Steden in het Verenigd Koninkrijk en elders worden belegerd door Communistische revolutionairen die Nigel Farage met de Taliban vergelijkt.

De Brexit-architect haalt fel uit tegen Antifa en Black Lives Matter en identificeert beide groepen als gewelddadige, gevaarlijke groeperingen die werken aan de transformatie van de westerse beschaving in een marxistische dystopie.

Een nieuwe vorm van de Taliban werd vandaag in het Verenigd Koninkrijk geboren. Tenzij we snel moreel leiderschap krijgen zullen onze steden niet de moeite waard zijn om in te leven, tweette Farage op zondag toen relschoppers standbeelden vernielden, de politie aanvielen en bedrijven plunderden.

Farage bouwde die gedachten uit in een videomonoloog op maandag.

Deze Black Lives Matter-beweging is een gevaarlijke marxistische organisatie die zich op anarchie richt en we moeten wakker worden, wat feiten in ons hoofd krijgen en begrijpen waar we tegen vechten, zegt Farage.

Het is zeer zwaar gefinancierd. Ze hebben geen tekort aan geld. Ze hebben een aantal grote aanhangers – Soros en anderen – en een aantal zeer grote aanhangers van deze beweging willen de normen van de maatschappij, zoals we die vandaag de dag zien, fundamenteel omverwerpen.

Farage merkt op dat bij recente rellen in Londen minstens 50 politieagenten gewond zijn geraakt met relatief weinig arrestaties.

Hij verklaart dat de Britse ambtenaren in feite hebben gebogen voor de relschoppers, met velen die weinig weerstand bieden uit angst om “racistisch” genoemd te worden, en anderen die herhaaldelijk de Black lives matter mantra’s hebben gepapegaaid.

Deze groep wil ons fundamenteel veranderen in een Marxistische samenleving die een groot deel van haar geschiedenis uitwist en niet eens een politiemacht heeft, zegt Farage.

Er is geen enkele concessie die kan worden gedaan die de leiders van deze organisatie tevreden zal stellen, en we moeten stoppen met dit beleid van paaien.

Farage waarschuwt voor dreigende confrontaties tussen patriottische groepen en Antifa-Black Lives Matter als de autoriteiten niet onmiddellijk de controle over de straten terugkrijgen.

Er zullen groepen zijn die zich organiseren en samenvoegen rond enkele rechtse figuren die dit in eigen hand willen gaan nemen, zegt hij.

Plunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak

  Premier League-club neemt afstand van de boodschap dat blanke levens waarde hebben
Vorig artikelDe chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling
Volgend artikelInstagram censureert FBI-criminaliteitsstatistiek als ‘haatspraak’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in