Farage: “Nieuwe vorm van Taliban gesponsord door Soros raast door de Britse steden”

0
821

Steden in het Verenigd Koninkrijk en elders worden belegerd door Communistische revolutionairen die Nigel Farage met de Taliban vergelijkt.

De Brexit-architect haalt fel uit tegen Antifa en Black Lives Matter en identificeert beide groepen als gewelddadige, gevaarlijke groeperingen die werken aan de transformatie van de westerse beschaving in een marxistische dystopie.

Een nieuwe vorm van de Taliban werd vandaag in het Verenigd Koninkrijk geboren. Tenzij we snel moreel leiderschap krijgen zullen onze steden niet de moeite waard zijn om in te leven, tweette Farage op zondag toen relschoppers standbeelden vernielden, de politie aanvielen en bedrijven plunderden.

Farage bouwde die gedachten uit in een videomonoloog op maandag.

Deze Black Lives Matter-beweging is een gevaarlijke marxistische organisatie die zich op anarchie richt en we moeten wakker worden, wat feiten in ons hoofd krijgen en begrijpen waar we tegen vechten, zegt Farage.

Het is zeer zwaar gefinancierd. Ze hebben geen tekort aan geld. Ze hebben een aantal grote aanhangers – Soros en anderen – en een aantal zeer grote aanhangers van deze beweging willen de normen van de maatschappij, zoals we die vandaag de dag zien, fundamenteel omverwerpen.

Farage merkt op dat bij recente rellen in Londen minstens 50 politieagenten gewond zijn geraakt met relatief weinig arrestaties.

Hij verklaart dat de Britse ambtenaren in feite hebben gebogen voor de relschoppers, met velen die weinig weerstand bieden uit angst om “racistisch” genoemd te worden, en anderen die herhaaldelijk de Black lives matter mantra’s hebben gepapegaaid.

Deze groep wil ons fundamenteel veranderen in een Marxistische samenleving die een groot deel van haar geschiedenis uitwist en niet eens een politiemacht heeft, zegt Farage.

Er is geen enkele concessie die kan worden gedaan die de leiders van deze organisatie tevreden zal stellen, en we moeten stoppen met dit beleid van paaien.

Farage waarschuwt voor dreigende confrontaties tussen patriottische groepen en Antifa-Black Lives Matter als de autoriteiten niet onmiddellijk de controle over de straten terugkrijgen.

Er zullen groepen zijn die zich organiseren en samenvoegen rond enkele rechtse figuren die dit in eigen hand willen gaan nemen, zegt hij.

Plunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak

Studie: Bijna elke 4e rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is nauw verbonden met Soros

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here