De WHO mag haar Coronapropaganda via Wikipedia verspreiden 

2
WHO hoofdkwartier © Yann (CC-BY-SA-3.0)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat met Wikipedia samenwerken om “onjuiste informatie” te bestrijden. Alle informatie over ziekten en medische kwesties wordt gekopieerd van de website van de WHO.

De WHO is van mening dat er niet alleen een pandemie aan de gang is, maar ook een “infodemie” – die “onjuiste informatie” verspreidt.

De samenwerking betekent onder andere dat de encyclopedie Wikipedia het recht krijgt om voortaan beelden, video’s en diverse onderzoeken en verklaringen van de WHO kosteloos te gebruiken. Alle wikipedia-artikelen die van belang zijn voor de WHO zullen nu het corrupte ongekozen globalistenorgaan als bron gebruiken, of zelfs hele artikelen van de WHO-website kopiëren.

Reclaim The Net schrijft dat Wikipedia veel meer wordt bezocht en gedeeld op sociale media dan de website van de WHO zelf en dat dit de reden is waarom het VN-agentschap ervoor kiest om de encyclopedie te vullen met zijn eigen, “juiste informatie”. Andrew Pattison, webontwikkelaar bij de WHO, zegt dat de kans om zijn propaganda op Wikipedia te verspreiden, aanvoelt “alsof je een heel leger hebt om mee te werken”.

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

  Israëlische advocaat slaat alarm over vaccinaties: "Ons land is overgenomen door slechteriken"
Vorig artikelSpontane protesten tegen lockdown in Italië: Politici spreken over oorlog
Volgend artikelErdogan eist meer respect voor moslims in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in