Pandemie, epidemie, of een medische noodsituatie. Hoe we het ook noemen, het aantal mensen dat lijdt aan vaatziekten is dramatisch toegenomen, en te veel mensen sterven eraan. Niet alleen is er geen vaccin mogelijk voor hartziekten, maar naar alle waarschijnlijkheid zijn de COVID-vaccins de oorzaak van de pijn, het lijden en de dood door plotseling optredende hartziekten. In de week eindigend op 12 november 2021, meldde het Verenigd Koninkrijk 2.047 meer sterfgevallen dan in dezelfde periode tussen 2015 en 2019; hartziekten en beroertes lijken achter veel van de overtollige sterfgevallen te zitten, bericht Globalresearch.ca.

“Ik zag Roy sterven, en ik kon niet bij hem komen. We stonden op het punt om naar het ziekenhuis te gaan, en hij was op het toilet, en ik hoorde een plof. Hij was gevallen, zijn lichaam blokkeerde de deur, zijn volle gewicht lag ertegenaan, en ik kon hem niet open krijgen. Ik kon hem zien door een kier in de deur. Ik kon zien dat hij dood was.”

Rory had zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin op 5 november gekregen en klaagde die dat zijn ’tekeer ging’. De symptomen hielden aan, en 12 dagen later begon hij last te krijgen van hartkloppingen en een ‘ongemakkelijk’ gevoel in zijn borst.

Op de spoedeisende hulp van het Sparrow-ziekenhuis in Lansing, Michigan, worstelt het personeel met de verzorging van patiënten die veel zieker zijn dan ze ooit hebben gezien. Patiënten komen zieker op de eerste hulp dan vóór de pandemie; hun ziekten zijn verder gevorderd en vereisen meer gecompliceerde zorg. “We horen dit van leden in elk deel van het land,” zei Dr. Lisa Moreno, voorzitter van de American Academy of Emergency Medicine. “Het Midwesten, het Zuiden, het Noordoosten, het Westen … ze zien precies hetzelfde fenomeen.” En personeel dat al overbelast is, krijgt een burn-out.

De situatie is zo slecht dat Janet Mills op 8 december de nationale garde van Maine heeft geactiveerd om ziekenhuizen te helpen. Dr. Andrew Mueller, CEO van MaineHealth, vertelde verslaggevers tijdens een virtuele briefing dat ziekenhuisopnames voor COVID-19 in de gezondheidszorg op hun hoogste niveau zijn, ook al heeft Maine een hoog vaccinatiecijfer.

Focus op hartaandoeningen

Een 33-jarige verpleegster in Nieuw-Zeeland heeft onlangs op social media haar verhaal verteld over de diagnose pericarditis na een injectie met een tweede dosis van een COVID-19-prik. Ze verklaarde dat ze in een afdeling van het ziekenhuis was geplaatst waar kwetsuren door vaccins werden behandeld, en dat zij de 7e persoon was die die dag was opgenomen met hartproblemen na een injectie van Pfizer.

De COVID-19 injecties veroorzaken hartkwalen, voornamelijk myocarditis en pericarditis, die de gezondheid van onze jonge mensen verwoesten. Dit is een feit dat niet langer ter discussie staat, aangezien zelfs de CDC dit toegeeft, zoals in hun meest recente rapport staat: Op 24 november 2021 heeft VAERS 1.949 meldingen ontvangen van myocarditis of pericarditis bij mensen van 30 jaar en jonger die het COVID-19 vaccin kregen. De meeste gevallen zijn gemeld na mRNA COVID-19 vaccinatie (Pfizer-BioNTech of Moderna), met name bij mannelijke adolescenten en jongvolwassenen. (Bron.)

Begin december voegde de Amerikaanse Food and Drug Administration een waarschuwing toe aan de informatiebladen voor patiënten en zorgverleners voor de Pfizer en Moderna Covid-19 vaccins om te wijzen op een risico van hartontsteking. De CDC is het hiermee eens en zegt dat een hoger dan gebruikelijk aantal gevallen van een soort hartontsteking is gemeld na de Covid-19 vaccinatie, vooral bij jonge mannen na hun tweede dosis van een mRNA-vaccin.

Een nieuwe studie en waarschuwing van de American Heart Association: mRNA-vaccins verhogen drastisch het risico op het ontwikkelen van hartziekten – “De PLUS Cardiac Test score wordt al acht jaar lang elke 3-6 maanden gemeten bij onze patiëntenpopulatie. Recentelijk, met de komst van de mRNA COVID 19 vaccins door Moderna en Pfizer, werden dramatische veranderingen in de PULS score zichtbaar bij de meeste patiënten.” Twitter, het nieuwe zwaargewicht medische weet-alles platform, is het hier niet mee eens en plaatste een waarschuwing bij deze informatie.

Hartontsteking kent drie hoofdtypen: myocarditis (ontstoken hartspieren), pericarditis (ontstoken buitenbekleding van het hart), en endocarditis (ontstoken binnenbekleding van het hart). Maar alleen myocarditis en pericarditis zijn in verband gebracht met mRNA-vaccin.

Veel voorkomende klinische verschijnselen van myocarditis en pericarditis als gevolg van een mRNA-vaccin zijn verhoogde troponineniveaus (een biomarker in het bloed voor schade aan de hartspier), abnormale beeldvorming van het hart, en pijn op de borst. Andere zeldzamere symptomen zijn hoofdpijn, ademnood, vermoeidheid en lichaamspijn.

In een studie stelden onderzoekers uit Israël vast dat personen die waren gevaccineerd met het mRNA-vaccin van Pfizer een 3,24 maal hoger risico hadden op myocarditis binnen 21 dagen na de eerste of tweede dosis, vergeleken met ongevaccineerde personen. Dit kwam overeen met een overschrijding van 2,7 voorvallen per 100.000 personen. Ongeveer 90% van die myocarditisgevallen deed zich voor bij mannen in de leeftijdsgroep 20-34 jaar.

Het vaccin van Pfizer heeft een ontsteking van het hart veroorzaakt!
Twijfelt u daaraan en zweert u trouw aan Twitter?
Of bent u een van de vele belachelijke artsen en gezondheidsfunctionarissen
die zich verschuilen achter het woord “zeldzaam” dat vaccinreacties beschrijft?

In een andere studie berekenden onderzoekers uit de VS dat 12- tot 39-jarigen een 9,8-voudig verhoogd risico hadden op myocarditis/pericarditis op dag 1-21 van vaccinatie vergeleken met die op dag 22-42 van vaccinatie. Dit geeft een overschrijding van 6,3 gevallen per miljoen doses. Meer specifiek betrof 85% van de gevallen mannen, 85% deed zich voor binnen zeven dagen na vaccinatie (vaker na de tweede dosis), 82% leidde tot ziekenhuisopname en 6% tot opname op de intensive care (ICU).

Sinds de COVID-vaccins beschikbaar zijn, hebben bijna 300 atleten een cardiologisch probleem gehad, en zijn er meer dan 167 overleden.

Dr. Joseph Mercola meldt dat “veel atleten nu hun carrière verliezen als gevolg van kwetsuren door COVID-vaccins. Bijvoorbeeld, Florian Dagoury is de wereldrecordhouder in statisch ademhalingsduiken. Vóór zijn Pfizer-prikken was hij in staat om 10 minuten en 30 seconden zijn adem in te houden. Na zijn tweede dosis waren zijn duikprestaties met ongeveer 30% gedaald en is bij hem myocarditis, pericarditis en triviale mitralisklepinsufficiëntie vastgesteld. Anderen zijn tennisser Jeremy Chardy en de 32-jarige triatleet Antoine Mechin. Beiden raakten ernstig gewond door hun COVID-prik. Beiden hebben nu spijt dat ze de prik hebben genomen. “Gezonde mensen beschadigen om de gezondheid van de zwaksten te beschermen,” zegt Mechin nu, “is een keuze van achterlijke logica.”

  10 mythes verteld door "COVID-experts" - en nu ontkracht

Voormalig Australisch profbasketballer Ben Madgen, 36 jaar, werd gediagnosticeerd met pericarditis nadat hij zijn tweede injectie van het Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen, meldt een rapport in de Covid world. Nadat hij de Pfizer-prik had gekregen, vertelde de dokter hem dat het hebben van pericarditis nu gebruikelijk is bij tienerjongens en jonge mannen.

Een verslag van de London Evening Standard citeert senior vaatchirurg Tahir Hussain, die in een NHS-ziekenhuis in Londen werkt. “Ik heb in mijn praktijk een grote toename gezien van trombotisch-gerelateerde vasculaire aandoeningen,” zei Hussain. “Er worden veel jongere patiënten opgenomen die chirurgische en medische ingrepen nodig hebben dan voor de pandemie.”

Dit heeft natuurlijk niets te maken met de gevaarlijke COVID-vaccins. Hussain zei dat de gevallen “een direct gevolg zijn van de toegenomen stress en angst als gevolg van de effecten van PPSD (Post Pandemic Stress Disorder).” Hij zei ook dat mensen die thuis sterven “aan aandoeningen zoals longembolie en myocardinfarct” te wijten zijn aan zelfisolatie en het niet zoeken naar de medische zorg die ze nodig hebben.

Een “GEZONDE” alleenstaande moeder zonder reeds bestaande medische aandoeningen is overleden vier dagen nadat zij de tweede dosis van het Moderna coronavirus-vaccin had gekregen.

Kassidi Kurill, 39, overleed plotseling op 5 februari nadat ze tegen haar ouders had geklaagd dat haar “hart tekeer ging” en ze het gevoel had dat ze naar de eerste hulp moest.

Mark Rayner, voormalig psychologisch therapeut bij de NHS, zei dat wel 300.000 hartkwalen te wijten zouden kunnen zijn aan een “Post Pandemic Stress Disorder”. Wat de oorzaak ook is, deze cijfers suggereren een epidemie, in het kleine Engeland, van hartkwalen, die allemaal vragen om intensieve toediening van magnesium. Probeer je nu eens voor te stellen wat er over de hele wereld gebeurt. Ja, met pandemische gezondheidsreacties en vaccins die voorop lopen, gaan de stressniveaus door het dak. De mensen houden er zeker niet van dat hun vrijheid hen wordt ontnomen en genieten er niet van dat wereldveranderingen door hun collectieve strot worden geduwd.

“Ik heb vrijdag mijn eerste Pfizer-prik gehad, en ik heb sinds zaterdag een verhoogde hartslag tussen 90 en 104. Het is nu dinsdag. Het voelt alsof het soms een slag overslaat. Ik ben bang om de tweede prik te nemen.”

Artsen en gezondheidsfunctionarissen zijn niet geïnteresseerd in het meten van de reacties van het hart na de COVID-vaccinatie. Toch stel ik me voor dat als er snel een studie zou worden gedaan om de hartslagvariabiliteit (HRV) te meten, we de vaccinramp zouden zien voltrekken als we de timing van elke hartslag zouden berekenen. Het hart is supergevoelig en kwetsbaar voor bijwerkingen, maar er is weinig tot geen belangstelling om zorgvuldig te kijken wat er aan de hand is.

Mijn hartslag is verhoogd. Zoals tot 125 omhooggaat om een trap te nemen. Ik ben op dag drie sinds de prik. Mijn dokter zegt dat ik in orde ben. Moet ik me zorgen maken?

HRV is een wetenschappelijk onderzocht fenomeen dat de variabiliteit meet in het R-gedeelte van de QRST-golf van een regelmatige hartslag. Na verloop van tijd, zelfs bij een normale hartslag, is er variabiliteit tussen de slagen. Hoe meer variabiliteit, hoe gezonder het hart. Hoe hoger de hartslagvariabiliteit, hoe groter de potentiële reserves van het lichaam om zich aan te passen. HRV en nervus vagus-activiteit zijn nuttig als langetermijnmetingen van ontsteking bij chronische ziekten.

  Gevaccineerde koppels beginnen 'dood te vallen' door 'Duo Turbokanker'

Ons hart liegt niet, niet als je kijkt naar wat het zegt op een slag-tot-slag basis (HRV). Het is onze meest eerlijke digitale code, en artsen kunnen die aflezen met de VedaPulse (die toevallig in de aanbieding is). Een test van vijf minuten kan in het comfort van het eigen huis of het kantoor van de dokter worden gedaan, en men heeft in vijf minuten een uitlezing  van de code die het hart uitzendt. Wanneer ik mijn metingen doe, duurt het slechts twee minuten om te zien hoe gestrest mijn hart is.

Behandelingen voor hartproblemen

Het is triest om te zien hoe Magnesium wordt genegeerd door de reguliere geneeskunde. In het geval van mannelijke tieners en atleten die hartontstekingen ontwikkelen na het nemen van de COVID injectie, is het tragisch. Magnesium is een van de beste medicijnen om het vuur van ontstekingen te koelen omdat het

Magnesium dat cellulaire gebeurtenissen moduleert die betrokken zijn bij ontstekingen. Ontstekingsindicatoren in het lichaam zoals CRP (C-reactief proteïne), TNF (tumor necrose factor-alfa), en IL6 (interleukine 6) worden verminderd wanneer de magnesiuminname wordt verhoogd. Bovendien vermindert ook de ontsteking in de slagaderwanden bij inname van magnesium, en zonder voldoende magnesium gaat het hart over in een hartstilstand of vele andere hartaandoeningen.

Het essentiële geneesmiddel voor ziekenhuispatiënten met het coronavirus is magnesiumchloride dat intraveneus wordt toegediend of wordt geïnjecteerd. Toediening van magnesium voor COVID zou de progressie van de ziekte tot ernstige of fatale stadia verminderen als het vroeg genoeg wordt opgespoord en zou voorkomen dat hartpatiënten in de latere stadia overlijden.

Studies tonen aan dat combinaties van vitamine D, magnesium en B12 toegediend aan oudere COVID-19 patiënten geassocieerd waren met een significante vermindering van het aantal patiënten met klinische verslechtering die zuurstof en intensive care ondersteuning nodig hadden.

Dr. Sarah Myhill gebruikt al meer dan 20 jaar I.V. magnesium in haar huisartsenpraktijk voor zowel acute als chronische problemen. Ze gebruikt het voor alle patiënten met acute pijn op de borst (tenzij de bloeddruk laag is), acuut hartfalen, longembolie, en acute astma. Myhill zegt: “Het is een krachtig vaatverwijdend middel – dat wil zeggen dat het alle bloedvaten openzet. Patiënten kunnen zelfs voelen dat hun bloedvaten verwijden als ik ze de magnesium geef – ze worden helemaal warm! Dit heeft als onmiddellijk effect dat het hart minder hard hoeft te werken en dat de collaterale circulatie van het hart wordt geopend. Bij de meeste patiënten met een acuut hartinfarct wordt de pijn volledig verlicht door I.V. magnesium.”

Magnesiumolie is magnesiumchloride en is uitstekend geschikt voor alle vormen van magnesiumtoediening. Het is de meest flexibele vorm van magnesium.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slachting van de goedgelovigen en de onwetendenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOveral waar je kijkt, falen C-19 “vaccins”
Volgend artikel35 studies over de werkzaamheid van vaccins die twijfels doen rijzen over vaccinatieverplichtingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Hoi Axioma,

   Klopt, Engeland en Israel hebben al een injectie per kwartaal ingeregeld en als je m niet haalt, doei doei pas. Ziek dit. De Jonge is al aan het voorsorteren voor verplicht injecteren in NL tijdens de persco.

   ”De Jonge: “En hecht je zo vreselijk aan je recht op vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie. Daar leg ik me niet bij neer. Want dat recht, die vrijheid, kan nooit belangrijker zijn dan het recht van het ander om niet ziek te worden.”

   Groeten,
   Hugo

 1. Ik geloof dat dit aan de klimaatverandering lag toch? Echt, hoe kan het toch zijn dat de meeste mensen ZO DOM zijn, nog steeds zien ze het niet. Ze geloven ALLES wat pathalogische leugenaars hen vertellen. De grootste onzin, maar ze geloven het. Ligt niet aan het vaccin hoor, nee. Ligt aan het klimaat. Of aan de pandemie stress. Tuurlijk. Van mij mogen ze kapot vallen, ben er echt klaar mee met die dommigheid die ons een vreselijk zuur leven bezorgen.

  • Hoi Spooked,

   Pas op voor de verdeel en heers strategie en val niet in die val. We hebben die lui nodig hoe grondig we het ook met ze oneens zijn.

   Als het volk verenigd is is de staat bang voor zijn onderdanen. Zoals het hoort.

   Als het volk verdeeld is vreest het volk de staat.

   Die absurde pro blaters proberen ons te verdelen. Uiteraard met wat hypochonders etc er tussen maar door ze uit te sluiten en hetzelfde doen schiet niet op. Er is een reden dat de ME ed kleine demonstraties wel uiteen durft te slaan en grote niet. Het best geillustreerd door een filmpje dat ik ooit heb gezien. Ik meen uit Vietnam. De ME daar viel een grote menigte aan. Die verklaarde de ME prooi, rennen dat ze deden……

   Als je de massa aan je kant hebt kan geen politicus je wat maken.

   Mooi daarom om te zien dat PRIKSPIJT op de van dale lijst van woorden van 221 staat. Help mee om dat woord het woord van het jaar te maken. https://woordvanhetjaar.vandale.nl/nl.

   @Rommel, jij hebt veel meer invloed dan ik. Overweeg ajb om te helpen om prikspijt het woord van het jaar te maken. Ik denk echt dat we het narratief daar een klap mee geven en dat kunnen we wel gebruiken.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi Twan en Dobby,

     Leuk dat jullie meedoen. Hopelijk komen in we de top 3. Geeft ze in Den Haag weer extra problemen en dat zou mooi zijn.

     Ik kan me van Haga et al al voorstellen in de kamer. U wilt 2G terwijl zoveel mensen #prikspijt hebben haha. Kijken hoe ze zich daar onderuit proberen te wurmen. Zandkorreltje in de raderen.

     Groeten,
     Hugo

 2. Die de jonge geeft toch wel het minimale niveau van geestelijke ontwikkeling weer.
  Ik hoop niet dat dit representatief is. Wat een kul en immense rotheid.

 3. Paar dagen geleden een bekende verloren ook hartstilstand. Gevaccineerd. Geen klachten en opeens misselijk en overleden in het ziekenhuis. Gvd nooit klachten gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in