Er komen steeds meer aanwijzingen dat COVID-19 vaccins een verworven immuundeficiëntiesyndroom veroorzaken – een Vaccin Acquired Immune Deficiency Syndrome, V-AIDS. Volgens alle beschikbare informatie zal dit de komende maanden, en mogelijk zelfs jaren, de overheersende kwestie zijn. Het zal een golf van ziekte ontketenen bij degenen die zijn ingeënt. Met elke nieuwe mRNA-vaccinatie neemt het risico toe, schrijft Alexander Schwarz.

COVID-19 vaccinaties beschermen niet alleen nauwelijks tegen infecties en hebben soms levensbedreigende bijwerkingen; de enorme verstoring van het evenwicht van de lichaamseigen afweer en de door stress veroorzaakte verstoring van de natuurlijke immuniteit die er het gevolg van zijn, leiden ook tot veel ergere, op hun beurt vrij epidemische, gevolgen bij de gevaccineerde bevolkingsgroepen. Een van deze risico’s is het zogeheten “vaccin AIDS”.

In dit geval wordt het immuunsysteem zo verzwakt door het mRNA-vaccin, of beter gezegd door de kunstmatige spike-eiwitten die op deze manier geproduceerd worden en door verschillende andere ingrediënten, dat het nauwelijks andere infecties en ziekten kan afweren of bestrijden. Een veelheid van andere ziekteverwekkers ontmoet dan een immuunsysteem dat door de vaccinatie – naar men beweert slechts tijdelijk, volgens de beweringen van de vaccinfabrikanten – uit evenwicht is gebracht en dat door twee jaar lang ziekteverwekkende maatregelen te nemen, zoals contactbeperkingen, afstandsregels en ook permanente maskering fataal overbelast is. Het resultaat zijn verschillende infectieverschijnselen die lijken op die welke gewoonlijk door HIV worden veroorzaakt.

Catastrofale bevindingen

Regeringen zoals in Canada of Nieuw-Zeeland doen hun uiterste best om deze toenemende catastrofale vaststelling te verbergen. Dezelfde vuile trucs die ook in Duitsland worden gebruikt om gegevensverzamelingen die het corona- en vaccinatiebeleid in gevaar brengen manipulatief te wijzigen, opnieuw te actualiseren of weg te laten. In Canada bijvoorbeeld worden de gegevens van de laatste vier weken niet gepubliceerd, of worden oudere cijfers eenvoudigweg verwijderd en vervangen door actuele.

  Dennennaald thee: Mogelijk tegengif voor spike-eiwit overdracht

Fataal genoeg maakt dit het echter onmogelijk om langere termijn verbanden tussen vaccinaties, hun effectiviteit en hun gevolgen te identificeren. Deze zeer suggestieve, misleidende presentatie en “herbewerking” van de gegevens houdt geheel in het belang van de vaccinlobby het sprookje van een “pandemie van de ongevaccineerden” in leven. In Canada waren in de periode tussen 31 januari en 27 februari 2022 bijvoorbeeld zowel de infectie- als de hospitalisatie- en sterftecijfers bijna constant hoger bij gevaccineerden dan bij ongevaccineerden – ongeacht het aantal doses vaccin dat zij hadden gekregen.

Slechts een kwart van de natuurlijke afweer

Ook in Nieuw-Zeeland tonen de cijfers in de studieperiode tussen 6 januari en 11 februari 2021 aan dat de werkelijke doeltreffendheid van de COVID-19 vaccins – met een dubbele vaccinatiegraad van 80 procent daar – niet alleen ontbrak, maar zelfs averechts werkte: volgens de studie daalden de prestaties van het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden met gemiddeld 49 procent; slechts ongeveer de helft was nog aanwezig. In de daaropvolgende periode, tot 24 februari, daalden de prestaties van het immuunsysteem met nog eens 25 procent. Zo bleef slechts 26 procent van het immuunsysteem van de gevaccineerden beschikbaar om infecties te bestrijden en de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker te voorkomen. Dit gold vooral voor degenen die twee keer of meer gevaccineerd waren.

Een andere bevinding van de studies in kwestie was dat de incidentie van bloedstolsels ten gevolge van vaccinatie steeds dramatischer wordt. Alleen al uit de cijfers van deze twee landen – Canada en Nieuw-Zeeland – blijkt duidelijk dat ongevaccineerde mensen met een intact immuunsysteem veel beter beschermd zijn tegen corona en andere infecties en ziekten dan mensen die verschillende keren gevaccineerd zijn en wier immuunsysteem door de vaccinatie vernietigd is.

  2021 top artikelen - Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-NiceVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWas dat het einde van de “Wij geven Oekraïne het hemd van onze lijf”-hype?
Volgend artikelGazprom stopt gastransporten naar Europa via kritieke pijpleiding nadat EU weigert in roebels te betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nee heur tis een bakterie!!!
    Seksueel overdraagbare bacterie ook in België in opmars: “Let op bij orale en anale seks” | Medisch | hln.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in