Een video uit Wales toont een woedende bezoeker in Tesco die plastic folie wegscheurt die gebruikt worden om “niet-essentiële” goederen te bedekken, terwijl hij de Covid-lockdown afwijst die “mensen berooft van menselijke basisbehoeften”.

Reeds enige dagen verschijnen er foto’s op social media van beddengoed en andere winkelartikelen die als “niet-essentieel” worden beschouwd en die bedekt zijn met plastic folie om te voorkomen dat mensen in Wales ze kunnen kopen.

Nu circuleert er een video van een woedende Engelsman die gisteravond in een filiaal van Tesco in Bangor de lockdown-verbodsfolie van “niet-essentiële” goederen afscheurde.

“Sinds wanneer zijn kleren niet essentieel?, scheur de fuckers eraf… fucking kleding, het is een schande”, zegt de 28-jarige Gwilym Owen terwijl hij de folie eraf rukt.

“Alles wat je moet doen is niet volstaan en ze weghalen”, voegt hij eraan toe terwijl hij de lockdown-folie blijft verwijderen.

Nadat een beveiligingsmedewerker Owen benadert, antwoordt hij: “Sinds wanneer is kleding niet essentieel?”

Aan het einde van de clip, lijken andere personeelsleden te proberen het mobieltje van de cameraman weg te nemen terwijl hij aan het opnemen is.

Owen legde vervolgens zijn acties op Facebook uit, waarbij hij opmerkt dat hij zich niet bekommerde om tegenstand van het winkelpersoneel, omdat hij “de beperkingen zat is”.

Ik had gehoord dat de supermarkten ‘niet-essentiële’ dingen, zoals kleding, hebben afgedekt. We gaan nu de winter in en wie haalt het in zijn hoofd dat kleding voor kinderen niet essentieel is?

Ik weet zeker dat er mensen zijn die zich nauwelijks verwarming in hun huis kunnen veroorloven, en nu willen ze mensen stoppen met het kopen van kleding in de supermarkten.

Ik verwacht niet dat iedereen doet wat ik hier gedaan heb, maar ik verwacht wel dat iedereen weet dat het weigeren van kleding aan mensen niets anders is dan immoreel en onmenselijk.

Dus nee, ik schaam me niet voor wat ik heb gedaan.

Ik ben niet bereid om in een samenleving te leven waar ze de menselijke basisbehoeften wegnemen, zoals het kunnen kopen van nieuwe kleren, vooral voor kinderen. Dus ik zal doen wat ik kan om het te stoppen.

Ik heb het gehad met wat er aan de hand is en we hebben meer mensen nodig die in verzet komen.

Tesco reageerde met de verklaring dat ze de van de overheid opdracht hadden gekregen om de spullen te bedekken, schrijft Newswars.

Meer dan 600.000 mensen willen dat Gates aangeklaagd wordt

  Brusselse Coronapolitie zet waterkanon, traangas en drones in tegen burgers - jonge vrouw zwaargewond
Vorig artikelErdogan eist meer respect voor moslims in Europa
Volgend artikelHet Australische nationale rugbyteam weigert te knielen voor Black Lives Matter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat een mega absurde poppenkast situatie. In opdracht van de overheid? Op welke gronden? Die beleidsmakers sporen aantoonbaar niet. Daar hoef je geen psycholoog of psychiater voor te zijn !!!

  2. Heeft in Suid Africa gebeurt, je moght winterkleding kopen maar niet somers. Geen alkohol of sigaretten. Het is voor een paar maand so geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in