De WHO mag haar Coronapropaganda via Wikipedia verspreiden 

WHO hoofdkwartier © Yann (CC-BY-SA-3.0)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat met Wikipedia samenwerken om “onjuiste informatie” te bestrijden. Alle informatie over ziekten en medische kwesties wordt gekopieerd van de website van de WHO.

De WHO is van mening dat er niet alleen een pandemie aan de gang is, maar ook een “infodemie” – die “onjuiste informatie” verspreidt.

De samenwerking betekent onder andere dat de encyclopedie Wikipedia het recht krijgt om voortaan beelden, video’s en diverse onderzoeken en verklaringen van de WHO kosteloos te gebruiken. Alle wikipedia-artikelen die van belang zijn voor de WHO zullen nu het corrupte ongekozen globalistenorgaan als bron gebruiken, of zelfs hele artikelen van de WHO-website kopiëren.

Reclaim The Net schrijft dat Wikipedia veel meer wordt bezocht en gedeeld op sociale media dan de website van de WHO zelf en dat dit de reden is waarom het VN-agentschap ervoor kiest om de encyclopedie te vullen met zijn eigen, “juiste informatie”. Andrew Pattison, webontwikkelaar bij de WHO, zegt dat de kans om zijn propaganda op Wikipedia te verspreiden, aanvoelt “alsof je een heel leger hebt om mee te werken”.

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Zweden als bewijs II: studie over de ontwikkeling van kudde-immuniteit in Zweden

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here