen er erg jong uit, onder de 18 jaar. En hoewel de populaire verbeelding prostituees vaak afschildert als in het buitenland geboren, is dat een mythe, zegt Vanessa Russell, die een organisatie tegen mensenhandel leidt buiten Oakland. Zij wijst op bewijzen dat 83% van alle slachtoffers van sekshandel in de VS zijn geboren.

Natuurlijk gebeurt dit niet alleen in de ergste wijken van onze grootste stedelijke gebieden.

Zoals een uitstekend artikel van John en Nisha Whitehead onlangs beschreef, gebeurt mensenhandel op industriële schaal overal in Amerika…

Ga maar na: elke twee minuten wordt er een kind gekocht en verkocht voor seks.

Honderden jonge meisjes en jongens – sommigen nog maar 9 jaar oud – worden wel 20 keer per dag gekocht en verkocht voor seks.

Alleen al in de Verenigde Staten kopen volwassenen minstens 2,5 miljoen keer per jaar kinderen voor seks.

Alleen al in Georgia proberen naar schatting 7.200 mannen (waarvan de helft in de 30) elke maand seks te kopen met tienermeisjes, gemiddeld ongeveer 300 per dag.

Gemiddeld wordt een kind in een periode van vijf jaar door 6.000 mannen verkracht.

Naar schatting worden in de VS jaarlijks minstens 100.000 tot 500.000 kinderen – meisjes en jongens – gekocht en verkocht voor seks. Sommige van deze kinderen worden met geweld ontvoerd, andere zijn weggelopen en weer andere worden door familieleden en kennissen in het systeem verkocht.

Kinderverkrachting is Big Business geworden in Amerika.

Waarom gebruikt de elite haar zeer geavanceerde technologieën niet om dit afschuwelijke misbruik te stoppen, in plaats van de social mediaberichten van bezorgde burgers zoals u en ik te bespioneren?

  The Great Reset: het programma voor de grote communistisch-totalitaire omwenteling

Helaas is de waarheid dat ze het niet willen stoppen.

Het niveau van het kwaad in onze samenleving is zo slecht dat ik niet eens de woorden heb om het adequaat te beschrijven, en als we op deze weg doorgaan, is er geen toekomst voor Amerika.

De wereld waarin we nu leven is een wereld die voor ons is ontworpen door onze leiders.

Ze geven ons genoeg amusement om ons te sussen, en de meesten van ons geloven hen als ze ons vertellen dat alles in orde is.

Maar achter de schermen is er een ongekende slechtheid, en het wordt elk jaar erger.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

NGO-“Hulporganisaties” aangeklaagd voor mensenhandelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls WO3 uitbreekt, zullen tanks of straaljagers er niet toe doen: Kremlin – “Dan zal alles definitief tot stof vergaan”
Volgend artikelOekraïners hakken hoofden en handen af van buitenlandse huurlingen om hun nummer en nationaliteit te verbergen (18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

   • Theo,
    Bedankt voor jouw reactie, we verschillen van mening, ik zal wel aan het einde als autonoom denkend persoon de kist in gaan, kom uit de Hervormde Kerk van origine maar het geloof heb ik lang geleden al opgegeven, het kan je als mens steunen en je goed doen maar ik bezie het meestal als onderdrukking van mensen en het vrouwelijke geslacht lijdt er zeker heel erg onder, groet aan U van mij!

    • Ik ga een heel met je mee tot op het punt waar je over onderdrukking en vrouwonvriendelijk gedrag aanhaalt, …

     Die Hervormde kerk, (ik kom uit een Gereformeerd nest) maar ook de Katholieke kerk zijn juist die instituten die de hele zooi corrupt en pervers hebben gemaakt dat kun je niet aan de oorspronkelijke gedachte of geloof koppelen.

     Zoals je zegt zul je het zelf moeten doen, als autonoom mens.

     Theo heeft wat mij betreft een punt, … vertrouw op God, want als je nu nog niet ziet dat dit wel zo enorm groots is en een strijd tussen het goede en kwade dan mis je de boot. We hebben een enorme hoeveelheid positiviteit nodig om elkaar de kracht te geven om dit kwaad te keren, daar kan een (autonoom) vertrouwen op God zeker helpen.

   • Klopt, heb je gelijk in. Dat er nog steeds angst wordt gezaaid onder het volk, is omdat juist DAT het enige nog is wat ze kunnen doen. Vele mensen weten niet dat er ondertussen veel werk is verzet door Trump. Vele misdadigers zijn ondertussen opgepakt. Het wordt hard aangepakt EN terecht. De meeste krijgen gelijk hun straf, de strop of de kogel, de beste oplossing om zulk smerig tuig te ruimen. Al met al verloopt alles prima. We zijn op weg naar het einde van deze smerige corona tijd, op weg naar onze vrijheid, op weg naar een nieuwe wereld!!!

    • Een Wappie bedoel je, …

     Goh da’s raar die Wappies blijken wel vaak gelijk te hebben gehad en werden ook totaal aan gort geslagen op- en uitgesloten.

 1. Als je ziet hoeveel huizen een (deurbel) camera hebben en hoe snel zich dat uitbreid (reclame?) dan gaat het met AI in een stroomversnelling met 99.9% van het volk die continu hun besturingssysteem bij zich dragen en in paniek raken als de batterij leeg is.

  Het enige wat er tegen te doen is is alle computers (servers) die van belang zijn vernietigen, maar dat zal niet eenvoudig zijn.
  Wat natuurlijk nog mooier zou zijn is dat er echt conflicten tussen grootmachten zijn en er verschillende AI systemen draaien die een conflict krijgen en elkaar vernietigen, maar dat is natuurlijk SF.

  • Je vergeet de elektrische auto, thermostaat, koelkast, huisalarm enz. enz. enz. maar dit terzijde.

   AI is door Blackrock al voor 2001 in gebruik genomen voor beurs analyses en ergens vermoed ik dat dit ook van doen heeft met de aanslag op de WTC gebouwen en building 7. AI heeft nl niets met mensenlevens wat dat betreft is bv die onzin in de Oekraïne een enorm verdienmodel voor Blackrock

  • God is in ons, nier buiten ons. Geloof is een individueel pad om in constante connectie met God te blijven. Kerken hebben dat van ons afgenomen en een tussenpersoon (een valse profeet) geïnstalleerd die de rol van God heeft overgenomen. De kerk hoor een tempel te zijn, geen clubhuis.

 2. In die Terminator serie : Terminator the Sarah Conner story, is een vrouw de liquid robot en shape shifter, maar geloof wel aan de goede kant.

  Vind zoiets wel leuke afleiding/fantasie met deels ‘het zou kunnen’ iets om te kijken.

  Het zou idd scary zijn als er zoiets in het eggie zou kunnen zijn, voor nu in die vorm ala film nog fantasie, maar wat gaat de verandering snel en wat is dat snel gegaan de afgelopen 100-200 jaar, niet normaal.

 3. Rusland is ver vooruit in kunstmatige intelligentie en past die ook veelvuldig toe in de Oekraïne oorlog. “The art of War” van Sun Tzu zie ik door de Russische generaals vaak toegepast worden en met veel positief resultaat.
  Het boek is 2500 jaar oud en is ver voor elke tegenwoordige mogelijke kunstmatige intelligentie. Het volwassen menselijke brein bevat meer dan 100 miljard neuronen. Er is duidelijk een verschil tussen de Russische leiding en die van het “westen”. Telkens vraag je je af hoe ontstellen dom onze regeringsleiders en de ambtenaren zijn. Zij handelen overwegend in het nadeel van het volk. Met name de verzonnen corona plandemie met de dodelijke en debiliserende injecties zijn ten nadele van de (geestelijke) volksgezondheid. Het zal wel de bedoeling zijn door het bestuur dat grotendeels in handen van de verboden (1735) vrijmetselarij is gevallen. Vrijmetselaars zijn niet het toppunt van intelligentie door de beperkingen waar zij mee moeten leven. Die beperkingen uiten is in de afwezigheid van moreel besef en geweten. Vaak is dit aangeboren maar ook door seksueel misbruik op jonge leeftijd. We leven in een maçonniek tijdperk omdat ook de koning een vrijmetselaar is die rechters, ministers en Kamerleden benoemt die grotendeels ‘broeders van de loge’ zijn. Als Nederland uit de impasse van de oorlog wil komen moet het verbod op de vrijmetselarij worden gehandhaafd, waardoor normale mensen het bestuur van het land moeten uitoefenen in plaats van de doodseed afleggende entiteit ofwel logebroeders. Hierdoor wordt het mogelijk om met Poetin tot een vergelijk te komen gebaseerd op gelijkwaardigheid.

 4. https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/

  * Hans de Jonge maart 6, 2023 at 22:59 
Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd in burgerlijke en militaire structuren zoals de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven rn woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.
  Hans de Jonge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in