Het Britse Hooggerechtshof heeft het uitzettingsbeleid van het land in chaos gebracht door te beslissen dat buitenlandse criminelen niet mogen worden uitgezet naar een land met een slechtere gratis gezondheidszorg dan het Verenigd Koninkrijk.

Foto: © FruitMonkey / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Aangezien slechts weinig of geen landen een systeem van vrije toegang tot de gezondheidszorg bieden dat wordt gefinancierd door werkende belastingbetalers, is de kans op uitzetting van niet-Europese migranten nihil. De rechters hebben de deur dichtgegooid voor deportaties, hoe monsterlijk de misdaden van buitenlanders ook moge zijn.

De rechters, waaronder de beruchte voormalige president van de rechtbank, Lady Hale, en twee collega’s die ook als ad-hocleden van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens fungeren, zijn in verband met een Zimbabwaanse migrant die meer dan tien jaar geleden had moeten worden uitgewezen, overeengekomen dat zijn uitwijzing in strijd zou zijn met artikel 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, waarin staat dat “niemand mag worden onderworpen aan folteringen of aan onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen”.

De advocaten van de migrant hebben dit Europese artikel, dat door de meesten wordt opgevat als een verbod op fysieke marteling en het vasthouden van mensen in onhygiënische omstandigheden, slim geherinterpreteerd als een recht voor zijn cliënt om in Groot-Brittannië te blijven zolang zijn thuisland hem niet dezelfde dure, door de belastingbetaler gefinancierde HIV-medicatie kan geven als de Britse National Health Service (NHS), zonder kosten, en het Hooggerechtshof heeft daarmee ingestemd.

Het Hof gelastte ook “dat niemand de naam of het adres” van de Zimbabwaan mag publiceren of bekendmaken, waardoor de persvrijheid wordt beperkt om het publiek te voorzien van de volledige feiten van de zaak, hoewel het wel aan het licht bracht dat hij “veroordeeld was voor illegaal lichamelijk contact” en verder veroordeeld was voor “delicten, waaronder het bezit van een vuurwapen en munitie” voordat de regering zijn deportatie beval, maar die niet werd uitgevoerd.

  Officiële data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021

De regering, die al steeds minder migranten uitzette te midden van een steeds groter wordende illegale immigratie, vreest nu dat het precedent dat door het vonnis wordt geschapen, nog veel meer deportaties in gevaar zal brengen, waaronder de IS gekoppelde bendeverkrachter Yaqub Ahmed, die op het punt stond om in oktober 2018 eindelijk het land uit te worden gevlogen, voordat een muiterij van deugpassagiers, die schijnbaar nooit werden gestraft, hem toestond om te blijven en meer beroepen in te stellen.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

Vorig artikelWetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit
Volgend artikelKindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in