Studie van Tel Aviv Universiteit: Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan ongevaccineerde

3

In een studie heeft de Tel Aviv Universiteit vastgesteld dat een Zuid-Afrikaanse variant van het Coronavirus gevaccineerde mensen 8 keer meer treft dan ongevaccineerde mensen.

Uit de studie blijkt dat de Zuid-Afrikaanse variant van het Coronavirus (B.1.351) 8 keer meer werd aangetroffen bij personen die waren gevaccineerd dan bij personen die niet waren gevaccineerd.

Een Israëlische prominente gezondheidszorgverstrekker, Clalit Health Services, heeft ook aan deze studie meegewerkt.

“We vonden een onevenredig hoger percentage van de Zuid-Afrikaanse variant bij mensen die gevaccineerd waren met een tweede dosis, vergeleken met de ongevaccineerde groep”, aldus Adi Stern van de Tel Aviv Universiteit.

“Dit betekent dat de Zuid-Afrikaanse variant tot op zekere hoogte in staat is de bescherming van het vaccin te doorbreken”.

Ongeveer 400 mensen die gevaccineerd zijn met BioNTech/Pfizer werden geobserveerd in deze studie.

Deze mensen hadden de Coronavirusvariant opgelopen. De observatie werd vervolgens vergeleken met hetzelfde aantal mensen die ongevaccineerd waren en geïnfecteerd.

“Het is de eerste in de wereld die gebaseerd is op real-world data, waaruit blijkt dat het vaccin minder effectief is tegen de Zuid-Afrikaanse variant, in vergelijking met zowel het oorspronkelijke virus als de Britse variant”, zegt professor Ran Balicer, directeur van onderzoek bij Clalit.

Stern zegt dat de bevindingen van de studie als een verrassing kwamen.

“Gebaseerd op patronen in de algemene bevolking, zouden we slechts één geval van de Zuid-Afrikaanse variant hebben verwacht, maar we zagen er acht”, vertelt Stern aan de Times of Israel.

“Het is duidelijk dat dit resultaat me niet blij maakte”.

“Zelfs als de Zuid-Afrikaanse variant de bescherming van het vaccin doorbreekt, heeft het zich niet wijd verspreid onder de bevolking”, voegt hij eraan toe.

  Toenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona

“Deze voorlopige bevindingen maken het noodzakelijk om nauwlettend te blijven toezien op de verspreiding van deze stam in Israël, waarbij de noodzaak wordt benadrukt van epidemiologische monitoring en systematische volgordebepaling, om verdere verspreiding van de Zuid-Afrikaanse variant in Israël in te dammen”.

De Zuid-Afrikaanse variant is goed voor minder dan één procent van alle Covid-19 gevallen in Israël, meldt AFP, onder verwijzing naar de studie.

“Dit betekent dat het Pfizer-BioNtech vaccin, hoewel zeer beschermend, waarschijnlijk niet hetzelfde niveau van bescherming biedt tegen de Zuid-Afrikaanse (B.1.351) variant van het Coronavirus”, zegt de studie.

Onlangs onthulde een schokkende studie de angstaanjagende gevaren van mRNA Covid-19 vaccins die een op prionen gebaseerde ziekte induceren waardoor je hersenen progressief degenereren.

De door mRNA-vaccins geïnduceerde prionen kunnen neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken omdat langetermijngeheugens in stand worden gehouden door prionachtige eiwitten.

In de studie werd geconcludeerd dat een op mRNA gebaseerd vaccin ook Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS), frontotemporale dementie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten kan veroorzaken bij de ontvangers van het vaccin.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

Vorig artikelEngelse politie schopt deur open en arresteert man wegens overtreding van COVID quarantaine regels
Volgend artikelWaarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem – het perspectief van een wetenschapper
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Uit de toon van het verslag van het resultaat van het onderzoek lijkt wel dat men teleurgesteld is dat er een deukje komt in de volgens hen toch wel “beschermende werking” van deze prik.
    Eigenlijk is wat er gebeurt in israël toch wel navrant, tenzij je de geschiedenis negeert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in