Als gegevens en wetenschap echt belangrijk zijn voor de vaccinzeloten, zoals zij beweren, dan is het tijd voor hen om te erkennen dat in elk gebied van de wereld waar het Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” op grote schaal wordt gebruikt, het aantal gewonden en sterfgevallen enorm stijgt, schrijft Naturalnews.com.

In Singapore bijvoorbeeld, waar 85% van de gehele bevolking – kinderen inbegrepen – nu “volledig gevaccineerd” is, is het dodental groter dan ooit tevoren. Hetzelfde geldt voor IJsland (76 procent volledig gevaccineerd) en Nederland (70 procent volledig gevaccineerd).

In Vermont, de meest gevaccineerde staat in Amerika met 71 procent volledig gevaccineerden (en ongeveer 88 procent gedeeltelijk gevaccineerden), is het aantal sterfgevallen eveneens hoger dan ooit tevoren – ook tijdens de “piek” van de pandemie.

Hoe kan dit als de C-19 griepprikken de “remedie” zijn die ons veilig in het nieuwe normaal zal brengen? Als het waar is wat de regering en de media zeggen, dan zou het coronavirus allang verdwenen moeten zijn, nu de kudde-immuniteit is bereikt.

Het feit dat het tegendeel waar is, toont aan dat het narratief heeft gefaald. De prikken maken mensen duidelijk zieker, en toch pushen de westerse regimes nu “boosters” als de oplossing voor het probleem dat de eerste injecties hebben gecreëerd.

“… het lijkt er steeds meer op dat hoe harder we proberen het virus tegen te houden, hoe erger de terugslag,” schreef Alex Berenson op zijn Substack blog over het volslagen falen van de injecties om ziekte en dood te beëindigen.

“Maar maak je geen zorgen, de boosters zullen alles oplossen!” grapte hij verder.

32 artsen uit 11 landen waarschuwen tegen het COVID-19 vaccin

Denk je nog steeds niet dat deze dingen deel uitmaken van het Merkteken van het Beest?
In plaats van hun plannen te laten varen en de wetenschap te verkiezen boven de politiek, gaan de Covidianen door met het belonen van de geprikten en het straffen van de ongeprikten.

In Singapore gaat de regering door met het opleggen van steeds strengere beperkingen aan ongevaccineerden. Hetzelfde geldt voor Litouwen, waar de ongevaccineerden zelfs geen boodschappen meer mogen doen voor voedsel en andere eerste levensbehoeften, en voor Oostenrijk, waar de ongevaccineerden nauwelijks nog mogen leven.

“Wat ik het meest beangstigend vind is dat deze landen nu goed op weg zijn om zich te ontdoen van hun ongevaccineerde controlegroep, wat voor topambtenaren op het gebied van de volksgezondheid, waaronder Fauci hier in de VS, de hoogste prioriteit heeft,” merkte een van Berenson’s lezers op in de commentarensectie.

“Zij realiseren zich dat het vaccin er niet alleen niet in slaagt mensen tegen covid te beschermen, maar dat het mensen ook erg ziek maakt. De lockdowns en dreigementen tegen de ongevaccineerden hebben nu maar één doel: de overgebleven volhouders dwingen zich te laten vaccineren en de controlegroep te elimineren.”

Naar de mening van deze auteur is dit perspectief te genereus. Het was vanaf het begin van de pandemie en zelfs daarvoor al bekend dat de “Operation Warp Speed” injecties niet bedoeld waren om te genezen, maar eerder om te doden.

Niets van dit alles is een verrassing voor diegenen die dit allemaal gepland hebben, omdat het met opzet is gedaan. Het ging nooit om een vermeend virus of om de volksgezondheid; het ging altijd al om controle, genocide en het inluiden van de nieuwe één-wereld regering en het beest-systeem dat alleen de volledig gevaccineerden als zijn burgers zal accepteren.

"Shedding" en zelfverspreidende 'vaccins'

“Het is allemaal een machiavellistisch plan,” schreef een andere commentator. “Het is allemaal al vanaf dag één uitgestippeld, samen met het narratief.”

“Dit is waarom we geen schapen kunnen zijn en hier tegenin moeten gaan. Niets heeft enige zin. Ik denk niet eens dat het om geld gaat; het gaat volledig om macht en controle.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden – De gevaccineerden veroorzaken de variantenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNadat u bent ingeënt en u klaagt over de symptomen, wordt u VERPLICHT psychiatrische medicijnen te slikken totdat uw “stoornis” is genezen (d.w.z. u stopt met klagen)
Volgend artikelEpidemie van hartziekten veroorzaakt door COVID-vaccins en gerelateerde stress
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Ik denk dat dit stukje uit bovenstaand stuk waar is aangezien een filmpje van die Austalische premier. Quote

  ”“Dit is waarom we geen schapen kunnen zijn en hier tegenin moeten gaan. Niets heeft enige zin. Ik denk niet eens dat het om geld gaat; het gaat volledig om macht en controle.”

  Hier het filmpje (inc commentaar) over dat die Australier zegt dat de mensen schapen zijn. Bekijk dit filmpje maar https://www.youtube.com/watch?v=M8mkcJ2p4tg (uiteraard in het Engels).

  Groeten,
  Hugo

 2. Vandaag OP1 vraag aan arts/microbioloog Utrecht UMC>we weten niet of het werkt ,daarom moeten we sneller gaan boosteren binnen 3 maanden om de immuniteit te verhogen mbt het Omicron variant.
  Maar als we niet weten of het werkt,wat heeft het dan voor zin???!!?!?> Nee,we moeten juist daarom sneller een booster nemen binnen 3 maanden minstens,want dan kunnen we de immuniteit gaan versterken ondanks dat het misschien niet zo goed zou kunnen werken tegen de omicron variant……Beste mensen ik weet nu 100% zeker dat bijna alles wat voor arts heeft geleerd nog dommer is dan een Downsyndroom patient.
  Niet te filmen ,achterlijk reaktie> we weten niet of het werkt dus daarom moeten we het sneller nemen???

  Begrijpt iemand deze onlogica>> ik ga ze van de week weer ff wat irritante mails sturen!!!!!!!!!!!!!
  Als iedereen die dit leest hier dit ook gaat doen bij het UMC> met vragen van maar als U vertelt dat het niet zeker is of het werkt welk nut heeft het nemen dan???dat= dan overbodig??

  • Ga er langs met een laxeermiddel en zeg dat ze dat moeten nemen. Zeg erbij dat je niet weet of het werkt en dat ze er juist daarom 2 pillen moeten van nemen.
   Kijken of ze de logica volgen…

  • De oplossing werkt niet. Laten we het dan herhalen om te zien of het dan wel werkt. O, dat werkt ook niet, nog een keer dan maar. Misschien dan?

  • Ongelooflijk. Wie trapt hier nu nog in? Artsen zijn echt niet zo dom, die staan gewoon te liegen, uit zelfbehoud. Ze begrijpen niet dat als ze allemaal weigeren mee te werken aan de leugens, dat het dan snel afgelopen is. De angstcampagne heeft zijn werk goed gedaan. Mensen die bang zijn, kunnen niet meer nadenken.

 3. Kansloze pic. De heer met de snor heeft in zijn periode juist twijfels gehad bij de farmaceutische industrie en dit soort verplichtingen aan banden gelegd.
  Er zijn zelfs (propaganda)afbeeldingen van juist degenen die de inentingen plaatsten als boosaardig werden voorgesteld, huilend kind, verwarde moeder, slinkse “dokter”. Als u mij niet geloofd, dat is dan uw zaak, maar het is wel de waarheid.

  https://www.psiram.com/de/index.php/Datei:Impfen.jpg

  Excuses voor de slechte kwaliteit van de afbeelding, er zijn zeker wel betere te vinden.

  Als volksgenoot had men de vrije keuze, als het zou blijken dat ze schadelijk waren, zoals de huidige injecties, dan zouden ze per direct van de markt gehaald worden en misschien zelfs verboden, tot wanneer men een “veiliger” middeltje kon ontwerpen, goed ja we weten al dat Ivermectine een heel goed effect heeft dus wellicht zou men voor deze goedkopere optie geopteerd hebben!

 4. Jullie zien het zó verkeerd. Het is niet dat dit een Nationaal Socialistisch ding is, maar communisme.
  Dus correctie: Stalin liked your tweet.

 5. Hitler was zeer sterk tegen vaccinatie en tegen het gegeven dat Pasteur zijn theorie van niet-bestaande virussen uit de Talmoed haalde. Zeer ongepast om mensen die meer hebben gedaan tegen vaccinatie dan wij allemaal bij elkaar zo hard onderuit te halen middels de titelafbeelding terwijl zij zich niet langer kunnen verdedigen. Een dieptepunt voor frontnieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in